ציטוט:
נכון, הגדרנו את החוקים של הליגה באופן חפוז בסוף, אבל יש רשימת חוקים מסודרת שעמדה תלויה שנה שלמה ואפשר היה לערער על כל מה שכתוב בה ולברבר 1000 פעם על כל פילפול והסתייגות, אף אחד לא עשה את זה.
רשימת חוקים מאוד-מאוד חלקית בה לא נגענו בשום נושא כמעט מעבר לקיפרים.
ציטוט:
לגבי הערך, אתה סתם מנטפק, המספרים שנתתי הם רק דוגמה בשליפה מהמותן וציינתי את זה במפורש. הנקודה שלי היא שאפשר לקבוע ערך הוגן לכל שחקן ואז אי אפשר יהיה לקנות אותו במחיר שהוא לא הוגן.
לא אני לא, כי ההרחבה שלי הייתה לגבי מצב בו קובעים שהערך בו ניתן לקנות את השחקן הוא שווי השוק שלו.
תסתכל שוב על הנושא ועל מה שרשמתי שם, ותגיד לי האם לדעתך זה פותר משהו, או שפשוט ייצרת מצב בו לחלוטין יהיה לי עדיף לקחת ווצ'ביץ' לדוגמא בערך הנקוב שלו.
ציטוט:
לגבי חבילת שחקנים, שוב, זו אולי פירצה תיאורטית, אבל אני לא רואה אותה מתממשת. למה למוק, נניח, לקבל חבילת שחקנים אם הוא משתמש רק בשחקן אחד מתוכה כקיפר? סתם כי בא לו להיות נחמד אלייך ולתת לך קיפר טוב יותר בתמורה לכמה שחקנים בינוניים? ושוב, טרייד כזה שהוא לא הוגן בכל מקרה יפסל אוטומטית ע"י וטואים של השחקנים בליגה, כך שזה בכלל לא רלוונטי.
לא רק כי הוא רוצה להיות נחמד אליי, אלא בגלל ששווה לו להיכנס למצב בו אני חייב לו בעתיד, כשכל מה שהוא נותן בתמורה לחוב הזה זה שחקן בו לא יהיה לו שימוש. בעצם, בתמורה לחוב הזה הוא מוותר על הסיכוי שלו לזכות במלחמת המכרז על השחקן. אבל זה סתם אנקדוטה.
העניין המרכזי הוא שאין שום סיבה שטרייד כזה ייפסל, נניח, ברוק לופז + איגי על ווצ'ביץ'. למה שמישהו יצביע נגד זה אם החוקים ברורים ואומרים שניתן לבצע טריידים לפני שיוך הקיפרים ?
למה שלמישהו תהיה הזכות להגיד למוק שהטרייד הזה לא נכון לו ? למה שמישהו לא יקבל טענה של מוק, שבתמורה לווצ'ביץ' עדיף לו לקבל את האופציה להתלבט בין איגי לקליי בנוסף לכך שיש לו גם את ברוק לופז להכניס למערכת השיקולים ?
הרי אתה רוצה לאפשר טריידים על שחקנים שלא צפויים להיות קיפרים, אז למה שאחר כך יבטלו טריידים כאלה ?
ציטוט:
בכל מקרה, טריידים לא מוסריים או לא כשרים יכולים לקרות גם מחוץ לעונה וגם בתוך העונה, בגלל זה יש מנגון של וטו.
נכון, אבל במהלך העונה טריידים מבוצעים עם השלכות לגבי הקבוצות שמבצעות את הטרייד.
טריידים לפני שיוך הקיפרים ייכללו שחקנים שלא ייגרמו לשום השלכות.
ציטוט:
אני באופן אישי לא רואה שום סיבה להפוך את רשימת החוקים לרשימה ארוכה של איסורים שאנשים יתברברו בתוכה רק כדי שמישהו חס וחלילה לא ישיג את וויצ'ביץ' כקיפר במקום ברוק לופז, זה לא אסון כזה גדול בעיני ובכל מקרה, כמו שכתבתי, הדיון הוא תיאורטי לגמרי כרגע כי אין אף טרייד כזה על השולחן.
לציין בחוקים שטריידים מתאפשרים רק לאחר שיוך הקיפרים לא יהפוך את רשימת החוקים לרשימה ארוכה של איסורים. בסך הכל שורה אחת, אותה שורה בה תציין מהם החוקים לגבי הטריידים לפני העונה.
הדיון הוא כרגע תיאורטי כי אנחנו דנים בנושא. תהיה בטוח שטריידים רלוונטיים יעלו לאוויר ברגע שיוחלט, אם וכאשר, שניתן לבצע כרגע טריידים.
מוק -
ציטוט:
אבל צ'ונסי כל הנקודות שלך פשוט לא נכונות.
עם כל הכבוד, אני חושב שרפרפת על מה שכתבתי ולא קראת באמת ולא חשבת על מה שאני מציג. כ-ל מה שכתבתי כאן הוא כלקח מבעיות שנוצרו בליגות אחרות ברחבי הרשת ועליהם קראתי בפורומים שלהם. אז להגיד שהדברים פה לא נכונים, זה, אממממ... לא נכון.
אז סבבה, יכול להיות שהגזמתי לגבי ה-5$. זה הופך את כ-ל הנקודות שלי ללא נכונות ? שטויות במיץ.
אז תתעלם מנושא ה-5$ ותענה לי על הנושאים האחרים. תענה לי מה לא הגיוני ולמה לא יעבור טרייד של, נניח, לופז + איגי על פאו גאסול.
תענה לי איך תהיה לך בכלל התלבטות האם למכור לי את ווצ'ביץ' במחיר שיאהו קבעו לו ? ואיך זה לא פוגע במרקם של כל שאר הליגה.
ציטוט:
דבר נוסף, אם הטריידים יפתחו לאחר השיוך, זה אומר שיהיה כמעט בלתי אפשרי להוציא טריידים לפועל. בליגה הזו בניגוד לאחרות אנחנו משייכים פר עמדה. וזה אומר בפועל שהאפשרות היחידה שלך לעשות טרייד תהיה טמונה בשחקן החופשי שלך. כי כל שחקן שתוציא מהחמישייה, תצטרך למלא את העמדה שלו בחזרה.
סבבה, אז יהיה קשה יותר לבצע טריידים במהלך התקופה הזו. אז ?
האם החלופה, של להחליף שחקנים לפני שיוך הקיפרים ולכלול שחקנים שלא מיועדים לקיפריות כדי שהטרייד יהיה נוח יותר בגלל העמדות, האם זה טוב יותר ? לא הגיוני בעליל.
ווודאי שזה אפשרי, בזכות העמדה החופשית.
ציטוט:
לא יהיו טריידים על שחקני ספאם אלא על שחקני ליבה בלבד. ואם אתה מנטרל את היכלת של שחקנים לקבל כסף, אזי יהיו טריידים אך ורק על שחקנים שישארו קיפרים.
את הבעייתיות בכסף כבר הסברתי. אז אם אתה מוציא את הרעיון של הכסף, וכמו שאתה אומר יהיו טריידים אך ורק על שחקנים שיישארו קיפרים, אז, ובכן, למה לא לעשות את הטריידים רק אחרי שיוך הקיפרים ?
ציטוט:
שוב, בשורה התחתונה, לא ממש אכפת לי אם תהיה אפשרות לטריידים או לא. אני אפילו מעדיף שלא.
ציטוט:
אני לא משתגע על טריידים טרם העונה ומבחינתי שלא יהיו.
יופי, אז כל הדיון היה פילוסופי בלבד, כי כמו שרוני אמר, אם יש רוב לדרך מסויימת, הרוב ייקבע.
אני מתנגד לטריידים במהלך הקיץ, עודד מתנגד, אתה מעדיף שלא יהיו.
3 מתוך 6 צריך להספיק, אבל אם רוצים להחמיר אפשר לחכות לקבל דיעה גם מאלון ו/או דייס. אם שניהם לא יהיו בעד חילופים טרום דראפט, אז החוק צריך להיות שאין טריידים עד לתחילת העונה.