rony כתב:
לא ראי, דרמה קוויניות זה להכריז על הקמת ועדה לבחינת הכשלים באולימפיאדה כשהיא עוד בעיצומה כאילו מה שקרה למשלחת שלנו זה איזה אירוע מזעזע ומחדל נוראי ולא בסך הכל כשלון ספורטיבי, אחד מיני רבים מאוד שהיו לנו לאורך השנים. לא צריך להפוך כל כשלון נקודתי לועדה ובטח שלא צריך להכריז על זה שמקימים אותה לפני שהאולימפיאדה נגמרה בכלל.
הדברים שאפשר וצריך לבדוק בקשר להתנהלות של הועד האולימפי לא ממש קשורים באופן ישיר לתוצאות של המשלחת שלנו לאולימפיאדת לונדון, אם ורשביאק מחלק משרות ומפזר כספים בצורה לא ראויה לא צריך להחליק לו את זה אם במקרה היו מתפלקות שלנו 4 מדליות ולא צריך נחיתה לא טובה של שטילוב או שיוט גרוע של קורזיץ כדי לבדוק את זה. חוץ מזה, אין לי שום חשש שהועדה של לבנת תבדוק מה עושים בדיוק כל העסקנים והמקורבים עם הכסף שהמדינה שופכת לספורט האולימפי, המקסימום שיגידו זה שחייבים להחליף את התזונאי של קורזיץ וששטילוב צריך להוסיף עוד סלטה ושני ברגים לתרגיל שלו.
משקף במדויק אין מה שאני מרגיש.
אני בהחלט יכול להוסיף שאני מרגיש שמישהו שם שרגיל שכל ארבע שנים הוא גוזר את הקופון הקבוע שלו על זכייה במדליה, קצת כעס שהשנה הקופון הזה לא הופיע בעיתון והוא לא יכל לגזור אותו כמידי ארבע שנים. מדליה היא לא מדד להצלחה או כישלון. המדליות שבהם זכו ספורטאנו באו לאחר מאמץ עילאי והתעלות ברגע המאני-טיים. המדליה לא העידה על התנהלות נכונה ומיטבית לפני ארבע שנים, ואי הזכייה שלו או של קורזיץ, השנה, מעידה על התנהלות לא טובה.
הקלוז-אפ צריך להיות על האנשים במנהלים את כל הדבר הזה שנקרא ספורט אולימפי - מאלו שמנווטים את הכסף לאלו שמקבלים אותו בערכאה ראשונה, שניה ושלישית.
הייתה אולימפיאדה שבבחינת הכול הייתה דיי שגרתית. היו את הפאשלות(זאבי) והיו את הפאדיחות(סנפורד), היו את אלו שהם בשביל ההשתתפות גרידא(גניאל) היו את אלו שהצליחו(טומרקין וריבקין).