מרשים רשמתי רק שהשמות בהגנה מרשימים יותר מהשמות בהגנה של מכבי, בסך הכללי.
הם חלק מהסגל העמוק כי הם חלק מהסגל העמוק. זוהי עובדה.
קוטיניו כרגע בקצה הרוטציה בקישור המרכזי, בלי אבוטבול שעוד יחזור. הוא לא צריך להיות זר סופר מרשים בשביל לתת יותר עומק להפועל בעמדה הזאת על פני שחקנים שרק עלו מהנוער שבדרך כלל נמצאים בעמדה הזאת ברוטציה.
יואב-
עם כל ההתגוננות המרשימה והתוקפנית שלך, לא חידשת דבר מלבד כך שאתה מחזיק בדיעות. שגויות אמנם, אבל לפחות יש לך.
א. כן, 9 שחקנים ברמה גבוהה יחסית לרמת הליגה הישראלית. כשאני אומר יחסית לליגה הישראלית אני מתייחס לכך שבין 8-9 שחקני הרוטציה בהגנה בין שלושת הקבוצות עם הסגלים הכי עמוקים בליגה, מכבי חיפה והפועל ומכבי ת"א, הסך הכולל של טיב השחקנים מבחינתי בהפועל עולה על היריבות.
פנטסיל- אכן נראה כמו צל, בגלל זה הוא לא בהרכב. כשיחזור לעצמו, ישחק בהרכב. אני אישית מעדיף את הצל של פנטסיל על חוכמת המשחק הלא קיימת של משומר במכבי חיפה, ואם הייתי אוהד מכבי ת"א הייתי מפחד מאוד מפציעה או היחלשות עם התגברות הלחץ והמעמד אצל עומר ורד שכן אין לו מחליף.
חוטבא,דנין,אנטבי- חלשים לאיפה לא פחות ולא יותר? את דנין גם אני לא אוהב, אבל גם אותו אני לוקח הרבה לפני יואב זיו. באשר לשניים האחרים, לא פחות ולא יותר, הם עושים את מלאכת ההגנה, של מגן שמאלי נזכיר, באיכות של עשרות מונים על פני יואב זיו וטאווטחה, בעיקר אנטבי, המגן השמאלי הפותח. לא מעניין אותי שהוא בן 200, הוא כרגע המגן השמאלי לכל הפחות בין השלושה הטובים בארץ.
פטקוביץ'- אני אגלה לך סוד, משדרים כדורגל בינלאומי בארץ, ויש אפילו אינטרנט שבו אפשר לצפות בערך בכל משחק בליגה ראשונה בעולם. נסה את זה. ראיתי את פטקוביץ' מספיק משחקים בנבחרות סרביה השונות ובליגה הגרמנית בשביל לדעת שברמת הליגה הישראלית הוא שחקן ברמה גבוהה, שלא משחק גם בגלל שיש בסגל מספר בלמים ישראלים ברמה גבוהה יחסית גם כן.
לגבי השאר- סבבה שאתה חושב שחיימוביץ' בלם חלש, זה רק אומר שאין לך הרבה הבנה בעומק הליגה הישראלית או באיכות הליגה הישראלית.
חיימוביץ' אחד משלושת הבלמים הישראלים הטובים בליגה, לכל הפחות.
באדיר בלם ברמה גבוהה מאוד לליגה הישראלית. כנ"ל בן יוסף כשהוא כשיר.
שושן בתור בלם מחליף זה לוקסוס.
דג'מבה הקשר האפריקאי החלש ביותר?
אין לי תגובה הולמת יותר.
הכי מצחיק שזה בא ממשתמש שלא פעם טוען פה נגד "הישראליות" ששופטים שחקנים/מאמנים מוקדם מדי.
נו מילא.
איווניר יכול לספר לי מה עושה מסע אירופי?
עוד
קבוצות אחרות של מכבי בעשר השנים האחרונות שלא היו באירופה מוכיחות לך שאם לאיווניר לא היה אירופה הוא היה דורס את הליגה?
נובמת.