סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 9:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 05, 2012 5:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
סתם טור דעה תבניתי וגרוע. כל המסקנות מופקות מצפייה במשחק גביע ווינר אחד? למה שאת הפורום עכברי כדורסל הזה תעניין כתבה של מישהו שכותב בעיקר על כדורגל?

לא שאני אומר שהליגה בריאה, אבל אין כזו הידרדרות נוראית.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 05, 2012 8:10 pm 
Junior

זה לא סתם טור דעה, אלא טור שמריח מגזענות.. גועל נפש.

מבחינת רמת הזרים, כמות הזרים והסדר בקבוצות מסתמן שחל שינוי לטובה הקיץ.

אנחנו שבוע- שבועיים לפני הליגה וכל הקבוצות החתימו וסגרו עם זרים.
ולא מעט מהם השנה עם רזומה לא רע.

אחת הבעיות של הענף בארץ היא רמת העיתונאים. הייתי הולך צעד אחד קדימה ואומר שצריך להחתים עיתונאים זרים.
רצוי שחורים ומקועקעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 05, 2012 8:23 pm 
Junior

sunj כתב:
זה לא סתם טור דעה, אלא טור שמריח מגזענות.. גועל נפש.

מבחינת רמת הזרים, כמות הזרים והסדר בקבוצות מסתמן שחל שינוי לטובה הקיץ.

אנחנו שבוע- שבועיים לפני הליגה וכל הקבוצות החתימו וסגרו עם זרים.
ולא מעט מהם השנה עם רזומה לא רע.

אחת הבעיות של הענף בארץ היא רמת העיתונאים. הייתי הולך צעד אחד קדימה ואומר שצריך להחתים עיתונאים זרים.
רצוי שחורים ומקועקעים..

+1

רק אולי שהפעם דווקא יצטיינו בתחום הקליעה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:24 pm 
Hall of Famer

אחד מהגארדים הישראלים הטובים ביותר חוזר לליגה שלנו. אפיק ניסים באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:33 pm 
Hall of Famer

זו באמת הפתעה גדולה,אפיק ניסים באילת,נותן לקטש רוטציה רחבה של 9 שחקנים בכירים,הזרים של אילת (לפחות 3 מהם) עושים רושם ברמה סבירה ומעלה .קבוצה לא רעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:36 pm 
Senior

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2573505

עם ההחתמה הזאת אילת גם מטפסים גבוה גבוה מאד בטבלת התקציבים של הליגה, מעמידה תקציב של בסביבות 9 מיליון שקל להערכתי ועומדת במקום השלישי בכבוד עם חיפה שלנו.

אפיק הוא ישראלי בכיר שאין בקבוצות מחוץ לירושלים ומכבי כמובן אבל אני לא בטוח לגביי כמה ההחתמה הזאת עושה את אילת הרבה יותר טובים.

מדובר בקבוצה עם גארדים סקוררים והרבה כאלה. אפיק הוא סקורר אבל שחקן הגנה דיי מחורבן. לאילת עדיין חסר מנהל משחק\מישהו שיעשה סדר בקבוצה הזאת.

חיזוק ללא ספק אבל לא בטוח שכזה שיעלה אותם למקום שהם בטח חושבים.

מצד שני גם נוצרה בעיית אגו מאד גדולה בקבוצה הזאת, לא יודע מה הסיפור עם בן שימול, בהנחה שהוא לא גמר את העונה (הדיבורים על זה שהוא יהיה כשיר למשחק הראשון בעונה) יש עכשיו לאילת 3 רכזים ישראלים (סקוורר, בן שימול וניסים), ובהנחה שניסים יראה משהו כמו 30+ דקות במשחק, 2 האחרים לא הולכים לראות הרבה מידי פארקט. מתכון לפיצוץ והרבה אגו על הספסל של שחקנים שהבטיחו להם ובסוף הביאו להם שחקנים על העמדה. ועוד באילת שם אתה צריך להעביר את החיים שלך לשם. נראה איך קטש יתמודד עם כל זה.

מילה טובה לדורון הרציקוביץ', אני מקווה שזה יחזיק מעמד הרבה זמן, הוא דיי השתולל שם עם התקציב כמו שעשה בבקעה בשנה שעברה. מקווה שזה לא יגמר באותה הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:38 pm 
Junior

וואו, שיחקו אותה! מישהו יודע מה גודל החוזה? זה דבר אחד להחזיר את אפיק ניסים לישראל ודבר אחר לגרום לו לגור בפאקינג אילת. הם היו חייבים גארד ישראלי נוסף כמו אויר לנשימה לאור היכולת של סקוורר, אבל זה אמור להיות שדרוג רציני.

עכשיו רק שיפתרו מטילמן ויביאו פאוור פורוורד אמיתי ויש להם קבוצה מאוד חזקה.

קוף, בן שימול הוא למיטב ידיעתי רכז מסוג המנהל משחק (לא תמיד מנהל אותו מי יודע מה, אבל זה מה שיש להם). מה מונע מהם לשתף את ניסים כסקנד לצידו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:39 pm 
Hall of Famer

ניסים מסוגל בכלל לשחק פוינט? אני תמיד ראיתי אותו כסקנד גארד לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:45 pm 
Senior

סביב ה125-130 אלף דולר לעונה להבנתי. המפתח הוא הצעה לשנתיים, שזה משהו ששמעתי כל הקיץ שאפיק דורש בשביל לחזור (כולל מאיתנו). מדובר בחוזה מאד גבוה במונחים ישראלים (הכי יקר מחוץ למכבי) אנחנו מדברים על תוספת של בערך מיליון שקל לתקציב של אילת, בקבוצה שגם ככה הייתה בין התקציבים הגבוהים בליגה.

הרסי, כמו שאני רואה את זה העמדה העיקרית של אפיק תהיה הרכז. אנחנו מדברים על קבוצה ש2 הזרים הדומיננטיים שלה משחקים בעמדות 2 ו 3 וצפויים לשחק כ30+ דקות אם לא יותר מזה. אני לא חושב שקטש יעדיף לשתף את אפיק על חשבון אחד הזרים, הוא יעדיף לשלב אותם לידו.

בשנים האחרונות אפיק שיחק בעיקר רכז בקבוצות שלו, אבל רכז סקורר, כזה שקודם קולע אחרי זה מוסר. מניח שגם באילת הוא ישחק בעיקר כרכז וקצת ביחד עם בן שימול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:51 pm 
Junior

אני מניח שאכן בחמישיה יהיו 4 זרים ואפיק כרכז, אבל אתה חושב שבן שימול יתפוס את מעמדו החדש כשחקן שישי כפוגעני? אני עדיין חושב שהוא יקבל בסביבות ה 20 דקות לערב בתור מחליף ראשון לגארדים. זה לא שיש לו איזה מעמד על של ישראלי בכיר... הוא בסך הכל אבי בן שימול (הייתי חייב את זה לעצמי, בשביל הפסאודו-חרוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 8:55 pm 
Senior

בהחלט. בסה"כ בן שימול, אבל במצב הכדורסל הישראלי הוא ישראלי בכיר מאד והיה מאד מבוקש בקיץ. אני בטוח שהוא לא אוהב את זה וסביר גם שיחפש את מקומו החוצה (בגליל מחפשים רכז ישראלי ככה שמעתי). סתם לידיעתך, לבן שימול היו הצעות מהפועל ירושלים (לחלק את העמדה עם טפירו) ומאילת, הוא העדיף את אילת מכיוון שהובטח לו להיות הישראלי המוביל של הקבוצה (על ידי חברו קטש). עכשיו שבוע לפני תחילת הליגה מביאים לו רכז ישראלי בכיר על העמדה, עכשיו הוא גם תקוע באילת וגם כרכז מחליף של 10-15 דקות... לא הכי כיף בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 9:08 pm 
Hall of Famer

אל תשכחו גם את סקוורר שהוא סוג של שחקן בית של הבקעה , ונראה לי לא סביר שהוא יקבל ייבוש מוחלט . גם טוני יאנגר ( שהוא למיטב זכרוני סוג של 2-3 כזה ) בקלחת .

יהיה מעניין לראות את חכמון חוזר אחרי כמעט שנה מחוץ למגרשים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 9:38 pm 
Junior

אם הייתי הוא הייתי מתעודד מזה שהקבוצה לגמרי משנה את הציפיות ממנה והופכת למתחרה סופר לגיטימית לפיינל פור. יש גם את נושא ההצלחה של הקבוצה ולא רק את נושא ההצלחה האישית על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 9:41 pm 
Senior

היא לא משנה כלום, הציפיות היו להיות קבוצת פיינל פור גם לפני זה (בכלל מה זה פיינל פור? אין דבר כזה יותר...). רק שלפני זה הציפיות היו שהוא יוביל את הקבוצה לשם, ועכשיו הציפיות הם שהוא יסתכל על אפיק מוביל את הקבוצה לשם (אולי). הדבר היחידי שהוא יכול להתעודד ממנו זה שאם הם יכשלו זה לא יפול עליו זה בטוח.

היה לו את ירושלים (על המקום של לימונד היום) ביד, הוא הלך לאילת (פאקינג אילת כן) וויתר על אירופה ומעמד בקבוצה שהיא מכוונת למקום השני בליגה ולא מתחת בשביל ללכת לאילת, בגלל קטש ובגלל שהבטיחו לו להיות שחקן מוביל, המוביל של הקבוצה. עכשיו הוא באילת, בעמדה יותר גרועה מזאת שהיה לו אם היה הולך לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 9:59 pm 
Sophomore

צריך לזכור גם שאילת, אפעס, הציעו לו סכום גבוה יותר משמעותית. בן שימול יודע שהצעות כאלו כבר לא בטוח שיחזרו שוב, ומדובר בשיקול הגיוני.
לפי מה שהבנתי (צריך לבדוק את זה), בירושלים הוא רמז שהוא רוצה סכום שקרוב לזה שלימונד קיבל בסופו של דבר, וקיבל גיחוך מאוד בוטה בפרצוף.
בסופו של דבר לא ברור מי מעורר יותר גיחוך, הוא על המחשבה שהוא בפוזיציה לבקש סכום כזה, או הפועל, על המחשבה שאפשר לתת סכום כזה לשחקן בשם רביב לימונד.

והוקינס, 'פאקניג אילת' היא הדבר הכי קרוב לבית שהוא היה בו ב(פחות או יותר) עשור האחרון... מניח שהמיקום הדרומי שלה לא בדיוק היווה שיקול.
ואכן החתמה גדולה של אחד מהגארדים הישראלים הטובים ביותר שקיימים בשוק בארבע השנים האחרונות (לפני כן הוא נחשב לאחד כזה. אצלי, לפחות).

נערך לאחרונה על ידי עידן שגיב בתאריך ב' אוקטובר 08, 2012 10:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 10:01 pm 
Senior

לא נכון. אילת וירושלים הציעו אותו סכום בדיוק, הוא העדיף את אילת בגלל קטש והמעמד שהובטח לו לעומת ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 10:04 pm 
Sophomore

קוף, מהידוע לי, לא.
חוץ מזה, שזה לא בדיוק סותר. יש את מה שהוא ביקש, ואת מה שהציעו לו (בתאוריה) בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 10:25 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
היא לא משנה כלום, הציפיות היו להיות קבוצת פיינל פור גם לפני זה (בכלל מה זה פיינל פור? אין דבר כזה יותר...). רק שלפני זה הציפיות היו שהוא יוביל את הקבוצה לשם, ועכשיו הציפיות הם שהוא יסתכל על אפיק מוביל את הקבוצה לשם (אולי). הדבר היחידי שהוא יכול להתעודד ממנו זה שאם הם יכשלו זה לא יפול עליו זה בטוח.

היה לו את ירושלים (על המקום של לימונד היום) ביד, הוא הלך לאילת (פאקינג אילת כן) וויתר על אירופה ומעמד בקבוצה שהיא מכוונת למקום השני בליגה ולא מתחת בשביל ללכת לאילת, בגלל קטש ובגלל שהבטיחו לו להיות שחקן מוביל, המוביל של הקבוצה. עכשיו הוא באילת, בעמדה יותר גרועה מזאת שהיה לו אם היה הולך לירושלים.

כשאמרתי פיינל פור התכוונתי מקומות 1-4. אולי יותר נכון לקרוא לזה פיינל פירסט. אם אלו היו הציפיות לפני אפיק אני חייב להגיד שהיה בזה קורטוב של פנטזיה. לפניו הסגל של אילת לא היה בין ארבעת הסגלים הטובים בליגה. אני מניח שזה תלוי באופי של בן שימול, אבל כשאני הייתי חלק מקבוצה הייתי שמח כשהיו מצרפים אלינו שחקנים חזקים (בד"כ מהקבוצה היותר חזקה של המחלקה). חוצמזה, מאיפה הפסקנות? אתה דיברת עם בן שימול ויודע איך הוא מרגיש? האמת, יכול להיות שכן, עם כל המידע המאחורי קלעימי שאתה מביא. אם כן, שתפנו בבקשה.

עידן שגיב כתב:
צריך לזכור גם שאילת, אפעס, הציעו לו סכום גבוה יותר משמעותית. בן שימול יודע שהצעות כאלו כבר לא בטוח שיחזרו שוב, ומדובר בשיקול הגיוני.
לפי מה שהבנתי (צריך לבדוק את זה), בירושלים הוא רמז שהוא רוצה סכום שקרוב לזה שלימונד קיבל בסופו של דבר, וקיבל גיחוך מאוד בוטה בפרצוף.
בסופו של דבר לא ברור מי מעורר יותר גיחוך, הוא על המחשבה שהוא בפוזיציה לבקש סכום כזה, או הפועל, על המחשבה שאפשר לתת סכום כזה לשחקן בשם רביב לימונד.

והוקינס, 'פאקניג אילת' היא הדבר הכי קרוב לבית שהוא היה בו ב(פחות או יותר) עשור האחרון... מניח שהמיקום הדרומי שלה לא בדיוק היווה שיקול.
ואכן החתמה גדולה של אחד מהגארדים הישראלים הטובים ביותר שקיימים בשוק בארבע השנים האחרונות (לפני כן הוא נחשב לאחד כזה. אצלי, לפחות).

פאקינג אילת, כן. בשביל שחקן ששיחק במשך כמעט עשר שנים באירופה, הייתי מצפה ש"חזרה הביתה" תהיה למקום שהוא לא צריך לקחת טיסה ממנו או לנסוע 5 שעות כדי להגיע למרכז העניינים. אם אתה כבר חוזר לישראל ועושה איזשהו ויתור, אז שיהיה עד הסוף. אין לי שום מידע פנימי לגבי מערכת השיקולים של אפיק (בדומה לזו שיש לקוף עם בן שימול), אבל אולי זו הייתה ההצעה היחידה שהתאימה לו כלכלית בישראל.
חוצמזה, אמרתי פאקינג אילת, כי אני לא יכול לדמיין את עצמי שוהה בעיר הזו יותר משבוע. טעם אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:06 pm 
Senior

עידן שגיב כתב:
קוף, מהידוע לי, לא.
חוץ מזה, שזה לא בדיוק סותר. יש את מה שהוא ביקש, ואת מה שהציעו לו (בתאוריה) בפועל.

בסדר גמור. אבל בסופו של עניין עמדו בפניו 2 הצעות, מה שהפועל ירושלים הציעה (לא מה שהוא ביקש) ומה שאילת הציעה, אותה הצעה בדיוק ממה שידוע לי. הוא בחר באילת בעיקר בגלל קטש והמעמד מן הסתם.

אני גם כאמור לא יופתע אם נראה אותו מחוץ לאילת בקרוב מאד. גליל וחולון צריכות חיזוק בעמדות האלה ואני לא יופתע עם על צג הטלפון של בן שימול הופיעו היום השמות של לובין ושמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:09 pm 
Senior

הרסי, המסקנות זאת הערכה אישית בלבד. לא דיברתי איתו ולא יודע איך הוא מרגיש, יכול להיות שהוא מרגיש נפלא ושמח. מי יודע. נראה לי שלא.

אני כן יודע שלבן שימול (שבכלל העדיף להישאר בחיפה השנה, אבל החליטו שם לוותר עליו) שבן שימול בחר באילת על פני ירושלים הקיץ בגלל המעמד ובגלל קטש.

ולכן אני גם מעריך שהוא לא הכי שמח היום אם כי יכול להיות שאני טועה והוא מאושר. אני גם מחבר את זה למה שאמרת על אילת. בן שימול עכשיו תקוע באילת, במעמד מקצועי נחות הרבה יותר ממה שהוא חשב שיהיה, באילת. לא במרכז, לא במקום טוב, אלא בפאקינג אילת כמו שאתה אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:23 pm 
Junior

רגע רגע, אבל יש הבדל כלשהו בין ירושלים לאילת. בירושלים הוא מתחרה עם פולן, טפירו ולימונד. במצב הזה הוא ללא ספק הרביעי בהיררכיה. באילת הוא מתחרה עם אפיקניסים, פרימן (שלא הולך לשחק רכז אם הכל ילך שם חלק) וסקוורר. אז בעצם, רק עם אפיקניסים וסקוורר. פה הוא ללא ספק מספר שתיים.

גם אם חל פיחות במעמדו, הוא עדיין לא נמוך כמו שצפוי היה להיות בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:34 pm 
Senior

הרסי, לא לא לא... לא הבנת! ההצעה לבן שימול הייתה בתחילת הקיץ, לחלק את עמדת הגארד הישראלי ביחד עם טפירו. לימונד הגיע בעצם במקומו של בן שימול בסופו של דבר (אחרי שדרוקר הצליח לשכנע את ההנהלה לתת לו יותר תקציב). אם בן שימול היה חותם שם לימונד לא היה מגיע ככל הנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:35 pm 
Junior

אוקיי, חשבתי שהדיבור היה פוסט לימונד. זה עדיין שם אותו שלישי היררכית בירושלים ושני באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 11:39 pm 
Junior

קוף- לא כהתרסה אלא באמת לצורך הבהרת הדברים-
אתה רושם שלא דיברת עם בן שימול ולא יודע איך הוא מרגיש כרגע-
לפני זה, דיברת איתו? שמעת ממנו שהוא רוצה להישאר בחיפה, ושאחר כך הוא קיבל אותה הצעה מירושלים ואילת, ובחר באילת על סמך הבטחות כלשהן?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 12:35 am 
Senior

אני לא יכנס וגם לא יספר עם מי בדיוק דיברתי. אבל כן דיברתי בקיץ, ואני יודע שהוא רצה להישאר בחיפה מאד השנה, חיפה (לצערי גם) החליטה לוותר עליו ואז הוא נאלץ לבחור בין ירושלים לאילת כמו שאמרתי.

מכיוון שההצעות מירושלים ואילת היו באותו סדר גודל כספי על פי הידוע לי, פה נכנסת הערכה שלי (לא מידע אלא מהיגיון) שבאילת הוא בחר בגלל קטש (שהוא חבר שלו) ומעמד מקצועי (הוא הוחתם להיות הרכז הראשון של הקבוצה) לעומת ירושלים שם היה אמור להיות המחליף של טפירו ולחלק את העמדה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: