סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 6:59 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
"הזכות שלהם לשרוף רכבים היא בדיוק הזכות של ישראל לשרוף את הרכב שחונה ליד האוטו של ג׳עברי."
זו הזכות של הצבא לא שלהם,אלא אם כן ,כמובן, הם רוצים שהם יוכרו כמליציות אזרחיות - אני מניח שלא.
יש הבדל בין לשמור על היישוב שלך בנוסף לשמירת הצבא לזריקת אבנים ושריפת מכוניות שהם צעדים לא לגטימיים בשום צורה שהיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 7:03 pm 
Junior

אבל זהו בדיוק, שהצבא לא שומר. אביתר נרצח למול עיניהם של חיילים ומג״בניקים שנמצאים שם 24/7.
זה אחרי חודשים ארוכים של זריקת אבנים קבועה על הצירים ואין פוצה פה. יש מצפצף, לפעמים.
אני עצמי נרגמתי באבנים בחווארה כשמאחורינו ג׳יפ צבאי שלא טרח לעשות כלום.
נחש מה גרם לסיום האירוע ההוא?
מתנחל שבא מולנו, נעצר, יצא מהרכב, דפק שני כדורים באוויר והופ - שקט.
אם מישהו רוצה שאנשי יצהר יבחרו באלטרנטיבה אחרת כדאי שהוא ידאג לספק להם אחת כזו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 7:20 pm 
Hall of Famer

נובמת אחד גדול.
אירועים כאלה לא תורמים מיליגרם אחד של ביטחון לתושבים, ובמידת מה להפך. מה שכן ברור, זה שעכשיו כולנו (להבדיל מהחברים של אוהד) דנים בהתנהגות שלהם במקום בכך ששוב נרצח יהודי בדם קר, ובניגוד לערימת הספינים שנבנית על כל שטיח חרוך במסגד, היום יש להם עם מה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 7:22 pm 
Hall of Famer

צוד, לרגע התפתיתי להאמין לך ואז נזכרתי שהצבא ירה היום בדוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer

בקריאה הראשונה ראיתי "הצבא ירה היום בדרוקר".
לא, מה פתאום ווישפול ת'ינקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 8:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אצלי אותה תקלה, אבל קראתי את זה כרביב דרוקר וניסיתי לפענח למה נורטון מתכוון לעזאזל.

צוד, נובמת אחד גדול. תדמיין שוד בנק בתל אביב שמסתיים בצורה דומה (הרוג אחד והשודד נתפס על ידי מאבטחי הבנק), שאחריו תושבי תל אביב יוצאים למסע לינץ' מתמשך, הרס בתים משכונת המוצא של השודד, דקירה אקראית של מישהו מבן עדתו ועוד כל מיני מרעין בישין. גם שם אתה לא תצדיק אבל לא תבין את הזעזוע?

וההשוואה לחיסול ג'עברי היא מגוחכת מכל בחינה אפשרית. גם אם נניח שהיתה לפורעים סמכות לעשות את זה כפי שלצה"ל יש סמכות לחסל את ג'עברי, מה שחסר באנלוגיה שלך זו המקבילה של היום לג'עברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:22 pm 
Junior

נורטון, הצבא שם כדי למנוע את הרצח של אביתר, לא כדי לפצוע אותו בינוני אחרי שהוא יורה עליהם. (איפה הם היו עד אז?)
אורן, אתה מדבר על טווח ארוך. בטווח הקצר זה עובד. אין מה לעשות. זו המציאות.
ראובן, שוד בנק בתל אביב הוא לא מלחמה בין תושבי יד אליהו לשאר התל אביבים. אביתר בורובסקי נרצח כתוצאה מהלחמה בין היהודים לערבים.
ויש ג'עברי באנלוגיה שלי. כתבתי: הערבים אותם ערבים והים אותו ים.
לעניין הרשות לעשות את זה - כשבנאדם מרגיש שדמו הותר הוא לא עוצר לשאול את עצמו "מי שמך". צו החיים שמו. (בשין שמאלית קמוצה).
בדיוק כמו שגם האו"ם יגיד לישראל נו נו נו על פעולה כזו או אחרת, השגריר הישראלי יגיד להם: חבר'ה, אתם באמת נחמדים מאד אבל אני מתים לי פה אזרחים.
והנה אני רואה שהרב אליקים קורא את מה שאני כותב בסלניוז ומפנים:
ציטוט:
אם ממשלת ישראל תנקוט בצעדים של "תג מחיר" אמיתי, כפי שממשלה צריכה ויודעת לעשות, לא יצטרכו אזרחים לעשות "תג מחיר". אני נגד "תג מחיר", אני אומר את האמת ולא מתיירא לומר זאת, אבל "תג מחיר" הוא תוצאה של זה שאין "תג מחיר" של הממשלה

אגב, כשהרב אליקים אומר "אני נגד תג מחיר", הוא באמת מתכוון לזה. במו עיני ראיתי אותו עוצר חמומי מח מלרדת לחווארה ולעשות שם פוגרומים שמה שהיה היום זה משחק ילדים לידם.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer

נו באמת. אז למה הם ירו כשהם ירו אם לא אכפת להם? הרבה יותר סביר להניח שהם לא שמו לב מסיבה כזו או אחרת. קורע. אבל להגיד שהם התירו את דמו של מישהו? הגזמת לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:56 pm 
Junior

היו לצה"ל פאשלות גדולות בהרבה מהערב. (= הפיגוע שמחבל בודד עם קראבין קיצץ וקיצץ ללא הרף).

לא שמעתי מעולם רמז לכך שמדובר במשהו הנובע מחוסר ענין או אמביציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 12:16 am 
מנהל פורום

אני מחפש את ג'עברי בהערבים הם אותם ערבים והים הוא אותו ים ולא מוצא. בכל אופן, גם לצה"ל אסור לעשות מה שהמתנחלים עשו היום, אז זה הורג את האנלוגיה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 1:35 am 
Junior

נורטון וגינות - חלילה לי מלהטיל דופי בכוונות החיילים שעמדו שם. אבל בתכלס - הם מרגישים לא מוגנים.
ראובן, זה בדיוק העניין. גם אם לצה"ל אסור, יש מצב שישראל אומרת "מעניין את סבתי מה נראה לכם שאסור או מותר. אני בסכנת חיים". אז ככה גם אנשי יצהר.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 1:47 am 
מנהל פורום

א. חיסול ג'עברי לא היה מקרה כזה
ב. ישראל משתדלת מאוד להתאפק, עד כמה שאני יודע
ג. גם כשנמאס לה, היא לא מנסה להרוג אוטובוס עם ילדות או עובדי ניקיון שבמקרה הגיעו לירושלים

בקיצור, נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 1:48 am 
Junior

אבל את העיקרון הבנת.
כשבנאדם מרגיש שהוא הופקר למוות, אל תצפה ממנו לשאול מה נראה לך שאסור או מותר לו לעשות.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 2:03 am 
מנהל פורום

חוץ מזה שהצדקת עכשיו את כל פעולות הפלשתינים ברמה שעמירה הס היתה מתפעלת (מיכאל בן ארי היה כמובן חולק עליך בעניין ה'בנאדם'), אז לא, לא הבנתי. נניח שאני מקבל את התחושה הסובייקטיבית והמופרכת שהיתה כאן הפקרה, שום דבר לא מצדיק ללכת ולנסות להרוג ילדות באוטובוס רק בגלל שהן שייכות לעם הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 2:08 am 
Junior

לא יודע לגבי מקרה האוטובוס ספציפית, אבל בפועל, האירועים האלה יוצרים שקט. לפחות בטווח הקצר.
לגבי ההצדקה את פעולות הפלשתינים - אז קודם כל דמם לא הפקר, דבר שני לא הצדקתי את התג מחיר היצהרי ודבר שלישי ואחרון - את הגרסה שלי להצדקת פעולות הפלשתינים (או אם לדייק - להבנה שלהן) תוכל למצוא בקלות במכתב שלי לאסמה אגבריה זחאלקה.
גם שם העיקרון זהה. אל תתן לבנאדם ברירה - ותראה איך הוא מתפוצץ לך בפנים.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 2:13 am 
Junior

אני מתפוצץ כל פעם מחדש כשאני שומע את הטיעון הפלסטיני הזה (אין לנו ברירה), ליתר דיוק בבוסטון מתפוצצים מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 7:20 am 
Hall of Famer

אויש, צוד, איזה קשקוש. "בטווח הקצר זה עובד”?
זה לא שהיה כאן רצף של מעשי רצח. ולא ראינו שפעולו תג מחיר למיניהן הורידו את מפלס יידוי האבנים והבקת”בים בכבישים. הטווח הקצר זה מזיק, בטווח הארוך זה מזיק, זה לא יותר מפריקת הצורך (האנושי, אכל משמעות ציווילזציה זה להתגבר על צרכיםאנושיים מסויימים) להביע את הכעס המוצדק באמצעים אלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 6:34 pm 
Junior

צוד הבעיה היא דברים כאלו: http://www.mako.co.il/news-law/crime/Ar ... 1575680455

אני זוכר סמיכות בין האירועים אתמול ברדיו. ממש הרגיש כמו תגובה. גם אם לא, אגב, זו מה שהתקוממות עממית מהסוג שאתה אולי "לא מצדיק" אבל ממש נלחם בשמה, עלולה לגרום. למשטרה/צבא יש דרכים ונהלים שאמורים לגרום להם להגיב בצורה יותר שקולה מאשר המון זועם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 4:37 pm 
Hall of Famer

יורשת לרגע לנועה שיינדלינגר:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4868_n.jpg

אם כי היום החלאה הזו הביעה כבר התנצלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 11:54 pm 
Hall of Famer

הערב ירי לעבר מכונית של מטיילים באזור ואדי קלט, מקום שרבים מטיילים בו (שמורת עין פרת פופולארית מאוד. אם הבנתי נכון הירי היה מזרחית משם, לכיוון מצפה יריחו).
בוואלה וב-YNET קיבל כותרות משניות בלבד. ב-NRG כותרת בולטת, אך לא ראשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 9:40 am 
Junior

אמילי עמרוסי:
זה לא מסוג התמונות שאני מעלה בדרך-כלל, וגם לא נוטה לעשות לייק על ויזואליה מדממת נוסח היומנים של אסד. אבל אתמול זה קרה ליד הבית שלי, ומהדורות החדשות הדהדו את השתיקה שלהם - אז אין ברירה. שמתי כאן דם כדי שתקראו. ואגב, דם אמיתי וטרי.
~
בחודשים האחרונים הפך הכביש אל גוש טלמונים לסוג של לבנון. מדובר בכביש שמוביל מהעיר מודיעין אל גוש התיישבות בן שישה יישובים יפים, כ-15 אלף תושבים, כולם חוקיים ושלווים. האזור ירוק ויפהפה. הגליל של המרכז. ובפסטורליה הזאת, באזור שקט מאוד, התחילו העניינים להתחמם.
זריקות אבנים, בלוקים, סלעים, בקבוקי תבערה, צמיגים בוערים. מארבים. הנחת חסם אבנים על הכביש כדי שהרכב יעצור - ואז, סקאבבאם, להפגיז אותו בבלוקים.
'מה האחריות שלכם, המתנחלים, על הברדק החדש הזה'? ישאל האמנון-אברמוביץ' הראשון שאראה. ובכן: כלום. המתנחלים באזור שלי הם חנאנות. שיעור עורכי דין גבוה במיוחד. יותר רואי חשבון ממה שיש בהרצליה. מורים ומורות, אחיות, בעלי עסקים קטנים. אנשים שמדביקים דברי תורה על הצד של קופסאות הקורנפלקס כדי לקרוא משהו מועיל בזמן שבולסים. ארץ ישראל הישנה והטובה. המון תמימות. קהילות מחבקות. אלה האנשים.
אבל גם לאנשים מתוקים, תמימים ומשקפפורים לפעמים עף הפקק. יותר מדי רגמו אותנו כאן, כולל אבנים שעפו על החברה הכי טובה שלי בזמן ריצת בוקר, יותר מדי שתקו להם הדרג המדיני, הדרג הצבאי והדרג התקשורתי, עד שאתמול בלילה הוחלט על מעשה הירואי: משמרת מחאה במוצאי שבת. איפה? בצומת הדואר. זו הצומת שמחברת בין היישובים טלמון ודולב לבין נריה לבין המשך הכביש למודיעין. לא רחוק משם נמצאים הכפרים ג'ניה, חרבתה, ראס כרכר. עד היום - שכנים. עובדים אצלנו בבניה. הכל בסדר. הצומת עצמה - לא המקום שהייתי עומדת בו למכור פרחים לשבת. אבל האירוע תוכנן להיות רב משתתפים, ותואם עם מערכת הביטחון.
(ת'כלס אני לא באמת מבינה מה תועיל משמרת מחאה באמצע כביש בשטחים, שאף אחד לא רואה. סתם מעסיק את החיילים. מיותר. אבל אנשים צריכים לשחרר קיטור - ואם לצעוק ולהניף שלטים בצומת עושה להם את זה, יאללה בסדר).
ירדו המפגינים לצומת. עמדו להתפלל ערבית. ואז - ואת זה הייתם אמורים לשמוע איפשהו בכלי התקשורת - הם הותקפו בידי המון ערבי משתולל, חמוש בבזנטים, סלעים ושנאה. החיילים ההמומים לא יכלו לעשות כלום (דרג מדיני, לטיפולכם).
שני אנשים נפצעו קל ופונו לעין כרם. כאן בתמונה, שימו לב, זהו אחד הפצועים *קל*. אדם נוסף, אהרון זלטקין בן 53 מהיישוב נריה, נפצע קשה ופונה לתל השומר עם שברים בגולגולת ודימום פנימי. אחרי ניתוח לילי התברר שמצבו הדרדר וכעת הוא מונשם ומתפללים על חייו.
עכשיו, דרג תקשורתי: אופס. יהודי נפצע אתמול מבזנט שפילח את הגולגולת שלו בזמן שעמד בהפגנה, הוא נאבק על חייו, ובמהדורות החדשות לא זורקים לו מילה. יש שמועות שהיו נערים שנכנסו לאיזה כפר (לא מכירה את הנערים שיהיו מספיק טמבלים להיכנס לכפר, ומספיק בעלי מזל גם כדי לצאת ממנו, אבל אלו השמועות שמספק *הצד הפלשתיני*), אבל האנשים המבוגרים שעמדו בצומת בפירוש לא היו תג מחיריסטים אלא אנשים שחרדים למשפחות שלהם.
~
אנשי גוש טלמונים בהלם. קוסובו, עזה, לבנון - הכל כאן, פתאום, בשוויץ שלנו.
ר', שכן, הבנאדם הכי חנאן וחמוד שאפשר לדמיין, אופטימטריסט במקצועו, חזר במוצש רועד מהנסיעה, אחרי שנקלע לבלאגן שהלך בצומת כשאיתו במכונית אישה ושלושה ילדים. "פחד אימים!!!!", הוא כתב בפורום של היישוב.
אני רוצה שתקראו קטע שפרסם הערב חבר אחר שלי, י', על החוויה האישית שלו ממה שקרה כאן במוצש:
~~~
מוצ"ש חוזרים משבת שגרתית אצל הורי באזור המרכז.
מגיעים לצומת הדואר. הבת הקטנה ישנה. הגדולה - נועה - ערנית. עוברים את הכיכר ונתקעים בתחילת העלייה בצומת הדואר עם עוד עשרות מכוניות. בחוץ יש בלאגן אטומי: מתנחלים, שוטרים, חיילים, ערבים עוברים בין המכוניות. אף אחד לא יודע מה קורה בדיוק. משמאלינו יש כ-50 ערבים מתלהמים. המתנחלים בתוך הכיכר. החיילים ליד הערבים מנסים להרגיע. נועה מתחילה לבכות, רוצה הביתה, למה לא נוסעים?? למה לא נוסעים??
הצעקות והבכי מחריפים. הילדה השנייה, שירה, מתעוררת. בכי תמררוים באוטו. משמאלינו העסק מתחמם. הערבים זורקים אבנים. כדורי גומי שורקים באוויר... הצעקות באוטו...
רחלי אשתי עולה על רעיון מבריק: להרגעת הרוחות היא מתיישבת מאחורה ואומרת לנועה: תראי, אנחנו נמצאים בחתונה של ערבים. את רואה? כולם פה חוגגים. כמו אצל סבתא, שאנחנו רואים במרפסת זיקוקים. נועה: אז למה יש פה יהודים?
אני מתחיל להיכנס לעניין: "הפעם באו היהודים לחגוג עם הערבים".
פצצת תאורה עפה באוויר. רחלי: "את רואה? יש פה זיקוק. עכשיו נחכה לחתן ולכלה".
כדורי גומי ממשיכים.
נועה: אני לא רוצה להיות בחתונה של ערבים אני רוצה הביתה.
רחלי: עוד מעט נגיע הביתה, בינתיים תסתכלי איך הם חוגגים, איזה יופי.
עוד פצצת תאורה עפה לה באוויר.
אמבולנס של הסער האדום מגיע. רחלי מסבירה לנועה שעכשיו מצטרפת לחתונה יולדת.
הזמן חולף. אחרי 40 דקות המתנה פותחים את הכביש.
כשהגענו הביתה נועה אמרה: אני לא רוצה להיות יותר בחתונה של ערבים, הם שוברים הרבה כוסות...
אחרי שהיא נרדמת אני שואל את רחלי: "תגידי, לא לקחת את הרעיון מהסרט "החיים יפים"?
~
החיים יפים.
נא להתפלל לרפואת אהרון בן גולדה שנפצע אתמול קשה.
נא להתפלל שלמישהו יפתח השכל ומדיניות ההכלה תפסיק להיות אזיקים על ידיהם של החיילים (אחרי שאורה הגיעה אליהם בריצה, מבוהלת ממבול האבנים, הם עשו את התנועה בכתפיים שאומרת 'תעזבי אותנו באמא שלך, אנחנו מילואמיניקים, אין לנו יועץ משפטי כאן, נוהל המעצרים השתנה ואנחנו לא בטוחים איך, נהלי פתיחה בירי אוסרים על שימוש באש מול מי שמנסה לסקול אותך למוות, נגמרה לנו הסוללה באייפון').
אם אתם חושבים שזה ייגמר בהתנחלויות - אתם לא מבינים שיט.
הייתי שם, בהתנחלויות, בספטמבר 2000, כשהפכו אותנו לברווזים במטווח. כשדפיקות המסמרים של הסוכה התערבבו בקולות הירי. כשלא היית בטוח אם זה מאוורר או מסוק קרב. בתל אביב בדיוק התעסקו במצעד הגאווה. אחרי חצי שנה ששתקו בהתנחלויות, ושיחקו ב'מת מתנחל, נעשה פרצוף עצוב בסוף המהדורה ונמשיך לתחזית' - זה התפוצץ בסבארו, בדולפינריום, בקפה מומנט, באוטובוסים. כבר אמרתי, זה כמו מים. לא עצרת את זה כאן על ההר, זה יוסיף ויזרום עד הראש שלכם.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 9:48 am 
Hall of Famer

זו אותה עמרוסי שהחודש פרסמה פוסט שאין דבר כזה מחסומים ביו"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:04 am 
Junior

לא יודע. מניח שכן.
ועכשיו כשסיימנו עם האד הומינם (ניצחת), מה יש לך לגופו?

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:51 am 
מנהל פורום

סלח לי, אבל יש הרבה בולשיט בתיאור הזה (למשל, איך שמתואר פרוץ האינתיפאדה השנייה) שמוריד מאוד את האמינות של שאר הדברים. אבל עצם העובדה שיש אינתיפאדה שלישית שכבר קיימת והיא זוכה לסיקור מועט מאוד אכן מוסכמת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:58 am 
Hall of Famer

צוד כתב:
לא יודע. מניח שכן.
ועכשיו כשסיימנו עם האד הומינם (ניצחת), מה יש לך לגופו?

אני אתמקד בינתיים בזה:

"אנשי גוש טלמונים בהלם. קוסובו, עזה, לבנון - הכל כאן, פתאום, בשוויץ שלנו".

בו-הו. אני לא נהנה מזריקות אבנים, על יהודים או על ערבים. אני שונא אלימות. אני נגד התנגדות אלימה לכיבוש. א-ב-ל. רק מי שמסוגל לכתוב קטע ארוך על כך שאין דבר כזה מחסומים ביו"ש, מסוגל גם להכנס להלם על המצב ב"שוויץ שלו", ועוד להשוות את המצב לעזה (להזכירכם: משבר הומניטרי מתמשך, צפיפות אוכלוסין מטורפת, מנהרות נפץ, חמאס ומטוסי חיל אוויר שבאים לביקור מדי פעם).

זו לא שוויץ. זה אחד ממוקדי הסכסוך המתוקשרים והחשובים בעולם. אני שונא את הטכניקה העלובה של תיאורי האימה של ילדים, פשוט כי אתה הרבה פחות שומע את תיאורי האימה של ילד פלסטיני במצבים אקוטיים יותר מאשר זריקות אבנים (נניח, מטוס קרב מפציץ את השכונה שלו). העיוורון של אמרוסי והבהמתיות שלה ("נא להתפלל שלמישהו יפתח השכל ומדיניות ההכלה תפסיק להיות אזיקים על ידיהם של החיילים...אם אתם חושבים שזה ייגמר בהתנחלויות - אתם לא מבינים שיט") לא יאפשרו לה לראות שום דבר שהוא לא האג'נדה שלה. לא התרגשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: