מוק -
- כן, זה מה שסגרנו, ולא, זה לא יהיה טפשי, טפשי יהיה לעשות את זה לפני שיוך הקיפרים, כי אז מעקרים את הרעיון שבו אתה צריך לדאוג לקבוצתך לקיץ הבא כבר מהעונה הנוכחית. אם יהיה אפשר לעשות טריידים לפני שיוך הקיפרים, אני יכול קצת לזרוק זין על העתיד במהלך העונה, ולסדר את הקיפרים שלי באמצעות טריידים בקיץ. כמו כן, לאפשר טריידים לפני שיוך הקיפרים ייתן פתח לביצוע טריידים שכוללים שחקנים שגם כך לא מעניינים את שתי הקבוצות המעורבות בטרייד. זה יהיה אבסורד לבצע טרייד כזה, כמו למשל זה שבוצע בקיץ שעבר בליגת הפרנצ'ייז, כשאחד היה צריך שחקן פרנצ'ייז (לואיס סקולה) וקיבל אותו בעצם בחינם, כי נתן בתמורה שחקן שגם כך עבר לשוק החופשי רגע אחרי. כך הוא לא היה צריך לדאוג לשחקן הפרנצ'ייז שלו במהלך העונה הקודמת, אלא פתר את זה ללא שום השלכות במהלך הקיץ.
- ההצעה שלך פותחת פתח לדיונים ווויכוחים. לך תגדיר מה זה פציעה ארוכה, לך תחליט לפי מה אתה קובע את זה (הידיעות בתחילה תמיד מבולבלות ולא החלטיות). חילוף במהלך פגרת האולסטאר, לא רואה מה הבעיה בזה או מה השוני הגדול שיווצר בין נעילה שנתית לבין נעילה עד האולסטאר.
רוני - ראה סעיף 1 לגבי הטריידים. שום היגיון במה שאתה מציע, הטריידים צריכים להיות אחרי שיוך הקיפרים ולא לפני. אם אני עכשיו, לדוגמא, מחזיק בפוינט גארד חרא וסוללה של גבוהים איכותיים, בגלל שלא דאגתי במהלך העונה שעברה להכין את הקבוצה שלי כמו שצריך, אין שום סיבה שאקבל מצנח ליציאה פשוטה מהמצב הבעייתי, ופשוט אחליף איזה גבוה-שניים בתמורה לאיזה פוינט, ועוד עם אופציה להביא פוינט מקבוצה אחרת שבכלל לא היה מיועד להישאר כקיפר אצלה.
מעבר לחוסר ההיגיון הזה והאפשרות לקבוצות לא לנהל כהלכה את הקיפרים שלהם במהלך העונה אלא רק בקיץ , הדבר גם לא הוגן למצטרפים חדשים, אם זה עכשיו ואם יהיו כאלה בעתיד. החדשים מקבלים פול-שחקנים שמציג כמה שמות מאוד איכותיים בעיקר בגלל שקיים חוסר איזון מסויים בחלק מהקבוצות הוותיקות, שמחזיקות עודף תותחים בעמדה מסויימת וחלשים יותר בעמדות אחרות. תן לוותיקות אפשרות לסדר את הקיפרים שלהם טוב יותר עכשיו, והוצאת מהפול לחדשים כמה שמות חזקים מאוד.
לגבי הזמן, לא יודע. לא מבין מה הלחץ לתת שבוע אחד ספייר נוסף, ולהעמיד את זה על שבועיים שלמים בין שיוך הקיפרים לבין הדראפט. אין שום סיבה שדראפט של שישה שחקנים אופליין של 2-3 קבוצות ייקח יותר מיום-יומיים. הם ייסגרו שעה שנוחה להם ושניהם יכולים לשבת מול הפורום, ויעשו את הבחירות בתוך שעה גג. ואז יישאר לך 5-6 ימים חופשיים עד לדראפט. שום סיבה שזה לא יהיה כך, החדשים לא צריכים לעשות את הדראפט שלהם במשך 3-4 ימים כי זה צריך להתנהל כמו דראפט רגיל, סוגרים שעה נוחה לכל הצדדים ופשוט גומרים עם זה.
לגבי הת'רדים, כבר התחלנו לדון כאן, אז בוא נשאיר את זה כאן. תר'ד לשיוך הקיפרים גם כך לא ממש הכרחי מעבר לתת תזכורות לחברים, כי שיוך הקיפרים יכול להיעשות על ידי כל קבוצה במערכת של יאהו.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|