לא מנסה לשקר ולא לסלף. מבחינתי, שכל חברי הפורום היקרים שהדיון הזה מעניין אותם, ייכנסו לשם ויחליטו בעבור עצמם, אם המקום הזה אלים ומלא שנאה או לא.
ומי שלא רוצה להיכנס, הנה ציטוטים נבחרים, מרתק במיוחד הציטוט האחרון שנראה לי כמו הסתה גלויה לחלוטין.
Ayal Badt
להזכירכם שעדיין לא ראינו את מנפצי זכוכית הקודש בשעת מעשה, ושיספרו לסבתא של שרי אריסון שאין שם מצלמות.
Ayal Badt
עוד דבר שהשמאל המשרת וגם אחרים חשים צורך מתמיד לצעוק הוא ש"אינם אנרכיסטים". בעיני אנרכיזם זה דבר נפלא, גם אם אוטופי
לגבי הקריאה לאלימות, לא חזרתי בי מכלום, הסברתי את המשפט הקודם שלי. עושים דברים כאלה לפעמים בדיונים, כידוע.
Dan Hamami
יוסי שפרלינג הוא קורבן נוסף של דור צעיר חסר בושה שמחפש כותרות ואינו נרתע להשתמש באלימות מילולית ופיזית מכוונת גם נגד ראש עיריית תל אביב קריאות הנאצה מזכירות תקופות אפלות בהיסטוריה של עם ישראל והכל בחסות הדמוקרטייה והבמה התקשורתית שמוסיפה אש ומקטעת את החברה הישראלית סגן ניצב יוסי שפרלינג גם אני הייתי פועל כמוך אם היו מכנים אותי צורר נאצי
9 people like this.
Ayal Badt
אז מה האזרחים שומרי החוק והסדר מעדיפים, אלימות (לכאורה) אנרכיסטית או אלימות משטרתית?
Ayal Badt
Salim Brake
תל-אביבי בורגני ראה אישה מנקה חלונות בקומה החמישית. לפתע האישה נפלה היישר לתוך מכולת האשפה שמתחת לבניין. נאנח האיש ואמר: "לא חבל כך לזרוק ולבזבז אנשים, היא הייתה עדיין יכולה לתפקד כמנקה לפחות עשר שנים נוספות"...
5 hours ago
Yigal Cohen
ישראל מלחמה, ישראל מלחמה !
http://www.globes.co.il/news/article.as ... d2friend=1צדק חברתי? הכנסות המאיון העליון זינקו ב-50% ב-5 שנים
www.globes.co.ilהדוח השנתי של מרכז אדוה: שכר המנהלים זינק ב-85% תוך עשור, שכר העובדים רק ב-23% ■ "חלק גדול מהעובדים לא מתפרנסים בכבוד" ■ אנשי המאיון העליות בישראל מדורגים במקום ה-7 בעולם
Averbuch
לקרוא את הכתבה. כל מילה בסלע
וישראל במקום הראשון, שוב. כבוד לסמי מיכאל. ""עד היום, יותר מ-60 שנים אחרי הקמת מדינת ישראל, הקרע בין היהדות האירופאית לבין יהדות המזרח לא התאחה. מנטאלית הוא קיבל צורה של גזענות וחברתית הוא מתבטא בפער מעמדי.
ra De Shalit
שמו של האיש בתמונה הוא יורם אוחיון, הוא עובד במשטרת ישראל, דרגתו היא תת ניצב (המקבילה בצה"ל לדרגת תת אלוף) והוא משמש בתפקיד מפקד מרחב ירקון במשטרת מחוז תל אביב.
חברים וחברות, הנה הוא לפניכם בהופעה חיה בסופ"ש האחרון ברח' אבן גבירול בתל אביב במה שניתן כבר לכנות היום כ"מופע האימים של תנ"צ יורם אוחיון".
האיש, כשמאחוריו ולצדדיו פקודיו, התרוצץ עם רמקול בידו פוקד ומאיים בקול זועף על מאות המשתתפים באירוע המחאה: "אם לא תעזבו את המקום אתם תיעצרו!!!"
וקהל המשתתפים ענה לו במקהלה קצובה שקולה רק הלך וגבר ככל שהוא המשיך באיומיו: "יורם אוחיון - אתה בזיון"
air Kass
בעקבות האלימות הבלתי נתפסת של פקחי העירייה
ושוטרי היס"מ כלפי המוחים בשדירות רוטשילד,
ולאור תמיכת העירייה בהתנהלות זו,
החלטנו לא לקיים את הופעתנו באירועי לילה לבן.
Alloush Miri likes this.
נתי אברהם
אמר לי פעם מפקד תחנה תחבר את כל השוטרים שלי בתחנה אין להם 12 שנות לימוד זה פורסם אגב בעיתון
9 hours ago
נתי אברהם
באירלנד השוטרים ללא נשק ומכבדים את האזרח
10 hours ago
Ronit Barko
פחחחח...הבנקים העושקים והגנבים "מודאגים" מהפגיעה האנושה בהם,שבגללה נשברו להם כמה חלונות בסניף או שניים. ממגדל השן שלהם...הם מרגישים שזה רחוק מהם. הם בזים לסיכוי ש"תופעה שולית" כמו המחאה החברתית תפגע בהם,בענקים ובעלי כוח ושררה כמותם,וזה למרות שהם פושעים חסרי לב ברשיון.
ומי הם בכלל ההמונים העלובים שיפגעו בהם? מי הם אותם עבדים אשר אותם הבנקים האלו עושקים ומהם הם מתעשרים ומרוויחים,ומשום כך יש להם את החוצפה...מי אלה ההמונים הללו שבכלל יצליחו לסכן אותם...?
רצוי שיווכחו אחרת...
י
תפיצו בכול הרשתות...עבריינים נמלטים תחת מדים,ובמסווה מסכת שקרים!...
מדינת משטרה
האם יתכן שאת מעט הונדליזם שהיה שם - גם אותו ביצעו "סמויים" ? לאו דווקא מטעם השלטון . גם לטייקונים יש אינטרס להביא להדרת מעמד הביניים מהמחאה על ידי צביעתה כ"מחאה אלימה".
ם
מהמשטרה נמסר שהחונק מאבן גבירול, עדיין מסתובב חופשי! (תפיצו)
Wall Photos
איתרנו את הגיבור סנ"צ יוסי שפרלינג, גבר אלים ומכה נשים במדי משטרה. עוד נמסר מהמשטרה שהחונק מאבן גבירול, מסתובב חופשי!
נתי אברהם likes this.
נתי אברהם
תלמדו להילחם פחדנים
http://www.youtube.com/watch?v=Ifx3buwm ... ure=g-vrecBruce Lee vs Chuck Norris (la pelea del siglo)
www.youtube.comLa mejor pelea del siglo según fue elegida ante jurado. BRUCE LEE VS CHUCK NORRIS.
דיסקליימר קטן: באוגוסט שעבר, כשהייתי בארץ יותר מדי זמן (שלושה שבועות) והייתי בסופו של דבר, די משועמם, נרשמתי לקבוצה, ובמשך שבוע ניהלתי ויכוחים רבים עם רוב הכותבים שם. היה מעניין ומרתק, כי גם בדרך כלל דיברתי עם חבורה של מטומטמים, אנטישמיים ומיזוגניים (ובאמת, שנאת הנשים בקרב כמה וכמה מאנשי הקבוצה שם, די מדהימה). יגאל כהן, והיה שם עוד אחד יעקב משהו,אני חושב, הם מהמטומטמים והכוחניים שבהם. אגב, באיזשהו שלב הפסקתי לספור כמה פעמים קראו לי נאצי ויודונאצי, ואלוהים יודע מה עוד. אחרי שבוע או קצת פחות העיפו אותי, אבל היה נחמד כשהיה.