סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 9:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 9:40 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מבין למה בן הרוש לא משחק במקום זיו.
בכל פעם שראיתי אותו משחק מגן שמאלי בנתניה התפעלתי מהילד. בעיניי, ביחד עם טאווטחה- הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 7:23 pm 
Hall of Famer

יש שידור של חיפה איפשהו באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer

פאקה , בהנחה סבירה שכל 5 הזרים צפויים להפוך לשחקני סגל במהרה , אני בספק אם חלש מהשמות שרשמת בסיפא משתלבים אפילו בספסל כאשר הסגל מלא ללא נעדרים .
בכל מקרה , אם הייתי אוהד מכבי - הייתי מאוד מאוד מתעצבן מכך ששחקני בית נהדרים כמו מיכה ודאבור הופכים לשוליים לחלוטין במקרה הטוב , ולא רלוונטים בכלל במקרה הרע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 12:19 am 
Hall of Famer

חיפה עשתה את שלה. הייתה פ'סדר סך הכל. ראיוס אחלה. שחקן אלגנטי וטוב. הבחירה של בנאדו לפתוח עם משומר הייתה נכונה. גבאי נראה אבוד מאז שנכנס. עזרא נראה נהדר. עדיין יותר מדי דריבל ופחות מדי תנועה, אבל הוא בכמה רמות מעל הלטבים. אבוחצירא לא רע. תורג'מן לעומת זאת... לא ברור לי מה השחקן הזה עושה בחיפה. גם החילופים היו תמוהים והחלישו את חיפה משמעותית, כאשר בנוסף לגבאי, אבוקרט וראיין היו די סתמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 10:41 am 
Junior

shmueliki כתב:
פאקה , בהנחה סבירה שכל 5 הזרים צפויים להפוך לשחקני סגל במהרה , אני בספק אם חלש מהשמות שרשמת בסיפא משתלבים אפילו בספסל כאשר הסגל מלא ללא נעדרים .
בכל מקרה , אם הייתי אוהד מכבי - הייתי מאוד מאוד מתעצבן מכך ששחקני בית נהדרים כמו מיכה ודאבור הופכים לשוליים לחלוטין במקרה הטוב , ולא רלוונטים בכלל במקרה הרע .

לפני שמתעצבנים, נדבר על זה קצת?
העונה עוד לא התחילה וכבר החלטת שמיכה יהיה שחקן שולי. אפשר גם לא לפתוח בכל המשחקים ועדיין לא להיות שחקן שולי, אלא שחקן תורם ואם מכבי עוד יעלו לשלב הבתים של הליגה האירופאית יהיו לך חודשיים לחוצים שהם מיכה יהיה שחקן הרכב לפחות באחד המשחקים שיהיה בשבוע.
הסיפור עם דאבור הוא שונה לגמרי. דאבור נפצע בסוף העונה הקודמת, מיהר מאוד לחזור ליורו עם הנבחרת הצעירה ולמעשה לא החלים לגמרי. במחנה האימונים של מכבי הוא בעיקר עשה אימוני ריצה ושיקום. בנוסף לאלו, לדאבור לא אכפת ממכבי, החוזה שחתם והמגעים עם הקבוצה, כל כולם בשביל לעבור לאירופה. הוא היה בטוח שהוא הולך להיות כוכב בנבחרת הצעירה והצעות יזרמו אליו וכך ינצל את הביי-אאוט המצחיק שלו - משהו כמו 200 אלף יורו. אולי פחות.
בפועל, הוא היה חלש, הוא גם דיי פצוע, מכבי הציעו לו לחתום על חוזה משודרג בכפוף להארכה שלו - נציין שכבר עכשיו הוא מרוויח סכום מטורף יחסית לגיל ולרזומה שהוא בא איתו - משהו כמו 120 אלף דולר לעונה. הוא לא מעוניין להאריך חוזה, הוא רוצה שמכבי יתנו לו את הבמה העונה בשביל שכבר בינואר יוכל להתחיל לנהל מגעים עם קבוצות כשהוא יהיה שחקן חופשי. בחיפה הסבירו לגולסה שזה לא עובד ככה, במכבי ת"א לא יושיבו אותו כל העונה ביציע, אבל גם לא ימהרו לשים אותו על ההרכב.
וכשאתה אומר שחקני בית, למה לא אלטמן? גם שחקן בית.

לגבי הקשר האחורי שחתם - לאלברמן לא היה מחליף ובהתחשב בגילו, לא מופרך שרצו אחד כזה. אנשים גם שוכחים שמכבי עברה עונה לא נורמלית מבחינת פציעות - זאת אומרת, פרט לראדי, לא היו כאלו. לא סביר שזה ימשיך. אלברמן גם קיבל צהוב שלישי ולא יוכל לשחק במשחק הראשון בשלב הפלייאוף של הליגה האירופאית, כעת מכבי לא תצטרך לאלתר ויש לה קשר אחורי שהגיע בהעברה חופשית ישר לעמדה של אלברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 11:01 am 
Junior

Att כתב:
חיפה עשתה את שלה. הייתה פ'סדר סך הכל. ראיוס אחלה. שחקן אלגנטי וטוב. הבחירה של בנאדו לפתוח עם משומר הייתה נכונה. גבאי נראה אבוד מאז שנכנס. עזרא נראה נהדר. עדיין יותר מדי דריבל ופחות מדי תנועה, אבל הוא בכמה רמות מעל הלטבים. אבוחצירא לא רע. תורג'מן לעומת זאת... לא ברור לי מה השחקן הזה עושה בחיפה. גם החילופים היו תמוהים והחלישו את חיפה משמעותית, כאשר בנוסף לגבאי, אבוקרט וראיין היו די סתמיים.

מה נכון במשומר? אני לא מבין איך קבוצה שרוצה לשחק התקפי וחלק מהמשחק שלה בנוי על האגפים ועל פתיחה של מגינים על הקו, יכולה לשחק עם שחקן נכה כמו משומר- בדיוק כפי שלא ברור לי איך דגני חסר המושג פותח בהפועל.
אני חושב שבכדורגל של היום אין מקום למגינים שלא יודעים להרים או לפחות ליישר פס רוחב.
זה פשוט כואב לראות את משומר משחק. האיש מגיע פעם אחר פעם למצבים שצריך רק לתת פס, להרים כדור והוא מחרבש אותם בשלומיאליות. זו כרוניקה של מסירה זוועתית ידועה מראש. למה לחיות עם זה?
או שהעגל הזה לא ייצא מהמגרש יומם ולילה אחרי שהוא ירים מיליון כדורים וילמד, או שיישב על הספסל.
גבאי אמנם נראה אבוד, אבל מקום בהרכב יקנה לו בטחון. לפחות הוא יודע להרים כדור. ובטח שמול קבוצה נחותה כמו ונטספילס אתה צריך להעדיף מגן התקפי על נגר. מי ישמע כמה הגנה חיפה הייתה צריכה להשקיע במשחק הזה...

בנוגע לתורג'מן, הוא בהרכב כי הוא שחקן של שלמה... אלא מה? אני דווקא חושב שהוא שחקן מוכשר אבל הוא נמושה. ובתפקיד של חלוץ אתה חייב ביצים. תורג'מן מגיע מול השער ועושה במכנסיים ורק בגלל זה אין לו עתיד.
הוא פשוט משקשק מפחד כשהוא מקבל כדור ברחבה. זה לא בשבילו הלחץ הזה...

נ.ב. מוטי איווניר היה אדיר בשידור של מכבי חיפה. הוא זרק את הפוליטיקלי קורקט מהחלון ופשוט קטל, היה עוקצני, מושחז ומדויק. לא ספר אף אחד ולא דיבר באנדרסטייטמנט המוכר. זה היה המשחק הכי מהנה ששמעתי את מוטי מפרשן.
אם הוא ימשיך בקו הזה הוא בקלות יהפוך לפרשן מבוקש.
קיבלנו ממנו גם ניתוחים מקצועיים מכובדים ובעיקר המון קטילות שלא רגילים לקבל מהניר לווינים של העולם וכן, גם מהמוטי איוונירים! זה היה מרענן!

בנוגע לדור מיכה, כבר ציינתי את זה לפני כן. אוברייטד לחלוטין בעיניי. שחקן מוכשר אבל חושב יותר מדי, מכדרר יותר מדי. לא יודע לשחק בנגיעה, לא יודע לעצור כדור בצורה נקייה. מאט מאוד את המשחק. יש לו עוד הרבה מה ללמוד בכדי להיות שחקן הרכב. כיום לטעמי הוא לא ברמה של שחקן הרכב במכבי. זה פשוט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 11:33 am 
Freshman

קטסטרופה.
גרזיצ'יץ' על תקן אוויר, שמעון הרוש לא ברמה, סאשה לא דומיננטי כמו שהוא אמור להיות ורק כשגילי במגרש דברים זזים. אני מקווה שרב"ש יפסיק ללכת עם הראש בקיר ויתחיל לשחק בהתאם לחומר השחקנים שלו ולא בהתאם לשיטה שהוא כל כך אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 11:44 am 
Junior

צומצמו האפשרויות:
מכבי תגריל אחת מבין: שטוטגארט, ספרטאק מוסקבה, בטיס, פאוק ואודסה.
חיפה תגריל אחת מבין ת'ון, ליברץ או שאר קבוצות לא מוכרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 2:22 pm 
Junior

מכבי ת"א תפגוש את פאוק סלוניקי היוונית.
מכבי חיפה תפגוש את אסטרה הרומנית.
שתי הישראליות יארחו ראשונות ב-22/08. הגומלין שבוע לאחר-מכן.
הגרלת הבתים, בתקווה שתהיה רלוונטית עבור הנציגות שלנו, תתקיים יום לאחר-מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 2:25 pm 
Hall of Famer

יואב , אם מיכה למשל יהיה מחליף ראשון/שני מהספסל זה בסדר גמור . על הספסל "אמורים" להיות בעמדות הקישור : הסרבי , אייבינדר לוגסי ואלטמן ( אולי אף שכחתי מישהו ... ) . בנוסף לכך , היות שלמכבי סגל רחב גם בהגנה אולי דווקא שחקנים כמו ייני / זיו יהיו ממלאי מקום בקישור , על חשבון שחקני הקישור המחליפים , כך שכלל וכלל לא ברור אם מיכה יהיה משמעותי השנה .
לגבי דאבור , ברור שהחוזה לא זול כלל וכלל , אבל אם שחקנים כמו יצחקי וקולאוטי מרווחים פי 5 ממנו , אני לא חושב שהחוזה שלו הוא המוגזם כאן .

הופעה טובה מאוד של הפועל ר"ג גם אמש . צפיתי בחצי השעה האחרונה , וזה לא היה חד צדדי בכלל ( למרות חיסרו של שחקן ) . אולי הפורטוגלים הורידו הילוך לקראת הסוף כי עלייתם כבר הובטחה למעשה , אבל בכל זאת שאפו .

חבל שהפועל הודחה מול יריבה שכזו , והניקוד הנהדר שלהם יתחיל לדעוך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 2:37 pm 
Freshman

shmueliki כתב:

חבל שהפועל הודחה מול יריבה שכזו , והניקוד הנהדר שלהם יתחיל לדעוך .

למזלנו העונה נמחק הדירוג של עונת 08-09 שהייתה גרועה מאוד מבחינה אירופאית, ככה שבעונה הבאה (בתקווה שנגיע לאירופה) עדיין יהיה לנו דירוג מצוין תודות לעונת הדאבל ועונת הצ'מפיונס אחריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 2:45 pm 
Hall of Famer

אז החמצתם הזדמנות לשפר עוד יותר את הדירוג .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2013 2:53 pm 
Junior

בעוד שתי עונות, הפועל כבר יתחילו לגעת בעונות שנתנו להם דירוג מעולה - עונת 09/10 נתנה להם דירוג של 10.45. עונת 10/11 נתנה להם דירוג של 8.925.
אגב, לזכות פאוק עומד עונש אירוח שלושה משחקים במסגרת אירופאית ללא קהל, לאחר שאוהדיה התפרעו בפלייאוף של הליגה האירופאית מול ראפיד וינה בעונה הקודמת. מימשה רק אחד, בתיקו מול מטאליסט, בסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות.

שמוליק, מיכה יהיה שחקן משמעותי. הבאת מיטרוביץ' סותמת את הגולל על האפשרות של ייני להוות רוטציה לעמדת הקשר. זיו יהיה רוטציה למגן בשמאל וימין ככל הנראה.
התגובה שלי לגבי דאבור לא נגעה דווקא בנושא הכסף ואם מגיע או לא מגיע. היא נגעה בזה שהוא לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. בדיוק כמו גולסה. הוא חתם על חוזה מצוין, שאפו, אבל אי אפשר גם לכעוס על מכבי שלא ששה לשתף אותו כשהוא לא מסכים לחתום על הארכת חוזה. אני מאמין שהוא, בניגוד לגולסה, ישחק במשך העונה, אבל לא בטוח שזה יהיה קרוב לקרדיט שהוא קיבל בעונה הקודמת - לעיתים פותח ולעיתים מחליף ראשון/שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2013 9:11 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
Att כתב:

מה נכון במשומר? אני לא מבין איך קבוצה שרוצה לשחק התקפי וחלק מהמשחק שלה בנוי על האגפים ועל פתיחה של מגינים על הקו, יכולה לשחק עם שחקן נכה כמו משומר- בדיוק כפי שלא ברור לי איך דגני חסר המושג פותח בהפועל.
אני חושב שבכדורגל של היום אין מקום למגינים שלא יודעים להרים או לפחות ליישר פס רוחב.
זה פשוט כואב לראות את משומר משחק. האיש מגיע פעם אחר פעם למצבים שצריך רק לתת פס, להרים כדור והוא מחרבש אותם בשלומיאליות. זו כרוניקה של מסירה זוועתית ידועה מראש. למה לחיות עם זה?
או שהעגל הזה לא ייצא מהמגרש יומם ולילה אחרי שהוא ירים מיליון כדורים וילמד, או שיישב על הספסל.
גבאי אמנם נראה אבוד, אבל מקום בהרכב יקנה לו בטחון. לפחות הוא יודע להרים כדור. ובטח שמול קבוצה נחותה כמו ונטספילס אתה צריך להעדיף מגן התקפי על נגר. מי ישמע כמה הגנה חיפה הייתה צריכה להשקיע במשחק הזה...
.

זה די פשוט. משומר שיחק טוב. גבאי שיחק רע. אני לא חושב שמשומר הוא מגן גדול וגבאי אמור לעלות עליו מבחינה התקפית אבל לפחות במשחק הזה, בכושר הנוכחי, מה שהיה ברור זה שמשומר עשה את תפקידו בצורה נאה ואילו גבאי... מוטב היה אילו היה נשאר על הספסל. לעתים באירופה עדיף לך שחקן עם ניסיון במעמדים דומים שיציג את יכולתו הטובה ביותר מאשר שחקן שלא יתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2013 11:26 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mook כתב:

הקטע המתסכל איתו שהוא מאוד פעלתן ומגיע למצבים אבל כל מצב טוב הוא הורס בשלומיאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 6:41 pm 
Junior

למי שבמקרה לא שמע - מכבי כבר בשלב הבתים בעקבות ההשעייה של מטאליסט חרקוב (שהדיחה את פאוק במוקדמות ליגת האלופות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 7:00 pm 
Hall of Famer

אין מה לומר, כשמכבי מקבלת בהגרלה יוונית רק טוב יוצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 7:15 pm 
Hall of Famer

אוי, רק מזל שזה לא בחנוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 7:52 pm 
Junior

הדון בפעולה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 9:26 pm 
Junior

צריך לציין שזה לא סופי לחלוטין כי יש עוד אפשרות לערעור של חראקוב

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ד' אוגוסט 14, 2013 11:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 9:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם כבר מזל, אז מזל שהמאמן של מכבי הוא לא גיא לוזון. כל היום היינו שומעים איזה גדול הוא, איך הוא עבר את הפלייאוף והעלה את מכבי לבתים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2013 10:04 pm 
Junior

:lol:

מה שכן, הוא עושה חיל בארץ השפלה, על אפם וחמתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 1:09 am 
Junior

יש לאוקראינים הזכות לערער והם יערערו. קצת קשה לחשוב עם מה הם יכולים לבוא חדש אחרי שהורשעו כבר בשתי ערכאות ונושא שנסחב מ- 2010 בערך(המשחק נקנה/נמכר ב-2009).
האמת שיכול להיות שאני אומר משהו לא ספורטיבי, אבל במקומם לא בטוח שהייתי רץ ומערער בשביל לקוות שאולי ידחו לי את העונש. הם קיבלו את שאלקה, הגרלה דיי לא עבירה בשלב שבו הם נגיעה מהצ'מפיונס. ברור שהם יקבלו עונש כלשהו, עדיף להם לסגור את זה כבר העונה ובעונה הבאה לקוות להגרלה נוחה יותר, יש להם את היכולת הכלכלית להתמודד עם אובדן הכנסה מנשירה, שכביכול נאבדה, לליגה האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 2:26 am 
Junior

לא יודע עד כמה מה שאכתוב יחשב כראיה.

בתוכנית הבהמות ב103 (ועדיין כנראה שזה שלא מפריע לי להקשיב להם כל פעם שאני בדרכים בשעות האלה), היה משמע מהם שהעונש לא רק על העונה הזאת, אלא גם על הבאה ואפילו על עוד 2.
זה כבר איבוד של ניקוד ולך תדע אם הם יזכו שוב באליפות בליגה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 8:08 am 
Freshman

Dovi כתב:
לא יודע עד כמה מה שאכתוב יחשב כראיה.

בתוכנית הבהמות ב103 (ועדיין כנראה שזה שלא מפריע לי להקשיב להם כל פעם שאני בדרכים בשעות האלה), היה משמע מהם שהעונש לא רק על העונה הזאת, אלא גם על הבאה ואפילו על עוד 2.
זה כבר איבוד של ניקוד ולך תדע אם הם יזכו שוב באליפות בליגה שלהם.

הם לא זכו באליפות והם גם לא יזכו בה, כל עוד שחאטר משחקת איתם באותה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: