סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2013 9:12 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שאני היחיד שהגיע לדראפט בלי שום תוכניות ואסטרטגיות.
ניסיתי בהתחלה ללכת על מלו או קווין לאב ואנשים השתוללו. אחרי כמה סיבובים קלטתי שכולם מפרקים את הכיס על שחקני סיבוב ראשון אז החלטתי לחכות עוד כמה סיבובים ולאסוף שחקני סיבוב שני ושלישי במחירי רצפה.
בחלק מההצעות הרמתי מחירים רק כדי לפרק לכם את הכיס עוד קצת וכשראיתי שהרוב עם תקציב של חצי ממני,התחלתי להתחרע וכבר לא היה לי קשה להוציא שחקנים כמו ווסטברוק,לילארד או היברט,במחירי סוף עונה.

היברט,לילארד,מילסאפ,ווסטברוק,גאסול,גורדון ואפילו דארון וויליאמס...במחירים שאספתי אותם,בשפת הסוחרים זה נקרא "לאסוף כסף מהרצפה".

הדבר היחיד שאתה צריך לעשות בדראפט מכרז זה לחכות 10 דקות ראשונות,לראות לאן העסק מתגלגל ואז לבנות מהלך.

הבעסה היחידה שיש לי בלב זה שכרמלו לא אצלי.
אז מי שמחזיק את כרמלו ובא לו לעשות טרייד,אולי אפילו לנצל את זה שאני חם עליו...מוזמן לשלוח לי הצעה.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2013 9:30 pm 
Junior

זה טוב, רק שזאת לא דרך עבודה לטווח רחוק.
בטח לא בליגת רוטו.
את דראפט המכרז הראשון ב״קריירה״, בשנה שעברה, עשיתי בדיוק באותה דרך שלך.
אמנם הייתה לי תוכנית מוגדרת מראש - אבל היא הייתה זהה לשלך - חכה 10 דקות, תן להם להישאר בלי כסף ותרכיב קבוצה מלאה בשחקני דרג שני-שלישי, במקום שני שחקנים דרג ראשון, שני שחקנים דרג שני-שלישי, וחבורה שלמה של שחקנים זולים.
מיותר לציין שבליגת הרוטו זה התרסק לי בפרצוף.

אבל חוזר להודעה הקודמת -
זאת שיטה לדעתי, וזאת שיטה שתביא לך את הטוב מכל העולמות.
זה משחק של מספרים והשאלה היא על איזה מגוון שחקנים אתה מקבל את המספרים הפוטנציאליים הכי גדולים/משתלמים על פני כל הלוח.
ואני די בטוח שנמצא, אם נחקור, שעדיף למשל לקחת שני שחקנים של היי-ריבאונד לואו-קוסט, כשבתמורה אנחנו מייחסים לריבאונד פחות משמעות בתחילת הדראפט/בשחקנים הגבוהים האחרים שלך. וכך גם תקנה את הגבוה הראשון שלך בפחות כסף, כי הוא לא ייצטרך להיות תותח ריבאונד.
אני אומר שאם לצורך העניין איבאקה+פאריד משלימים לך יחד 4 חס׳ ו-18 ריב׳, תוך שהם טובים יחד בקטגוריות האחרות שרלוונטיות לגבוהים, והמחיר המשותף שלהם הוא 50 -
אזי הם ביחד אופציה טובה יותר מאשר, נניח, היברט+מילסאפ, שיביאו יחד בערך את אותם מספרים רלוונטיים, אבל יעלו 20$ ויותר מהצמד הראשון (השחקנים סתם לדוגמא).
לא צודק?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2013 1:39 am 
מנהל פורום

אני הגעתי בלי הרבה תכנונים.
כן החלטתי שאני רוצה שחקן אחד בכיר, וניסיתי ללכת על כולם בערך עד שסטף התיישב אצלי.

לכל אורך הדרך היה לי ברור שאני רוצה להיות בחלק העליון של הכסף, שאוכל להילחם על שחקנים שאני מאוד רוצה, ועד השליש האחרון של הדראפט (עד בחירה 8 הייתי עם צ'ונס והדוג, אחרי ששמתי כסף על בלדסו, רונדו וביינום, נשארו לי 4 שחקנים ב-7 דולר, ונאלצתי להתפשר).

פירס אולי היה קצת מיותר, אבל זה היה בתחילת הדראפט שעדיין לא הייתי סגור על מה ואיך.
רביעיית הגבוהים שאספתי אחרי סטף (לופז, הורפורד, נואה, פייבורס) תנצח לי הרבה קרבות ב-4 קטגוריות (שני הריב', חסימות, זריקות שדה), ואם בוגוט ישמור על הבריאות וביינום ימצא אותה מחדש באופן פתאומי, אני אהיה עם קו קידמי מטורף!

בגארדים הוספתי הימורי חושבים חיים על בלדסו, טיג ודראגיץ' ב-34 ביחד, רונדו אוליפחות יתרום העונה, אבל הוא נלקח בכסף מצוין להמשך.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2013 3:49 am 
Freshman

צ'ונסי, חבר, אתה לוקח את זה קצת קשה מדי.
זה בסך הכל דראפט המכרז השלישי שעשיתי בחיי (והרביעי סך הכל). אחד מהשניים כאמור, היה אחד לא מייצג לחלוטין. בדיוק כמו שמוק אמר, מושפע מאותו דראפט בזבזתי את כל הכסף שלי על שלושת השחקנים הראשונים. כשאתה שואל האם לא קלטתי שזה מה שיקרה, אתה לא מבין שבאמת לא קלטתי שזה מה שיקרה, מהסיבה הפשוטה שלא השקעתי בעניין מחשבה כלל. בהתחלה חשבתי לעצמי שיהיה לי נחמד ללכת לשעה ואז לחזור וללקט שחקנים, אבל אחרי כמה דקות הבנתי שהסיטואציה ממש מתסכלת אותי. אז התלוננתי. אני לא חושב שצריך לקחת את התלונות האלו ביתר רצינות, מה גם שרובן, מצידי בכל אופן, נאמרו ברוח טובה.
ברור שזאת אשמתי ורק אשמתי, ואם הייתי טורח ללמוד קצת על הדראפטים האלו לפני שאני משתתף בהם, או יותר מכך, לקרוא את החוקים של הליגה, מצבי היה טוב יותר. אבל זה לא שולל ממני את הזכות להתלונן, גם אם ברור שאת הטענות אני צריך להפנות אל עצמי.

ואם נחזור לנושא המעניין באמת - אשמח לקבל הצעות על מישהו מהביג 3 שלי. עדיף משהו שאוכל להחזיק גם לעונה הבאה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2013 5:59 am 
Junior

מצטער אם כך ראית את זה.
הפריע לי, באמת. עזוב הפריע, ביאס.
ובסך הכל באנו להנות, לא לעבוד.
ותאכלס עבדתי הקיץ. היה כיף העבודה הזאת, אבל הייתה לא מעט עבודה. מקווה שלא תחזור עבודה כזאת.

תגידו, עד כמה משוגע זה היה אם התקציבים היו על 60 או 58$, מבטאים תקציב כמו בעולם האמיתי?
או אולי אפילו אם היינו מרחיבים את זה גם לתקרת מס ומס מותרות...וואו. זה אדיר לחלוטין.
היינו יכולים לדמות את זה לחלוטין לעולם האמיתי. ותאכלס, מה יותר קל מזה? אני מניח שכולנו מכירים את חוקי השכר בליגה כמעט לחלוטין.
נעבוד על בסיס משהו שאנחנו לגמרי מכירים. ונדמה פה משחק אשכרה מנג׳ר nba רק בפנטזי (אם רק היו מפרקים את הליגה ופותחים 8-10 קבוצות).
וואו. זה יכול להיות מדהים, אין דבר כזה בעולם, לפחות לא מוצר נורמלי, בשום צורה ודרך.
#הלוואי_שהם_מתלהבים_כמוך

בשביל זה - אני מוכן אפילו שנהפוך את הליגה הנוכחית לשנתית בלבד,
ובשנה הבאה נתחיל מחדש, מאורגנים ומוכנים שנה מראש - גם על החוקים וגם על הדרך וגם עם רשימת משתתפים גדולה יותר ומכובדת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 6:57 am 
Junior

טוב, אחרי שיחה פרטית עם עידן קלטתי , באמצע שאני חופר לו (אחרי שהוא הסכים איתי שצריך לעשות את זה) ,
שדי יצאתי טמבל בכל ההצעה האחרונה, כי בעצם מה שעשינו כאן בדיינסטי היה לקחת את חוקי הליגה ולהפוך אותם ליותר מתאימים לנו.
והבעיות העיקריות שנוצרו, ובגינן התלהבתי ורציתי לשנות למשהו אחר, היה קודם כל שלא היינו מספיק אנשים העונה בגלל חוסר בזמן לגייס (ושניים שכבר רצו להצטרף בסוף דחו בגלל שהצטרפו לאחרות, ואת נאש דחינו..),
וזאת בעיה כי הקבוצות נשארות ״פנטזיות״ - מפלצות מפוצצות בתותחים ולא מבנה יותר היררכי,
ובעיה שניה זה שהמספר המסובך לחישוב (באמת, בלי צחוק) של 400 היה כישלון בתוצאתו בשטח.
בגלל זה נראה היה לי שעדיף 60 כמו קבוצות הליגה, וככה תמיד נדע שלשחקן x היינו נותנים חוזה מקסימום של 25 (מיליון), ולהוא 12 ולזה 5.
אבל בעצם, אם אנחנו יוצרים עולם כזה חדש שבו הליגה מתפרקת ונוצרת ליגה חדשה עם 16-20 קבוצות, אפשר גם להכניס לעולם הזה ולליגה החדשה הזאת תקציב דמיוני של 100 (מיליון) לקבוצה, כשחריגות השכר היחידות הניתנות מגיעות באמצעות הבונוס לדראפט ו״החתמת״ שחקנים מהוויברים/חופשיים במהלך העונה.
זה לא פחות טוב מהשיטה המציאותית..

אז אין שום טעם וצורך לבטל את מה שעשינו כאן הקיץ, כי הבסיס נוצר סביב אותו רעיון, ו-8 אנשים בנו את הקבוצות שלהם על סמך הרעיון הזה,
רק שהוא עדיין לא היה מהוקצע לחלוטין, ולא היו מספיק משתתפים מה שגרם לעיוות במחירים של שחקנים רבים.
אבל הכל בר שינוי, ובאמצעות מספר תיקונים (ואולי, מבחינה תקציבית, פשוט לחתוך הכל בארבע ולהביא את זה ל-100),
וצירוף מספר אנשים, זה יהיה פורמט ענק לדעתי.

האמת, שאם הייתי רואה כאן הסכמה של אחרים, הייתי מצביע על סגירת ליגת הקיפרים ושכנוע דייס ועמוס לעבור לליגה הזאת ,
באמצעות הטבות מיניות מהבחורות שמוק יכול לארגן, כספיות שעידן יכול לארגן, חלב שרוני יכול לארגן, וכו׳, כל אחד יתרום את חלקו.
קצת מתחיל להבין את הפואנטה של מוק שקשה להתנהל בשלוש ליגות קיפרים (וכך גם נהיה כבר 11 מהפורום בליגה הזאת, יחד עם סתיו שחוזר אלינו בעונה הבאה).
הליגה ההיא הכי בנאלית לדעתי, והכי פחות תאתגר ותעניין אותנו לאורך זמן.
אני מניח שכולם רואים בליגות כאן משהו שהם ישחקו עוד 10 שנים ויותר, אז בליגות קיפרים לדעתי צריך לחשוב על מה שהכי נהנה ממנו למשך 10 שנים,
ואם באמת תהיה כאן הסכמה שהגזמנו עם כמות הקיפרים-ליגס, ושהמודל של התקציבים הרבה יותר מעניין מחמישייה-רוקי-סופמור,
אז אני הייתי מצביע על כך שאפשר לזרוק שנה וקצת ״לפח״ (לא באמת, כי בכל זאת שיחקנו את שתי העונות עד לסיומן) ,
בשביל עתיד טוב יותר לנו ולילדינו.
אז הצבע ״מה שבא לך״, מ.ש.ל בפתק הקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 9:09 am 
Junior

לא הבנתי כלום.
אגב, שים לב שאתה מבקש לסגור ליגת רוטו ולהרחיב ליגת h2h. לכל אחד יש העדפה שונה, זה משחק קצת שונה אפילו אם החוקים היו אותו דבר בשתי הליגות.
וגם איך תרחיב ליגה קיימת של 8 לליגה של 20 בצורה נורמלית?
לפני שמצביעים על סגירת ליגה אחרת, תסביר את החוקים שאתה רואה ברוחך לליגה המשופצרת.

קווי יסוד מבחינתי:
אני בעד רעיון של חוזים. מבחינתי גם להתבסס על חוזי שכר אמיתיים.
אני בעד ליגה גדולה אבל אם מדברים על 20 משתתפים שישארו 10 שנים, אני לא רואה את זה קורה.
(בכלל, כשאני אתחתן אני אצטרך שיעורים מאלון איך להסביר לאישה שזה הגיוני שאני אשתתף ב"משחקים שמתאים יותר לילדים, מתי נעשה ילדים באמת?")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 10:26 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, למה הגזמנו עם הקיפרס ליג? יש כאן בדיוק 2, אחת רוטו ואחת הד-טו-הד, בדיוק כמו שהיה פעם, רק שעכשיו, מתוך הנחה ש-90% מהמשתתפים חוזרים משנה לשנה, אנחנו נתנו להם המשכיות, ולדעתי זה לא דבר רע. כמובן שאם אתה מוסיף לזה את ליגת הפרנצ'ייז שלכם זה מתחיל להיות הרבה, אבל זו ליגה שלא ממש קשורה לפורום סלניוז והסיבה הזו, יחד עם העובדה שאני כבר עכשיו ב-3 ליגות, זו הסיבה שאני לא מעוניין להשתתף בה. עכשיו לגבי קבוצות הפנטזי מול קבוצות "אמיתיות", אני לא מבין מה האובססיה הגדולה עם קבוצות "אמיתיות", אנחנו משחקים פנטזי כי אנחנו רוצים לשחק אותה מנג'רים, אבל לדעתי רובנו רוצים את החלק הזוהר של המנג'רים, להחתים את לברון, לגלות את לארי סאנדרס לפני כולם, לא חושב שמישהו כאן באמת מתעניין בצד האפור יותר של הג'י.אם שמחתים את קית בוגאנס בתור השחקן ה-13 כי "ככה קבוצה אמיתית בנויה". בעיני בסך הכל הליגות די בסדר עכשיו, לא רואה שום סיבה שבעולם לסגור את ליגת הקיפרים שהמבנה שלה פשוט וקל ונוח לטובת ליגת נוספת עם פורמט מסובך ומורכב יותר עם תקרת שכר אמיתית.

מה גם שהרעיון שלך לתקרת שכר "אמיתית" הולך לדפוק לגמרי כל דראפט שלנו שלא כולם יהיו בו, כי האוטו ביד יעשה שמות בכל קבוצה של מנג'ר שלא נמצאת, דווקא התקציבי המוגדלים כאן היו יתרון אדיר, אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל בכל דראפט מכרז שעשינו, גם עם תקציבים רגילים, היו "עיוותים" כאלו של גניבות לעומת שחקנים שהיו לגמרי אובר-פייד (בדיוק כמו... במשחק הרגיל שאתה כל כך אוהב). בקיצור, תרגע, תנשום, תהנה מהפנטזי שחזר, תן לליגות לרוץ כמה שבועות לפחות, אחר כך נראה. אם אתה מרגיש שמדגדג לך באצבעות ואתה חייב לכתוב משהו, אתה תמיד יכול להשלים את סיקור דראפט הקיפרים ולכתוב סיכום מפורט לדראפט הדיינסטי, כולנו נברך אותך :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 4:12 pm 
Junior

צ'ונסי, אתה צריך להפסיק לחשוב כ"כ הרבה, יש לך יותר מדי זמן פנוי- אתה צריך פולניה בחיים. היא תיקח 50% מהזמן הפיזי שלך ו90% מהזמן המנטאלי. העבודה תתפוס את היתר ואז לא יהיה לך זמן לחשוב על פורמטים חדשים לפנטזי... :lol:

קודם שהליגה הזו תוכיח את עצמה לפני שנראה אם היא שווה המשכיות, כי בינתיים היא הליגה המתנדנדת אצלי.
ובכלל, צריך לראות שליגת קיפרים בכלל יכולה להחזיק כהד 2 הד. בעיניי הד 2 הד הוא הפורמאט הכי כיפי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לליגה מתמשכת.

אני באמת לא מאמין שאשחק בשנה הבאה בשלוש ליגות קיפרים. אני יודע שזה פוגע בי עכשיו. על ליגת הפרנצ'ייז אין סיכוי שאוותר. עם כל הכבוד לליגות אחרות שמנסות להירקם ועם כל התלונות שיש לך, היא עדיין הראשונה, עם הטראק רקורד הכי ארוך והכי מהנה בינתיים.
מה שכן, אני מתגעגע לשנים הראשונות שלה שבה היית מאוד קשור לפרנצ'ייז המקורי. הייתי מאוד שמח אם היא הייתה חוזרת לשם. אבל לא נראה לי שהם יסכימו.
תרוץ שם לת'רד הראשון ותראה איזה פורמאט עילאי זה היה. זה משהו שבכיף הייתי עושה שוב.

נ.ב. תפרסם כבר את הערכים של השחקנים בת'רד דביק כפי שאמרת שיהיה... בכדי שהליגה הזו תצליח לתפוס סוג של תאוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 6:24 pm 
Junior

מוק, אין טעם לפרסם כי הכל מופיע לך כרגע בדף של הדראפט ביאהו.
בשנה הבאה יהיה צורך בפירסום.
קיבלתי, אתם כנראה צודקים, סתם מבואס קצת שפתחנו את הליגה כשהיא לא מוכנה אופטימלית.
רוני, אתה צודק לחלוטין לגבי הבעיה עם האוטו-ביד, שכחתי מזה, הרי כתבתי על העניין הזה כאחת הסיבות להגדלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 8:15 pm 
Junior

אגב רוני, זה לא שיהיה לך קית בוגאנס כשחקן 12 בגלל שבכל מקרה גם במצב האופטימלי (מבחינתי לפחות) יש לך 10-14 קבוצות פחות מבליגה האמיתית.

מוק, האמת שבחלום הכי רטוב שלי היינו עושים כאן ליגת פרנצ׳ייז בערך כמו שהייתה בתחילה בהייד - שתקח 16-20 פרנצ׳ייזים עם 10 שחקנים מקוריים מהקבוצה לפי החוזה שלהם, שאר הקבוצות מתפרקות לדראפט וכך הקבוצות משלימות עוד 5 שחקנים, ומשם מתחילים לפי חוקי השכר שאנחנו קובעים. זה בערך מה שנעשה הקיץ, רק בלי קשר לפרנצ׳ייזים ועם עיוות רציני בחוזים גם בגלל שהיינו מעט משתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 9:25 pm 
Junior

Chauncey כתב:
מוק, האמת שבחלום הכי רטוב שלי היינו עושים כאן ליגת פרנצ׳ייז בערך כמו שהייתה בתחילה בהייד - שתקח 16-20 פרנצ׳ייזים עם 10 שחקנים מקוריים מהקבוצה לפי החוזה שלהם, שאר הקבוצות מתפרקות לדראפט וכך הקבוצות משלימות עוד 5 שחקנים, ומשם מתחילים לפי חוקי השכר שאנחנו קובעים.

Want!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2013 10:09 pm 
Junior

אגב, כדי להוריד את הלחץ מהדראפט (אפשר לשמור דראפטים לכל שאר הליגות) ,
הייתי עושה שחוזים מציעים בצורה חשאית (פייסבוק או משהו, שם אפשר לראות שההודעה לא נקראה, או יוזר שמיועד לזה כאן),
וכך מאפשרים להחתים שחקנים לכמה זמן שרוצים (כמו שמוק הציע, רק שאנחנו ניתן אופציות יציאה והמשך נוחות יותר..) ואז בסיום כל מכרז פשוט מאוד הקבוצה שנתנה את ההצעה הכי גבוהה בטוטאל-מאני לאורך השנים זוכה בשחקן.
היה אפשר לעשות שבשבוע הראשון של ספטמבר עולים 16-20 שחקנים (לפי בחירה של כל קבוצה), בשבוע השני כנ״ל והלאה.
אין, אדיר. על הבסיס הנוכחי אפשר לעשות את כל השינויים שרוצים בלי לפגוע יותר מדי בבסיס הראשוני שנכנסו אליו, למעט עניין הפרנצ׳ייז כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2013 12:15 pm 
Junior

Chauncey כתב:
הפער בתוצרת בין קליי תומפסון לקורבר או מתיוז לא יהיה גדול מדי.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2013 3:11 pm 
Junior

אם העונה נסגרת היום זה באמת מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה