סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל מקל לדאלאס?
הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שגיא, כמו שלמבריקס אסור להגיב רשמית לסיכום או לא סיכום - גם למקל אסור להגיב. הוא כפוף לחוקי המורטוריום על החתמות בדיוק כמו הקבוצה, אז אין מה להתפלא שלא שמעת תגובה ממנו או מנציגיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 5:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שגיא, אתה מתעסק יותר מדי במשחק מילים. "סיכום בעל פה", "הבטחה מקיובן", זה בדיוק אותו הדבר. לא מדובר פה על קבוצה בערבות רוסיה ף; שיכולה להבטיח חוזה היום ומחר למצוא משהו טוב יותר ולחזור מהסיכום. ישבו עם מקל, סיכמו איתו בעל פה על חוזה, ויחתמו איתו ברגע שייתאפשר להם, שזה בעשירי ביולי.
בעשרת הקייצים שאני נכנס חמש פעמים ביום לקרוא את כל הידיעות שיש לא נתקלתי פעם אחת בשחקן שקיבל הבטחה לחוזה בתקופת הביניים הזאת בין הראשון לעשירי ביולי והקבוצה עשתה אחורה פנה וחזרה מהסיכום.
הרבה מעבר לעניין הספציפי עם מקל, קיובאן לא יעז לעשות דבר כזה מהטעם שאף סוכן בעתיד לא יסמוך על המילה שלו, שזה עניין חשוב מאוד עם איך שחוקי הליגה מוסדרים.
הסיכומים האלה, הרצינות והאמינות שלהם , חשובים הרבה יותר לקבוצות מאשר לשחקנים.
גם בנושא הספציפי של מקל - דאלאס מיהרה לשבת ולסכם איתו בע"פ לא בשביל לעזור למלא את כותרות העיתונים בישראל ולא בשביל לעשות לילד טוב על הלב. הם עשו את זה כדי שלא יסכם למחרת בקבוצה אחרת.
קיובאן עוד יישב עם לא מעט סוכנים בעתיד. אם בשנה הבאה הוא יישב עם סוכן של פרי אייג'נט נחשק ויסכם איתו לחתימה בעשירי ביולי, הוא יצפה שהשחקן יגיע לחתום בעשירי ביולי. הוא לא יוכל לצפות לדבר כזה אם בקרב סוכני הליגה יידעו שמילה של קיובאן היא בגדר ערבון מוגבל לכך שלא יימצא עד העשירי שחקן שהוא רוצה יותר. אף סוכן לא יעצור את השיחות עם קבוצות אחרות על סמך מילה של קיובאן - אם יובן ממהלך מקל שמילה של קיובאן היא לא מילה.
בקיצור, הוא יעדיף להחתים את מקל ולשלם לו בייאאוט גם אם עד העשירי יחליט שהוא לא רוצה אותו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 6:33 pm 
Junior

Chauncey כתב:
שגיא, אתה מתעסק יותר מדי במשחק מילים. "סיכום בעל פה", "הבטחה מקיובן", זה בדיוק אותו הדבר. לא מדובר פה על קבוצה בערבות רוסיה ף; שיכולה להבטיח חוזה היום ומחר למצוא משהו טוב יותר ולחזור מהסיכום. ישבו עם מקל, סיכמו איתו בעל פה על חוזה, ויחתמו איתו ברגע שייתאפשר להם, שזה בעשירי ביולי.
בעשרת הקייצים שאני נכנס חמש פעמים ביום לקרוא את כל הידיעות שיש לא נתקלתי פעם אחת בשחקן שקיבל הבטחה לחוזה בתקופת הביניים הזאת בין הראשון לעשירי ביולי והקבוצה עשתה אחורה פנה וחזרה מהסיכום.
הרבה מעבר לעניין הספציפי עם מקל, קיובאן לא יעז לעשות דבר כזה מהטעם שאף סוכן בעתיד לא יסמוך על המילה שלו, שזה עניין חשוב מאוד עם איך שחוקי הליגה מוסדרים.
גם בנושא הספציפי של מקל - דאלאס מיהרה לשבת ולסכם איתו בע"פ לא בשביל לעזור למלא את כותרות העיתונים בישראל ולא בשביל לעשות לילד טוב על הלב. הם עשו את זה כדי שלא יסכם למחרת בקבוצה אחרת.
קיובאן עוד יישב עם לא מעט סוכנים בעתיד. אם בשנה הבאה הוא יישב עם סוכן של פרי אייג'נט נחשק ויסכם איתו לחתימה בעשירי ביולי, הוא יצפה שהשחקן יגיע לחתום בעשירי ביולי. הוא לא יוכל לצפות לדבר כזה אם בקרב סוכני הליגה יידעו שמילה של קיובאן היא בגדר ערבון מוגבל לכך שלא יימצא עד העשירי שחקן שהוא רוצה יותר. אף סוכן לא יעצור את השיחות עם קבוצות אחרות על סמך מילה של קיובאן - אם יובן ממהלך מקל שמילה של קיובאן היא לא מילה.
בקיצור, הוא יעדיף להחתים את מקל ולשלם לו בייאאוט גם אם עד העשירי יחליט שהוא לא רוצה אותו.

1+

לפעמים שוכחים ששם זה אמריקה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 7:28 pm 
Hall of Famer

הדוגמא של דיוויד בלו כמובן לא קשורה לכלום, כי כמו שהם בעצמם רשמו, בלו קיבל חוזה למחנה האימונים, כמו לא מעט שחקנים באן.בי.איי. כל עונה יש שחקנים שחתומים למחנה האימונים ואז לפני העונה נחתכים. בתקשורת הספורט הישראלית הרבה מאד פעמים מתבלבלים ומספרים ששחקן X חתום לעונה הבאה בקבוצה מסויימת. בדרך כלל כשמדובר באיזה זר ששיחק בעונה החולפת בליגת העל.

לפי הפרסום של אי.אס.פי.אן מדובר על סיכום בעל פה, כי המאבס לא יכולים לתת סיכום אחר ואם זה נכון ואי.אס.פי.אן הוא אתר מאד אמד אמין, אז מקל יהיה השחקן הישראלי הבא באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 9:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mako Regever כתב:
מקל בסך הכול ילד, ולא בדיוק ילד שהולך לרעוב ללחם.
גם אם יהיו לו שלוש שנים רעות (ויש להניח שאם אחרי שנתיים הוא לא יצליח, דאלאס לא יעמדו בפניו אם הוא יבקש לעזוב) - הוא עדיין יהיה פליט NBA בן 28 עם עם 2.5 מיליון דולר (ואני מניח, לא מעט בפרסומות) ומכבי או כל קבוצה אחרת באירופה תשמח להציע לו את ה"חוזה האירופאי הגדול" ל3-5 שנים הבאות שלו בלי בעיה.

בקיצור - לא לדאוג. גם שאראס לא בדיוק פושט יד.

גם זה נכון.
עמוס לב כתב:
הדוגמא של דיוויד בלו כמובן לא קשורה לכלום, כי כמו שהם בעצמם רשמו, בלו קיבל חוזה למחנה האימונים, כמו לא מעט שחקנים באן.בי.איי. כל עונה יש שחקנים שחתומים למחנה האימונים ואז לפני העונה נחתכים. בתקשורת הספורט הישראלית הרבה מאד פעמים מתבלבלים ומספרים ששחקן X חתום לעונה הבאה בקבוצה מסויימת. בדרך כלל כשמדובר באיזה זר ששיחק בעונה החולפת בליגת העל.

לפי הפרסום של אי.אס.פי.אן מדובר על סיכום בעל פה, כי המאבס לא יכולים לתת סיכום אחר ואם זה נכון ואי.אס.פי.אן הוא אתר מאד אמד אמין, אז מקל יהיה השחקן הישראלי הבא באן.בי.איי.

סתם תהייה, מאיזה מספר יפסיקו לקרוא לשחקן ישראלי ב-NBA הישראלי ה-X ב-NBA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 9:21 pm 
Hall of Famer

בטוח לא מהשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 9:42 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם אחרים פה, גם לי לא זכור קבוצה שחזרה בה מסיכום בעל פה.
גם אצל שחקנים זה מאוד נדיר, המקרה הבולט ביותר מה-10 שנים האחרונות זה מקרה קרלוס בוזר וקליבלנד בקיץ 2004. לקאבס הייתה אופציה להפוך את בוזר לרסטריקטד פרי אייג'נט, או לחלופין לשלם לו 695 אלף דולר לעונה הקרובה בתומה הוא יהפוך לשחקן חופשי. בוזר סיים עונה של 15.5 נק' ו-11.4 ריב', והקאבס סיכמו איתו בעל פה שהם יהפכו אותו לרסטריקטד פרי אייג'נט והוא בתמורה יחתום על חוזה של 39 מיליון ל-6 שנים. באותו פרק זמן של 10 ימים שבו ניתן להתחיל במו"מ בעל-פה, בוזר קיבל מיוטה הצעה של 70 מיליון ל-6 שנים, והשאר היסטוריה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 9:00 am 
Junior

המקרה של בוזר מעט שונה, כי על פי חוקי הסכם הקיבוצי, אסור היה לבוזר ולקאבס לדבר ביניהם עלזה, ואסור היה להם להבטיח אחד לשני דברים. בניגוד למצב הנוכחי, שבו מותר להם להיפגש ולהבטיח חוזה רק אסור להם לחתום ולהפוך אותו לרשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:52 am 
Freshman

Chauncey כתב:

לא הבנת את השורה התחתונה. למיטב הבנתי וידיעתי, גל מקל יהיה בסגל של דאלאס לעונה הקרובה, מה שהופך אותו לשחקן NBA. כל עיתונות הספורט הישראלית חוגגת. גרוסבארד טוען ששום דבר לא מובטח, ואף מציין שמקל יכול להיות משוחרר בכל שלב. מה שמעניין אותי בנקודה הזו היא הפרסום של גרוסבארד מול שאר העיתונים. מה שמעניין אותי זה שגרוסבארד מביא כאן משהו שמנוגד לפרסום של ESPN, אתר ענק ואמין לכל הדעות. מה שמעניין אותי זה האם גרוסבארד יודע משהו שכולם לא, או שהוא סתם מנסה ליצור מהומה על לא מהומה, ולהראות כמי שמבין יותר. מה שמעניין אותי זה למה כולם חוגגים בזמן שגרוסבארד לא. מה שמעניין אותי זה האם יש משהו מאחורי הפרסום, ועיתונאות מיקצוענית, או חאפריות ישראלית.

האם עכשיו אני ברור יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 12:53 pm 
Sophomore

חאפריות ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:48 pm 
Freshman

ציטוט:
גרוסבארד טוען ששום דבר לא מובטח, ואף מציין שמקל יכול להיות משוחרר בכל שלב

הוא צודק, מקל באמת יכול להיות משוחרר בכל שלב (אחרי מחנה האימונים לדוגמא), אבל זה נכון גם לגבי לברון ג'יימס.
הוא טועה כשהוא אומר ששום דבר לא מובטח. ברגע שמקל יחתום על חוזה בעשירי ליולי (והוא יחתום כמו שהסבירו יפה לפני), הוא הולך לקבל את הכסף שמובטח לו על פי חוזה ל3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:50 pm 
Senior

הוא טוען ששום דבר לא מובטח בקטע שהוא יהיה שם שלוש שנים. שהקבוצה יכולה לקנות לו את החוזה בכל רגע נתון (יען לשלם לו את כל השכר ולשחרר אותו) אבל זה נכון לגביי כל שחקן NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:34 pm 
Freshman

ברור לי שדאלאס יכולה לשחרר אותו בכל שלב גם עם חוזה מובטח (ביי אאוט). עדיין אני מניח שאם נתנו לו חוזה מובטח ל3 שנים, לפחות מתכננים לפתוח איתו את העונה. אז מה שאתם אומרים זה שגרוסבארד סתם פסימיסט ורוצה להיות מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 6:07 pm 
Sophomore

לגבי הכתבה עצמה: גרוסברד מציג את גל מקל כסוג של אברם גרנט - שהצליח להשיג חוזה בזכות תככנות ולא בגלל שיקולים מקצועיים. שזה עושה עוול גדול לגל מקל. בסופו של דבר, מדובר בחוזה מינימום שמעט שחקנים במעמד של מקל היו מוכנים לקבל. וסיכון כמעט אפסי מצדה של דאלאס שמרוויחה שחקן עם פוטנציאל ועם גישה בריאה למשחק בעלות מינימלית.

האמת, מתאים היה ל'וואלה' לפרסם כתבה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 8:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

itay2 כתב:
לגבי הכתבה עצמה: גרוסברד מציג את גל מקל כסוג של אברם גרנט - שהצליח להשיג חוזה בזכות תככנות ולא בגלל שיקולים מקצועיים. שזה עושה עוול גדול לגל מקל. בסופו של דבר, מדובר בחוזה מינימום שמעט שחקנים במעמד של מקל היו מוכנים לקבל. וסיכון כמעט אפסי מצדה של דאלאס שמרוויחה שחקן עם פוטנציאל ועם גישה בריאה למשחק בעלות מינימלית.

האמת, מתאים היה ל'וואלה' לפרסם כתבה כזו.

דוקא לא. מקל ניצח את מכבי מה שהופך אותו לחביב המערכת שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:26 pm 
Hall of Famer

בשביל לדעת שסיכום בעל-פה זה לא חתימה, לא צריך את גרוסבארד לגלות לנו את אמריקה.
המציאות של האן בי איי היא כזאת, שכמו שרשמו גם אחרים, אני לא זוכר שחקן שסיכם בעל-פה עם קבוצה מסוימת והעסקה לא יצאה לפועל, מלבד במקרים של שחקן חופשי מוגבל בהם הקבוצה שלו השוותה את ההצעה.
בעצם זה שהוא חותם ל-3 שנים, החוזה שלו מובטח, קרי הוא הולך לקבל את כל הכסף מהחוזה הזה. כל קבוצה רשאית לחתוך איזה שחקן שבא לה, ר' מקרה ריפ המילטון שנחתך ע"י הבולס לפני כמה ימים, והוא הולך לקבל את כל הכסף שמגיע לו.
מקרה אחר היה המקרה של נייט האפמן, שחתם ל-3 שנים על 5.2 מיליון דולר. אחרי חודשיים האפמן גמר את הקריירה עם פציעת ברך, והראפטורס בצעד מאוד נדיר ניסו להימנע מתשלום המשכורת בטענה שהאפמן החביא את הפציעה בברך לפני שחתם איתם על החוזה. האפמן זכה בבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:12 am 
Junior

עכשו עם ההחתמה של קלדרון, נגמרו הפנטזיות שמקל יתחרה על מקום בחמישייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:30 am 
Hall of Famer

הן היו בדיוק מה שרשמת, פנטזיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי עכשיו הפנטזיות יעברו לגל-מקל-עולה-מהספסל-ונותן-אליפות-לדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:07 pm 
Junior

תקפיאו את הפנטזיות שלכם כי על פי הדיווחים דאלאס הולכת גם להביא אות את ג'ק או בראה.

ואז הדבר היחידי שמקל יוכל להאבק עליו הוא עם שיין לארקין- מי יהיה רכז שלישי ומי ישחק בדי-ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 1:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מקל צריך לשמוח שמי שהגיע הוא קלדרון ולא רונדו. יש לו יותר נסיון מלארקין, הוא צעיר יותר מקלדרון (ויכול ללמוד ממנו הרבה על הרצת ההתקפה) והוא יותר רכז מבראה. ג'ק שחקן יותר טוב בבירור אבל הם בעלי מבנה דומה ומקל יוכל ללמוד גם ממנו. עדיפה תחרות מול רכזים מהדרג השלישי מאשר הדרג הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 1:57 pm 
Hall of Famer

מהדברים שלך אפשר לחשוב שקלדרון בן 38. ובכן, כולה בן 32 בספטמבר הקרוב. והשיפור והפיתוח של מקל לא אמור לבוא מתוך עבודה באימונים עם רכז כמו קלדרון, או רונדו או מישהו אחר. הוא אמור לבוא מתוך עבודה באימונים עם מאמן אישי שמכיר לעומק את היכולות שלו ויודע מה ואיך צריך לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:05 pm 
Hall of Famer

אולי יותר רכז מבראה, אבל בראה היה כלי חשוב מאד באליפות של אותה דאלאס עצמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:09 pm 
Junior

קלדרון הוא רכז מהדרג הראשון וג'ק ובראה מהדרג השני. אתה מדבר על שניים מהבאק אפס היותר מוערכים בליגה.
אתה יכול לקרוא לבראה פחות רכז ממקל עד מחר (וזה רחוק מלהיות נכון) העובדה היא שבראה הוא אחד השחקנים הכי אהובים בדאלאס. שחקן עם אליפות ברזומה שיש לו זכויות גדולות מאוד בה ועד היום בדאלאס מבכים על עזיבתו. הדרך היחידה של מקל לעקוף אותו תהיה כנגד הפציעות הבלתי נגמרות שלו.

מקל יכול להיות באק אפ ראוי בNBA. לא צרי להתחיל ולפנטז על יותר מזה. גם זה מכובד מאוד ולשם הוא צריך לכוון.
אחת הבעיות של כספי היו בכך שלחשו לו באוזן שהוא צריך להיות בקבוצה גדולה יותר ואז הוא התחיל להתבכיין אצל ווסטפול ולזמר שהוא רוצה לבדוק אופציות בחוץ. במקום לשמוח עד השמיים שניתנה לו ההזמדנות להיות סמול פותח בקבוצה קטנה.
שחקן צריך לדעת מה המגבלות שלו. אם כספי היה מרוצה מהפוזיציה שלו ומכיר את התקרה שלו, הוא היה שמח בחלקו ועובד קשה בכדי להיות שחקן חמישיה בסקרמנטו או שחקן רוטציה ראוי שקבוצות מחפשות.
מקל צריך להיות ריאלי ולכוון לתפקיד של רכז שני ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mook כתב:
קלדרון הוא רכז מהדרג הראשון וג'ק ובראה מהדרג השני.

בחלומות. במצב הרכזים היום קלדרון וג'ק אולי דרג שני ובראה שלישי. שלושתם היו בעיקר שחקני ספסל ועל זה מקל צריך לשמוח שלא הביאו רכז כוכב שישחק 35 דקות לערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: