סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 10:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 6:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נו. בדרך כלל השוואות כאלה נעשות בעיקר בגיל הזה, ע״ע מוק דראפטים למיניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 6:34 pm 
Junior

"בגיל הזה" נדב כבר היה כוכב בהתהוות. לא שחקן ליגה שנייה.

אבל זאת כמובן אבחנה שטחית לחלוטין, במיוחד כשמעולם לא ראיתי את הבחור משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 6:44 pm 
Junior

כל מה שרציתי להגיד שהוא מותק של שחקן, בעמדה ארבע, שעושה עבודה שלא רואים בסטטיסטיקה. זה + אינטיליגנציה + כוח רצון + מנהיגות ~ נדב הנפלד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 7:24 pm 
Senior

ביטלה שמכיר אותו הכי טוב פה נראה לי תיאר אותו בזמנו עידו קוז'יקרו עם קליעה, אולי זה תיאור יותר טוב מהנפלד. הוא גם טען שתוך שנתיים הוא בנבחרת.

אני חושב שהוא יהיה גבוה שהוא יגיע לנבחרת בסופו של דבר אבל זה גם בגלל המחסור בגבוהים בגילאים הצעירים, אני לא חושב שאפשר לחשוב היום על עוד צעיר בן גילו שיש לו את הפוטנציאל להגיע לנבחרת. זה אומר הרבה יותר על המצב של הכדורסל הישראלי מאשר על רמתו של בלייזר כרגע לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:17 pm 
Junior

אתה צודק שזה באמת אומר יותר על מצב הכדורסל. ההשוואה לקוז'יקרו היו מופרכת לחלוטין. הבחור קולע יותר משלשה למשחק בינתיים והוא אתלטי, עם יכולת להוריד את הכדור לרצפה. דווקא לא ראיתי ממנו משחק עם הגב לסל. הוא גם לא גדל גוף כמו קוז'יקרו. הוא בטוח שומר טוב בהרבה מקוז'יקרו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:35 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
כל מה שרציתי להגיד שהוא מותק של שחקן, בעמדה ארבע, שעושה עבודה שלא רואים בסטטיסטיקה. זה + אינטיליגנציה + כוח רצון + מנהיגות ~ נדב הנפלד.

חייב להגיד שכוח רצון זה לא תכונה שלדעתי תגדיר את נדב,וע"פ התבטאות מהעבר של פיני גרשון גם מנהיגות לא:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-869589,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:49 pm 
Junior

בטח שכוח רצון מתאר אותו, ואני אפילו לא רואה טעם להתווכח על זה. איך שחקן עם כזו נחיתות פיסית הצליח לעשות את מה שהוא עשה מבחינה הגנתית בלי התכונה הזו? כדי לסחוט אופנסיב צריך יותר מרק לדעת איפה ומתי להתייצב, צריך גם להיות מוכנים להקריב את הגוף לפגיעות ולפציעות. ההקרבה הזו היא מה שהתכוונתי כשאמרתי כוח רצון.

לגבי הציטוט של פיני, אז אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
"בגיל הזה" נדב כבר היה כוכב בהתהוות. לא שחקן ליגה שנייה.

אבל זאת כמובן אבחנה שטחית לחלוטין, במיוחד כשמעולם לא ראיתי את הבחור משחק.

היום בעידן הזרים הרבים נותנים הרבה פחות צ'אנסים לשחקנים צעירים. דוקא טוב מבחינתו שהוא הלך להוביל קבוצה ולהשתפשף בליגה השנייה מאשר להתייבש על הספסל בליגת העל. להזכירך גם דרק נוביצקי הגיע מהליגה השנייה בגרמניה (מבלי להשוות בינהם). חשבתי שהוא מבוגר מ21 ועכשיו שגיליתי שהוא כה צעיר מעניין לראות למה הוא יתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 9:36 pm 
Hall of Famer

ארחיב יותר על הרצליה - אילת בהמשך הערב / הלילה .
בקטנה על בלייזר , שאותו ראיתי לראשונה אמש : באתי בלי הרבה ציפיות לגביו ומחשבה של "עוד שחקן מן המניין שמשום מה מתלהבים ממנו" , אבל כבר אחרי מספר דקות אתה מבין שיש כאן חבילה לא רעה ( שוב , במצבו של הכדורסל הישראלי כיום , הרי אם הייתי רואה דברים כאלו מזר - זה לא היה מזיז לי ) - סייז חביב למדי , פייטר בהגנה ( מאבקי מיקום , פיזיות , עבודת רגליים טובה ) , בעל קליעה מבחוץ וכו' . "קוז'יקרו עם קליעה" זה כבר שחקן ברמה גבוהה מאוד , ומחמאה לא קטנה לטעמי .
כפי שחזו פה לאחרונה ( ואני הייתי סקפטי בנושא זה , אך עכשיו נוטה להסכים ) , האיש יהיה המחליף הישראלי הדי בלעדי של הרצליה ב2-3 עמדות , מה שאומר כמות לא קטנה בכלל של דקות משחק ( בטח אם וורן ואיבי ימשיכו בקצב הזה ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 10:12 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
בטח שכוח רצון מתאר אותו, ואני אפילו לא רואה טעם להתווכח על זה. איך שחקן עם כזו נחיתות פיסית הצליח לעשות את מה שהוא עשה מבחינה הגנתית בלי התכונה הזו? כדי לסחוט אופנסיב צריך יותר מרק לדעת איפה ומתי להתייצב, צריך גם להיות מוכנים להקריב את הגוף לפגיעות ולפציעות. ההקרבה הזו היא מה שהתכוונתי כשאמרתי כוח רצון.

לגבי הציטוט של פיני, אז אמר.

ומה עם ההתקפה? לדעתי יכל לעשות יותר עם הקריירה שלו,הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 12:03 am 
Hall of Famer

אז הנה ההרחבה :
דונאלסון הוא זר קלאסי לליגה הישראלית - חי בעיקר על הקליעה מחצי מרחק ומשחק עם הפנים לסל , הרבה אקטיביות ורצון תחת הסלים , יד טובה מהעונשין .
אומה נראה לי כמו בינגו אדיר שקולע ( תרתי משמע ) בול לתפקיד שנדרש ממנו בקבוצה . ממש לא כופה את עצמו על המשחק , אבל בכל פעם שההתקפה נתקעת ( ואמש זה קרה לא מעט בזכות האנמיות ההתקפית של וורן ולביא ) הוא מייצר לעצמו מרחק לקחת שלשה בשניות האחרונות של ההתקפה - וקולע את זה באחוזים נאים .
כפי שטל ( הרסי ) הרבה לציין לאחרונה - איבי לא נראה ממש מחובר , וכריס וורן עדיין לא לגמרי משפיע על המשחק כפי שמצופה ממנו ( האחרון לפחות לא עושה פעולות שליליות , אלא סתם לא מורגש ) .

קצת לגבי אילת - גייטס הוא חתיחת גופה מתחת לסלים . פאלמר דפק כמה קליעות נאות . שמרו המון הגנות לוחצות אתמול עם טראפים בלתי פוסקים ( למען האמת די מתבקש לאור העובדה שגיא לביא הוא רכז נמוך שלא ממש תוקף את הסל ) , וזה למעשה מה שעזר להם לסגור במחצית השנייה פער של 15 נקודות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 12:53 am 
Senior

גיא לביא לעניות דעתי (לפחות על פי סגל השחקנים) אמור להיות שחקן 9 ברוטציה של הרצליה השנה. ככה שמשחקים שהוא משחק 40 דקות לא ממש משקפים כנראה את מה שהם יראו בליגה כשבן שימול ישחק את ה30 דקות למשחק. סביר שאפי פשוט מנסה לבנות את הביטחון שלו עכשיו אולי בשביל להרוויח ממנו כמה דקות טובות במהלך העונה.

אפשר עוד הרחבה לגביי אילת (טל גם יכול להצטרף אם מתחשק לו הרי הוא ראה את המשחק נגד חיפה). איך היה הגארד הזר שלהם? סה"כ זאת קבוצה שמתבססת על גארדים ישראלים ברובה, ומעניין איך הם יתמודדו עם הקבוצות שמתבססות על גארדים זרים (נגיד ירושלים ומכבי למשל). איך היה המתאזרח שהם הביאו ודיברו עליו דברים מאד יפים כשהוחתם (שמכבי התעניינה בהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 2:38 am 
Sophomore

מישהו כתב שהוא מזכיר את נדב, רק גבוה בכמה ס"מ ואחר אמר שהוא מזכיר את קוז'קרו....רק שנדב היה 2 מ' (מניח שעדיין..) ועידו 2.04 ולפי מה שאני רואה על הטרייל בלייזר הצעיר(פרסומים זרים) - הוא 1.98.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 8:52 am 
Hall of Famer

איזה מתאזרח יש באילת ? על פי הסגל שלהם באתר המנהלת יש להם 5 זרים ללא מתאזרח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 8:56 am 
Junior

פלין קליימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:03 am 
Hall of Famer

אז הוא אכן שיחק לא מעט , ולא באמת הבנתי מי זה ...
לא עשה שום דבר מיוחד , אבל אני מאוד מתקשה להאמין שהוא 2.06 כמו שכתוב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:51 am 
Junior

אכן לא נראה 2.06. שיחק כמו ישראלי שולי. במשחק הזה היה נראה בקליבר של דולב דראפיץ' (שאני דווקא מאמין שיזנק השנה), נועם מטלון וכדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 10:37 pm 
Junior

בני הרצליה טסה לטורניר בפולין. סתם שתדעו.

http://www.bhbasket.co.il/%D7%91%D7%A8% ... %99%D7%9F/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:08 pm 
Sophomore

הפועל מנצחת את נס ציונה 78-94.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 4:29 pm 
Sophomore

פירוט משחקי אימון השבוע מפייסבוק המנהלת:

מכבי SCE אשדוד ניצחה בחוץ בבית מכבי את מכבי דלתות פנדור ראשל"צ 78-86. קלעו למכבי דלתות פנדור ראשל"צ: הופקינס 27, ד.מיטשל 13, ט.מיטשל 12, שון דאוסן 9, דניאל איידן 5, איגור נסטרנקו ועמית בן דוד 4 כ"א, חג'ג' וסולומון 2 כ"א. קלעו למכבי אשדוד: הייז 26, דאב 22, פירסון וביילי 11 כ"א, מזרחי 5, ליפשיץ 4, דניאל 3, גל איתן והופמן 2 כ"א.

מכבי בזן חיפה הפסידה בחוץ לברק גרינטופס נתניה 68-90. נתניה פתחה מבערים ברבע השני ולא עצרה עד הסיום כשהפרש השיא כבר הגיע ל-35 נקודות. מנהלת ליגת העל בכדורסל קלעים נתניה: בוינטון 19, פרימן 12, בית יוסף 13 כהן 5, אורלנד 5, דראפיץ 11, מילס 10, דייויס 9, שולמן 4, גואטה 2.
קלעו לחיפה: בריאן רנדל 17 נק' ו-6 ריב', דונטה סמית' 12 נק' ו-5 ריב', בן רייס 11 נק' ו-5 ריב', דוד קוביאן 10 נק', מורן רוט (4 אס') ועידו קוז'יקרו (4 ריב') 5 נק' כ"א ואורי קוקיה, דגן יבזורי, תומר בר-אבן ואייק אופייבו 2 נק' כ"א. שרווד בראון ואלכס צ'וברביץ' שיחקו ולא קלעו.

הפועל ת"א ניצחה במשחק האימון הראשון שלה העונה את נס ציונה באולם בהדר יוסף 78-94. קרלון בראון הוביל את הפועל ת"א עם 20 נקודות, 3 אסיסטים ודאנק אדיר אחד שזיכה אותו בקריאות עידוד. קאונסל הוסיף 15 נק', לימונד ושולדבראנד הוסיפו 12 כל אחד. אצל נס ציונה טיילר האניקט התפוצץ עם 33 נקודות ו-16 ריבאונדים בתצוגת תכלית מרשימה מאוד. גיל אמיתי ומיצ'ל וואט הוסיפו 12 כ"א.

עוד ניצחון היה אמש למכבי אלקטרה ת"א כשגברה בבלגיה על שרלרואה 64-66. המשחק היה צמוד לכל אורכו, במחצית ירדו הצהובים ביתרון 33-34 ולקראת סיום המשחק פתחו פער של 14 נקודות, 48-62 כשנשארו 5 דקות לסיום. אבל אז התעוררו הבלגים והורידו את כל ההפרש עד נקודה בלבד. בסיום זריקות עונשין מוצלחות של טייריס רייס העניקו למכבי ת"א את הניצחון 64-66. קלעו למכבי: רייס וסופו 10 נק' כ"א, כהן וסמית 9 נק' כ"א, פניני 8 נק', אוחיון וטיוס 5 נק' כ"א, לנדסברג 4 נק', נעימי ואינגלס 3 נק' כ"א. שון ג'יימס לא שיחק עקב פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 6:27 pm 
Freshman

הממ.. חיפה הפתיעה קצת כאן..
מסתבר שמצאו דרך לדו קיום של בן רייס עם דונטה סמית, על חשבון יבזורי, אני מניח..
בראון ואפוייאבו בדרך החוצה? לא כל כך ברור מה הם שומרים גם את צ'וברביץ, אם גם במשחק אימון לא מוצאים לו דקות.. יש קבוצות שהוא יכול להיות אצלן שחקן רוטציה לגיטימי.
הסגל הישראלי הבכיר הארוך שלה יכול להיות שעוד יבוא בעוכריה, בקצב הזה..
אחד מהצמד דגן את רייס יהיה מאוד מאוכזב השנה, וכמובן שגם אחד מהגבוהים לפחות. גם עם זר לא מוצלח לא מצאו דקות לכולם במשחק שחצי ממנו כנראה היה גארבג' טיים.
אגב, אם ג'יימס תומאס מחפש קבוצה בליגה בתקציב בינוני, למה שחררו אותו מלכתחילה? לג'ף רוזן יש קטע עם להתחיל מהתחלה כל עונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 6:46 pm 
Junior

RYuval כתב:
בראון ואפוייאבו בדרך החוצה? לא כל כך ברור מה הם שומרים גם את צ'וברביץ, אם גם במשחק אימון לא מוצאים לו דקות.. יש קבוצות שהוא יכול להיות אצלן שחקן רוטציה לגיטימי.
אחד מהצמד דגן את רייס יהיה מאוד מאוכזב השנה, וכמובן שגם אחד מהגבוהים לפחות. גם עם זר לא מוצלח לא מצאו דקות לכולם במשחק שחצי ממנו כנראה היה גארבג' טיים.
אגב, אם ג'יימס תומאס מחפש קבוצה בליגה בתקציב בינוני, למה שחררו אותו מלכתחילה? לג'ף רוזן יש קטע עם להתחיל מהתחלה כל עונה...

למה לא ברור למה הם שומרים על צ'וברביץ'? כנראה שהמשכורת שחיפה יכולה לספק לישראלי שהוא גבוה 4-5 ברוטציה עדיין יותר גבוהה מהמשכורת שרוב קבוצות הליגה הפשוטות יכולות לתת לישראלי שהוא מחליף ראשון לגבוהים. אני לא חושב שיש קבוצה שמעיזה להריץ אותו כישראלי פותח בחמישיה והתוצאה בהתאם.
חוצמזה, יש להם עונה אירופית אז צריך סגל יחסית ארוך, ובהתחשב בשבריריות של קוקיה לאחרונה, ברור שכדאי להחזיק שחקן תורם ככיסוי.

מישהו ראה את חיפה נתניה ויכול לפרט?
האמת שעוד לא ראיתי את נתניה משחקת עם בוינטון ואורלנד העונה, ולפי המשחק הזה עושה רושם שזה היה משמעותי מאוד. עדיין, על הנייר חיפה הייתה אמורה לפרק את נתניה. יכול להיות שזה היה משחק לביצוע ניסויים למיניהם ולכן מעניין לשמוע ממישהו שראה (או ממישהו שקיבל דיווח אחד-לאחד ממישהו. טל רמז רמז...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 9:57 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
RYuval כתב:

למה לא ברור למה הם שומרים על צ'וברביץ'? כנראה שהמשכורת שחיפה יכולה לספק לישראלי שהוא גבוה 4-5 ברוטציה עדיין יותר גבוהה מהמשכורת שרוב קבוצות הליגה הפשוטות יכולות לתת לישראלי שהוא מחליף ראשון לגבוהים. אני לא חושב שיש קבוצה שמעיזה להריץ אותו כישראלי פותח בחמישיה והתוצאה בהתאם.
חוצמזה, יש להם עונה אירופית אז צריך סגל יחסית ארוך, ובהתחשב בשבריריות של קוקיה לאחרונה, ברור שכדאי להחזיק שחקן תורם ככיסוי.

האמת שעוד לא ראיתי את נתניה משחקת עם בוינטון ואורלנד העונה, ולפי המשחק הזה עושה רושם שזה היה משמעותי מאוד. עדיין, על הנייר חיפה הייתה אמורה לפרק את נתניה. יכול להיות שזה היה משחק לביצוע ניסויים למיניהם ולכן מעניין לשמוע ממישהו שראה (או ממישהו שקיבל דיווח אחד-לאחד ממישהו. טל רמז רמז...).

פרנקו אמנם הרבה מאד היום בחילופים אבל זה יותר בגלל שניסה למצוא דרך לעצור את נתניה ולחזור למשחק ופחות כי עשה נסיונות.
חיפה משחקת עם 2 זרים של ממש, ושלושת האחרים תורמים מעט (קוביאן) ומעט מאד (אפג'ובו) וכלום (שרווד).
היום היה יום רע מאד של מורן רוט ושל עידו קוזיקרו ומנגד נתניה נכנסה לזון ולא היה אפשר להוציא אותה.
יבזורי נפצע במפשעה אחרי כמה דקות של משחק ולא חזר לשחק. צ'וברוביץ פתח בחמישיה שיחק 3 דקות ולא הוחזר לפרקט. אם יגיע מתי שהוא סנטר במקום אפג'ובו ממנו דני לא מחזיק כ"כ אז אני מאמין שצ'וברוביץ יצא מהרוטציה ואולי אף יעזוב.דונטה סמית קיבל 2 עבירות ברבע הראשון ופרנקו שמר אותו על הספסל כל הרבע השני בו נתניה ברחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 10:17 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
RYuval כתב:

בוינטון שיחק גם נגדכם לדעתי אז בטח שראית אותו (גם נתת דיווח מהמשחק לדעתי) מילס היה זה שלא שיחק, ואורלנד.

לא הייתי מייחס יותר מידי למשחקי אימון ולכן לא נראה לי שזה מפתיע. זה מפתיע באותה מידה שנהריה פירקה את נתניה (עם אורלנד) לפני כמה ימים.

הקבוצה בתצורה הנוכחית שלה מוגבלת. 2 זרים (וגם רנדל הוא לא שחקן התקפה מדהים) תורמים קבוע, 3 מתחת לממוצע, ישראלים לא הכי יציבים (לאיפה קבוצה שבן רייס היה בורג מרכזי ממנה הגיע אני חושב שאתה יודע) והכנה דיי מאוחרת. דיי ברור מ2 משחקי האימון שכרגע אין הגנה מי יודע מה בקבוצה, וזה עניין של תיאום וחיבור. יבזורי הוא כרגע לדעתי שחקן המפתח כי השילוב של רייס וסמית לא יעבוד (ב2-3, ב3-4 יכול לעבוד) ובהנחה שרוצים לשחק עם רנדל ב4 וגבוה ישראלי (או זר נוסף) רוב הזמן יבזורי הוא בדיוק השחקן מפתח שאמור לקלוע ולהיות איום, לעזור בהובלת כדור ולפתוח את המשחק לסמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 9:26 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אתה צודק שזה באמת אומר יותר על מצב הכדורסל. ההשוואה לקוז'יקרו היו מופרכת לחלוטין. הבחור קולע יותר משלשה למשחק בינתיים והוא אתלטי, עם יכולת להוריד את הכדור לרצפה. דווקא לא ראיתי ממנו משחק עם הגב לסל. הוא גם לא גדל גוף כמו קוז'יקרו. הוא בטוח שומר טוב בהרבה מקוז'יקרו.

ומקוזיקרו ראית משחק גב לסל??

לגבי להוריד כדור על הרצפה , לא בטוח שהייתי רוצה שהוא יכדרר יותר מפעמיים אבל בכל מקרה בפרמטר הזה הוא בהחלט יותר טוב מעידו.
הוא מזכיר מאד את קוזיקרו במיקום הנכון , ביכולת לצבור נקודות זבל מכל מיני דברים שאחרים יוצרים , ברצון ובמוטיבציה בהגנה ובלהט להגיע לכל ריבאונד.

ויש לו קליעה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], עודד ל ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: