קוף ירוק כתב:
לאומית, להיל יש סייז, מה שאין לסמית. הוא גם חוסם לא רע ושומר על "גבוהים" טוב יותר ככה נראה לי. אומנם רך אבל שומר על גבוהים לא רע. לסמית מה לעשות אין סייז, בהתחשב בזה שיגיע גארד נוסף שמן הסתם יהיה רכז, כזה שגם מנהל משחק וגם עושה נקודות, אז היכולות של סמית בניהול משחק ובכלל יהיו הרבה פחות משהו שחולון תצטרך. סייז אי אפשר ללמד ובסופו של דבר מבחינה מעשית היל יכול לשחק 5 כ10-15 דקות בליגה שלנו, סמית לדעתי לא מסוגל לזה. בהרכב שיווצר אם יוחתם גארד היל לדעתי יהיה יותר אפקטיבי משחקן כמו סמית ואם חולון באמת תלך לכיוון הזה לדעתי זה מה שאני מהמהר שהיא תעשה.
אני מסכים איתך שהבנייה לא אידיאלית מכיוון שאין לכם מחליף לגבוהים, אבל אתה טועה לגביי רוזן. במידה ורוזן היה מתברר כשחקן ישראלי מוביל (מה שאני מניח שחשבו שיהיה) סוג של מורן רוט, אז חולון הלכה על אותה הבנייה משנה שעברה. רוטציה של 3 זרים בצבע כשה3 יכול לשחק כ4 (סמית). ובמצב הזה לא צריך מחליף לגבוהים בעצם. הבעיה שרוזן הסתבר כלא מספיק טוב נכון לעכשיו, וגם התחליפים על הספסל לא משהו. ואז ההרכב הפך להיות מוגבל הרבה יותר. תחליף את רוזן ברוט ואת פרחי בשעשוע משנה שעברה והבנייה לא נראת כל כך רע.
אז היום היל היה אגרסיבי מתמיד, סיים עם 23 נקודות ו-7 כ"ח, אפילו 4 אסיסטים ועדיין גרם ל-90% מהאוהדים למרוט את השערות עם קבלת החלטות הזויה, החטאת מומנטום מסמרת שיער והגנה שלא קיימת. בכל אופן, ממה שאני שומע הצדק בידך. סמית' בדרך החוצה, רכז זר יגיע (אם השם שאני שמעתי יגיע אז אני מאוד מרוצה) וגם גבוה ישראלי. ואנחנו נשאר עם שון דניאל הלוזר ששבוע שעבר קלע מכל מצב בלי הבחנה בכפר בלום והיום במאני טיים החטיא שלשות חופשיות עם שעה זמן לזרוק. שנאמר: "חכם על חלשים".
לגבי המשחק היום, מי שמכיר את ההנהלה של חולון יודע שטוב מאוד שהפסדנו. שישב על המצפון של הגאון ששחרר את פרחי לפני שהביא לו מחליף. מי שהולך עם סגל של 7 שחקני רוטציה, שיקח בחשבון מצב ששחקן מרכזי שלו יושבת והוא יישאר עם 6 וזה מה שקרה היום. ולא רק זה, גם נגררנו להארכה שם הגארדים שלנו כבר נפלו מהרגליים ובסוף בכלל נשארנו בלי שחקנים שגם היל נפצע. זק רוזן, אם כבר מדברים, מסיים היום עם 14 נקודות, 12 מהם כ-2 למעשה. במקום שהוא ימסור אסיסטים לדייסון, דייסון מוסר לו ומתפקד בפועל כרכז, מה שהוא לא.
מכל מקום, ניצחון מקרי במשחק הזה עוד היה גורם לחבר'ה אצלנו לחשוב שאפשר לחסוך עוד קצת והפטנט לשחק עם 6 שחקנים זה סבבה. עכשיו יתבצעו שינויים ולטווח הארוך זה יעשה לנו טוב. המטרה צריכה להיות לסיים במקום ה-7.
מי שצריכה לצאת מודאגת מהמשחק הזה זו ראשון, שום זכר לקבוצה הממושמעת משנה שעברה, אוסף שחקנים שלא מצליח להתחבר. וההרגשה שלי שיוטר ורייט זה קצת יותר מדי לליגה שלנו, היה עדיף להשאר עם 4 שהוא גם קצת 3 מאשר 4 שהוא קצת 5.