סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 2:32 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עושה רושם שרונדו למד משהו מגארנט בכל מה שקשור לפאולים ספורטיביים שעוצרים את היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 3:39 pm 
Hall of Famer

יש סיבה כלשהי לזה שמייק בראון מנהל את ההצגה ולא קובי, הווארד ונאש? שילמדו מבוסטון איך לעשות את זה נכון

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 4:09 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
עושה רושם שרונדו למד משהו מגארנט בכל מה שקשור לפאולים ספורטיביים שעוצרים את היריב.

אולי. לפחות הוא לא העיף אותו לרצפה בפראות (המילטון, קוליסון), לפחות הוא לא שבר לו את היד בפלייאוף, לפחות הוא לא שבר לו את האף במשחק אלסטאר.

התגובה של וייד? "I got my kids watching so I stopped myself but it was a punk play by him,"
"We'll see next time we play"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:25 am 
Hall of Famer

rony כתב:
נו, גם בעונה שעברה חטפנו מהם 115-107 במשחק השני של העונה, דוק בכלל לא יוצא מהשמיכת פוך לפני מרץ.

פאק, נמחקה לי באשמתי הודעה ארוכה. אז נוותר על המספרים שהבאתי קודם ואקווה שתאמינו לי שרוני לקה בזיכרון קצרצר או בווישפול ת'ינקינג. בעונה שעברה הסלטיקס אכן פתחו לאט יחסית את העונה ותפסו אש אחרי פגרת האולסטאר. לעומת זאת בשאר 4 העונות מאז הבניה של קבוצת שלושת הגדולים הפתיחה הייתה מדהימה והחלה האטה בסביבות השנה החדשה ועד לסיום העונה.

פלאש, אני לא רוצה שהוא יגיד שזאת לא הקבוצה שלו, אני רוצה שהוא יגיד את הפוליטקלי קורקט, שהם קבוצה וזה לא עניין מי האלפא דוג וכל החרטא הזה. בדיוק מה שלברון ו-ווייד ברברו כשהם איחדו כוחות או כמו שהיה בבוסטון. מה שלקובי היה להגיד זה זה -
"“I got a question earlier about whose team this is,” Kobe Bryant said on the Los Angeles Lakers’ media day (via ESPN LA). “I don’t want to get into the, ‘Well, we share …’ No, it’s my team"

סליחה, אם לא נתייחס למשחק בודד, אלא לסטט' עונתית, למה בדיוק אחוז שדה של שחקן זה כ"כ אוברייטד? כי קובי תמיד קלע באחוזים נמוכים יחסית? ואני מסכים שאחוזי שדה במשחק בודד לא מצביעים על יכולתו הכללית של שחקן, אלא על משהו אחר - היכולת שלו במשחק בודד אם השחקן המרכזי של הקבוצה קולע בכמעט 80%, אני ארצה שהוא יקח כמה שיותר זריקות, גם אם שאר החבר'ה קלעו מצויין. הבעיה אצלך כמובן היא שאתה לא יכול להתחמק מדמגוגיה כשאתה פוגש אותה. הלייקרס קלעו ב49.4%, זה נכון (אצלי דרך אגב אם מעגלים זה לכיוון הקרוב ביותר אחרי הנק', כלומר 49%, לא 50%, אבל ניחא), אבל משום מה אתה גם שוכח שהיה שחקן שתרם לכך, אותו שחקן מדובר שקלע בכמעט 80% מהשדה. בלי התרומה של קובי הלייקרס קלעו מהשדה ב-42.8% מהשדה. לא משהו, לא? נראה לי עדיף לתת יותר זריקות להוא שקולע ב-78%, לא? גם עניין העונשין זאת לא גזירה משמיים. דווייט הווארד הוא קלעי עונשין מחפיר, קובי קלע עונשין מעולה. מה קבוצה שרוצה לשחק התקפה יעילה תעשה? תמקסם את הזריקות של הווארד ולא תשאף שקובי יגיע לקו? כי זה מה שקרה אתמול בלילה ולשיטתך (הביקורתית תמיד כלפי הלייקרס) אין בעיות עם זה.

דרך אגב, אם נכנסת למגננה, אז הביקורת היא בעיקר לא על קובי (גם קצת עליו, כי אני חושב שזאת מעין הצגה להראות שהלייקרס הם קבוצה ולא צורת המשחק הרצויה בכדי להשיג ניצחון, בהמשך העונה לא נראה לי שנראה הרבה משחקים של קובי עם 14 זריקות, בטח כשהוא לא מחטיא), אלא בעיקר על מייק בראון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:57 am 
Senior

דרך אגב, גם הטיעון שקבוצות זקנות שומרות כוחות בעונה הרגילה די נפל עם מה שהספרס הציגו בשנתיים האחרונות. כן, חלוקת הדקות של פופ דאגה בהחלט קודם כל שהכוכבים שלו ישארו בריאים והוא גם נתן להם להבריז ממשחקים פה ושם, אבל הספרס עדיין גמרו את שתי העונות האחרונות עם המאזן השני הכי טוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:29 am 
Junior

אצל לברון ו-וייד זה היה שונה, כי הקבוצה היתה של וייד, אבל הגיע ה"טו טיימס MVP" לקבוצה. במקרה דנן קובי לא רחוק משיאו, והוא הפנים של הלייקרס כבר כ"כ הרבה זמן, תוסיף לזה שהוא השחקן הכי לא פוליטקלי קורקט בליגה, ברור שזה מה שהוא יגיד ואין לי בעיה עם זה כי קובי=הלייקרס כבר איזה 15 שנה.

לעניין, 45-46% שדה זה לא אחוז נמוך לגארד שלוקח כ"כ הרבה שלשות. ולמדוד יכולת לפי אחוז הקליעות מ14 זריקות זה אוברייטד כי לא כל זריקה היא מכרעת, שחקנים לוקחים זריקות מחויבות בסופי שעון, לוקחים זריקות לא חשובות פה ושם, עוד זריקה או פחות זריקה במשחק נתון היא תנועה גדולה של 5% לכאן או לשם.

איך הלייקרס אמורים לא למקסם את הזריקות עונשין של האוורד? היריבה בוחרת (בצדק) לשלוח אותו לשם כשהוא מקבל כדור, אם ללייקרס היה סיי בעניין, הם צריכים לשאוף ל10 זריקות עונשין של סטיב נאש כל משחק. לא רואה סיבה להסתכל על האחוז של הקבוצה ללא קובי, הקבוצה קלעה ב50% כשהוא לקח 14 זריקות, אני חושב שאתה מחפש בסטט' בכוח מה לא טוב בקובי, ונותן חשיבות מוגזמת לסטייה הגיונית של 6 זריקות מהכמות שהוא צריך לקחת, ומתעלם מה3/14 של האוורד ומה12/31 הקבוצתי מהקו, ומתעלם מהתרומה המאכזבת של נאש , ומההגנה המביכה כמובן.

עריכה: אחרי בדיקה קטנה, אני רואה שזה חתיכת דבר נדיר שבהפסד, הכוכב קולע באחוז כ"כ גבוה אבל לוקח כ"כ מעט זריקות. חיפשתי בגיים פיינדר משחק של קובי בו בהפסד הוא לקח 15 זריקות ומטה כשהוא קולע באחוז גבוה, ומלבד המשחק אתמול, נמצא רק עוד משחק אחד כזה, בו הוא קלע ב70%. לוייד לא מצאתי משחק כזה -מדהים. אז אתה לא מחפש בכוח ושאפו על הבנת הסטט' :)

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' נובמבר 01, 2012 1:52 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:01 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
rony כתב:
נו, גם בעונה שעברה חטפנו מהם 115-107 במשחק השני של העונה, דוק בכלל לא יוצא מהשמיכת פוך לפני מרץ.

פאק, נמחקה לי באשמתי הודעה ארוכה. אז נוותר על המספרים שהבאתי קודם ואקווה שתאמינו לי שרוני לקה בזיכרון קצרצר או בווישפול ת'ינקינג. בעונה שעברה הסלטיקס אכן פתחו לאט יחסית את העונה ותפסו אש אחרי פגרת האולסטאר. לעומת זאת בשאר 4 העונות מאז הבניה של קבוצת שלושת הגדולים הפתיחה הייתה מדהימה והחלה האטה בסביבות השנה החדשה ועד לסיום העונה.

נו, אתה לא סומך עלי שאני זוכר איך נראו העונות של הסלטיקס בשנים האחרונות? תאמין לי שאני זוכר מצויין. סתם בדיחה, לא הצליח, נעבור הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 5:05 am 
Sophomore

רציתי לכתוב קודם שאם הארדן ישחק דקות מלאות כמו שהוא שיחק מהספסל הוא יהיה MVP.
אמנם משחק ראשון ונגד הפיסטונס המעפנים, אבל ככה זה נראה עד עכשיו.

לין לעומת זאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], d.k. ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה