סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 1:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגרלת הלוטרי 2014
הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:26 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מכיוון שהמקסימום לבחירת לוטרי הוא 25 אחוז לקבל את הבחירה הראשונה, אני בספק אם שתי בחירות הגיעו למעל 50%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:40 pm 
Junior

לא הייתי רוצה לקחת את אמביד בבחירה הראשונה. זה לא משנה אם הפציעה הנוכחית שלו היא כזו גרועה או לא, כל שחקן בגובה הזה ועם מאסה רצינית (בניגוד לנוביצקי ופאו גאסול למשל) הוא מועמד לפציעות. ברכיים אנושיות של אדם בגובה כזה לא בנויות להחזיק מעמד 35 דקות בערב. מה גם שהוא הרבה בעיקר ניצוצות אבל לא שהוא החבילה המושלמת. אולג'ואן יש אחד בדור, לא חושב שאמביד הוא הסקנד קאמינג שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:40 pm 
Hall of Famer

מתן, בגדול אתה צודק. אבל בדראפט הזה יש שאלה קשה מאד מי השחקן הטוב יותר, או יותר חשוב, מי בעל הפוטנציאל הגבוה ביותר. לכן אם אתה מתלבט, תלך על השחקן שיותר מתאים לך.

מה שקליבלנד תעשה יהיה מעניין. אני אישית הייתי הולך על וויגינס. יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לקבל פה מקרה וינס קרטר. שחקן קולג'ים טוב שמוגבל על ידי המערכת בה הוא משחק ועל ידי משחק הקולג'ים שבו ליכולת האתלטית יש פחות משמעות מאשר באן.בי.איי. באן.בי.איי נקבל סופרסטאר. לגבי היכולת האתלטית שלו, מציע לכם לחפש תמונה של הניתור הוורטיקלי של וויגינס.

במקרה שהקאבס בוחרים את וויגינס, אז הדראפט הופך להיות מעניין. הבאקס לכאורה צריכים לקחת את אמביד, אבל יש עליו יותר מדי סימני שאלה. הגב כמובן, אבל הוא גם בוסרי והבאקס מחזיקים בסאנדרס (עם חוזה גדול ונוצץ), בהאנסון ולדעתי 4 תהיה העמדה של הגריק פריק. לעומת זאת בעמדות הסווינגמן יש להם בור מטורף, כך שלהביא את פארקר זה הדבר ההגיוני ביותר.

גם לפילי אמביד לא הכי מסתדר. הוא נראה לי שילוב רע לצד נואלס. האם פילי יעדיפו לעשות טרייד? לרדת כמה מקומות (נניח עם בוסטון, יוטה) ואז לקבל גם בחירה גבוהה וגם יכולת מוכחת? מצד שני, כשטים דאנקן עמד לבחירה, אני חשבתי שהספארס צריכים להעביר אותו, כי ראיתי אותו כסנטר בלבד ולספארס היה סנטר כבר, האדמירל, אבל הערך של דאנקן הצעיר היה גבוה מזה של רובינסון אחרי פציעה. אז מה אני מבין. מצד שלישי, הכי סביר להניח שאמביד ילך בבחירה 1 או 2 ואז פארקר הוא של פילי בוודאות.

הבחירה המעניינת הבאה היא של יוטה שני המועמדים הבולטים שישארו הם רנדל וסמארט, בדיוק העמדות שבהן יוטה מחזיקה את הכשרונות הצעירים שלה - טריי בורק, דרק פייבורס ואינס קנטור. בעמדת הסמול יש בור מטורף (ריצ'ארד ג'פרסון העונה מילא 1.4 סמ"ק מהבור בעומק 23 מטרים). הדבר ההגיוני ביותר שהג'אז יכולים לעשות זה לנסות להשיג את בחירה מספר 3 וג'אברי פארקר, אבל קשה לי להאמין שפילי ילכו על כך. הערך העיקרי של יוטה זה גורדון היוורד בסיין אנד טרייד, אבל מאחר ומי שתקבל אותו תצטרך כנראה לשים חוזה שנתי בדו ספרתי במיליונים, לא יודע כמה הייוורד הוא ערך. ביחד עם הייוורד יוטה סביר להניח לא יצטערו יותר מדי להעביר גם את קנטר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:44 pm 
Hall of Famer

matan 2.0 כתב:
מכיוון שהמקסימום לבחירת לוטרי הוא 25 אחוז לקבל את הבחירה הראשונה, אני בספק אם שתי בחירות הגיעו למעל 50%.

צודק, טעות שלי, למרות שלדעתי פיזור הסיכויים השתנה קצת בשנים האחרונות ממה שהיה אז, בטח זה לא היה 50%, יותר בכיוון של 30%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:57 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
לא הייתי רוצה לקחת את אמביד בבחירה הראשונה. זה לא משנה אם הפציעה הנוכחית שלו היא כזו גרועה או לא, כל שחקן בגובה הזה ועם מאסה רצינית (בניגוד לנוביצקי ופאו גאסול למשל) הוא מועמד לפציעות. ברכיים אנושיות של אדם בגובה כזה לא בנויות להחזיק מעמד 35 דקות בערב. מה גם שהוא הרבה בעיקר ניצוצות אבל לא שהוא החבילה המושלמת. אולג'ואן יש אחד בדור, לא חושב שאמביד הוא הסקנד קאמינג שלו.

אולג'ואן היה בדור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 1:13 pm 
Junior

נכון, ואני לא חושב שאמביד הוא הסנטר הגדול של הדור שלו. זה מה שכתבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 9:58 pm 
Hall of Famer

הדבר המשמח בהגרלה קשור לדטרויט. הפיסטונס עשו טרייד עם הבובקאטס/הורנטס על בחירת הדראפט שלהם והגנו עליה טופ 8. אחרי הפיטורין של צ'יקס הפיסטונס עברו למוד טנקינג בערך כמו פילי. זה הצליח להם ולבסוף הם הצליחו לסיים במקום השמיני מהסוף. אממה, הקאבס סיימו עם מאזן טוב מזה של הפיסטונס, אבל כידוע המזל שיחק לצידם והם זכו בהגרלת הלוטרי. זה הוריד את הפיסטונס לבחירה מספר 9, כלומר הבחירה שלהם עברה במיידי לבובקאטס/הורנטס, שזה גם משמח, כי בבחירה מספר 9 לג'ורדן יש המון אופציות איך לחרבש את הבחירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 10:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, אתה מגלה נטיות מיזנטרופיות מסוכנות (אבל מה עם איזו ירידה על הסלטיקס או על הלייקרס?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 4:03 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מתן, בגדול אתה צודק. אבל בדראפט הזה יש שאלה קשה מאד מי השחקן הטוב יותר, או יותר חשוב, מי בעל הפוטנציאל הגבוה ביותר. לכן אם אתה מתלבט, תלך על השחקן שיותר מתאים לך.

מה שקליבלנד תעשה יהיה מעניין. אני אישית הייתי הולך על וויגינס. יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לקבל פה מקרה וינס קרטר. שחקן קולג'ים טוב שמוגבל על ידי המערכת בה הוא משחק ועל ידי משחק הקולג'ים שבו ליכולת האתלטית יש פחות משמעות מאשר באן.בי.איי. באן.בי.איי נקבל סופרסטאר. לגבי היכולת האתלטית שלו, מציע לכם לחפש תמונה של הניתור הוורטיקלי של וויגינס.

במקרה שהקאבס בוחרים את וויגינס, אז הדראפט הופך להיות מעניין. הבאקס לכאורה צריכים לקחת את אמביד, אבל יש עליו יותר מדי סימני שאלה. הגב כמובן, אבל הוא גם בוסרי והבאקס מחזיקים בסאנדרס (עם חוזה גדול ונוצץ), בהאנסון ולדעתי 4 תהיה העמדה של הגריק פריק. לעומת זאת בעמדות הסווינגמן יש להם בור מטורף, כך שלהביא את פארקר זה הדבר ההגיוני ביותר.

גם לפילי אמביד לא הכי מסתדר. הוא נראה לי שילוב רע לצד נואלס. האם פילי יעדיפו לעשות טרייד? לרדת כמה מקומות (נניח עם בוסטון, יוטה) ואז לקבל גם בחירה גבוהה וגם יכולת מוכחת? מצד שני, כשטים דאנקן עמד לבחירה, אני חשבתי שהספארס צריכים להעביר אותו, כי ראיתי אותו כסנטר בלבד ולספארס היה סנטר כבר, האדמירל, אבל הערך של דאנקן הצעיר היה גבוה מזה של רובינסון אחרי פציעה. אז מה אני מבין. מצד שלישי, הכי סביר להניח שאמביד ילך בבחירה 1 או 2 ואז פארקר הוא של פילי בוודאות.

הבחירה המעניינת הבאה היא של יוטה שני המועמדים הבולטים שישארו הם רנדל וסמארט, בדיוק העמדות שבהן יוטה מחזיקה את הכשרונות הצעירים שלה - טריי בורק, דרק פייבורס ואינס קנטור. בעמדת הסמול יש בור מטורף (ריצ'ארד ג'פרסון העונה מילא 1.4 סמ"ק מהבור בעומק 23 מטרים). הדבר ההגיוני ביותר שהג'אז יכולים לעשות זה לנסות להשיג את בחירה מספר 3 וג'אברי פארקר, אבל קשה לי להאמין שפילי ילכו על כך. הערך העיקרי של יוטה זה גורדון היוורד בסיין אנד טרייד, אבל מאחר ומי שתקבל אותו תצטרך כנראה לשים חוזה שנתי בדו ספרתי במיליונים, לא יודע כמה הייוורד הוא ערך. ביחד עם הייוורד יוטה סביר להניח לא יצטערו יותר מדי להעביר גם את קנטר.

מסכים לגבי ויגינס, התחושה שלי לגביו דומה לשלך. אני חושב שבמקצוענים הוא יהיה שחקן מדהים. בנט היה בחירה ראשונה מאולצת, ברור שבדראפט טוב כמו של השנה הוא לא מדגדג את הטופ 3 אפילו בחלום, ולכן אין סיבה להשלים עם הבינוניות שלו ולא לקחת על העמדה שלו (שהיא אפילו לא ברורה לגמרי, הוא טווינר קלאסי) את ויגינס שהפוטנציאל שלו עצום. אלא שאמביד עצמו לא פראייר בכלל, זה סבן פוטר אתלט עם גוף מושלם וידיים טובות מתחת לסל. גם הוא שחקן שאפשר לומר עליו שבליגה יהיה עוד יותר משמעותי ממה שבמכללות. אני רואה אותו בקלות, אם יהיה בריא, הופך לאחד החוסמים הטובים בליגה תוך זמן קצר ולשחקן פנים משמעותי מאד. התלבטות באמת לא קלה, ואני חושב שהקאבס יקחו את אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 11:19 pm 
Senior

מה קרה לשתי הקבוצות האחרונות שהעדיפו סנטר ארוך עם עבר של פציעות על חשבון סווינגמן בבחירה הראשונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 11:52 pm 
Hall of Famer

ואתה מניח שהגורל של אמביד ו-ויגינס תלוי בהסטוריה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 12:13 am 
Senior

לא בהכרח. אבל אם אני אמביד לא בטוח שאני רוצה להיבחר ראשון. אני חושב שעל הבחירה הראשונה יש יותר לחץ וציפיות מעל הבחירות האחרות. אין לי ספק שאם בנט לדוגמא היה נבחר 7 הוא היה נראה טוב יותר, כי מבחינת כלים וכישרון לא היה לו משהו ששווה בחירה ראשונה. וצריך לזכור שבגדול הליגה הולכת לכיוון של גארדים וסווינגמנים ולא לכיוון של סנטרים גדולים ומאיימים. אלא אם הקאבס בטוחים שאמביד הולך להיות האקים 2, הייתי הולך עם וויגינס או פארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 12:18 am 
Hall of Famer

אם בנט היה נבחר 7 , הוא היה אלכס לן או אוטו פורטר או אלף אחרים שנבחרו 2-10 ולא עשו כלום כי הם שחקנים לא משהו.
הליגה אגב לדעתי לא הולכת לכיוון של סווינגמנים. יש עדיין המון גבוהים מצוינים, פשוט המלאי לא לגמרי מה שהוא היה פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 12:23 am 
Hall of Famer

אז באסה לאמביד כי אני חושב שקליבלנד ילכו עליו. הם עדיין שרויים במין אובססיית לברון משונה, במסגרתה הם חושבים שהוא יעשה קאמבק. הם הולכים להשאיר לו את העמדה פנויה. זה לא רציונאלי אבל זה עשוי להשפיע על ההחלטה.
לאחר מכן יילך וויגינס. למילווקי יהיה קשה לוותר על הפוטנציאל שלו.
לפילי תהיה התלבטות ואני חושב שהם יפתיעו וילכו עם אקסום. פארקר ילך לאורלנדו בבחירה הרביעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 1:42 am 
Junior

פארקר נראה לי כמו הבחירה הכי בטוחה בדראפט הזה. כנראה שאין לו פוטנציאל כמו לשני האחרים, אבל הוא יכול להיות שחקן של 20 ומשהו נקודות מהר מאוד. אולי לאקסום יש פוטנציאל גבוה גם כן, לא ראיתי אותו בכלל, אבל לוותר על פארקר נראה לי כמו טעות כשיש לך קבוצה כל כך גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 1:52 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שפילי תופסים את עצמם כקבוצה גרועה שצריכה להשתפר (ועדיף במהירות). הם תופסים את עצמם בתחילה של תהליך של בנייה שאני מניח שהם מקווים יסתיים באליפות אחת לפחות.

אני חושב שהם יבחרו במי שהם חושבים שיש לו את האפסייד הגבוה ביותר והאופי לממש אותו, מתוך אמון ביכולת שלהם לפתח שחקנים והנכונות של המערכת לבנייה ארוכה ו"נכונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 1:59 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
במקום לברון, כתנאי לפתיחת המו"מ הייתי דורש שדן גילברט יקעקע "PLS LBJ" על התחת, בפונט COMIC SANS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 2:13 am 
Hall of Famer

וייתן לו את הזכות לנהל את כל ענייני הכדורסל של קליבלנד.
יש לי הרגשה שלברון יעשה עבודה טובה יותר בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 2:17 am 
Hall of Famer

אותי מעניין מי פילי יבחרו ב-2015. אני חושב ששנה הבאה הם מנהלים טאנקינג לא פחות יעיל, אולי יותר, עם 3 רוקים בחמישיה. למעשה, הדבר היחיד שיכול לעצור את פילי מלבנות בשלווה היא החולשה הנוראית של המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 2:33 am 
Hall of Famer

אחד מהדראפטים המבטיחים של השנים האחרונות. אני חושב שזה די ברור שקליבלנד תלך עם אמביד. אין להם כלום בצבע אחרי העזיבה של ביינום. די ברור שלאמביד ייקח 2-3 שנים להתפתח, וייתכן גם שבתחילת הדרך ורז'או יפתח לפניו, אבל פירות ראשונים אפשר יהיה לראות לקראת סוף העונה הבאה, אני משער. אני לא חושב שכל אלו יפתו את לברון ג'יימס להגיע חזרה לקליבלנד. בשלב הזה אני חושב שהוא מסתכל אך ורק על תארי אליפות ופחות על הישגים אישיים, כי את אלו הוא יכול להשיג בקליבלנד בקלות.

המרוויחה הכי גדולה של הדראפט זו מילווקי. היא הולכת להשיג את הסופרסטאר שהיא ייחלה לו כבר הרבה מאוד זמן. בין אם פארקר או וויגינס, הבאקס הולכים לעלות על המפה, וניהול נכון וחיזוק של הקבוצה יהפוך אותה לקבוצת פלייאוף.

בהנחה שהקאבס הולכים עם אמביד, פילי נפטרים בשנה אחת מאוון טרנר ומקבלים סקורר יותר טוב בדמות ג'בארי פארקר. פארקר הוא המניה הבטוחה לדראפט הזה, לדעתי בשקט הולך להפוך לסקורר של 20+ נק' למשחק. התקרה שלו קצת נמוכה יותר, והיכולת שלו לתרום בקטגוריות אחרות מלבד קליעה תעמוד למבחן.

אגב, דאג מקדרמוט טיפס בימים האחרונים למקום 8 בדראפטנט וגם ב-DX. די מפתיע. אלא אם הוא קיבל הבטחה מסקרמנטו, אני לא חושב שהוא שווה מקום כזה (ד"ש מג'ימר ואדם מוריסון)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 7:54 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שפילי תלך על אקסום.
תיקון, אני לא חושב שפילי צריכה ללכת על אקסום, יש לה PG רוקי שנראה טוב מאד לפרקים, וללא ספק אפשר לבנות עליו הלאה. באיזור שלה יהיה אחד מהשלושה פארקר/וויגינס/אמביד זה יהיה דבילי לאללה לוותר על מי מהם תמורת שחקן שיש לך מישהו סביר ומעלה על העמדה שלו.
מאותה סיבה אגב אני מקווה שהוא לא יהיה זמין לסלטיקס בבחירה שלהם, אני לא רוצה שהם יקחו אותו ויקברו אותו אחרי רונדו, או לחילופין, יעבירו את רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 8:30 am 
Hall of Famer

Att כתב:
וייתן לו את הזכות לנהל את כל ענייני הכדורסל של קליבלנד.
יש לי הרגשה שלברון יעשה עבודה טובה יותר בכל מקרה.

מצד שני, היחיד שעשה עבודה פחות טובה מהניהול של קליבלנד בשנים האחרונות, הוא ג׳ורדן בשיקגו. למרות שביג אל זה שיחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 9:38 am 
Hall of Famer

ג'ורדן בשארלוט.

אבל יש קבוצות שנוהלו רע משתיהן, הניקס והפיסטונס למשל.

מסכים עם קאלימי שהסיקסרס לא ילכו עם אקסום, יש להם את קארטר-ויליאמס על העמדה ושום סקורר רציני, זמן מצוין להביא את ג'בארי אם יהיה פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 9:44 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אם בנט היה נבחר 7 , הוא היה אלכס לן או אוטו פורטר או אלף אחרים שנבחרו 2-10 ולא עשו כלום כי הם שחקנים לא משהו.
הליגה אגב לדעתי לא הולכת לכיוון של סווינגמנים. יש עדיין המון גבוהים מצוינים, פשוט המלאי לא לגמרי מה שהוא היה פעם

אלף אחרים שנבחרו 2-10 זו מתמטיקה מעניינת 8)

יש המון גבוהים מצוינים? איפה?

יש התעוררות בשנים האחרונות אחרי שנות ה2000 המזעזעות שבהן ג'מאל מגלור הגיע לאולסטאר ובן וואלאס היה סוג של כוכב. עד לפני שנתיים שלוש זה היה בעיקר הווארד, התקווה מביינום ואחריהם די כלום. אז בשנים האחרונות פתאום מקבלים דחיפה, יש היברט, יש נואה, יש מרק גאסול, יש לופז, יש ולאנצ'יונאס, יש דראמונד. זו התעוררות חביבה אבל זה עדיין ממש לא תקופת גבוהים שאפשר להגדיר כמצוינת, אין אפילו קבוצה אחת שהכוכב המובהק שלה הוא סנטר, אולי רק שיקגו בלי דרק רוז וראינו למה זה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 10:05 am 
Hall of Famer

כיוונתי גם לפאוורים (אלדריג', גריפין, לאב, אנתוני דייויס) לכן אגב כתבתי "גבוהים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה