צ'ונסי, בהחלט אפשר לקצר טיפה את זמן ההמתנה, אפילו קיצור ל-25 שניות שאף אחד לא ירגיש אותו כבר יכול לחסוך לנו במצטבר איזה רבע שעה או 20 דקות, אז בטח שקיצוץ ל-20 שניות. קיצוץ ל-10 שניות נשמע לי מוגזם, זה יגרום לזה שכל הסחת דעת קטנה יכולה לעלות לאנשים בבחירת דראפט שהם חיכו לה בלי צ'אנס לתקן.
ולרן, אני מודה שגם לי היו הרבה מאוד חששות לגבי הדראפט במכרז ופחדתי שאני אדפק ממנו לגמרי, אבל בדיעבד זה הרבה יותר מוצלח מדראפט רגיל. קודם כל ההשערה שלך שאם מישהו לוקח את דוראנט אז הוא צריך לחכות 20 סיבובים כדי לבחור היא ממש לא נכונה, גם לברון ודוראנט בדרך כלל עולים פחות מחצי מהתקציב של כל קבוצה, בשנה שעברה הם נמכרו אצלנו על בערך שליש-רבע מהתקציב בדראפט, זה משאיר לך המון כסף לשחק איתו בהמשך ואתה יכול לחזור לתחרות מיד בבחירה הבאה. שנית, בניגוד לדראפט רגיל שבו סדר השחקנים הוא פחות או יותר לפי האיכות שלהם, בדראפט במכרז אנשים יכולים משיקולי אסטרטגיה להציע שחקנים פחות טובים וזולים יחסית בשלב מוקדם. בכל מקרה, לגבי הטענה שלך שאין גניבות, אני מזמין אותך להסתכל בת'רד השכן ולראות כמה שחקנים מעולים הלכו בדראפט הקודם במחירים מצחיקים, אני קניתי את פול ג'ורג' למשל במחיר 12, היום יאהו מעריכים אותו ב-53, אז גניבות תמיד היו ועכשיו יש עוד יותר, תמיד יש שחקנים מועילים שנופלים לקצה הדראפט בלי שלאף אחד נשאר כסף להציע עליהם הצעה גדולה.
עוד נקודה-זה דראפט שאתה הרבה יותר מעורב בו מאשר בדראפט רגיל אז יש הרבה יותר עניין, כי בדראפט רגיל אתה מעורב רק בבחירות שלך, כל שאר הבחירות אתה יכול להעלם מהמחשב לגמרי ולחזור רק כשהוא מצפצף לך כשהגיעה הבחירה שלך. בדראפט במכרז, אתה יכול להיות מעורב ולתת הצעות בכל בחירה עד שאתה ממלא את הסגל. סתם לצורך העניין, אתה מזהה שמישהו מאוד לחוץ להשיג שחקן מסויים? אתה יכול ללכת איתו ראש בראש על אותו שחקן, להקפיץ לו את המחיר ולגרום לו לשלם סכום גדול שישאיר אותו מרושש להמשך, אבל אז אתה גם מסתכן בכך שהוא יוותר לך על אותו שחקן ותתקע איתו בעצמך במחיר שלא התכוונת לשלם. בקיצור, הרבה יותר אסטרטגי, הרבה יותר מעניין וכן, גם דורש יותר זמן, אבל שווה לגמרי.
כמובן שאם כולם ירצו דראפט רגיל אז נעשה דראפט רגיל, אבל אני חושב שהרוב המכריע כאן מעדיפים דראפט במכרז ולדעתי גם אתה, אחרי הפעם הראשונה, תעדיף דראפט כזה.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|