סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הארדן לרוקטס !!!!
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
וואו. הארדן הולך לרוקטס תמורת קווין מרטין, ג'רמי לאמב, שני בחירות סיבוב ראשון ובחירת סיבוב שני. אוקסיטי שולחת גם את הפילרים קול אלדריך, דקוואן קוק ולאזאר הייוורד.

לטעמי אוק סיטי נתנה כרגע את המערב ללייקרס עם הטרייד הזה, שהוא כלכלי לחלוטין. לא עושים דבר כזה ושוברים משהו שהלך כל כך טוב. היו צריכים לשלם לו. מבחינת הרוקטס דריל מורי סוף סוף קיבל את הכוכב שלו - ונצטרך לראות אם אכן הארדן יכול לסחוב את ההגדרה הזו על הכתפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הארדן לרוקטס !!!!
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וואו. אשכרה וואו, זה בדיוק מה שקרה לי עכשיו מהברייקינג ניוז של ספורט סנטר..

אגב הבחירות סיבוב ראשון הן של טורונטו, מוגנת לוטרי, ושל הלייקרס.

מסכים איתך שזו החלטה כלכלית, בתאנד'ר בכו ללא הפסקה שהם לא יכולים לשלם להארדן עכשיו אחרי ששילמו לדוראנט-ווסטברוק-איבאקה.
(ואגב, זה מצחיק כשזה מגיע מהבעלים שרק העביר את הקבוצה הזאת ל"שוק הקטן שלא יכול להרשות לעצמו". שזה גם לא נכון לטעון כפי שסימונס הביא את המספרים. אבל לאגב הראשון- אם אתם באמת לא יכולים לשלם מיסים באוקלהומה, אז למה לעזאזל עברתם לאוקלהומה? כדי להחזיק קבוצה נחמדה ששומרת על מסגרת השכר?)

לא מסכים איתך שזה נותן את המערב ללייקרס. ממש לא בטוח שהתאנדר נחלשו.
הדיבורים מאוקלהומה היו על כך שהשנה נטל הובלת הכדור על הארדן ירד מאוד לאור חזרתו של מיינור גם ככה, אז בנושא הזה קשה כרגע לדבר על חיסרון עד שרואים אם מיינור חוזר לעצמו ויכול לתת 20 דקות איכותיות.

לאמב יכול לתת נקודות להרכב השני,
ואני לא יודע אם לעונה הקרובה בסגל הזה של התאנדר, אם אני מוציא עכשיו את נושא החיבור וההיכרות, אני לא לוקח את קווין מרטין על הארדן.
אם מרטין מתחבר לשאר החבורה, אנחנו מדברים על מישהו שהוכיח כבר יכולות סקורינג נעלות ונמצא בעונת חוזה, מת לקבל איזה 40 מיליון ל-4 שנים בקיץ ויודע שרק עונה אדירה תיתן לו את זה. אנחנו יודעים מה זה עשה להרבה מאוד שחקנים שנתנו עונת קריירה בעונת החוזה, ואנחנו רואים בפרי סיזן שקווין מרטין בא חם מאוד לעונה הזאת.

לתאנדר יש עכשיו את שלישיית הסקורינג מהקו האחורי ארגיובלי הכי מפחידה בהיסטוריה. כל אחד מהשלושה יכול לקלוע בכל צורה ועושה את זה בכל צורה בטופ של הליגה.
נכון שהם מאבדים חלק מרכזי מהמשחק שלהם בשנים האחרונות, הפיק אנד רול של הארדן, אבל אם הם יצליחו להתאקלם לשחקן החדש במקומו, הוא בהחלט יכול להתגלות כמועיל יותר.

בקיצור, קווין מרטין, בעונת חוזה, כאופציה שלישית בהתקפה? בלייקרס חייבים לפחד מאוד עכשיו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:05 am 
Senior

על הנייר שמחברים מספרים עם עפרון אז כן, הת'אנדר לא נחלשו התקפית. הבעייה היא שלא משחקים כדורסל על הנייר. הקו האחורי של הת'אנדר עבד מצויין. עכשיו האפקטיביות שלו היא בחזקת נעלם עד שיוכח אחרת. לא יודע עד כמה מרטין יכול להשתלב שם - בין הסקורר הכי אפקטיבי בליגה לרכז סוליסטי באופיו, היכולת של הארדן "to pick his spots" לדעת מתי לסגת לרקע ומתי להשתלט על ניהול המשחק ולשנות אותו היתה קריטית. מרטין בקונסטלציה הזו הוא אופצית אוף דה בול נוספת וזה נחמד, אבל...לא רואה הרבה יותר מזה.

וזה בלי לדבר על הצד השני של המגרש, אתה יודע. הארדן שומר נחמד מאד, סביר פלוס. קווין מרטין הוא אחד משחקני ההגנה הכי מזעזעים שיש בעמדה. אתה באמת שם אותו על קובי ? כנראה לא, נכון ? אז אתה צריך לאכול מיסמאץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:05 am 
Hall of Famer

כן, בהחלט בלוקבאסטר. בשורה התחתונה, הטרייד הזה יקום ויפול על הבריאות הדי שברירית של הקיי-מארט הקטן, אם הוא מצליח להחזיק 70+ משחקים בעונה ולהיות בריא לפלייאוף, אני לא בטוח שהת'אנדר נחלשו בטרייד הזה, מצד שני, ב-4 מתוך 5 העונות האחרונות הוא החמיץ 20+ משחקים בכל עונה. חוץ מזה, עוד נקודה חשובה לת'אנדר היא שהם קיבלו גם את לאמב (מודה שאני לא מכיר אותו, אבל אם הוא נבחר 12, אני יוצא מנקודת הנחה שהסבירות היא שהוא יוכל להיות שחקן תורם) וגם שתי בחירות סיבוב ראשון, מה שיכול להקל עליהם לשמור על סגל זול ואיכותי סביב ווסטברוק, דוראנט ואיבקה לעוד 4-5 שנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:31 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
על הנייר שמחברים מספרים עם עפרון אז כן, הת'אנדר לא נחלשו התקפית. הבעייה היא שלא משחקים כדורסל על הנייר. הקו האחורי של הת'אנדר עבד מצויין. עכשיו האפקטיביות שלו היא בחזקת נעלם עד שיוכח אחרת. לא יודע עד כמה מרטין יכול להשתלב שם - בין הסקורר הכי אפקטיבי בליגה לרכז סוליסטי באופיו, היכולת של הארדן "to pick his spots" לדעת מתי לסגת לרקע ומתי להשתלט על ניהול המשחק ולשנות אותו היתה קריטית. מרטין בקונסטלציה הזו הוא אופצית אוף דה בול נוספת וזה נחמד, אבל...לא רואה הרבה יותר מזה.

וזה בלי לדבר על הצד השני של המגרש, אתה יודע. הארדן שומר נחמד מאד, סביר פלוס. קווין מרטין הוא אחד משחקני ההגנה הכי מזעזעים שיש בעמדה. אתה באמת שם אותו על קובי ? כנראה לא, נכון ? אז אתה צריך לאכול מיסמאץ'.

נו ברור,
ובגלל זה רשמתי שאני מתעלם כרגע מנושא החיבור וההיכרות,
כי הרי התאנד'ר עושים את הטרייד הזה עם ציפייה שהדברים ייתחברו לכדי קבוצת כדורסל שעובדת לא רק על הנייר,
ולכן רשמתי שאם מרטין מתחבר ומבין איך להשתלב עם שתי המפלצות שמשחקות לידו - אז זה יהיה קו אחורי מפחיד.

קווין מרטין שחקן חכם וסקורר ענק שיכול לשחק עם הכדור ובלי הכדור, ונמצא בעונת חוזה שבה הוא צריך להוכיח ל30 קבוצות מבחינתו שהוא ראוי לקבל עוד חוזה גדול, ראוי מכל הבחינות, גם בהשתלבות קבוצתית ליד צעירים טובים ממנו.
כל הדברים האלה גורמים לי להאמין שהוא יישתלב במהלך העונה בצורה נהדרת בקבוצה הזאת ושהוא הולך להיות במיטבו, ולדעתי אפילו לשפר בעונה הקרובה את התאנד'ר על פני מה שהיה להם עם הארדן. אבל כן, רק לעונה הקרובה.

הדברים האלה גם גורמים לי להאמין שהוא ייתן הגנה ראויה השנה.
כן, הוא לא ממש התאמץ לשמור במהלך הקריירה, גם כי הוא בילה את עיקרה בקבוצות ללא מטרה.
אני לא חושב שבבסיסו הוא שחקן הגנה רע, יש לו רגליים, הוא לא טיפש, יש לו אורך ויש לו צעד ראשון כדי שלא יעברו אותו בקלות.
אני חושב שעכשיו, כשהוא צריך ורוצה, הוא ייתן הגנה.
ואם לא יצליח לשמור את קובי, הוא ארוך מספיק ושלום עולמי לא שחקן התקפה סביר היום בשביל לנצל את הפיזיות עליו כך שמרטין יוכל לשמור על עולמי ודוראנט ישמור על קובי ובא לאוקלהומה גואל ואין מיס מאצ'.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:13 am 
Hall of Famer

דוראנט ישמור על קובי ובא לציון... לא שדוראנט מסוגל מסוגל לשמור על קובי אבל גם אם כן, למה להתיש את הכוכב שלך?
טרייד מזעזע בעיניי. יש לך עוד שנה להסתער על האליפות עם הרכב מאוד מגובש שכבר הגיע לגמר - לך על זה!
ואם כבר עושים טרייד על הארדן, אפשר להשיג יותר. למשל, בחירה גבוהה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:47 am 
Junior

לא ברור לי מה הת'אנדר חושבים. מרטין כמו הארדן מסיים חוזה וגם לו הם לא יהיו מסוגלים לשלם. אז את מי עדיף לעונה אחת, מרטין ולאמב או הארדן? יש שאלה?

ג'יימס הארדן שחקן טוב יותר, בהרבה, מקווין מרטין (שהוא בשום צורה לא שחקן חכם), עונת חוזה או לא. ברוקטס הארדן יקלע לא פחות נקודות ממרטין, והוא הרבה יותר יעיל. הוא מוסר טוב מאוד ומנהל משחק חכם, שומר לא רע, והשתלב מעולה עם ווסטברוק ודוראנט. אני לא אומר שמרטין לא יהיה טוב-הוא יקלע את ה15-17 נק' למשחק, אבל את כל מה שהארדן נתן מסביב (בעיקר יכולות ניהול המשחק שאין לווסטברוק) מרטין לא יכול לתת. עכשיו יש לת'אנדר שני אגו גדולים ליד דוראנט.

ושוב-גם ככה הם לא יכולים להחתים את מרטין שנה הבאה, אז למה לא להשאיר את מה שעובד?!? אבל מה לאוהד לייקרס כמוני שאלין...

וזה מעבר לכך שהארדן שיחק באולימפיאדה, ראה את הגדולים בעולם, הוא פוטנציאל סופרסטאר בגיל 23, בזמנו כשעלתה השאלה הארדן או איבקה כולם כאן אמרו הארדן, מדובר בפוטנציאל לשוטינג גארד הטוב בליגה עוד 3 שנים. וגם אם החלטתם להעביר אותו, הם יכלו להשיג עליו הרבה לעונה הקרובה ולשנים הבאות. נניח לתת לו לרוץ ולהוכיח את עצמו 20 משחקים, ואז לדעתי הת'אנדר היו יכולים להשיג על כשרון כזה ביג מן כמו למרקוס אלדרידג' (שחתום ל3 עונות-עיקר הבעיה עם הארדן) מפורטלנד המתפרקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:58 am 
Junior

אם הארדן סירב ל-55 מיליון לארבע שנים, זו הוכחה שלא מעניין אותו כלום חוץ מכסף. אפשר היה ליצור שם שושלת מדהימה, אבל אותו מעניין הכבוד של לקבל חוזה מקס' ולא, חס וחלילה, מיליון פחות כל עונה. נראה לי שהשם שלו זה בכלל ג'יימס ביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:27 am 
Sophomore

עזבו שווה לא שווה, עסקה הגיונית או לא נורמלית.
אני שמתי לב לזה שמחליפים את אחד מהשחקנים עם הזריקה הכי יפה וקלאסית שראיתי כבר המון זמן, כזאת שמצלמים בהילוך איטי ומושיבים מול הוידאו שלה ילדים בקט-סל כדי שיראו ויפנימו, בשחקן עם הזריקה הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי. בעעעכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:31 am 
Junior

stpsg כתב:
אם הארדן סירב ל-55 מיליון לארבע שנים, זו הוכחה שלא מעניין אותו כלום חוץ מכסף. אפשר היה ליצור שם שושלת מדהימה, אבל אותו מעניין הכבוד של לקבל חוזה מקס' ולא, חס וחלילה, מיליון פחות כל עונה. נראה לי שהשם שלו זה בכלל ג'יימס ביטון.

אני לא מבין למה לתקוף את הארדן ולמחול ל-3 השחקנים לפניו שכן התעקשו על הכסף הגדול.
הדבר "היפה" היה אם ארבעתם היו מחליטים שהם רוצים לשחק יחד ולקחת אליפויות ושכל אחד יקח רק 10 לעונה
אבל זו מחשבה נאיבית.
בכל מקרה, להפיל הכל דווקא על האחרון??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:39 am 
Sophomore

אם אני מבין נכון, הארדן יקבל חוזה מקסימום ביוסטון ואז עם ה-14 מליון של לין בעוד שנתיים ועם החוזה הגבוה של אסיק, הם די סוגרים את עצמם מבחינת תקרת שכר ולא ממש בנו קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:57 am 
Hall of Famer

אני מהאלה שדוקא לא מאמינים שהארדן יהיה סופרסטאר בקבוצה אחרת. בעיניי טרייד לא טוב אבל גם לא מזעזע והכסף בהחלט מצדיק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:06 am 
Freshman

לא בטוח שדווקא ה-4.5 מיליון דולר הם מה שסגרו את הארדן, לדעתי יש פה עניין של כבוד או רצון להיות שחקן בחמישיית העונה ולא השחקן השישי של העונה.
אישית אני לא מאמין שהוא מסוגל ודווקא העובדה שהוא שחקן שישי מחפה על החסרונות שלו, מצפים משחקן שישי, טוב ומשפיע ככל שיהיה, פחות ממה שמצפים מכוכב בחמישייה, יש עליו פחות אחריות מעל ווסטברוק ודוראנט וזה משחרר מאוד.
סך הכל שחקן חביב מאוד ואני אשמח מאוד לגלות שטעיתי והוא יהיה הכוכב שהוא מקווה להיות ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:16 am 
Senior

תסלח לי תומר, אין שום קייס לרדת על הארדן כאן.

ראשית - מה שהוא מקבל ביוסטון זה לא אחוז או שניים יותר וגם לא מיליון או שניים יותר. הוא צפוי להשתכר בערך 80 מיליון ל-5 שנים שם, וגם לא לשלם מס הכנסה של הסטייט. זה חתיכת הבדל במשכורת.

דבר שני - הארדן לא עזב, לא ביקש טרייד ולא סירב לעלות על המגרש. יש לו חוזה לעוד שנה. אוק סיטי רצתה לנעול אותו להארכה כבר עכשיו ולא לחכות למו"מ בקיץ בו הוא נהייה רסטריקטד וצפוי לקבל הצעות מקסימום די אוטומאטיות. אוק סיטי הציעה לו את ההצעה הנ"ל - הוא סירב. מותר לו להגיד לא. מותר לו לחכות להצעה משופרת (ויש לאוק סיטי עד יום רביעי כדי לתת אחת). פרסטי הוא שהחליט שאם הוא לא מקבל את ההצעה אז שולחים אותו בטרייד במידי וזהו. איך אפשר לעשות פה קייס לחוסר לויאליות הכי קטן של השחקן ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:21 am 
Freshman

לא יודע אם ההודעה הייתה מכוונת אליי אבל לא ירדתי על הארדן בשום צורה. אני חושב שהוא קיבל החלטה מושכלת שהתאימה לתמריצים שמניעים אותו, הדבר היחיד שאמרתי הוא שאני לא בטוח שהכסף היה הגורם המכריע הבלעדי אלא היו גורמים נוספים כמו רצון להוביל קבוצה על הכתפיים ולא להיות הצלע השלישית והמגניבה בשושלת כזו או אחרת.
למרות שאם באמת מדובר ב-80 ל-5 שנים עם הקלות במס כנראה שההבדל בשכר גדול יותר משחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:23 am 
Senior

כיוונתי דברי לתומר (stpsg)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא מבין למה הם נתנו את אולדריך שהוא הגיבוי היחיד שלהם לעמדת הסנטר שבמידה והיה פורץ השנה אפשר היה לשחרר את פרקינס באמנסטי בשנה הבאה ולחסוך כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:38 am 
Hall of Famer

ככל שאני קורא יותר על העסקה, כך אני פחות מבין את פרסטי. קודם כל, הת'אנדר יכלו לתת להארדן את המקס'. זה היה פוגע בהם, אין ספק. הם היו צריכים לשלם מס מותרות מאד מאד גבוה, או לבצע אמנסטי על פרקינס (שבאופן פרדוקסלי עם ההצטרפות של הווארד ללייקרס הפך להרבה יותר משמעותי). הפגיעה בשתי המקרים הייתה ביכולת של הת'אנדר להחתים שחקנים חדשים בשוק החופשי, כשהיה נותר להם רק הוטרן מינ'. מצד שני, עם הסגל הזה, מה הם צריכים שחקנים חדשים. הת'אנדר, כמו שתומר רשם, הציעו להארדן 55 מיליון ל-4 שנים. הארדן דרש את המקס' שזה 60 מיליון.

לפי מה שקראתי, זה היה יותר צעד של אגו וכבוד מהחלטה טהורה. הת'אנדר ציפו מהארדן שיתן משהו למועדון. גם איבקה וגם ווסטברוק ויתרו קצת על כסף בחוזה החדש שלהם, לעומת מה שהם היו יכולים לקבל בשוק החופשי. דוראנט ופרקינס ויתרו על אופציית היציאה באמצע החוזה (מה שלברון ובוש למשל דאגו היטב לכלול בחוזה עם מיאמי). פרסטי ציפה שהארדן יתגמש קצת לטובת הארגון וברגע שזה היה ברור שזה לא יקרה, הוא חתך במהירות. המהלך הנבון היה לחכות לפחות עד הטרייד דדליין של העונה. אני בטוח שההצעה של יוסטון הייתה על השולחן גם בפברואר.

בנוגע לתמורה שהת'אנדר קיבלו, אני לא מתלהב. קוו-מארט אכן סקורר מוכח, אבל הוא לא נותן את מה שהארדן נתן וזה יוצר נוסף לצד ווסטברוק. למעשה הת'אנדר באו ואמרו - בדקות ההכרעה, ווסטברוק הוא האיש שהולך לקבל את כל ההחלטות. כמה זה דבר נכון וטוב? בנוסף מרטין כאמור הוא שחקן הגנה מזעזע. זה לא התנועתיות שלו, כמו העובדה שהאיש שחיף וניתן לדחוף אותו בקלילות.

אני חושב שלטווח הארוך יכול להיות שהת'אנדר עשו את המהלך הנכון, ביחוד אם ג'רמי לאמב יצליח למלא את הפוטנציאל שלו, שהוא עצום, אבל לעונה הבאה או לשתיים הקרובות הם למעשה גרמו לעצמם נכות בהתמודדות על התואר.

לגבי יוסטון - אין ספק שעל זה מוריי חלם. לאסוף המון המון פוטנציאל ואז לממש אותו לשחקן מוכח. השאלה אם הארדן הוא האיש שיכול להצעיד את הרוקטס ממש למעלה. לאור סדרת הגמר של העונה שעברה יש לי ספיקות מאד גדולים. באופן מפתיע, אני לא בטוח שהארדן כשחקן מוביל עדיף משמעותית על האיש שאותו הוא מחליף, קווין מרטין. מה שבכל זאת גורם לאופטימיות מסויימת זה שלרוקטס יש מקום לעוד חוזה מקס' בקיץ הבא. השאלה מי בדיוק יהיה לבחור. החלום הגדול הוא כמובן להשיג את דווייט הווארד או כריס פול, אבל זה נראה לי במקרה הטוב חלום באספמיה. כנראה שהאופציות הטובות ביותר הן איגי או ג'וש סמית', אם הם ירצו לבוא. האם הסגל הנוכחי בתוספת אחד מהשניים שווה יותר מאשר הזכות להגיע לסיבוב השני, במערב? ממש לא. מעבר לכך אנחנו עוברים לקליבר של אל ג'פרסון וזה לא קליבר שאתה ממש חושק בו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:52 am 
Junior

Amos Gueta כתב:

ראשית - מה שהוא מקבל ביוסטון זה לא אחוז או שניים יותר וגם לא מיליון או שניים יותר. הוא צפוי להשתכר בערך 80 מיליון ל-5 שנים שם, וגם לא לשלם מס הכנסה של הסטייט. זה חתיכת הבדל במשכורת.

דבר שני - הארדן לא עזב, לא ביקש טרייד ולא סירב לעלות על המגרש. יש לו חוזה לעוד שנה. אוק סיטי רצתה לנעול אותו להארכה כבר עכשיו ולא לחכות למו"מ בקיץ בו הוא נהייה רסטריקטד וצפוי לקבל הצעות מקסימום די אוטומאטיות. אוק סיטי הציעה לו את ההצעה הנ"ל - הוא סירב. מותר לו להגיד לא. מותר לו לחכות להצעה משופרת (ויש לאוק סיטי עד יום רביעי כדי לתת אחת). פרסטי הוא שהחליט שאם הוא לא מקבל את ההצעה אז שולחים אותו בטרייד במידי וזהו. איך אפשר לעשות פה קייס לחוסר לויאליות הכי קטן של השחקן ?!

אני בוחר לרדת עליו כי הוא הוכיח שמה שמעניין אותו זה כסף, ולא, נניח, הישגים, אליפויות וכו'. 80 מיליון לחמש שנים או 70 מיליון בערך באוקלהומה, אחרי שתוריד מזה מס הכנסה, אומר משהו כמו 5 מיליון דולר הבדל על פני חמש שנים. לא חושב שזה אמור לשנות הרבה למישהו אם יהיו לו ביד 35 מיליון דולר או 40. בכל מקרה אלה סכומים אגדיים שאנטואן ווקר יכול להפסיד בשבוע. לעניין מס ההכנסה לא הייתי מודע - אני אשמח אם תפרט.

וכן, בעידן שבו ווייד ולברון חתמו על חוזים נמוכים יותר מהמקסימום כדי להגיע להישגים, זו לא בושה לבקש מהוד רוממותו ג'יימס הארדן לחתום על מקסימום פחות 5%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:59 am 
Hall of Famer

תומר, ראה כאן:
http://stateimpact.npr.org/oklahoma/201 ... -animated/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
Amos Gueta כתב:

אני בוחר לרדת עליו כי הוא הוכיח שמה שמעניין אותו זה כסף, ולא, נניח, הישגים, אליפויות וכו'. 80 מיליון לחמש שנים או 70 מיליון בערך באוקלהומה, אחרי שתוריד מזה מס הכנסה, אומר משהו כמו 5 מיליון דולר הבדל על פני חמש שנים. לא חושב שזה אמור לשנות הרבה למישהו אם יהיו לו ביד 35 מיליון דולר או 40. בכל מקרה אלה סכומים אגדיים שאנטואן ווקר יכול להפסיד בשבוע. לעניין מס ההכנסה לא הייתי מודע - אני אשמח אם תפרט.

וכן, בעידן שבו ווייד ולברון חתמו על חוזים נמוכים יותר מהמקסימום כדי להגיע להישגים, זו לא בושה לבקש מהוד רוממותו ג'יימס הארדן לחתום על מקסימום פחות 5%.

נובמת, תומר.

קודם כל, עיקר הכנסתם של לברון ופלאש לא נובעת ממשכורת, כי אם מחוזים ופרסומות למיניהם ברמות שהארדן לא יכול לחלום עליהם בפנטזיות הורודות ביותר שלו בתור שחקן שישי באוקלהומה.

שנית, כשזה מגיע לספורט, אנשים אוהבים להכניס את הפנטזיות שלהם לתוך שיקולים הגיוניים ובסיסיים לחלוטין שכל אחד מאתנו היה מבצע. מדהים אותי בכל פעם מחדש באיזו קלילות אוהדי ספורט אוהבים לזרוק "עוד 5 מליון דולר, מה זה כבר לעומת התהילה וההישגים". 5 מליון דולר זה 5 מליון דולר, גם כשאתה איש עשיר.

שלישית, לעניין הספורט, הארדן הפך במהלך הזה משחקן שישי-אמנם מאד מוערך, אבל ללא ספק רק השלישי בהיררכיה-לפרנצ'ייז פלייר. למה זה רע ששחקן מוכשר כל כך, צעיר כל כך, ששיאו עוד לפניו, בוחר שלא לנגן כינור שלישי אלא לנסות לנגן כינור ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא חושב שכולם אמרו הארדן, ואאז"נ הטור שהעלה את השאלה בחר איבאקה. וזה היה גם לפני גמר הפלייאוף שהוריד מאוד את המניות של הארדן. בכל אופן, עצם העובדה שהשאלה עלתה מראה שיש שאלה, ועוד בכל אופן, מן הסתם אוקלהומה ענו על השאלה עוד קודם כשהחתימו את איבאקה.

אני לא יודע האם אוקלהומה לא יכלו לקבל יותר, אבל מן הסתם המטרה העיקרית שלהם היתה להמשיך עם מה שהצליח להם עד כה - "לחסוך" כסף על ידי בניית הקבוצה סביב בחירות דראפט מוצלח. הם קיבלו בחירת לוטרי ואחת עוד שתי בחירות סיבוב ראשון, וזה כבר נראה לי משמעותית יותר ממה שקבוצות אחרות קיבלו בטריידים על שחקנים נוצצים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:34 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לא חושב שכולם אמרו הארדן, ואאז"נ הטור שהעלה את השאלה בחר איבאקה. וזה היה גם לפני גמר הפלייאוף שהוריד מאוד את המניות של הארדן. בכל אופן, עצם העובדה שהשאלה עלתה מראה שיש שאלה, ועוד בכל אופן, מן הסתם אוקלהומה ענו על השאלה עוד קודם כשהחתימו את איבאקה.

אני לא יודע האם אוקלהומה לא יכלו לקבל יותר, אבל מן הסתם המטרה העיקרית שלהם היתה להמשיך עם מה שהצליח להם עד כה - "לחסוך" כסף על ידי בניית הקבוצה סביב בחירות דראפט מוצלח. הם קיבלו בחירת לוטרי ואחת עוד שתי בחירות סיבוב ראשון, וזה כבר נראה לי משמעותית יותר ממה שקבוצות אחרות קיבלו בטריידים על שחקנים נוצצים יותר.

מצד שני הארדן ורק הארדן היה זה שהרג את הספרס. זה שהיה חלש בסדרה אחת לא הופך אותו לשחקן פחות טוב. ללא הארדן הספרס היו עוברים את OKC.
לדעתי טרייד שמחליש את OKC.
יש כמה שאלות שצריך לשאול:
1)האם היה צריך לחרוג בתקרת השכר?
2)אם התשובה ל1 היא לא. האם היה אפשר להשיג משהו יותר טוב תמורת הארדן.
3)האם OKC תראה יותר טוב או פחות טוב אחרי הטרייד. לדעתי התשובה היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:34 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
stpsg כתב:
Amos Gueta כתב:

נובמת, תומר.

קודם כל, עיקר הכנסתם של לברון ופלאש לא נובעת ממשכורת, כי אם מחוזים ופרסומות למיניהם ברמות שהארדן לא יכול לחלום עליהם בפנטזיות הורודות ביותר שלו בתור שחקן שישי באוקלהומה.

שנית, כשזה מגיע לספורט, אנשים אוהבים להכניס את הפנטזיות שלהם לתוך שיקולים הגיוניים ובסיסיים לחלוטין שכל אחד מאתנו היה מבצע. מדהים אותי בכל פעם מחדש באיזו קלילות אוהדי ספורט אוהבים לזרוק "עוד 5 מליון דולר, מה זה כבר לעומת התהילה וההישגים". 5 מליון דולר זה 5 מליון דולר, גם כשאתה איש עשיר.

שלישית, לעניין הספורט, הארדן הפך במהלך הזה משחקן שישי-אמנם מאד מוערך, אבל ללא ספק רק השלישי בהיררכיה-לפרנצ'ייז פלייר. למה זה רע ששחקן מוכשר כל כך, צעיר כל כך, ששיאו עוד לפניו, בוחר שלא לנגן כינור שלישי אלא לנסות לנגן כינור ראשון?

לא חושב שזה נכון, בטח לא בראייה לאחור. תשאל את בארקלי, מאלון, סטוקטון וכו' אם הם היו מוותרים על 5 מיליון דולר בשביל אליפות. נראה לי שרובם יגידו כן. לא כי 5 מיליון דולר זה לא כסף, אלא כי זה סכום שלא משנה לך את החיים אם יש לך כבר 50 נוספים. הסיבה השלישית היא היחידה שאני יכול להבין, אם כי כאן זה ברור שלהארדן יש יועצים גרועים שפוחדים לומר לו את האמת - הוא לא יכול להיות פרנצ'ייז פלייר, והכשלון שלו בתפקיד הזה יתעצם לנוכח השכר הגבוה מדי שהוא הולך לקבל. זו כמובן דעתי ולא עובדה, אבל אני בטוח שזו תהיה המסקנה בעוד שנתיים-שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:38 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה טרייד טוב לאוקלהומה. איבאקה יותר חשוב להם מהארדן, מכיוון שגבוה ברמה שלו מאד קשה למצוא בליגה. נכון שהארדן שומר טוב יותר מקוו-מארט, אבל אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אוקלהומה נשארה קונטנדרית מאד חזקה, אולי אפילו השתפרה באספקטים מסוימים, וגם העובדה שקיבלה את ג'רמי לאמב כגיבוי בכלל לא רעה מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה