סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 5:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:00 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פארקר במשחק מדהים, אחת ההופעות הגדולות של שחקן בהיסטוריה של אליפויות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:06 am 
Junior

המאמן הצרפתי כל פעם שחזר מפסק זמן הלך למהלך בלי פארקר - יש לו חוש הומור.

לדעתי לצרפתים אין סיכוי נגד ליטא.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:15 am 
Senior

פיני גרשון כ"כ מעצבן.
דיו כבר שיחק בנבחרת צרפת לפני 4 שנים, כשהיה צעיר.
באמצע הייתה לו פציעת גב די בעייתית, אבל הוא חזר לעצמו.

למי שזה מעניין אותו, יש רשימה בכלל לא קצרה של קטעי יוטיוב בכיכובו (שעשיתי בזמנו), ואמת גם דיברתי עליו לא מעט בפורום :
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... re=mh_lolz

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:28 am 
Freshman

בהמשך לפספוסים בשידור:

לגרשון ג'לאבל ופיאטרוס נראים כמו אותו השחקן, למרות קלוז אפ על פיאטרוס שביצע עבירה.

רסקין טוען שאוסקר שמידט לא הצליח להגיע ל-NBA. רק לפני שבוע בטקס הכניסה להיכל התהילה, סיפר שמידט איך היה לו חוזה no cut ל-NBA מייד לאחר הדראפט ואליפות העולם, ובחר לא ללכת ל-NBA כדי שיוכל להמשיך לייצג את ברזיל באליפויות העולם.

ולגבי המשחק, רודריגז נתן ורודריגז לקח. 10 דקות אחרונות מזעזעות שלו. רודריגז נגד העולם. שום משחק קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:34 am 
Hall of Famer

מה מרגש ברודי פרננדז. אחד השחקנים היותר דוחים בעיני. אתלט מדהים וההאליהופים שלו עם רודריגז זה בהחלט תענוג, אבל חוץ מזה? רק שלשות דוחות, משחק לא חכם ואפס ניצול פוטנציאל. באטום אותו דבר, רק פחות ההאליהופים.

מעבר לכך פיני גרשון פשוט בושה וחרפה. איך פרשן בערוץ שמכבד את עצמו (רמז? ערוץ הספורט לא מכבד את עצמו) זורק משפט כזה - "מה אתה מוסר, דביל" וזה לא היה משפט בודד. איכסה. אני מקווה שבאליפות הזאת גרשון מצליח לגמור את הקרדיט שהיה לו מהשנים במכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:38 am 
Senior

לא אגיד שסרחיו היה טוב בסוף, אבל לעזאזל, כל הדקות האחרונות אף אחד לא היה מוכל לבוא לקבל את הכדור, אף אחד לא היה מוכן לקחת זריקה אלא היו מחזירים לו את הכדור בסוף שעון. לפעמים רואים התקפה שפשוט כולם עומדים ומסתכלים, שום תנועה ללא כדור. אז כל נבחרת ספרד הייתה גרועה בסוף...

ולמרות העצב בשביל סרחיו, האמת שלא יכולתי שלא לשמוח שדיו אולי אולי יצליח לגרום לפיני גרשון לפרוש :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:41 am 
Junior

פיני גרשון מעולה, צחוקים שאין דברים כאלה (״מלווה שירות בסיני״) והוא גם נותן תובנה פה ושם. אז אמר דביל, מי ישמע.
מי שלא טוב לו ורוצה להרדם מוקדם, תעברו לכדורגל, יש את הצנון עמרי אפק.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ש' ספטמבר 21, 2013 12:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:41 am 
Junior

asaf g כתב:
בהמשך לפספוסים בשידור:

לגרשון ג'לאבל ופיאטרוס נראים כמו אותו השחקן, למרות קלוז אפ על פיאטרוס שביצע עבירה.

רסקין טוען שאוסקר שמידט לא הצליח להגיע ל-NBA. רק לפני שבוע בטקס הכניסה להיכל התהילה, סיפר שמידט איך היה לו חוזה no cut ל-NBA מייד לאחר הדראפט ואליפות העולם, ובחר לא ללכת ל-NBA כדי שיוכל להמשיך לייצג את ברזיל באליפויות העולם.

ולגבי המשחק, רודריגז נתן ורודריגז לקח. 10 דקות אחרונות מזעזעות שלו. רודריגז נגד העולם. שום משחק קבוצתי.

אולי אני פיספסתי אבל הם לא השוו בין אוסקר שיכל להגיע לנ.ב.א ובחר שלא , לבין בודירוגה שלא הציעו לו בכלל חוזה?

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 12:43 am 
Junior

לאומית כתב:
פיני גרשון מעולה, צחוקים שאין דברים כאלה. והוא גם נותן תובנה פה ושם. אז אמר דביל, מי ישמע.
מי שלא טוב לו ורוצה להרדם מוקדם, תעברו לכדורגל, יש את הצנון עמרי אפק.

אני לא מחובבי פיני הבן אדם אבל אני עם לאומית פה.

חוץ משתיים שלוש הערות כגון קוקסינל שהייתי מוותר עליהן הוא מוסיף עניין לשידור.
בשעה כזאת לא יותר טוב לראות שידור עם אלפסי למרות שאולי הניתוח שלו יהיה יותר מקצועי.

פיני גם מפרשן בסגנון שבו הוא אימן עם שליפות והימורים - ונותן גם תובנות עוד לפני שהן מתבטאות בתוצאה כגון המחיר הכבד שצרפת שילמה על דקות המנוחה של פארקר ושינוי המומנטום ברבע השלישי בזכות האזורית.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:03 am 
Freshman

beatla כתב:
asaf g כתב:
בהמשך לפספוסים בשידור:

אולי אני פיספסתי אבל הם לא השוו בין אוסקר שיכל להגיע לנ.ב.א ובחר שלא , לבין בודירוגה שלא הציעו לו בכלל חוזה?

שמעתי הפוך, שאוסקר לא הצליח ובודירוגה בחר שלא. אם יש עוד עדים אשמח לשמוע לכאן או לכאן :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:11 am 
Freshman

מה שהרגיז אותי בעיקר בפיני זה כל הלחשושים האישיים שהוא דוחף על זמן שידור "וואו, איזו הודעה אלעד חסין שלח לי, אבל אני הורג אותך אם אתה מספר" - מה הקטע? אם זה רלוונטי, תספר. אם לא, אתה לא מסוגל לשמור לאחרי השידור? מה אתה בן 6?
פחות מפריע לי ה"דביל", ה"קוקסינל" לא במקום, אבל זה לא משהו שלא שומעים בחוץ. קצת מפריע גם החוסר בשיעורי בית (איך קוראים לו? אגילאר [אגייאר]? מי זה?), אבל גם על זה אפשר להתגבר..
עדיף על צביקה פי מיליון.

ואני גם לא מחובבי פיני כבן אדםץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:35 am 
Freshman

רוצה לומר שהרבה זמן לא יצאתי ממופע סטנדאפ עם חיוך כמו אחרי המשחק הזה-פיני ורסקה גמורים על כל הראש

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 3:35 am 
Senior

ההגנה הספרדית המפחידה עצרה את פארקר על שיא טורניר של 32 נקודות :twisted:
מי שאיכזב מאוד זה באטום. חוץ מלהשליך שלשות האיש לא עושה כלום, ובאמת שיש לו את היכולת לעשות יותר מזה.

בספרד, החבר ריקי שוב איכזב. 2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה. בכדורסל המודרני רכז צריך להיות איום על הסל. רוביו פשוט לא מצליח לעשות את זה, או לפחות לא לעשות את זה באחוזים סבירים(בשתי העונות שלו עם מינסוטה הוא על סביב 35% מהשדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 4:18 am 
Junior

shachaf78 כתב:

מעניין מה אמרת בסיום החצי הראשון.
בכלל לא מפחידה ההגנה שעצרה את צרפת על 20 נק׳ בחצי, את סרביה על 23 ואת קרואטיה על 20. כל אליפות רואים דברים כאלה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 10:02 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מה מרגש ברודי פרננדז. אחד השחקנים היותר דוחים בעיני. אתלט מדהים וההאליהופים שלו עם רודריגז זה בהחלט תענוג, אבל חוץ מזה? רק שלשות דוחות, משחק לא חכם ואפס ניצול פוטנציאל. באטום אותו דבר, רק פחות ההאליהופים.

מעבר לכך פיני גרשון פשוט בושה וחרפה. איך פרשן בערוץ שמכבד את עצמו (רמז? ערוץ הספורט לא מכבד את עצמו) זורק משפט כזה - "מה אתה מוסר, דביל" וזה לא היה משפט בודד. איכסה. אני מקווה שבאליפות הזאת גרשון מצליח לגמור את הקרדיט שהיה לו מהשנים במכבי.

מרגש זה גם מעצבן ומאכזב, באמת התכוונתי לזה. הדברים שהוא עושה או לא עושה הרבה יותר מרגשים אותי מחדירות של פארקר. אבל זה רק אני.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 10:05 am 
Junior

shachaf78 כתב:
מי שאיכזב מאוד זה באטום. חוץ מלהשליך שלשות האיש לא עושה כלום, ובאמת שיש לו את היכולת לעשות יותר מזה.

בספרד, החבר ריקי שוב איכזב. 2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה. בכדורסל המודרני רכז צריך להיות איום על הסל. רוביו פשוט לא מצליח לעשות את זה, או לפחות לא לעשות את זה באחוזים סבירים(בשתי העונות שלו עם מינסוטה הוא על סביב 35% מהשדה)

רוביו היה פשוט מיותר התקפית. הגנתית היו לו כמה הברקות והוא היחיד שהצליח לחטוף לפארקר מהיד. נראה לי שמה שבאמת גמר את המשחק הוא קבלת ההחלטות הנוראית של ספרד בהתקפה, לפני ובזמן ההארכה. לא יודע אם להאשים את המאמן או את סרחיו או רודי. מה שבטוח הוא שמקלדרון ציפו להרבה הרבה יותר ממה שהוא נתן במשחק הזה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 11:10 am 
Junior

אין מה לנתח בכלל משחק כזה. הצגת יחיד של שחקן על שבא לקחת את הטורניר. כל היתר היה משני לחלוטין.

מי אמר, אגב שרודריגז לא היה טוב? פספסתי את זה בשידור. היה ענק, כהרגלו במשחקים חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:01 pm 
Senior

צ'ונסי, גם לפני המשחק דיברתי מפורשות על פארקר. טענתי שהאיש תלוי רק בעצמו, ובטח לא שומר מגוחך ברמת NBA כמו קלדרון יפריע לו.
דייבי, רודריגז היה טוב? לאורך 20 דקות הוא באמת היה מצויין. קלע והפעיל את השחקנים לידו. מצד שני את המשחק הוא סיים עם 4 מ-13(פחות מ-25%). מארק גאסול, השחקן הכי טוב בנבחרת, לקח 10 זריקות מהשדה, לצורך ההשוואה. מה שכן, הוא בהחלט היה יותר טוב מריקי או מקלדרון(1 מ-7 מהשדה) שהסריחו את הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שחף, רק הערה אבל 4/13 זה 30%.
רודי הוא אחד השחקנים הדוחים שיצא לי לראות אם לא ה... זה לא רק הפלופים והשלשות מהתחת שנכנסות בפוקס. יש לו הרגל מגונה לנחות מהסל לאחר הטבעות ולרכב על המגן או להיכנס בו עם המרפק ואז לעשות פרצוף של אל תתעסק איתי (כמו באליהופ מול זלגיריס לפני שתי עונות במשחק שבו איימו עליו האוהדים הליטאים). אני לא מבין איך אף אחד עדיין לא נכנס בו על זה. כל כך רציתי שבאטום יעשה לו את מה שעשה לנבארו בזמנו אבל גם הפסד שלו בחצי הגמר משמח אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:27 pm 
Junior

פארקר כפי שנראה אתמול (מנטאלית, קודם כל) באמת לא תלוי באף שחקן שעומד מולו. שחקן לא עציר לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:42 pm 
Senior

הגמר אמור להיות מעניין במיוחד ולדעתי אין בו ממש פייבוריטית. לליטאים יש עדיפות בעמדות הפורוורד. קלייזה אחרי טורניר חלש הגיע בגדול לחצי הגמר. אולי ה-4 האירופאי הכי שלם היום. המהלך הכי יפה במשחק של הליטאים היה הריברס דאנק המרשים שלו על הבייס ליין. מעבר לזה האיש הוא פשוט החבילה השלמה. פוסט אפ, שם כדור על הרצפה, לוקח ריבאונד, שומר, קולע ל-3. אולי הפרוטוטייפ של הסטרץ' 4 האירופאי. מאצ'יוליס בכושר קליעה עדיף בהרבה על באטום נתן 13 ברבע הגמר ו-23 בחצי. ואליוצ'נאס, אולי השחקן היחיד בטורניר שפותח בחמישייה של הקבוצה שלו ב-NBA ועולה מהספסל בנבחרת, עדיף כמובן על הגבוהים הצרפתים.

על פניו הכישרון של הליטאים עולה על זה של צרפת, אבל... השחקן הכי טוב באליפות נמצא בצרפת, בזמן שהליטאים מאוד מאוד תלויים בקליעה שלהם מבחוץ. ערב קליעה רע ויש סיכוי טוב שפארקר יחגוג אליפות אירופה ראשונה. גם היתרון של הניסיון נמצא בצד של הצרפתים. פארקר היה ב-4 גמרי NBA, דיאו גם כן לא ילד. גם באטום ביקר בפלייאוף כבר כמה פעמים. עבור רוב השחקנים הליטאים, להוציא את קלייזה והאחים לברינוביץ', זה הופעה ראשונה במעמד מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:43 pm 
Hall of Famer

רודי שחקן מעצבן ודוחה. כן. אבל המשחק שלו אסתטי ברמות קיצוניות. זריקה נקייה, חדירה אלגנטית, אתלטיות פלואידית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 2:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
רודי שחקן מעצבן ודוחה. כן. אבל המשחק שלו אסתטי ברמות קיצוניות. זריקה נקייה, חדירה אלגנטית, אתלטיות פלואידית

פלופים גרנדיאוזים ופוני מתחנגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 3:13 pm 
Junior

רודי אכן שחקן דוחה עם אופי מחורבן. מה שכן, אני מסכים עם נורטון - אסתטית הכל בא לו כל כך בקלות שכיף לראות. כלומר, אם אתה לא המאמן שלו שמורט שערות אחרי עוד שלשה אוף באלאנס עם שומר על הפרצוף.

מקצועית - זה צריך להיות משחק של ליטא. הם הקבוצה הכי מגובשת, מחוברת ומאוזנת בטורניר הזה לדעתי. אבל סטאר פאוור, בנתיים משחקים מכריעים באליפות הולכים לשחקנים הגדולים ובמובן הזה אין שחקן גדול יותר מטוני פארקר באירופה. המפתח יהיה הגנתי, קלנייטיס (שחקן שאני מאוד מאוד אוהב ובלי ספק חמישיית הטורניר) צריך לתקוף אותו בפיקנ'רול. אני מניח שהתגובה של קולה תהיה לשים את פארקר על סייבוטיס ובכלל לשחק הרבה 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 8:49 pm 
Hall of Famer

אם הומור המילואים השחוק של פיני גרשון עושה לכם את זה, אז מה אני יכול להגיד. בעצם זה לא מפתיע, גם שלום אסייג, ישראל קטורזה ואבנר דן הם כוכבי בידור.
בעיני ירידות על דיאו שהוא "מלך שטרסבורג" לא ממש מצחיקות. ירידות על מאמנים שכרגע נמצאים בטופ האירופאי בעוד אדון גרשון המדושן כל כך מעונג ומעצמו יושב בבית אחרי 2 כשלונות גדולים מאד בקדנציות האחרונות שלו, גם לא מצחיקות.

הביקורת שלי על גרשון מורכבת מכמה וכמה רבדים. בעיני הוא הפרשן הכי גרוע ששמעתי אי פעם ולא בגלל שהוא לא יודע לדבר, או לא יודע מדי פעם להאיר נק' נכונות. בוא נגיד שאם ננפה את השטויות והגועל נפש ונשאיר רק את האמירות המקצועיות, אז ברור שהוא נותן לצופה יותר מאשר צביקה שרף (אבל לא ממש בהרבה, זה לא שגרשון מרבה בניתוחים מקצועיים), אבל אני מסרב לנפות את המסביב. בעיני ספורט זאת גם תרבות וגרשון הוא אחד ממובילי תרבות הספורט החדשה, בצוותא עם קופמן, ברקוביץ' ואופירה אסייג.

1. בוא נדבר קצת על ההערות המקצועיות של פיני. הוא מבין את המשחק, זה נכון, אבל לרוב הוא לא באמת תורם לצופה. אפילו בנק' שבה הוא כנראה צדק, הלשון קצת השתלטה לו על הניתוח. אני גם חושב שהיה צורך להחזיר את פארקר דקה וחצי לפני שקולה החזיר אותו. מצד שני, מבחן התוצאה עם קולה. הוא נתן לו 4 דקות מנוחה בתחילת הרבע וקיבל אותו ל-11 דקות רצופות של משחק. אם הוא היה מכניס אותו מוקדם יותר, אולי פארקר היה שופך לאגר קודם לכן? אבל אצל פיני בגלל שקולה איחר לטעמו להחזיר את פארקר הוא מיד הפך לליצן מטומטם שעולה לצרפת במשחק כולו. גם הסיפור על האיזורית לא מדוייק. האיזורית אמנם הוציאה את הספרדים קצת מהקצב שלהם, אבל רוב הזמן הם ידעו להתמודד איתה והשיגו לא מעט סלים קלים (באדיבותו של רודריגז). בסה"כ הספרדים קלעו במחצית הראשונה 34 נק', בשניה - 31 נק', כשחייבים לזכור שברבע השני הצרפתים קלעו 6 נק' עלובות והספרדים השיגו כמה וכמה סלים קלים בהתקפות מתפרצות. ההגנה הצרפתית עבדה לאורך כל המשחק ולא רק כשהם עברו לאיזורית. השינוי הגדול היה הקליעה מבחוץ שהצרפתים החלו לקלוע. שלשות של שחקנים כמו דיו הם שצמצמו את המשחק והחזירו את הצרפתים למשחק.

אפילו נק' מקצועית יפה שהוא דיבר עליה, הפיק אנד רול שהצרפתים ניסו לבצע על גאסול והחילוף שהספרדים עשו כך שגאסול נשאר בצבע, הייתה חלקית. מפרשן באמת מוצלח הייתי גם מצפה לציין איך ההתקפה הצרפתית צריכה להתמודד עם הסוויץ' הזה. במקום זאת קיבלנו העלאת זכרונות על טקצ'נקו, שאני מניח ש-2.1% מהצופים ראו בלייב ואולי 17% מכירים בכלל את השם.

גרשון תורם מקצועית, אבל בצורה מאד ספורדית וממש לא מחפה על החסרונות האחרים.

2. יובל, קצת מפריע החוסר בשיעורי בית? לא מכיר שחקנים, אז מה? מה התפקיד של הפרשן בדיוק? זאת אחת הבעיות הגדולות של גרשון. ההרגשה היא שגרשון מגיע לשידור, כאילו הוא מגיע עם חבר לראות משחק מזדמן מהיציע. הוא מכיר חלק מהשחקנים, הוא מעביר דחקות עם החבר ומתעצבן כמו אוהד, כשיש לו עניין שאחת הקבוצות תנצח. בקונטקסט הזה הערות כמו קוקסינל או אידיוט, באמת לא משנות, אבל במקרה הוא לא יושב ביציע, אלא מקבל כסף על תפקיד הפרשן. אז בתור פרשן אני כן מצפה שידע מי זה אגייאר. גם אם הוא לא יודע בדיוק איך מבטאים את השם שלו, כדאי שידע מה השחקן מסוגל לעשות. אני עדיין מחכה לשמוע האם אג'ינסה שחקן אן.בי.איי לגיטימי, כפי שהוא טען אחרי המשחק מול הקו הקדמי האימתני של ישראל. אני מניח שאם הוא לא היה רואה את המשחק מול ישראל אז אג'ינסה היה מקבל טיפול אפילו יותר מכוער מזה שקיבל דיו.

היריקה הכי גדולה לפרצוף שגרשון נתן אתמול במשחק הייתה הערה על כך שהוא צריך לראות שוב את המשחק כדי להבין את ההשפעה של ההגנה הצרפתית על המשחק. סליחה??? זה לא הדבר בדיוק שאתה צריך לעשות במהלך המשחק? אולי אם לא תחשוב על הדאחקה הבאה (בדיחת גרעפסים הולכת חזק אחרי ארוחות צהריים במילואים), אלא תתמקד במה שהקבוצות עושות אז תבין כבר במהלך המשחק מה ההגנה הצרפתית עושה?

3. הבעיה הגדולה שלי עם גרשון היא בדיוק מה שסונג'י כתב בפוסט שלו. כמו שרשמתי בפתיחה, גרשון נטוע עמוק בנישת הפרשן החבר'מן, הבוטה, זה שמדבר ללא פילטרים ויורה מהבטן. הבעיה היא שאותו פרשן בגרסא הישראלית הוא גם בהמתי, וולגרי, גס רוח, עם תרבות דיבור אלימה ובעיקר שאותם חבר'מנים הם גם כוכבי תקשורת, אז על המילה ניגוד אינטרסים הם לא ממש שמעו ואתיקה עיתונאית היא בדיחה אחת גדולה עבורם. אז פיני גרשון נכנס במאמנים כמו בשכונה (טמבלים, משחקים תרגילים שאני שיחקתי כבר לפני 12 שנה וכו'), מזלזל בשחקנים, מקלל בשידור. ברקוביץ' מאדיר את עצמו, עושה קמפיינים ציבוריים נגד אבי לוזון כי הוא לא נתן לו את התפקיד שהוא רצה, קופמן כהרגלו מבטל בצורה וולגרית את כל מה שזה. כל דבר שהוא פחות מהצלחה הופך מיד לכישלון, לפח וכו' וחצאי שמועות וחצאי אמיתות נאמרים כאילו זאת תורה מסיני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: