rony כתב:
נו, גם בעונה שעברה חטפנו מהם 115-107 במשחק השני של העונה, דוק בכלל לא יוצא מהשמיכת פוך לפני מרץ.
פאק, נמחקה לי באשמתי הודעה ארוכה. אז נוותר על המספרים שהבאתי קודם ואקווה שתאמינו לי שרוני לקה בזיכרון קצרצר או בווישפול ת'ינקינג. בעונה שעברה הסלטיקס אכן פתחו לאט יחסית את העונה ותפסו אש אחרי פגרת האולסטאר. לעומת זאת בשאר 4 העונות מאז הבניה של קבוצת שלושת הגדולים הפתיחה הייתה מדהימה והחלה האטה בסביבות השנה החדשה ועד לסיום העונה.
פלאש, אני לא רוצה שהוא יגיד שזאת לא הקבוצה שלו, אני רוצה שהוא יגיד את הפוליטקלי קורקט, שהם קבוצה וזה לא עניין מי האלפא דוג וכל החרטא הזה. בדיוק מה שלברון ו-ווייד ברברו כשהם איחדו כוחות או כמו שהיה בבוסטון. מה שלקובי היה להגיד זה זה -
"“I got a question earlier about whose team this is,” Kobe Bryant said on the Los Angeles Lakers’ media day (via ESPN LA). “I don’t want to get into the, ‘Well, we share …’ No, it’s my team"
סליחה, אם לא נתייחס למשחק בודד, אלא לסטט' עונתית, למה בדיוק אחוז שדה של שחקן זה כ"כ אוברייטד? כי קובי תמיד קלע באחוזים נמוכים יחסית? ואני מסכים שאחוזי שדה במשחק בודד לא מצביעים על יכולתו הכללית של שחקן, אלא על משהו אחר -
היכולת שלו במשחק בודד אם השחקן המרכזי של הקבוצה קולע בכמעט 80%, אני ארצה שהוא יקח כמה שיותר זריקות, גם אם שאר החבר'ה קלעו מצויין. הבעיה אצלך כמובן היא שאתה לא יכול להתחמק מדמגוגיה כשאתה פוגש אותה. הלייקרס קלעו ב49.4%, זה נכון (אצלי דרך אגב אם מעגלים זה לכיוון הקרוב ביותר אחרי הנק', כלומר 49%, לא 50%, אבל ניחא), אבל משום מה אתה גם שוכח שהיה שחקן שתרם לכך, אותו שחקן מדובר שקלע בכמעט 80% מהשדה. בלי התרומה של קובי הלייקרס קלעו מהשדה ב-42.8% מהשדה. לא משהו, לא? נראה לי עדיף לתת יותר זריקות להוא שקולע ב-78%, לא? גם עניין העונשין זאת לא גזירה משמיים. דווייט הווארד הוא קלעי עונשין מחפיר, קובי קלע עונשין מעולה. מה קבוצה שרוצה לשחק התקפה יעילה תעשה? תמקסם את הזריקות של הווארד ולא תשאף שקובי יגיע לקו? כי זה מה שקרה אתמול בלילה ולשיטתך (הביקורתית תמיד כלפי הלייקרס) אין בעיות עם זה.
דרך אגב, אם נכנסת למגננה, אז הביקורת היא בעיקר לא על קובי (גם קצת עליו, כי אני חושב שזאת מעין הצגה להראות שהלייקרס הם קבוצה ולא צורת המשחק הרצויה בכדי להשיג ניצחון, בהמשך העונה לא נראה לי שנראה הרבה משחקים של קובי עם 14 זריקות, בטח כשהוא לא מחטיא), אלא בעיקר על מייק בראון.