סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 8:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא מבין גדול בהתעמלות אמנותית, אבל אני לא רואה אותה קופצת ארבעה מקומות בשני תרגילים. נקווה שאני טועה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 8:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איך קוראים למשלחת באנגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 8:33 pm 
Hall of Famer

הסתכלתי קצת על הפיזור של התוצאות, היא כרגע 14 וקרובה יותר למקום 9 מאשר למקום 16 ובכל מקרה, זה לא שהתוצאות של המתמודדות שם הן כאלו שאי אפשר לסגור 0.55 נקודות בשני מקצועות. היא אולי לא פייבוריטית לגמר כרגע, אבל היא גם לא רחוקה. מה שאני בכלל לא מבין לעומת זאת, זה איך הקישקוש הזה הגיע להיות ענף ספורט אולימפי, אני אמנם לא אבכה אם איכשהו לגמרי בטעות תתפלק לנו איזו מדליה שם, אבל זה בטח הרבה פחות משמעותי בעיני ממדליה בענפים כמו שיט, ג'ודו או ההתעמלות.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ה' אוגוסט 09, 2012 9:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 8:54 pm 
Hall of Famer

matan 2.0 כתב:
איך קוראים למשלחת באנגלית?

לא הבנתי את השאלה. המילה האנגלית למשלחת היא delegation. אבל מדינות נורמליות קוראות לספורטאים שלהן olympic team, נבחרת אולימפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 9:03 pm 
Junior

נכון delegation. משום מה המילה לא עלתה לי בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 4:56 pm 
Hall of Famer

נו, בסוף ריבקין עלתה לגמר ואפילו מהמקום התשיעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 5:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ובסוף לעלות מהתשיעי יצא הרבה יותר מבאס מהעשירי. כל הקלוז-אפים היו על האוקראינית שעלתה מהעשירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 5:34 pm 
Sophomore

איזה כיף, שלימור לבנת, זאת ששופכת מיליונים על כל מיני "אתנה" ופרויקטים שונים לקידום הספורט הנשי, הכריזה כבר שלשום על הקמת ועדת חקירה לאירועי לונדון 2012, טרם השתתפותה של ריבקין. תענוג שהשרה מעריכה את הספורטאיות שהיא משקיעה בהם מיליונים כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 5:42 pm 
Hall of Famer

סלח לי, אני לא מבין מה הקשר בין ריבקין לוועדה. כל הכבוד לריבקין, היא לא משנה את זה שצריך לבדוק לעומק למה נכשלנו באולימיפאדה הזו. גם חלק מבעלי המקצוע כבר מדברים על זה שיש דברים שלא עבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 6:34 pm 
Hall of Famer

ראי, זה שיש דברים שלא עבדו זה נכון לגמרי, זה שנכשלנו בלהשיג את המטרות מוסכם על כולם, אבל ועדת חקירה? לא קצת נסחפנו כאן? ואם קורזיץ או שטילוב היו לוקחים מדליה אז פתאום הכל היה בסדר?

אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מעולם לא הייתה אי פעם ועדת חקירה בישראל על כשלון ספורטיבי, לא עדיף שאת כל הכסף (מאות אלפים? מיליונים?) שהולכים לשפוך על בורקסים ומסיבות עיתונאים שם פשוט יעבירו לספורטאים כדי לשפר את התנאים שלהם לאולימפיאדת ריו? או שלבנת צריכה לספק ג'ובים למקורבים שיקבלו כסף על עצם ישיבתם בועדה המיותרת הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 6:50 pm 
Hall of Famer

נו, לא צריך להגזים. אז היא השתמשה בביטוי, תן לי להרגיע אותך, לא תהייה וועדת חקירה ממלכתית ולא יהיה שופט בית משפט עליון בראש הוועדה הזו, חלאס עם הדרמה קוויניות. וועדה שתבדוק מה היה פה היא ממש לא מיותרת, לא חסר מה לבדוק ויש גם הרבה כסף מעורב שצריך לדעת מה נעשה איתו (לאו דווקא שחיתות, אלא הוצאתו בצורה נבונה). ואם לך יש רעיון אחר אז אני אשמח. אולי ורשביאק יבדוק בעצמו, כי חבל על הבורקסים. מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 6:55 pm 
Hall of Famer

הייתה ועדה על הלסינקי 52 לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 8:24 pm 
Hall of Famer

לא ראי, דרמה קוויניות זה להכריז על הקמת ועדה לבחינת הכשלים באולימפיאדה כשהיא עוד בעיצומה כאילו מה שקרה למשלחת שלנו זה איזה אירוע מזעזע ומחדל נוראי ולא בסך הכל כשלון ספורטיבי, אחד מיני רבים מאוד שהיו לנו לאורך השנים. לא צריך להפוך כל כשלון נקודתי לועדה ובטח שלא צריך להכריז על זה שמקימים אותה לפני שהאולימפיאדה נגמרה בכלל.

הדברים שאפשר וצריך לבדוק בקשר להתנהלות של הועד האולימפי לא ממש קשורים באופן ישיר לתוצאות של המשלחת שלנו לאולימפיאדת לונדון, אם ורשביאק מחלק משרות ומפזר כספים בצורה לא ראויה לא צריך להחליק לו את זה אם במקרה היו מתפלקות שלנו 4 מדליות ולא צריך נחיתה לא טובה של שטילוב או שיוט גרוע של קורזיץ כדי לבדוק את זה. חוץ מזה, אין לי שום חשש שהועדה של לבנת תבדוק מה עושים בדיוק כל העסקנים והמקורבים עם הכסף שהמדינה שופכת לספורט האולימפי, המקסימום שיגידו זה שחייבים להחליף את התזונאי של קורזיץ וששטילוב צריך להוסיף עוד סלטה ושני ברגים לתרגיל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2012 4:54 pm 
Junior

לא נתנו לה הזדמנות לקפוץ על פודיום, היא קפצה על ההזדמנות להכניס את שמה לכותרות. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2012 5:30 pm 
Junior

- בדיקה קצרה שעשיתי מראה שמלבד ישראל רק עוד מדינה אחת אליה אנחנו צריכים להשוות את ישראל במדדים של אוכלוסיה ורמת/איכות חיים שלא זכתה במדליה (בינתיים) היא אוסטריה. אז לפני שראי יגיד את זה אני אוסיף שמדינות מרכז/צפון אירופה השונות משקיעות בכל זאת משאבים ומגיעות להישגים גם בספורט החורף ושם האוסטרים צוברים מדליות..(מלבד המחשבה על ועדות של אוסטרים קצת מלחיצה..)

בכלל- מלבדנו והאוסטרים כל מדינה אירופית עם יותר מ-3-4 מיליון תושבים זכתה במדליות (לא זכו גם בוסניה, מקדוניה ואלבניה העניות ושאר המדינות הזעירות של אירופה)

- לבנת כמו כל כך הרבה מהפוליטיקאים מגיבה לכותרות בעיתונים. זה בעיקר מה שמעסיק אותה. ככה זה עובד והדפוס הזה לא קיים רק בספורט

הטעם לפגם הוא בהכרזות לפני סיום התחרויות. במקום יותר סובלני היה אפשר לחכות עוד שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2012 7:33 pm 
Junior

rony כתב:
לא ראי, דרמה קוויניות זה להכריז על הקמת ועדה לבחינת הכשלים באולימפיאדה כשהיא עוד בעיצומה כאילו מה שקרה למשלחת שלנו זה איזה אירוע מזעזע ומחדל נוראי ולא בסך הכל כשלון ספורטיבי, אחד מיני רבים מאוד שהיו לנו לאורך השנים. לא צריך להפוך כל כשלון נקודתי לועדה ובטח שלא צריך להכריז על זה שמקימים אותה לפני שהאולימפיאדה נגמרה בכלל.

הדברים שאפשר וצריך לבדוק בקשר להתנהלות של הועד האולימפי לא ממש קשורים באופן ישיר לתוצאות של המשלחת שלנו לאולימפיאדת לונדון, אם ורשביאק מחלק משרות ומפזר כספים בצורה לא ראויה לא צריך להחליק לו את זה אם במקרה היו מתפלקות שלנו 4 מדליות ולא צריך נחיתה לא טובה של שטילוב או שיוט גרוע של קורזיץ כדי לבדוק את זה. חוץ מזה, אין לי שום חשש שהועדה של לבנת תבדוק מה עושים בדיוק כל העסקנים והמקורבים עם הכסף שהמדינה שופכת לספורט האולימפי, המקסימום שיגידו זה שחייבים להחליף את התזונאי של קורזיץ וששטילוב צריך להוסיף עוד סלטה ושני ברגים לתרגיל שלו.

משקף במדויק אין מה שאני מרגיש.
אני בהחלט יכול להוסיף שאני מרגיש שמישהו שם שרגיל שכל ארבע שנים הוא גוזר את הקופון הקבוע שלו על זכייה במדליה, קצת כעס שהשנה הקופון הזה לא הופיע בעיתון והוא לא יכל לגזור אותו כמידי ארבע שנים. מדליה היא לא מדד להצלחה או כישלון. המדליות שבהם זכו ספורטאנו באו לאחר מאמץ עילאי והתעלות ברגע המאני-טיים. המדליה לא העידה על התנהלות נכונה ומיטבית לפני ארבע שנים, ואי הזכייה שלו או של קורזיץ, השנה, מעידה על התנהלות לא טובה.
הקלוז-אפ צריך להיות על האנשים במנהלים את כל הדבר הזה שנקרא ספורט אולימפי - מאלו שמנווטים את הכסף לאלו שמקבלים אותו בערכאה ראשונה, שניה ושלישית.

הייתה אולימפיאדה שבבחינת הכול הייתה דיי שגרתית. היו את הפאשלות(זאבי) והיו את הפאדיחות(סנפורד), היו את אלו שהם בשביל ההשתתפות גרידא(גניאל) היו את אלו שהצליחו(טומרקין וריבקין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 5:21 pm 
Hall of Famer

סוגרים את השתתפות הישראלים באולימפיאדה עם מקום שמיני ואחרון בגמר למתעמלות האומנותיות ומקום 81 (מתוך 105 שהתחילו ו-85 שסיימו) לזוהר זימרו במרתון בזמן די גרוע של 2:34:59, אם הוא היה משווה את הזמן שאיתו הוא הגיע לאולימפיאדה, 2:14:32, הוא היה מסיים במקום ה-17 המכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 11:31 am 
Junior

לא יודע איפה לשים את זה, אז נשים כאן:
מארגני המכביה 2013 עקבו אחרי הישגי הספורטאים היהודים במשך כל תקופת האולימפיאדה, ובימים אלה פועלים להזמינם למשחקי המכביה ה- 19 שיפתחו ב- 18 ביולי 2013.

הספורטאים היהודים שיקבלו בימים הקרובים הזמנה להשתתף במשחקי המכביה הם:
אלי רייזמן מארצות הברית, זכתה במדליית זהב בהתעמלות קבוצתית לצלילי הבה נגילה וכן במדליות זהב וארד אישיות בתרגילי הקורה והקרקע; פיליפ קטידאי מברזיל, זכה במקום שלישי בג'ודו משקל עד 60 ק"ג; אנתון לי מרווין מארצות הברית, הגיע לגמר אולימפי בשחיה בחתירה; נתן כהן מניו-זילנד, אלוף אולימפי עם שותפו בחתירה זוגות; סטיבן סולומון מאוסטרליה, התחרה בגמר אולימפי בריצת 400 מטרים; ג'סיקה פוקס מאוסטרליה, זוכת מדליית כסף בקיאקים; ג'ו אלה מניו-זילנד, זכתה במדליית זהב עם שותפתה לשייט בדגם 470.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 2:37 pm 
Hall of Famer

חכה חכה, סטיבן סלומון. עד המכביה יהיו לסנפורד נעליים חדשות, מאובטחות היטב הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 5:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התלבטתי באיזה ת'רד אולימפיאדה לשים את זה. נראה לי שזה הכי מתאים:

http://www.presstv.ir/detail/255920.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 103 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: