ראובן כתב:
אתה צוחק עלי?
לא. שואל ברצינות.
ראובן כתב:
נתעלם ממירי רגב כי זה הופך לקל מדי.
אל תתעלם. ראיתי את נאום ה"גנבה" כמה פעמים, מה הבעיה בו?
ראובן כתב:
גם נתעלם מליברמן כי זה בכלל מוגזם.
מה זה "זה"? העובדה שיש לו מדיניות חוץ שמעדיפה לפנות מזרחה ולא מערבה? אפשר להסכים ואפשר לא, אבל זה לא הופך אותו למוקצה מחמת מיאוס.
ראובן כתב:
נתעלם גם ממה שדיסקין אמר כי נניח שזה רכילות של עוד מתוסכל אחד.
מעצלנות, לא קראתי. לקרוא? (אני מתכוון, יש שם משהו שונה מהותית ממה שכל אחד אחר שמתנגד לנתניהו היה אומר?)
ראובן כתב:
נתעלם גם מהעובדה שבשני המשברים המדיניים הגדולים (המרמרה והמדינה הפלשתינית באו"ם) הצמד ביבי/ליברמן הצליח להתנהג בצורה הגרועה ביותר האפשרית ולגרום לישראל נזק מקסימלי
טוב, נסכים שלא להסכים. ("נזק מקסימלי"? באמת?)
ראובן כתב:
וזה עוד בלי להזכיר את התמיכה הנלהבת של ביבי ברומני והמחיר שעוד נשלם עליה.
אכן צעד מטופש, אבל לא כזה שגורם ל"לא להבין איך אפשר להצביע ליכוד".
ראובן כתב:
גדעון סער (אותו אני משאיר לרעייתי)
דיברתי עם קאלימי, נדב וקובי. הם אמרו שבזמן שכבוד השר מבקר בבית משפחת נווה אתה מוזמן לשיחים. יש סנגריה, תבוא.
ראובן כתב:
צחי הנגבי.
הוא באמת בחילה מהלכת.
ראובן כתב:
נתעלם גם מהפיאסקו של משה איפרגן כי זה לא פייר לליכוד וחוץ מזה שהוא בחור נורא נחמד.
כרגיל הון שלטון וכל זה. מנהל בפורום כדורסל חשוב ומשפיע מגונן על חבר מהתיכון. מה חדש?
ראובן כתב:
אני אתעלם גם מהויתור של הליכוד על ניסוח מצע וכל מה שזה אומר, כי נזכרתי בזה רק אחרי שכתבתי את ההודעה.
לפי מה שהבנתי, (תקן אותי אם אני טועה, לא בדקתי), באופן כללי, במערכת הבחירות הזו לא קל למצוא מצעים של אף מפלגה (קראתי את זה איפשהו). בקיצור - זה ייחודי לליכוד?
ראובן כתב:
1. בנט מתראיין לנסים משעל ואומר את משפט הסרבנות המפורסם. תוך יממה הליכוד (והביביתון שש לפרסם את זה) יוצא בקמפיין נגד סרבנות מימין (נפתלי בנט) ושמאל (מרב מיכאלי). נדרשת מידה גדושה של חוצפה מצד מפלגה שבחרה את משה פייגלין לצאת בקמפיין כזה. לזכותו של פייגלין ייאמר שלא הוא ייתן לביבי להחליק את זה בשקט.
(באמצע היה עוד שלל רפש שנזרק על בנט וח"כיו שאותי אישית לא נורא מעניין אבל כנראה שאותך אמור להעליב יותר)
2. המפלגות שמשמאל לליכוד יוזמות מהלך ששומו שמיים, נובע ממנו שהן לא מתכוונות לזחול לתוך הממשלה של ביבי ואפילו אולי הן תשתפנה פעולה. מייד יוצא ביבי לקרב, ומצהיר את ההצהרה המדהימה על כך שהשמאל מעוניין להפיל אותו ושכמו במקרים קודמים, הם לא יבחלו בשום אמצעי להשיג את זה.
הנה הגענו למנה העיקרית*. נכון, הליכוד מנהל קמפיין מטומטם, מבוהל ומלא פאניקה. אני מניח שמחזור מ' בבית הספר עבודי קריאייטיב ילמדו על הקמפיין הזה בשיעור "איך להרוס מותג". (לא שהליכוד כזה מותג, אבל כשאתה הולך לקראת מערכת בחירות שבטוח תנצח בה, צריך להתאמץ מאד כדי להפסיד כל יום עוד ועוד קולות).
אז נכון, שוב, הקמפיין שלהם דרעק, אבל הייתי מצפה שתביא לי דברים אובייקטיביים בפעולות של הליכוד שגורמים לך לא להבין איך אפשר להצביע להם. ושוב, דברים שאובייקטיבית הם גרועים, לא דברים ששמאלני יתנגד להם.
(לזכותך יאמר שאכן ניסית, לחובתך יאמר שלא שכנעת אותי).
*ואתה כזה פוליטיקאי שזה לא להאמין. כמעט את כל הטענות שלך הבאת תחת הכותרת "נתעלם מ". אני מכיר את הטריק, אני עיתונאי.
(פתאום זה נשמע לי כמו אחלה פאנץ' לבדיחה:
"אז הפוליטיקאי אומר לו: מה? איך ידעת?!
אז ההוא מסתכל עליו, מחייך ואומר: אני עיתונאי".
עכשיו רק צריך למצוא לה התחלה טובה).
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.