בשביל זה יש פורום, רוני ומוק קירבתם אותי לדעתכם.
עידן, יש הבדל בהצעות שלנו, אבל אני מציע שפשוט באמת תצטרפו (עידן וביל, ועמוס לב אם עדיין מעוניין) ופשוט תבנו לטווח ארוך. בתאכלס אכן לא אמורה להיות בעיה גדולה מדי להתחרות אם הבניה תהיה נכונה. לא רק שייצאו לבחירתכם לא מעט שחקנים מצויינים, שיכולים לתרום מיידית ובעלי פוטנציאל עתידי לא מבוטל, אלא גם לכל אחת מהקבוצות הוותיקות יש חורים מסויימים בסגל. בעזרת ראייה עתידית תוכלו לקחת בקלות שחקנים שתוך שנתיים יהיו בלבל של השחקנים שננעלים עכשיו, ובעזרת תקציב קצת גדול יותר תוכלו להתחרות גם העונה על התואר.
אני מציע שכל אחד יינעל 5+1+סופמור כמתוכנן, אחר כך, מכל השחקנים הפנויים שלא ננעלו, החדשים ייבחרו, לפי סדר שייקבע בהגרלה, 5 לפי עמדות +יוטיליטי אחד + רוקי אחד (לפחות בזה ניתן להם יתרון, לבחור רוקי לפני הוותיקים שייצטרכו לקחת אחד בדראפט, וכך גם ניכנס לדראפט עם מספר שחקנים שווה בין כל הקבוצות), והחדשים יקבלו תקציב קצת גדול יותר. סיכמנו על כך שהתקציבים נעים בקפיצות של 10 בין המקום האחרון לראשון, אז שהחדשים יקבלו 10 יותר מהמקום האחרון, אבל רוני, עוד צריכים לבחון בדיוק את התקציבים כשנדע כמה שחקנים אנחנו, כי הרוסטרים ייקטנו ככל שיהיו יותר קבוצות. לדעתי גם צריך להוריד מהחדשים את ההגבלה בעונה הראשונה, כמו שהיה לנו העונה, על האיסור להחליף שחקני קיפרס מחוץ לחלונות המוסכמים, שיוכלו להחליף למשל שניים מבין הנבחרים שלהם מהרשימה הנ"ל על מישהו שהם באמת רוצים ושוכב בקבוצה אחרת כקיפר.
שחקנים בכירים שצפויים להיות זמינים לבחירת המצטרפים : pg - ג'נינגס, סטיב נאש, טוני פארקר מייק קונלי, ואסקז, דראגיץ',רוביו, ג'ף טיג, אייזיאה תומאס, קמבה ווקר, לאורי, ג'רו הולידיי, לין. sg - ג'ו ג'ונסון, ג'ינובילי, מתיוס, תורנטון, טייריק אוואנס, אפללו, ברנדון נייט, מאיו, בראדלי ביל, ג'ורג' היל, טרנר, דרוזן, קליי תומפסון, קאווי לאונרד או קובי בריאנט, איגי, JR, גורדון. sf - חלק נכבד מהשמות מהקטגוריה הקודמת, גריינג'ר, יאנג, דנג, בארנס, איליאסובה, פרסונס, פירס, האריס. ובשתי עמדות הפנים הרשימה כל כך ארוכה והזמן שלי קצר, אז רק נשאיר אתכם עם הידיעה שיש כל כך הרבה שחקנים טובים בכמה קבוצות עד שלא ברור בכלל מי יישאר ומי לא. בהחלט יש עם מה לעבוד.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|