Att כתב:
גואטה - למה אתה חושב שהלייקרס מתעלים על עצמם? הקו הקדמי שלהם הוא אולי הטוב בליגה עם שיפור ניכר מביינום, יש להם מאמן הגנה טוב (ואת שלום עולמי שהוא עדיין שומר טוב) ויש עדיין את קובי. אם הוא לא היה זורק 3-18 במחצית ומשתף יותר אחרים כשהם במשחק טוב, הם היו יכולים להשיג יותר. אני כן מצפה ליותר מקובי (מבחינת חכמת משחק, מבחינת כושר הוא ברמה גבוהה ומרשימה לקילומטרז' שלו). הוא אמור לדעת היטב בשלב הזה של הקריירה שלו שצורת המשחק הזו לא תוביל אותו רחוק.
קודם כל, יש לי ספק שהקו הקדמי של הלייקרס הוא הטוב בליגה. הוא היה הטוב בליגה, אבל בלי אודום זה פשוט לא זה. ביינום השתפר, אבל גאסול ירד כמעט בכל פארמטר ואודום לא שם. גאסול, מה לעשות, תיפקד בלייקרס הכי טוב כסנטר ליד אודום, והעונה בפעם הראשונה מאז ממפיס (וגם, לא העונה האחרונה בממפיס!) הוא נדרש לשחק 4 רוב הזמן. הוא וביינום לא משלימים אחד את השני באופן אידיאלי ויש מעט מאד משחקים ששניהם מפציצים. MWP אכן שומר טוב שהוא רוצה, אבל נניח גם קית' בוגאנס היה שומר טוב בשיקגו, וראינו מה יצא מזה. שלא לדבר על עמדת הרכז בלייקרס שפשוט לא קיימת, אני לא יכול לחשוב על אף קבוצה בליגה עם רכז פותח יותר גרוע מפישר.
קובי היה יכול לשחק אחרת ? אולי. אבל עם המאמן הנוכחי אין לי בכלל ספק שככה הוא פשוט נדרש לשחק. מה לעשות שהוא כבר מזדקן, כבר לא שחקן טופ 5 בליגה ולא יכול לתת 40 כל משחק. ועדיין - זה עובד. אני חשבתי שהלייקרס ילחמו על מקום בפלייאוף. כרגע הם נלחמים על ביתיות.