סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 7:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 3:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקיי, אז כדי לסגור את הסיפור, 6 קבוצות, דראפט במכרז, 18 שחקנים בקבוצה (מתוכם 4 על הספסל), סה"כ 108 שחקנים בליגה כך שאפשר לתקן דראפט גרוע.

שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 3:17 pm 
Junior

זאת ליגה שאני משתתף בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 3:25 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
זאת ליגה שאני משתתף בה?

לא, זו ליגת רוטו, אתה נרשמת לפסלים/קיפרים (שכרגע לא נראה שתתקיים מחוסר משתתפים) ולהד-טו-הד שהדראפט שלה בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 7:09 pm 
Junior

rony כתב:
אוקיי, אז כדי לסגור את הסיפור, 6 קבוצות, דראפט במכרז, 18 שחקנים בקבוצה (מתוכם 4 על הספסל), סה"כ 108 שחקנים בליגה כך שאפשר לתקן דראפט גרוע.

שיהיה בהצלחה.

טוב אז,

אלון כתב:
מה שתרצו, לא משנה לי, מתכנן לנצח בכל מקרה :)

תזכיר לי מהם מידות הכתר? כבר הספקתי לשכוח ואני צריך לפנות לו מקום..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 11:52 pm 
Sophomore

יש לך איזה אחד בארון גביעים לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 12:46 am 
Junior

כן, רק אחד, כאמור הספקתי לשכוח.
ארון הגביעים לא שרד את השריפה בבית אורן לצערי. הייתי מוותר על כל מה שניצל בשביל הגביע הזה, הכל.
כל מה שנשאר זה תמונה ביאהו.

בכל מקרה יש לי כבר ארון חדש מוכן.
סגרנו את אלי זולטא לחגיגות האליפות בחוף דדו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 7:06 am 
Sophomore

לא הכרתי אז בדקתי מי זה. לא סגור על זה שאני מזמין אותו לחגיגות השנה.
בכל מקרה נראה שאנחנו קרובים אז תוכל לבוא לחגיגות בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 2:01 pm 
Junior

אתה הבנת אלון, יש לינוקא גביע אחד בארון הגביעים הבתולי שלו והוא קורא תיגר... :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 6:21 pm 
מנהל פורום

כנראה שגם כאן נזכרתי מאוחר, אבל לא בטוח שבא לי על המכרז
מצד שני, אני בדר"כ לא עושה פרי דראפט רנקינג, ולעתים בכלל לא נמצא בדראפט, ועדיין מנצח אתכם בצורה קונסיסטנטית, אז נסתדר אתכם גם הפעם... :)-(: :)-(:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 6:51 pm 
Junior

חמש שעות לפני הדראפט זה די מאוחר.. קראנו לקולך במשך שבוע.

לדראפט הערב אתה מגיע?
מי שלא מגיע/לא בטוח שתעבוד המערכת מומלץ שייקבע מחירים לפני, מי שעדיין לא עשה זאת.
גם יימנע ממכם לקבל שחקנים שאתם לא מעוניינים בהם בחלק ניכר מהתקציב,
גם יימנע מהמשתתפים בדראפט את הייאוש כשהמחשב שמציע אוטומטי מקפיץ את רוב מחירי השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 2:49 am 
Junior

אין ספק שהיה ערב דראפט מעניין.
הסגלים די מאוזנים לדעתי,
להוציא כמובן את קובי שכמו שאני מבין חבל שצירפנו אותו אם עד עכשיו לא שלח כאן אפילו הודעה ולא הגיע לדראפט ולא עשה פרי רנקינג וגם ככה רוני אומר שהוא לא מצפה ממנו לאקטיביות.
לקח לבאות לדעתי, צריך להסביר לאנשים שזה לא כמו איזה משחק של היורוליג שאפשר להירשם יום אחד ולשכוח מזה יום אחר כך.
כיף יותר לשחק 4 אנשים עם סגלים של 25-30 שחקנים ולא 8 אנשים ש-3 מהם מפסיקים לשחק אחרי חודש,
כמו שיותר כיף לשחק 5 אנשים שאתה יודע שישחקו מההתחלה עד הסוף מאשר 6 אנשים שאחד מהם לא משחק.

מישהו חדש ללא ניסיון רוצה להצטרף?
בבקשה, קח כמה קישורים למדריכים, תקרא, תשמע משאר האנשים פה מה אומר המשחק,
תחליט שאתה מבין על מה מדובר ושאתה מתכוון לשחק באופן אקטיבי במהלך העונה, ברוך הבא.
זה מה שאני עשיתי כשרציתי להצטרף.

