ציטוט:
אם השאלה היא מי עשה קריירה מוצלחת יותר, מי הפיק ממנה יותר, אז המצ'אפ היה רלוונטי עד למעבר של אלן לבוסטון. אולי, מקסימום, המצ'אפ היה יכול להיות רלוונטי עד המעבר למיאמי.
כאמור לא מבין מה השנה במיאמי משנה משהו מההשוואה הזו, עם כל הכבוד לזריקה הענקית במשחק 6.
פאו גאסול מעולם לא היה בלבל סופרסטאר בעיני, וריי אלן כן. אבל מילא המעבר לבוסטון כשאלן היה בן 32, כיוון שמדברים על האליפויות שלו, אז בהתחשב בכך שאת שתיהם הוא לקח תוך כדי הצטרפויות לקבוצות על, זה מוריד מהערך, מילר לא עשה את זה.
ציטוט:
הוא פספס את הפלייאוף כי היו לידו חרא של קבוצות, שיהיה נחמד אם תספר גם כמה פלייאופים עשו לפניו וכמה אחריו.
נובמת. יהיה נחמד גם אם תספר שעד רג'י מילר, המועדון של אינדיאנה, בNBA, הגיע רק פעם אחת למאזן חיובי. אחרי שמילר פרש, אינדיאנה לא עשתה שום מאזן חיובי, עד שהגיע לשם פרנק ווגל לפני שנתיים. כלומר עד לפני שנתיים, המועדון אינדיאנה פייסרס בNBA כלל את התקופה של רג'י מילר, עונה אחת עם מאזן חיובי, והרבה עונות עם מאזן שלילי/מאוזן.
ובהחלט המעבר למיאמי היה תוך כדי דפיקת ברז לפירס וגארנט ומעבר ליריבה השנואה- מגעיל. ואין לי בעיה לומר שאני מתעדכן בNBA יום יום ועל הסיפור ההזוי הזה:
ציטוט:
ההמשך כבר כאילו נכתב בידי מישהו שיצא לטיול תרמילאים לשנתיים, חזר, קיבל כמה פיסות מידע והפציץ משם, ולא מישהו שאנחנו פוגשים כאן כל יום.
האם חמקו ממך הידיעות על כך שחצי שנה לפני שאלן "נטש את פירס וגארנט הזקנים" הוא קיבל טלפון מריברס על כך שאיינג' העביר אותו לממפיס, וחמש דקות אחר כך קיבל שיחה של "לא משנה, בעצם אתה סלטיקס אמיתי ותישאר עם החברים הזקנים שלך עוד קצת" ?
האם חמקו ממך כל הידיעות על כך שמנהלי הסלטיקס רצו לסיים את החיבור של הקבוצה הרבה לפני שאלן החליט לעזוב?
האם נראה לך הגיוני שהוא יחתום מחדש במקום בו הוא יודע שניסו להיפטר ממנו לחצי ליגה ? כדי לא "לנטוש את פירס וגארנט הזקנים" אותם המנהלים ניסו גם כן להעביר?
לא שמעתי ואני בספק אם הוא אמיתי. וגם אם כן-אני חותם שפירס גארנט ורונדו הם שחקנים עם כבוד שגם אם בוסטון מנסים להעביר אותם, הם לא היו עוברים ליריבה ממיאמי בשביל אליפות. יריבות שהיתה אמיתית, לדעתי איינג' העביר את פירס וגארנט דווקא תמורת אוויר ודווקא לנטס של דרון ולופז, גם כדי לדפוק את הקבוצה ממיאמי