עמוס לב כתב:
פרודו, בוא נשים את נדב בצד. בוא תספר לי מה גורם לך להיות מרוצה מהסגל של מכבי. אתה יכול לעבור שחקנים אינדיבדואלית או לדבר במאקרו על הסגל. אשמח גם להגדרת ציפיות מבחינתך שגורמות לך להיות מרוצה מהסגל הנוכחי, כי אם תגיד שאתה מצפה מהסגל הזה לאליפות ולהגיע לטופ 16 וזהו וזה עושה אותך מאושר, אין לי ואני מניח שלרוב הגולשים האחרים פה, שום ויכוח איתך.
לפני שאדבר על הסגל הנוכחי של מכבי, אני באמת מנסה להבין מה האנשים רוצים כאן, כי אם יש קונצנזוס מוחלט בפורום שהקיץ הזה נוראי, אז לגבי השאלה מי כן צריך להיות במכבי - בוודאי אין שום קונצנזוס. יש כאלה רוצים את מק'קאלב, לנגפורד, קירילנקו, ופארמר, וכנראה גם בלאט לא יתנגד לקבל את השחקנים האלה, וגם אני לא. אבל מה לעשות, שחקנים כל כך יקרים לא היו במכבי, אלמלא היו קורים נסים מדי פעם, כאשר לנגפורד נפצע ואחר כך נזרק מחימקי, או לפארמר לא היה מה לעשות בגלל השביתה, או שאראס פתאום נשאר בלי קבוצה בשלב מאוחר של עונת מלפפונים. אבל לא כל יום חנוכה.
יש כאלה רוצים 2 סנטרים מסיביים, אבל אחרים צועקים: מה פתאום, איפה אתלטיות?
יש כאלה שרוצים שחקן מנוסה כמו שאראס, ויש כאלה שצוחקים על זה ואומרים שזו החתמה פופוליסטית ואקט של פניקה. אבל מצד שני, כאשר מביאים שחקן פרוספקט שאמור לפרוץ, אומרים: "קבוצת יורוקאפ". ואם חס וחלילה מחתימים סוג של פשרה בין ניסיון ומחיר, אז זו החתמה איומה ועלובה.
כועסים על אליהו והלפרין, שחסר להם א', ב', ג', והרבה מ-ד', אבל צוחקים כאשר מכבי מחתימה אוחיון (כן, כן, זוכרים את האמירות מלפני שנה) או רוט.
איפו סוליסט, כמו אנדרסון, או לנגפורד, שואלים? לא צריך סוליסט, צריך קבוצה מחוברת, עונים אחרים.
יש כאלה שאומרים (ובצדק כנראה) שמכבי היו צריכים לבנות קבוצה של 6-7 ישראלים בכירים + 4 זרים טובים). אבל מה לעשות אם אוחיון עשה את מה שעשה, ולהלפרין בעיות עם מס הכנסה?
נהנים מאוד לצועק: ההנהלה של מכבי - בדיחה! לכו הביתה! אבל איפה האלטרנטיבה? ואם הם בדיחה, אז הם עדיין הבדיחה הטובה של המדינה.
פרודו, שאלתי שאלה, אתה מעין הבטחת תשובה (לפני שאדבר על הסגל הנוכחי) והקדשת הודעה ארוכה לספר כמה המבקרים של מכבי מצחיקים. אני עדיין מחכה לתשובה מדוע אתה מרוצה מהסגל שמכבי בנתה הקיץ.
ההודעה שלך לגבי פרוביץ' בכלל השאירה אותי בתדהמה. אתה מודד את ההצלחה של סנטר במכבי האם הוא יתמודד מול בירכץ או נסטרנקו? המטרה היא לא היורוליג וההחתמות לא אמורות להיות מכוונות לשם? ולמה בדיוק שפרוביץ' לא יסתדר מול בירכץ או נסטרנקו? ולמה לא אמרת מילים דומות על שארמדיני, סנטר עוד יותר כבד מפרוביץ'? איפה בהודעה שלך יש הסבר קוהרנטי מדוע אתה מעדיף את פופס על פרוביץ' (חוץ מזה שמכבי כנראה מחתימים את פופס וזה מרגש. אני מניח שאם היו מחתימים את פרוביץ' היית מתרגש לא פחות ומסביר למה הוא עדיף על נגרים עם קפיצים ברגליים בהודעה מאד מנומקת... כמו זאת שאני עונה עליה)
סופו היה שחקן מאד בעייתי בקבוצה שלו, עד כדי כך שהם ויתרו עליו. אבל הוא עשה שם לא רק בקבוצה, אלא גם בנבחרת, שם הוא הראה מה הוא מסוגל לעשות, בעיקר במשחק ההוא בחצי גמר אליפות העולם מול האמריקאים, אבל לא רק במשחק הזה.