צ'ונסי, למה הגזמנו עם הקיפרס ליג? יש כאן בדיוק 2, אחת רוטו ואחת הד-טו-הד, בדיוק כמו שהיה פעם, רק שעכשיו, מתוך הנחה ש-90% מהמשתתפים חוזרים משנה לשנה, אנחנו נתנו להם המשכיות, ולדעתי זה לא דבר רע. כמובן שאם אתה מוסיף לזה את ליגת הפרנצ'ייז שלכם זה מתחיל להיות הרבה, אבל זו ליגה שלא ממש קשורה לפורום סלניוז והסיבה הזו, יחד עם העובדה שאני כבר עכשיו ב-3 ליגות, זו הסיבה שאני לא מעוניין להשתתף בה. עכשיו לגבי קבוצות הפנטזי מול קבוצות "אמיתיות", אני לא מבין מה האובססיה הגדולה עם קבוצות "אמיתיות", אנחנו משחקים פנטזי כי אנחנו רוצים לשחק אותה מנג'רים, אבל לדעתי רובנו רוצים את החלק הזוהר של המנג'רים, להחתים את לברון, לגלות את לארי סאנדרס לפני כולם, לא חושב שמישהו כאן באמת מתעניין בצד האפור יותר של הג'י.אם שמחתים את קית בוגאנס בתור השחקן ה-13 כי "ככה קבוצה אמיתית בנויה". בעיני בסך הכל הליגות די בסדר עכשיו, לא רואה שום סיבה שבעולם לסגור את ליגת הקיפרים שהמבנה שלה פשוט וקל ונוח לטובת ליגת נוספת עם פורמט מסובך ומורכב יותר עם תקרת שכר אמיתית.
מה גם שהרעיון שלך לתקרת שכר "אמיתית" הולך לדפוק לגמרי כל דראפט שלנו שלא כולם יהיו בו, כי האוטו ביד יעשה שמות בכל קבוצה של מנג'ר שלא נמצאת, דווקא התקציבי המוגדלים כאן היו יתרון אדיר, אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל בכל דראפט מכרז שעשינו, גם עם תקציבים רגילים, היו "עיוותים" כאלו של גניבות לעומת שחקנים שהיו לגמרי אובר-פייד (בדיוק כמו... במשחק הרגיל שאתה כל כך אוהב). בקיצור, תרגע, תנשום, תהנה מהפנטזי שחזר, תן לליגות לרוץ כמה שבועות לפחות, אחר כך נראה. אם אתה מרגיש שמדגדג לך באצבעות ואתה חייב לכתוב משהו, אתה תמיד יכול להשלים את סיקור דראפט הקיפרים ולכתוב סיכום מפורט לדראפט הדיינסטי, כולנו נברך אותך