ככה סתם לצרף כל אחד שרוצה? לא לעניין.
אמנם מגדיל את הסיכויים להגדיל את הקהילה בסופו של דבר ולמצוא שחקנים שאולי ייכנסו לזה ויהיו רציניים,
אבל זה בעיקר מגדיל את הסיכויים להרוס לשאר המשתתפים הקבועים משהו מההנאה מהמשחק, וגם מקטין את האפשרות שלנו להביא שחקנים רציניים חדשים מבחוץ שגם יוכלו לתרום לפורום בכללותו.

כשנציע בשנה הבאה לאחד שניים שלושה אנשים רציניים מבחוץ להצטרף,
יהיה אטרקטיבי הרבה יותר להציע ליגה עם חמישה משתתפים רציניים מאשר חמישה משתתפים רציניים ועוד X ירוקים..
just sayin...

ולדראפט-
אז אמנם יש פה מי שיצא עם קבוצה של 18 שחקנים טובים ויש מי שיצא עם כמה שחקנים לא משמעותיים,
אבל בתאכלס זה שטויות.
גם ככה לעשות שלושה חילופים יומיים על שלושת השחקנים הכי חלשים שלך תמיד יהיה טוב יותר מלהחזיק אותם קבוע, לא משנה עד כמה הקבוצה שלך עמוקה באיכות,
וגם ככה יהיו במהלך העונה לא מעט שחקנים ששווים מקום של קבע בכל סגל שיימצאו עצמם בפרי אייג'נסי בגלל אי אילו סיבות.
כבר עכשיו יש כמה וכמה כאלה.

מוק נכנע קצת לבעיות החוסר ניסיון שבגינן רציתי שנעשה דראפט רגיל בסופו של דבר.
אם היה עושה כמה דראפטים במכרז בעבר, היה יודע שמי שלא לוקח את דוראנט או לברון לרוב נשאר עם מספיק כסף בסיום לעשות מה שהוא רוצה, כך שלא הייתה לו סיבה להביא כמה שחקנים זולים בהתחלה.
זו טקטיקה שיכולה לעזור בדראפט של 150 שחקנים עם 8 משתתפים, לא אצלנו.

כנ"ל עודד.
חוסר הניסיון במערכת גרם לו לוותר על שחקנים שהוא רצה בגלל שהיו "יקרים מדי", אפילו כשהוא היה בעמדה לקחת את מי שהוא רוצה בכמה שהוא רוצה.

רוני, זה שנתקעת ללא כסף די בהתחלה זה לאו דווקא בעיות של חוסר ניסיון.
רבים בוחרים בטקטיקה הזאת, להביא את אחד משני השחקנים הכי טוב בעולם הפנטזי ובכלל, קובי ודוראנט, להוסיף אליהם 2-3 בכירים לקטגוריות שבהם הם פחות תורמים, עוד כמה שחקנים טובים שמתאימים לסגל והשאר שאריות שהאחרים לא רוצים.

זאת טקטיקה רעה מאוד, שראיתי רבים עושים, לחסל את כל התקציב שלך על לברון ועוד שניים, כשמדובר על ליגה של 8+ משתתפים עם 150 שחקנים. לרוב נתקעים עם 4-5 שחקנים טובים וסגל משלים של שחקנים מצחיקים.
בליגה שלנו זאת הייתה טקטיקה מצויינת, כאמור בגלל שיש מעט שחקנים ומעט משתתפים.
גם לא תהיה לך בעיה להשלים שחקנים טובים מהפרי אייג'נסי לקטגוריות שחסרות לך, וגם ככה השגת בסופו של דבר סגל משלים לא רע בכלל ללברון,
יש לך שניים מבכירי הפוינטים בקיירי ונאש, שניים מבכירי הריבאונד+אחוזים בלמרקוס וג'פרסון, ג'אמיר שיכול לתת אחלה מספרים בואקום, שני הווינגים של אינדיאנה, ברוק לופז שאם יישאר בריא היה גניבה, בקיצור לא חסר.

אלון, סורי, את הקבוצה שלך אני הכי פחות אוהב.. (עריכה..אחרי בדיקה, בעצם את של עודד אני אישית הכי פחות אוהב.. להוציא את הקבוצת מחשב של קובי כמובן.)
אתה האלוף של השנתיים האחרונות אז אין לי ספק שתתקן, אבל-
הקבוצה שלך כרגע רשומה אחת משתי האחרונות לאסיסטים, וניצלת ממקום אחרון בחסימות רק בגלל שקובי מחזיק את הקבוצה הכי לא חוסמת שראיתי בחיים שלי..
בליגת רוטו, במיוחד של רק 6 משתתפים עם רק 9 קטגוריות, מה שנותן רק 54 נקודות בטוטאל, זה לוקסוס גדול מדי לוותר לשאר המועמדים על שתי קטגוריות שלמות.
מה שכן, בעונשין סביר להניח שתוביל ללא עוררין,
ובאחוזי השדה יהיה לך סיכוי טוב מאוד לפחות לאחד מהשניים הראשונים אם ג'ו-ג'ו-דנג-כרמלו לא ייתנו עונה זוועה, להוציא אותם כל הסגל שלך נע על ה50 אחוז ואלה שלא לא זורקים יותר מדי,
ולאור המחסור במובילי כדור, בטח כל עוד וול פצוע, אתה צפוי להיות למעלה גם באיבודים.

בהצלחה לכולם ומקווה שנהנה כולנו ונתחרה כולנו עד לסיום העונה.
:-ok-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:38 am 
Sophomore

קודם כל אוהב את ההשקעה שלך :bra_vo:

כנראה שאתה צודק לגבי הקבוצה שלי, נתחיל נראה וננסה לשפר משם. וול זה הימור , לא יודע אם תהיה לי סבלנות להחזיק אותו חודש לפחות על הספסל.
עשית כבר סימולציה של כל הליגה כך שאתה יודע בכל קטגוריה את הדירוג הצפוי ? יש מקום שזה כ"כ קל לראות את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:01 pm 
מנהל פורום

אני לצערי הגעתי רק ב-10 ורבע, וזה היה אחרי שהמחשב כבר בחר לי שלישיית גארדים, טובים אמנם, אבל בלא מעט דינרוס.

מכאן ניסיתי לעשות תיקון טעויות, ולכן הייתי קצת חסכן מידי ונשארתי עם כסף בסיום, ובאמת הפסדתי איזה 2-3 שחקנים שהייתי צריך ללכת איתם יותר בתמחור.
מצד שני, לב הדראפט שלי - פירס ב-7, אמרה ב7, נואה וצ'אנדלר ב-5 ביחד!!, מאוד מאוד מוצא חן בעיני.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:29 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
להוציא כמובן את קובי שכמו שאני מבין חבל שצירפנו אותו אם עד עכשיו לא שלח כאן אפילו הודעה ולא הגיע לדראפט ולא עשה פרי רנקינג וגם ככה רוני אומר שהוא לא מצפה ממנו לאקטיביות.
לקח לבאות לדעתי, צריך להסביר לאנשים שזה לא כמו איזה משחק של היורוליג שאפשר להירשם יום אחד ולשכוח מזה יום אחר כך.
כיף יותר לשחק 4 אנשים עם סגלים של 25-30 שחקנים ולא 8 אנשים ש-3 מהם מפסיקים לשחק אחרי חודש,
כמו שיותר כיף לשחק 5 אנשים שאתה יודע שישחקו מההתחלה עד הסוף מאשר 6 אנשים שאחד מהם לא משחק.

תחליט שאתה מבין על מה מדובר ושאתה מתכוון לשחק באופן אקטיבי במהלך העונה, ברוך הבא.

אמנם מגדיל את הסיכויים להגדיל את הקהילה בסופו של דבר ולמצוא שחקנים שאולי ייכנסו לזה ויהיו רציניים,
אבל זה בעיקר מגדיל את הסיכויים להרוס לשאר המשתתפים הקבועים משהו מההנאה מהמשחק, וגם מקטין את האפשרות שלנו להביא שחקנים רציניים חדשים מבחוץ שגם יוכלו לתרום לפורום בכללותו.

יהיה אטרקטיבי הרבה יותר להציע ליגה עם חמישה משתתפים רציניים מאשר חמישה משתתפים רציניים ועוד X ירוקים..
just sayin...

אאווץץ, כמה כעס.

תשמע, אני מבין את הכעס שלך, אבל אני מציע, סתם כלקח לחיים, לשמוע את הצד השני לפני שאתה מבסס עמדה ומציע צעדי מנע כנגד התופעה והכל. בנוסף, צא מנקודת הנחה שאנשים עושים/ לא עושים דברים לא מתוך רוע או חוסר איכפתיות או זלזול.

אני אנצל את ההודעה להביע את התנצלותי לכך שלא הגעתי לדראפט.
לא הייתי בסופ"ש בבית וממש לא רציתי לבקש שתדחו את הדראפט. עשיתי מאמצים להגיע בזמן, אבל מה לעשות, היו קצת פקקים ואח"כ הייתי צריך עוד לטפל בכמה דברים חשובים.
היום בבוקר שלחתי הודעה בפרטי לרוני והתנצלתי.
תרצו/תרצה להוציא את הקבוצה שלי מהליגה, בבקשה, אני לא אכעס.
אם לא, אז אני מבטיח לא "לנטוש" ולעשות את המיטב ב"קלפים" שחולקו לי.

בכל מקרה,

שהיה לך יום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:38 pm 
Junior

אלון כתב:

כנראה שאתה צודק לגבי הקבוצה שלי, נתחיל נראה וננסה לשפר משם. וול זה הימור , לא יודע אם תהיה לי סבלנות להחזיק אותו חודש לפחות על הספסל.
עשית כבר סימולציה של כל הליגה כך שאתה יודע בכל קטגוריה את הדירוג הצפוי ? יש מקום שזה כ"כ קל לראות את זה ?

הסימולציה שלי זה לשבת שעה ולחשב את ממוצעי הקבוצות לפי הצפי של ESPN לכל שחקן..

זה כמובן לא אומר יותר מדי על איך תיראה העונה, אבל זה אומר משהו על המצב הנוכחי. התחזיות שלהם טובות ומושקעות יותר מכל אתר פנטזי אחר לפי מה שאני שומע.

על הקבוצות שלכם עשיתי מחקר בקטנה.. עברתי על כל הקבוצות וחישבתי לעומק רק אם ראיתי בעיניים איזשהי מגמה, למשל אם אכן יש לך חוסר רציני באסיסטים וחסימות כפי שהיה נדמה לי במבט ראשון, ובדקתי קטגוריות בקבוצות שבהן נראה לי שהן קרובות אליי.

על הקבוצה שלי חישבתי את הדברים גם מול הקבוצות שלכם בקטגוריות שכאמור נראו לי צמודות,
אבל גם לפי מספרי הממוצעים שהכנתי בסיום העונה שעברה מכמה ליגות,
שבסוף החישוב הגעתי למסקנה שהמספרים הממוצעים הרצויים די מסתנכרנים בין כל ליגה וליגה.
כמובן בכל ליגה יהיה האחד שהחזיק יותר מדי ריבאונדים או יותר מדי אסיסטים וזכה בקטגוריה בהפרש ניכר, אני לא הסתכלתי על אלה אלא על המספרים שמספיקים לצמרת הגבוהה, 1-3 בכל קטגוריה, ולכיוון הזה מצאתי דמיון רב בין כל הליגות שבדקתי.

למשל בלוקים, החישובים הראו שהמספר הדרוש כדי להיות בצמרת הוא ממוצע של 0.75 לכל שחקן מהסגל, אז בליגה של 18 אני צריך שכל הסגל שלי יביא ביחד 13.5 חסימות למשחק, ובליגה של 13 שחקנים בסגל אני צריך 9.75 למשחק.

זה כמובן לא מכניס לחשבון את כך שיש חילופים רבים במהלך העונה ולכן יש יותר משחקים מהממוצע של כל שחקן, ולא חוזה פציעות או עונת קטסטרופה כמו שהיה לרוב הנבחרים שלי בשנה שעברה...,
אבל זה נותן לך כלי, מעבר לעיניים שלך על הסגל, לדעת איפה אתה חזק מספיק ואיפה לא, וכך להתרכז בחילופים היומיים בעמדות הנחוצות לך.

לא בחרתי שחקנים לפי התחזיות של ESPN ולא הרכבתי את הסגל בדראפט בהתאם למספרים שרשמתי שצריך,
בחרתי ואחר כך ישבתי לבדוק איך זה מסתדר מול מה שהמספרים מספרים, אז הבנתי שדאנדרה לגמרי מיותר אצלי ושבעוד בכל העמדות אני צפוי להיות בצמרת הגבוהה גם ללא שינויים, אני חייב להביא שלשות וחטיפות כי שם אני בפיגור די רציני.

בשיטה דומה לקחתי את האליפות היחידה שלי כאן.. לא עם ממוצעים מעונות קודמות לפי ליגות פנטזי שאת זה אני מנסה לראשונה,
אבל עם חישובי ממוצעים של אותה העונה, באמצעה, הצלחתי להבין באיזה קטגוריות אני עומד לפרוץ קדימה למרות פיגור זמני ובאיזה קטגוריות אני צריך להעלות את הממוצעים כדי להתמודד, וזאת בעצם הייתה הדרך היחידה שלי לעלות מהמקום ה4-5 שבו הייתי כשהתחלתי עם החישובים האלה לעבר המקום הראשון בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:48 pm 
Junior

קובי כתב:
King Chauncey כתב:

just sayin...

אאווץץ, כמה כעס.

תשמע, אני מבין את הכעס שלך, אבל אני מציע, סתם כלקח לחיים, לשמוע את הצד השני לפני שאתה מבסס עמדה ומציע צעדי מנע כנגד התופעה והכל. בנוסף, צא מנקודת הנחה שאנשים עושים/ לא עושים דברים לא מתוך רוע או חוסר איכפתיות או זלזול.

לא הייתי בסופ"ש בבית וממש לא רציתי לבקש שתדחו את הדראפט. עשיתי מאמצים להגיע בזמן, אבל מה לעשות, היו קצת פקקים ואח"כ הייתי צריך עוד לטפל בכמה דברים חשובים.

בכל מקרה,

שהיה לך יום טוב

אז אתה מבין את הכעס, אז למה האאוץ' ולמה ההצעות ללקחים..?

לא התייחסתי אליך אישית למעט שורה אחת, אלא התייחסתי לתופעה עצמה.
אתה, כאמור, רק הגעת, אז אין לי מושג איך תשתלב ואולי בסופו של דבר תשקיע יותר מכולם ביחד.
זה לא העניין.

אבל, לעניינך הפרטי-
כפי שאמרתי, אם מצרפים מישהו, והוא גם לא רושם אפילו הודעה אחת בפורום, אפילו משהו בסגנון של שלום הצטרפתי,
וגם לא מגיע לדראפט, וגם לא עושה פרי רנקינג, וגם מי שצירף אותו אומר שהוא לא מצפה ממנו לאקטיביות,
אז אני אישית לא מוצא את הטעם לצירוף, שכן לרוב מי שלא יעשה אף אחד מהארבעה סופו להתעצץ.

אני לא אומר ולא חושב שזה מתוך רוע/זלזול/חוסר אכפתיות,
אני חושב שזה מתוך חוסר הבנה והכרה לדרכי המשחק הזה,
ולכן קראתי להסבר מפורט לאנשים חדשים שרוצים להצטרף,
ולכן הצעתי בחודש האחרון בשני פוסטים שונים את עזרתי לחדשים שרוצים להצטרף.

בקיצור, למרות שקראת לי בוגד פעם, ולמרות שאתה עוזר לרצוח אנשים...
אין לי בעיה לשבת שעה לעשות לך חישובים והערכות ולתת את ההמלצה הראשונית ליציאה לדרך מהקבוצה הכל כך לא מאוזנת שקיבלת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:07 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
אלון כתב:

הסימולציה שלי זה לשבת שעה ולחשב את ממוצעי הקבוצות לפי הצפי של ESPN לכל שחקן..

זה כמובן לא אומר יותר מדי על איך תיראה העונה, אבל זה אומר משהו על המצב הנוכחי. התחזיות שלהם טובות ומושקעות יותר מכל אתר פנטזי אחר לפי מה שאני שומע.

על הקבוצות שלכם עשיתי מחקר בקטנה.. עברתי על כל הקבוצות וחישבתי לעומק רק אם ראיתי בעיניים איזשהי מגמה, למשל אם אכן יש לך חוסר רציני באסיסטים וחסימות כפי שהיה נדמה לי במבט ראשון, ובדקתי קטגוריות בקבוצות שבהן נראה לי שהן קרובות אליי.

על הקבוצה שלי חישבתי את הדברים גם מול הקבוצות שלכם בקטגוריות שכאמור נראו לי צמודות,
אבל גם לפי מספרי הממוצעים שהכנתי בסיום העונה שעברה מכמה ליגות,
שבסוף החישוב הגעתי למסקנה שהמספרים הממוצעים הרצויים די מסתנכרנים בין כל ליגה וליגה.
כמובן בכל ליגה יהיה האחד שהחזיק יותר מדי ריבאונדים או יותר מדי אסיסטים וזכה בקטגוריה בהפרש ניכר, אני לא הסתכלתי על אלה אלא על המספרים שמספיקים לצמרת הגבוהה, 1-3 בכל קטגוריה, ולכיוון הזה מצאתי דמיון רב בין כל הליגות שבדקתי.

למשל בלוקים, החישובים הראו שהמספר הדרוש כדי להיות בצמרת הוא ממוצע של 0.75 לכל שחקן מהסגל, אז בליגה של 18 אני צריך שכל הסגל שלי יביא ביחד 13.5 חסימות למשחק, ובליגה של 13 שחקנים בסגל אני צריך 9.75 למשחק.

זה כמובן לא מכניס לחשבון את כך שיש חילופים רבים במהלך העונה ולכן יש יותר משחקים מהממוצע של כל שחקן, ולא חוזה פציעות או עונת קטסטרופה כמו שהיה לרוב הנבחרים שלי בשנה שעברה...,
אבל זה נותן לך כלי, מעבר לעיניים שלך על הסגל, לדעת איפה אתה חזק מספיק ואיפה לא, וכך להתרכז בחילופים היומיים בעמדות הנחוצות לך.

לא בחרתי שחקנים לפי התחזיות של ESPN ולא הרכבתי את הסגל בדראפט בהתאם למספרים שרשמתי שצריך,
בחרתי ואחר כך ישבתי לבדוק איך זה מסתדר מול מה שהמספרים מספרים, אז הבנתי שדאנדרה לגמרי מיותר אצלי ושבעוד בכל העמדות אני צפוי להיות בצמרת הגבוהה גם ללא שינויים, אני חייב להביא שלשות וחטיפות כי שם אני בפיגור די רציני.

בשיטה דומה לקחתי את האליפות היחידה שלי כאן.. לא עם ממוצעים מעונות קודמות לפי ליגות פנטזי שאת זה אני מנסה לראשונה,
אבל עם חישובי ממוצעים של אותה העונה, באמצעה, הצלחתי להבין באיזה קטגוריות אני עומד לפרוץ קדימה למרות פיגור זמני ובאיזה קטגוריות אני צריך להעלות את הממוצעים כדי להתמודד, וזאת בעצם הייתה הדרך היחידה שלי לעלות מהמקום ה4-5 שבו הייתי כשהתחלתי עם החישובים האלה לעבר המקום הראשון בסופו של דבר.

כל זה וגם רואה משחקים במהלך העונה, אין ספק שאתה מתחיל ביתרון גדול.
מצד שני אולי יבוא תיכף מוק ויסביר לך למה ממוצעים זה יפה אבל יש שחקן שאף אחד לא שמע עליו והוא יושב בקצה של הספסל אבל עם פוטנציאל ענק להביא לך חסימות ושלשות ביחד שזה צריוף נדיר גם יש לו ראיית משחק שלא ראית כזה דבר. :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:12 pm 
Sophomore

קובי כתב:
אאווץץ, כמה כעס.

בכל מקרה,

שהיה לך יום טוב

קובי פספסת את הדראפט שזה בעיני רובנו הקטע הכי כיפי. לא נורא, נשמח אם תמשיך ולא תתעצץ כי כמו שצ'ונסי כתב זה מדכא. העונה ארוכה וחוץ מצ'ונסי שכבר יודע איך היא תגמר הכל עוד פתוח.
מצד שני זה בסדר אם אתה רוצה לוותר כבר מעכשיו ולהסכים עם האחרים שהכתר ישאר אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:16 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
קובי כתב:
King Chauncey כתב:

בקיצור, למרות שקראת לי בוגד פעם, ולמרות שאתה עוזר לרצוח אנשים...
אין לי בעיה לשבת שעה לעשות לך חישובים והערכות ולתת את ההמלצה הראשונית ליציאה לדרך מהקבוצה הכל כך לא מאוזנת שקיבלת...

רק השבוע צחקו עלי שאפילו עכבר אני לא מסוגל להרוג (חילצתי כזה שנתפס במלכודת ולא יכולתי פשוט לזרוק אותו לזבל בידיעה שהוא הולך למות) אז איזה אנשים אני עוזר לרצוח??

ואשמח לעזרה והמלצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:36 pm 
Hall of Famer

כן, נראה לי קצת מוגזם ליפול ככה על קובי, נכון שלפספס דראפט זה חבל, אבל עדיף להרוויח משתתף פעיל לכל העונה. אני מודה שאין לי מושג כמה הוא יהיה פעיל לאורך העונה, אבל מבחינתי אני אעשה הכל כדי שיהיה כאן נעים לשחקנים חדשים, גם אם חלק מהם הופכים אחר כך לגוויות, זו עדיין הדרך היחידה להביא אנשים חדשים. בסופו של דבר זה לא שאנחנו בעודף כאן, ואם צריך לסבול גוויה או שתיים לאורך העונה כדי להגדיל את כמות המשתתפים, זה לגמרי שווה את זה.

בכל מקרה קובי, אי אפשר להוציא קבוצות מהליגה גם אם הייתי רוצה, אז תנוח דעתך, יש לך עונה שלמה לסבול אותנו וזה שאלון הולך לקרוע אותנו וכולנו יודעים את זה כבר מעכשיו זה רק בונוס, תגיד תודה שכפיר כבר לא מסתובב כאן להציע לך הצעות מגונות שכוללות ונטילים וצעקות בגרמנית (אוף, עכשיו אני קצת מתגעגע...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:55 pm 
Sophomore

הזכרת לי מהאוס את ההולכת על גוויות עכשיו ...

היה יכול להיות יפה לפתוח ליגת נוסטלגיה, אפשר סתם להריץ דראפט (אפילו מוק דראפט) בשביל הדאחקות ולהזמין את כל משתתפי העבר.
כפיר
יובל
סורוקה
אבי6

מי עוד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 6:11 pm 
Junior

לא נפלתי עליו, ציינתי עובדות לגבי הדברים שלא עשה, בתוספת התייחסות רק למה שהיה בעונות עברו.

עכשיו, אמנם לקחתי על עצמי מספר פעמים בפתיחת העונה הזאת לדבר על הנושא ולהעלות אותו לדיון כעניין מרכזי,
זה לא רק אני. ממש לא.
אלון הרגע רשם שזה מבאס.
מוק אמנם מתלונן על כל דבר..כמו אתמול בדראפט.. אבל הוא כבר שנים מתלונן שהוא לא נהנה לשחק פה ושהוא לא משקיע בליגה בגלל הדברים שדיברתי עליהם.

אני בכלל לא מסכים שזו הדרך היחידה להביא שחקנים חדשים. ממש לא.
אני פה אמנם רק 3 שנים במשחק, אבל במהלך 3 השנים האלה לא הגיע אף אחד חדש. אף אחד.
(כלומר היו, רק כמו שאמרתי כל אחד ואחד מהם פרש אחרי חודש והשאיר את הקבוצה שלו חסרת סדר, מה שהרס את העונה לכל השאר, גם כי זה מתערב בדירוגים ברוטו, ובראש בראש זה נותן יתרון למי שלא פגש בעציצים כשהם עדיין הושקו.)

הנתון הזה גורם לי להאמין שזו לא הדרך.
הדרך היא לשחק בקבוצה שבה יודעים שכולם הולכים לשחק, וכן, אם יש אחד כמו קובי שמצהיר על כוונה מלאה ללמוד את המשחק ולהשקיע את המעט הנדרש בשביל להיות תחרותי, ומבין את זה שהוא הורס לאחרים ברגע שהוא מפסיק,
אז בטח ובטח שהוא מבורך להצטרף. אני לא מתייחס לזה ככת סגורה.

הדרך לצרף שחקנים חדשים רציניים, לדעתי, היא להביא אנשים מבחוץ, כי בקהילה הזאת, בשלוש השנים האחרות, כמעט כולם שמעו על הרעיון, חלקם ניסו, רובם התעצצו ופרשו.
כך גם על הדרך נצרף כותבים לפורום שעוקבים אחרי הליגה כמו שמוק מתלונן שחסרים..

כך גם, על הדרך, נוכל להחיות את התחרותיות של הליגה הזאת ואולי גם של הפורום הזה,
וכך, אולי, יחזרו אלה שפרשו ואנו חפצים ביקרם וחזרתם, כמו רן וכפיר..

לדעתי בכלל שיחק לנו המזל שאף אחד לא הצטרף לרוטו השנה מלבד קובי שרוצה להשקיע.
בשנים קודמות 2-3 נענו להודעת ההזמנה והרסו את העונה באמצע.
ואולי זה לא המזל בעצם, אלא בגלל שחפרנו על כך כאן בפורום במהלך החודש.

כמו שרשמתי, עדיף 6 פעילים שיוצרים ליגה מהנה, מאשר 8 ששניים פורשים אחרי חודש והורסים את הליגה.

בעונה הבאה, אם נדע שאין כוונה לצרף אנשים שלא ידוע אם יהיו פעילים, בטח ובטח שלא תהיה כוונה לצרף אנשים שמלכתחילה הצפי לגביהם הוא לחוסר פעילות,
אז גם נוכל לצרף 2-3 חדשים שיעניין אותם להצטרף לליגה כזאת, שמחזיקה 5-6 אנשים שרצים ביחד כבר כמה שנים והם משחקים ברצינות, ונוכל להפוך את המקום הזה תוך שנתיים לקהילה של 10-12 שחקנים רציניים.
זאת דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 8:38 pm 
Junior

אני בגדול די מרוצה מהקבוצה שלי.
הייתה עקומת למידה, אני חושב שהאסטרטגיה שלי הייתה מוצלחת ביותר אם היינו ליגה גדולה יותר. לא לקחתי בחשבון ששחקנים כמו שלקחתי בהתחלה יהיו פילרים של סוף דראפט.

אבל לא נורא, הנה לא מצאתי את עצמי מחליף אף אחד מהם.

יש לי קטע כזה של לתת צ'אנס על מה שהלכתי איתו לפני שאני מחליף. כמה מהאורגזמות היותר טובות בחיים שלי הגיעו ככה... :twisted:

נראה לי שקטגורית הריבאונדים די סגורה העונה אצלי (חבל שאין אצלו אופנסיב ודיפנסיב בנפרד), אבל מאידך סביר להניח שבין רונדו לדווייט אהיה אחרון בליגה באחוזי עונשין.

מחזק את צ'ונסי בנושא דיאנדרה ג'ורדן, שחקן שאני אישית מאוד אוהב אבל אין לי ממש מקום לשחקן מסוגו עם כל הריבאונדרים והשוט בלוקרים שלי. בטח כשהוא מביא איתו עוד אחוזי עונשין גרועים...

לפעמים צריך ללכת עם הראש ולא עם הבטן. מבאס אבל אמיתי.

באשר לקובי, ברוך הבא הפסד אחלה דראפט. בכלל, אני בעד להפוך גם את שאר הדראפטים למכרז.
זה פשוט הרבה יותר כיף (אבל גם יותר ארוך לדעתי)

את מי בדיוק אלון יקרע כשאני בסביבה? אלון קורע רק כשאני יוצא למנוחת החורף שלי... אם הליגה תשאר תחרותית אלון יכול לשכוח מאליפויות הכוכבית שלו... :men:

אגב, שימו לב איזו נבחרת של אולסטארס יש לנו:
עודד ואני עם 13 גביעים כ"א
אלון עם 12
רוני עם 5
וצ'ונסי עם 1

ואם זה לא מספיק,
אני משחק מ03, אלון ועודד מ04, רוני מ07 וצ'ונסי מ09.

ליגה קטנה אך איכותית.

נ.ב. אז מה צ'ונסי, אני הזקנה הנרגנית של הפורום? :evil:

נ.ב.2. הדרך להחזיר עטרה ליושנה היא לכתוב בפורום הזה. אם נתחיל לכתוב כאן (גם ת'רדים של NBA) החבר'ה הטובים יחזרו. הם תמיד בסביבה, הם רק זקנים יותר וזקוקים לגירוי משמעותי יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:16 am 
Junior

רגע רגע מה אחד, יש לי גם גביע מהפסלים. מדוע איפה ואיפה בין גביעים? להם ספרת הכל. דורש ספירה חוזרת.

וזה זמני גם כן. כשאני בא לשחק אני מנצח. הוכחתי לכם את זה כבר לפני שלוש שנים.. השנה אני בהחלט בא לשחק.
בשנתיים שאחרי הזכייה סתם לא השקעתי כי הבנתי שאם אני משקיע זמן בספירות תקופתיות זה לא פייר, לא משאיר לכם סיכוי.
ואני?
אני רוצה להיות פייר. להשאיר לכם סיכוי.
אבל פעם בכמה שנים רק. השנה זה לא.
תנסו שוב שנה הבאה.
אשתדל להודיע כמה שיותר מוקדם אם אני מתכוון להשאיר לכם סיכוי או לא.
מצטער שהשנה גרמתי לכם להחזיק בתקוות עד לשבוע לפני פתיחת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:17 am 
Junior

טוב אז אחרי שבדקתי את הקבוצה של קובי לפי בקשתו אני חוזר בי ממעללי המחשב אליו. סתם הייתי מקובע בגלל שהיו אלה בחירות מחשב.

את ה"ניתוח" המפורט אמסור בפרטי.. אבל מה שאומר כאן זה שאם לאב חוזר בזמן וחוזר טוב בהחלט יש לו קבוצה להתחרות עם נבחרת האולסטאר שלנו כפי שהגדיר מוק...
השאלה זה העבודה שלו, בקיצור, כי עם מה לעבוד בהחלט יש. ( רק תשאירו לו את דאנדרה מחר, תעשו לו טובה..החסימות במצב די נוראי, נסמכות על הבריאות של ברנד-וויד-ורזאו בשביל להיות במצב נורא, בלעדי אחד מהם זה מתדרדר לקטסטרופה.
אצלו דאנדרה גם לא יהרוס את האחוזים בין כל הקלעים המצויינים שם.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה