סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 4:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
קיצ'ן מאריך בשנתיים
החתמה ראשונה בעידן פרנקו
למרות שלא מדובר בהחתמה של פרנקו, אני בטוח שהוא שמח להחתמה
הוא ורייט היחידים ששמרו על הממוצעים מהעונה הרגילה בפלייאוף, את קיצ'ן היה קל יחסית להחתים, הכישלון שלו בצוודיטה ובפאו, משקולת רצינית ביכולת שלו לקבל חוזה, גם ביורוקאפ הגארד הירושלמי שזרח היה הלפרין ולא הוא
שחקן אופי, ריבאונדר מעולה, שומר בסדר. קליעה מאוד לא יציבה במיוחד מהשלוש
לא בטוח שתום מעיין יספיק בתור באק-אפ שלו

קי'צן יקבל שידרוג בשכר. תום מעיין ? ירושלים תחתים בקרוב גארד ישראלי בכיר שהמועמד המוביל כרגע הוא מורן רוט שגם אפיק ניסים בא בחשבון.

לדעתי המועדון יצליח להשאיר אחד מבין השניים:דאנקן או רייט אבל לא את שניהם ביחד. הפרח ודופרי OUT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 7:24 pm 
Junior

בניגוד לדאנקן, רייט לא שווה לירושלים את הסכומים שהוא מבקש, וגם גיא הראל ושות׳ יודעים את זה, ולכן ספק גדול אם הוא ימשיך. ליד דונטה הם צריכים קלעי שלוש מצוין לכל הפחות. רייט סקורר אדיר אבל הקליעה שלו מבחוץ בינונית והוא גם שומר גרוע.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 7:54 pm 
Sophomore

דווקא הסיטואציה עם דאנקן נראית יותר בעייתית.
להפועל ולמכבי שווה להחתים אותו לשנה בהנחה שזו השנה האחרונה שלו במיסוי "זר".
אבל הסוכן שלו לא פראייר, הוא ידרוש חוזה ארוך יחסית.

במחירים שמדברים עליהם (סמית' וצפונה) זה אומר שמהשנה השניה הוא יהיה שחקן של יותר ממיליון דולר !
אז כן, היו כמה כאלה במכבי, אבל אלו שחקנים שעשו משהו במנש וביורוליג.
להמר עכשיו שדאנקן יוכל להביא את התוצרת גם ברמות הגבוהות ולשלם על כך מראש ? זה וואחד הימור !

ומצד שני, מה אכפת לי ? כסף שלי ? ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קיצ׳ן מאד מאד איכזב אותי בסדרה מולנו. רגליים חלשות, לא חדר בכלל, מורן עשה ממנו צחוק, הקליעה תמיד לא היתה משהו אצלו. החזקתי ממנו הרבה יותר ועכשיו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שהוא הגיע מותש לגמרי לסוף העונה. ירושלים הייתה חסרה מחליף בעמדות הגארד, והוא שיחק המון דקות, נדמה לי שבחצי השני של העונה הוא שיחק עם בעיות רציניות ברגליים. גם זה שהגארד ששיחק לידו נתן לו לשבור את הראש לבד במשחקים הקובעים בטח לא עזר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:37 pm 
Junior

טל כתב:
קיצ׳ן מאד מאד איכזב אותי בסדרה מולנו. רגליים חלשות, לא חדר בכלל, מורן עשה ממנו צחוק, הקליעה תמיד לא היתה משהו אצלו. החזקתי ממנו הרבה יותר ועכשיו פחות.

קיצ'ן שחקן מוגבל מאוד במשחק עומד. אין לו יכולת חדירה מרשימה וגם הקליעה לא משהו. היתרון שלו הוא במשחק מעבר שם הוא ידע להריץ מצוין את ההתקפה ולמסור או לחדור בעצמו. ברגע שמנעת ממנו את משחק הריצה, הפכת אותו לשחקן בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:48 pm 
Freshman

רייט שומר גרוע? זה כל כך רחוק מהמציאות. רייט שמר טוב, היו לו משחקים טובים יותר וטובים פחות בעונה הסדירה, אבל בסיבוב השלישי ובעיקר בפלייאוף הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב (אפשר לומר היחידי שלא היה גרוע, או בלשון המעטה היחידי שלא היה בינוני מינוס) בקו האחורי, בעיקר בגלל שהיה הכי אגרסיבי או ששוב, היחידי שאגרסיבי. מספיק לראות איך הבנאדם נלחם על עמדה בפוסט מול שחקנים גדולים ממנו פי כמה, בניגוד לכמה שמחכים שהמתקיף יקבל את הכדור וישר עושים עבירה. הוא היה הרבה יותר טוב בהגנה האישית מקיצ'ן, לדוגמא, שרוט פירפר אותו כל הסדרה, אבל ההייפ על קיצ'ן (שאני מאד אוהב, ד"א) שהוא שחקן הגנה אדיר, יחד עם הבחירה שלו לחמישיית ההגנה או משהו כזה, עם כמה הודעות בודדות בצ'ה שרייט שומר לא טוב - כנראה שעושים את העבודה. קיצ'ן רחוק מאד מלהיות שומר אדיר, ורייט עוד יותר רחוק מלהיות שומר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:59 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שהוא הגיע מותש לגמרי לסוף העונה. ירושלים הייתה חסרה מחליף בעמדות הגארד, והוא שיחק המון דקות, נדמה לי שבחצי השני של העונה הוא שיחק עם בעיות רציניות ברגליים. גם זה שהגארד ששיחק לידו נתן לו לשבור את הראש לבד במשחקים הקובעים בטח לא עזר.

אז ככה, הגארד ששיחק לידו שיחק יותר דקות ממנו בממוצע בכל המסגרות ו-2 משחקים יותר, מבוגר ממנו בשנתיים וקצת, עם בעיות יותר רציניות ברגליים. למה לו אתה לא נותן את ההנחה שהוא הגיע מותש, כי אתה לא מחבב אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:54 am 
Freshman

סאנצ'ו כתב:
רייט שומר גרוע? זה כל כך רחוק מהמציאות. רייט שמר טוב, היו לו משחקים טובים יותר וטובים פחות בעונה הסדירה, אבל בסיבוב השלישי ובעיקר בפלייאוף הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב (אפשר לומר היחידי שלא היה גרוע, או בלשון המעטה היחידי שלא היה בינוני מינוס) בקו האחורי, בעיקר בגלל שהיה הכי אגרסיבי או ששוב, היחידי שאגרסיבי. מספיק לראות איך הבנאדם נלחם על עמדה בפוסט מול שחקנים גדולים ממנו פי כמה, בניגוד לכמה שמחכים שהמתקיף יקבל את הכדור וישר עושים עבירה. הוא היה הרבה יותר טוב בהגנה האישית מקיצ'ן, לדוגמא, שרוט פירפר אותו כל הסדרה, אבל ההייפ על קיצ'ן (שאני מאד אוהב, ד"א) שהוא שחקן הגנה אדיר, יחד עם הבחירה שלו לחמישיית ההגנה או משהו כזה, עם כמה הודעות בודדות בצ'ה שרייט שומר לא טוב - כנראה שעושים את העבודה. קיצ'ן רחוק מאד מלהיות שומר אדיר, ורייט עוד יותר רחוק מלהיות שומר גרוע.

כל מילה בסלע וגם לומר שהוא קלעי שלוש בינוני זה בעיניי לא נכון. אני לא יודע מה האחוזים שלו אבל ברור לי שבהינתן העובדה שחלק גדול מאד מהעומס ההתקפי הונח על כתפיו במצב נורמלי של עוד שחקנים חודרים ומייצרים נקודות (היינו סמית) אני בהחלט רגוע לגמרי מהתפוקה שלו ולא יכול לחשוב על אף שחקן בליגה שאני רוצה במקומו. בעיניי הוא שחקן אדיר שבקלות היה שחקן חמישיה גם במכבי ובעוד קבוצות טופ יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 8:12 am 
Hall of Famer

ליבי ליבי לגארד שלידו מרובה הבעיות, אבל ההיעלמות שלו במשחקים קובעים היא לא תוצאה של בעיות ברגליים או גיל. זה היה ככה אצלו גם בגיל 25, וגם אם היו לו רגליים ביוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:10 am 
Freshman

וזה בניגוד לקיצ'ן, שידוע כשחקן מאני טיים? נו באמת. מילא היית אומר את זה על רייט, שבאמת לקח את הקבוצה על הגב החל מהסדרה מול חולון, לפעמים הלך יותר טוב ולפעמים פחות, אבל האגרסיביות והלחימה היתה שם.
אם אכן קיצ'ן היה רוצה לקחת אחריות והיה אגרסיבי במאני טיים, הוא לא היה צריך לחדור במשחק עומד שזו לא התכונה החזקה שלו ואי אפשר להאשים אותו בכך, אלא לנצל את היתרון אולי הכי גדול בסדרה מול חיפה - להוריד את רוט לפוסט ולפרק אותו. אממה? לא זוכר שהוא עשה את זה פעם אחת בסדרה.

בכל אופן, הטענה שלך היתה שקיצ'ן היה מותש בסוף העונה בגלל כמות הדקות הגדולה שלו, כשבדרך אתה מזלזל בגארד שלידו, בהתעלמות מוחלטת שזה שיחק יותר משחקים ממנו, יותר דקות ממנו בכל מסגרת משמעותית (ביורוקאפ שיחק כ-2 דקות יותר ממנו בכל משחק), יותר מבוגר ממנו בשנתיים וששיחק כמעט כל העונה עם בעיות בשתי הרגליים. אחח, האירוניה.
כנראה שזה תקף רק לשחקנים שבא לך שיהיה תקף לגביהם. ושוב, הטענה שאצל הלפרין זו השגרה לא תופסת, כי קיצ'ן לא היה בשום שלב העונה שחקן שלוקח את הקבוצה על הגב ויוזם כשצריך, אין לו את הסקיל סט בשביל זה. הוא גם לא כ"כ היה כזה בראשון, קרופורד היה האיש. מה גם שהלפרין ניצח להפועל יותר משחקים מכאלה שקיצ'ן ניצח (לא זכור לי אחד באופן מיוחד).
אגב, גם דונטה שיחק יותר דקות מקיצ'ן בממוצע, עם קבוצה שלמה על הכתפיים, יותר מבוגר ממנו, עם רוט פצוע ו/או לא מתפקד במאני טיים, כנ"ל לגבי יבזורי, עם סדרה מתישה מול נס ציונה (ששחקה אותו לחלוטין - זה הוא אמר) והבנאדם היה ללא רבב עד השניה האחרונה במשחק האחרון.

שוב, אני ממש לא טוען שזו הסיבה שהלפרין היה חלש, אבל התירוץ שלך לא יכול להיות תקף על השחקנים שנוח לך לתרץ לגביהם. או בקיצור, זה טיעון שלא מחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:30 am 
Hall of Famer

כן, זה בניגוד לקיצ'ן, בטח באופן יחסי. אם משווים בין השניים משחקי חיים ומוות, קיצ'ן הוא רוברט הורי לעומת הלפרין. בגביע קיצ'ן הציל ממש לבד את ירושלים מהפסד משפיל לקבוצת ליגה שנייה, לקח על עצמו את כל מהלכי המפתח, בזמן שהלפרין ברח הצידה וצילם אותו. אותו דבר היה במשחק השני בניז'ני נובגורוד - הלפרין השאיר את קיצ'ן שישבור לבד את הראש מעמדות הגארד. וזה מה שמציק לך? שהוא לא הוריד את רוט למטה? זה מה שעושה אותו פחות שחקן מאני טיים מהלפרין? אני הייתי מפנה את השאלה לגרינברג אם כבר.
במילים אחרות, במשחקי המאני טיים של אמצע העונה, כשהשניים פחות שחוקים, היה ברור מי האחד שלוקח על עצמו ואמור לשבור את הראש ומי זה שבורח הצידה ומצלם אותו.

ושוב, אתה באמת חושב שבעיית המאני טיים של הלפרין היא בגלל הרגליים שלו? מה, הרגליים שלו היו דפוקות גם בגיל 20-25?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 11:21 am 
Freshman

אני לא חושב כך וגם כתבתי זאת. אבל נתת הנחה לקיצ'ן, אז גם הלפרין, שהיה במצב הרבה יותר קיצוני ממנו מבחינה גופנית, צריך לקבל אותה. אם כבר, להלפרין יש קייס יותר חזק מלקיצ'ן לטעמי, כי הוא ניצח כמה משחקים עבורנו העונה בניגוד לקיצ'ן, כולל שלשת ניצחון במשחק הראשון מול ניז'ני, וייתכן שהשחיקה והפציעה בקרסוליים (אאל"ט) גרמה לו להראות כך בחלק האחרון של העונה. זה גם מה שגרינברג אמר לגבי הלפרין, והוא לא אמר שום דבר דומה על קיצ'ן.
שוב, אני ממש לא חושב כך ואף סבור שלא כך, אבל להלפרין יש קייס הרבה יותר חזק. לדעתי אצל שניהם לא זו הסיבה.

לגבי קיצ'ן, את המשחק הראשון בגביע לא ראיתי (בערך משחק אחד מתוך שניים שלא ראיתי) לכן לא אוכל לחלוק עליך.
בכל אופן, קיצ'ן הוא לא שום רוברט הורי ליד הלפרין. אפשר לחשוב, אתה מאד מאד נסחף. לא זכור לי שהפועל ניצחה את ניז'ני במשחק השני, לכן זו לא דוגמא למה ששאלתי. מה גם שממה שזכור לי, הרבה מהמשחק, בעיקר במחצית השניה, היה גארבג' טיים. להפועל היו שלושה שחקנים שהגיעו למשחקי מאני טיים ומשחקים קשים - רייט, דאנקן וגם גרין (לצערי). אפשר גם להוסיף את דופרי, שאף פעם לא פחד לקחת אחריות (הוא לא היה האיש שצריך לקחת, אבל ידע שאין ברירה) אבל גרינברג מחק אותו בפלייאוף. חוץ מהם, כולם ברחו מאחריות בדרך כזאת או אחרת. אגב, גם גרין ניצח לנו כמה משחקים העונה, דרך ההגנה בעיקר.

מאד מאד מציק לי שהוא לא הוריד את רוט לאותיות, כן. גם את יזרעאלי וגם את סקוורר. זה היה יכול להוציא את רוט מהסדרה במקום להחזיר אותו לחלוטין אחרי הסדרה המזעזעת מול נ"צ, ועוד הוסיף חטא על פשע כשנתן לרוט לקרקס אותו. אי אפשר להפיל את הכל על המאמן, הוא הרי נותן חופש לשחקנים, אז למה קיצ'ן לא יכול לקחת יוזמה ולעשות את מה שגם מי שעיוור יודע שצריך לעשות? מה הוא איזה רוקי? הבחור בן 28. מי ישמע איזה תרגילים צריכים בשביל זה, סה"כ חסימה קטנה לאיזור הוויק סייד. אם רייט מסוגל לקחת יוזמה, כמו דאנקן, גרין ודופרי, גם הוא יכול לפחות לנסות את היתרונות שלו. תפסיק לעשות לו הנחות.

קיצ'ן לא שחקן פחות טוב מהלפרין במאני טיים, אבל לדעתי לא יותר טוב, בטח ובטח שלא הרבה יותר טוב ובטח ובטח ובטח שלא רוברט הורי לידו, וזה לא נאמר לזכותו של הלפרין, אם תהית.

נערך לאחרונה על ידי סאנצ'ו בתאריך ב' יוני 23, 2014 11:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 11:32 am 
Hall of Famer

לא בכל משחק מאני טיים אתה תנצח, זה לא אומר שום דבר על תפקודם של שחקנים ספציפיים. במשחק בניז'ני נובגורוד קיצ'ן היה פחות או יותר השחקן היחיד שתיפקד, בזמן שהלפרין לקח 3 זריקות כל המשחק ורוב הזמן זז הצידה והסתכל עליו. בדיוק כמו במשחק הגביע נגד הגליל. כבר 2:0 לקיצ'ן במשחקי דו אור דיי.
לפעמים השחקן האחד שלוקח על עצמו ומתפקד גם יביא נצחון, למרות שמי שאמור לעזור לו נותן לו לשבור את הראש לבד. לפעמים השחקן האחד לא יספיק למרות שהוא באופן אישי עושה מה שצריך. זה שירושלים הפסידה כמו שהפסידה בניז'ני נובגורוד זה לא לחובתו של קיצ'ן, הוא אחד היחידים שזה לא אמור לבוא לחובתו. זה לחובתו של מי שלא תיפקד ובעיקר לחובת מי שפחד לנסות לתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 11:35 am 
Hall of Famer

טל כתב:

גרינברג חיסל אותו)ואת הלפרין),גמר אותו טוטאלית ,במהלך הרוב המוחלט של המשחקים קיצ'ן שיחק הכי הרבה דקות בבירה(בצוותא עם יותם),בפלייאוף(גם נגד חולון) גרינברג שיחק עם רוטציה קצרה במיוחד,ירושלים למדו את הלקח ובגלל זה ינחיתו רכז ישראלי (או קומבו) לספסל וכמות הדקות של קיצ'ן ירדו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 12:04 pm 
Freshman

זה נאמר כי הרבה פעמים בהפסדים, לבטח בהפרשים כמו שניז'ני ניצחה אותנו, שחקנים קולעים ולוקחים "יוזמה" כשהמשחק גמור ולכן אני לא מחשיב את זה. במשחק השני מול ניז'ני המחצית השניה היתה פחות או יותר לפרוטוקול, ואני לא זוכר מקיצ'ן משחק יוצא דופן, לא יותר מפרחוסקי או דופרי בצורה משמעותית. לעומת זאת, במשחק הראשון מולם (כנראה שזה לא מאני טיים בשבילך, עכשיו זה הפך לדו אור דיי) הלפרין היה האיש ומנהל המשחק, כולל שלשת ניצחון. אז ממש לא 2-0, ואני לא בקטע של לשחק איתך משחקים כאלה. מבחינתי תגיד 20-0 לטובת קיצ'ן, לך על 250-0 מבחינתי, זה לא יסתור את זה שאתה טועה.

אני ראיתי את מרבית המשחקים של הפועל, וגם הרבה את ראשון של קיצ'ן וקרופורד. הוא לא האיש שיקח קבוצה על הגב, לא שחקן מאני טיים ואף פעם לא היה. הוא שחקן יחסית אדיש, בודאי שיחסית לרייט, דאנקן ודופרי. זה שאתה מחפש משחק בודד או שניים שהוא ניצח במאני טיים (כמו זה של הגביע) אולי יראה שיש לו הבלחות פה ושם, אבל ממש לא יעשה אותו רוברט הורי מול הלפרין ולא ישנה את העובדה שהוא לא שחקן של מאני טיים, גם לא לעומת יותם.

אני מאד אוהב את קיצ'ן וחושב שהוא חייב להשאר, הוא סולידי במהלך העונה ומריץ מצוין את הקבוצה, בעיקר אדיר במתפרצות, אבל במשחקים של חצי מגרש, אגרסיביים וקריטיים הוא לא האיש ואני לא מצפה ממנו שיהיה האיש. אין לו את הסקיל סט והאגרסיביות. בשביל זה יש שחקנים כמו דאנקן, רייט, דונטה, רייס וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 12:24 pm 
Hall of Famer

קיצ'ן סיים את המשחק השני מול ניז'ני כקלעי המוביל של הקבוצה ב-15 נק' עם 87% מהשדה. אולי זה קטן על הסטנדרטים שלך. והזכרון שלך בוגד בך לא רק בזה, אלא בכלל ממה שאתה זוכר מהמשחק. במחצית במשחק השני התוצאה הייתה 3 הפרש (כלומר שוויון כללי) ובסוף הרבע השלישי - 13 הפרש (10 בכללי) זה לא מעט אבל גם לא מקרה אבוד. אז המחצית השנייה לא הייתה לפרוטוקול ואפילו הרבע הרביעי היה לפרוטוקול רק לקראת סופו. 4 דקות לסיום עוד היה רק 10 הפרש (כלומר 7 בכללי). אז בוא תשנה את תפיסת ההיסטוריה שלך קצת.
ולגבי המשחק הראשון, תגיד לי, אתה דונטה סמית' שלא מבין את המשמעות של משחק ראשון בסדרת בית חוץ? זה לא משחק דו אור דיי ואפילו לא 100% מאני טיים, זה כמו מחצית ראשונה במשחק רגיל ולנצחון בו אין שום משמעות כשלעצמו, כמו שלנצחון במחצית של משחק רגיל אין שום משמעות. שלשת באזר במשחק כזה זה עוד 3 הפרש במחצית. במשחק בכזה ההבדל בין שוויון לפלוס 3 הוא כמו ההבדל בין פלוס 3 לפלוס 6 או בין מינוס 1 לפלוס 2.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' יוני 23, 2014 12:34 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 12:27 pm 
Senior

רק לי יש דז'ה וו מויכוחי קובי ולברון למיניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 12:53 pm 
Freshman

אתה מדבר סטטיסטית, מי שראה את המשחק ראה שהחל מהמחצית השניה המשחק היה לחלוטין בשליטה של ניז'ני שעלתה ופירקה את ירושלים בהגנה ולהפועל יצאה הרוח מהמפרשים, לא היה ספק לאף אחד שהם ינצחו את המשחק. 10 הפרש בקצב כזה זה הפרש גדול וכך זה גם הרגיש, תשאל כל אוהד של הפועל שראה את המשחק.

בוא נפרק לגורמים את המשחק האדיר של קיצ'ן. 6 נקודות ברבע הראשון שבו הקבוצה עוד תפקדה יפה וירדה עם יתרון.
ברבע השני, שבו הפועל התחילה לגמגם ואיבדה את היתרון, כמה נקודות היו לקיצ'ן? 0.
מה היה לו ברבע השלישי, שבו הפועל איבדה את המשחק דה פקטו, אתה שואל? 4 נקודות עד הדקה ה-25 וזהו.
את שאר ה-5 נקודות הוא קלע כשהמשחק היה אמא של הגארבג' טיים, החל מהדקה ה-34 ברבע הרביעי.
בדקה ה-25, בנקודה האחרונה שלו ברבע השלישי, היתרון לניז'ני היה 5 (בכללי 2), לפני שהוא קלע את הסל הבא שלו (באמצע הרבע הרביעי), לאחר 9 דקות משחק, היתרון כבר היה 15. איפה הוא היה ב-9 דקות שהם הגדילו את הפער?

בקיצור, ברבעים הקריטיים באמת כשהמשחק היה תקוע - השני והשלישי - היו לקיצ'ן 4 נקודות. ממש החזיק את הקבוצה בחיים במשחק שלא היה מבייש את אמ ג'יי.
אחלה קייס בנית לעצמך פה, כנראה שאתה יותר מדי מסתמך על סטטיסטיקה. לפחות תבדוק אותה לעומקה.

בנוגע למשחק הראשון, לדעתי יש משמעות אם מנצחים את הראשון או לא ובכל אופן זה משחק סופר קריטי, כי אם הפסדת משחק כזה בבית ועוד בהפרש קצת יותר גדול, אתה מגיע למשחק השני, במגרש מאד ביתי (עד לסדרה מול צסק"א) בסיטואציה קשה מאד וכל בריחה קטנה עלולה לשבור אותך. אבל זה לא רלוטני, כי להגיד על משחק כזה שהוא לא משחק מאני טיים 100% (מה זה ההגדרות המוזרות האלה שלך? או שמאני טיים או שלא. מה אתה מכניס לי אחוזים עכשיו?) זה זלזול באינטיליגנציה. משחק מאני טיים זה לא רק משחק דו אור דיי או מה שאתה קובע שזה, למרות שזה לא מתאים לך לקייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איך אני שונא את טיעוני ה"לא היה לאף אחד ספק" (שניים רק לטיעוני ה"X הוא Y לעניים"). ואם צסק"א היו מנצחים את מכבי בחצי גמר הפיינל פור אז לאף אחד לא היה ספק שמכבי לא מסוגלים לחזור מ15 הפרש. ממתי זה שלקבוצה יוצאת הרוח מהמפרשים זה תיאור אובייקטיבי של מצב כלשהו?

גם התיאור של קיצ'ן כשחקן אדיש זה משהו שהרמת גבה זו תגובה מינימלית אליו. מה הופך אותו לאדיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:20 pm 
Freshman

ויכוח מצחיק.
לטעמי קיצ'ן ויותם הם צמד הגארדים ישראלי-זר השני הכי מוצלח בליגה השנה ובלי ספק האחד עם הכי הרבה אינטליגנציה.
מזל ששניהם נשארים ויוכיחו שוב בשנה הבאה לכל המעוניין שהם באים לעבוד.
שניהם בטופ 5 בליגה של +-
קיצ'ן עשירי בנק' מדד, יותם שני מבין הגארדים הישראלים אחרי לימונד..

את שניהם אני זוכר מנצחים משחקים, בעיקר בתחילת העונה, עד שהגיע רייט (והשתלט לקראת הפלייאוף) והם נהיו שחקנים שוליים בהצגה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:27 pm 
Freshman

אז לא לכולם, אבל לי ולעוד אוהדים שראו את המשחק. זה מה שהפריע לך בכל הדיון? אתה רוצה שאני אוסיף לכל מילה שניה שלי את המילה לדעתי?

קיצ'ן אדיש באופן יחסי לדעתי, בעיקר במשחק עומד, אולי לא אדיש ביחס לליאור אליהו אבל ביחס לרייט ולדאנקן בהחלט. הרבה פעמים מוותר על הזריקה לשלוש כשיש לו מבטים טובים, לא מספיק חודר ולא מספיק יוזם במשחק עומד, לא אגרסיבי בהתקפה (יש לו יתרון על לא מעט רכזים בלואו פוסט), הרבה פעמים נרדם בהגנה. אני לא קונה את העניין של הברומטר שלנו בהגנה וכו', לדעתי שחקן הגנה סביר באישית, לעיתים (כמו בסדרה מול חיפה) רע. הוא לא אדיש בכל הנוגע למשחק ריצה ולרבאונד, שם הוא בהחלט שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:29 pm 
Freshman

נראה לי שאתה משתמש במילה אדיש בצורה שונה מרוב דוברי העברית.
יכול להיות שאתה מתכוון לומר פאסיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:31 pm 
Hall of Famer

אמא של הגארבג' טיים בדקה ה-34, כשבדקה ה-36 היה 7 הפרש בכללי? על מה אתה מדבר?
7 הפרש 4 דקות לסוף זה גארבג' טיים בשבילך? אתה יכול לקרוא לי "מדבר סטטיסטית", אבל אתה מדבר פשוט הזוי. תבדוק את מילון המושגים שלך. אם בדקה ה-34 זה אמא של הגארבג' טיים, אז בטח 2 דקות אחרי זה (כשההפרש עומד על 7) זה סבתא של גארבג' טייים.

ועכשיו קח את הפירוק שעשית לקיצ'ן ותעשה אותו דבר להלפרין, את כל 3 הזריקות שהוא לקח במשחק הזה. בוא ונתח לי אותן אחת אחת, וספר לי איך הוא בהשוואה לזה שקלע 15 נק' ב-87% מהשדה אבל זה "סטטיסטי" מדי לטעמך, כי הרי בדקה ה-34 כשהמשחק עדיין בטווח סביר זה "אמא של הגארבג' טיים". ה-15 נקודות לא נפלו על הדקות הנכונות, אבל 3 הזריקות של הלפרין - בטח כן.

ולמשחק ראשון בבית-חוץ יש משמעות בדיוק כמו מחצית במשחק רגיל. הנצחון בו הוא הובלה במחצית. זו כל המשמעות שלו. קשה לי להבין איך מתקשים לתפוס דבר כל כך פשוט, זה פשוט משחק עם שתי מחציות רק שהזמן ארוך פי 2. עוד 3 הפרש במשחק זה עוד 3 הפרש, זה כל מה שזה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' יוני 23, 2014 1:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:32 pm 
Freshman

לגבי זריקות מ3 של קיצ'ן - הוא מאוד מודע לעצמו, ויודע שהוא לא קלעי גדול.
מה שהיה יפה לראות זה איך החימום ואימון הזריקות משפיע עליו.
במשחקים בהם הוא קלע הרבה בחימום, הוא זרק הרבה וגם קלע במהלך המשחק.
בשאר המשחקים זרק בעיקר כשהיה חייב.

והלפרין שיחק פצוע העונה ועבר/יעבור עכשיו ניתוח בכף הרגל..
עדיין - נתן את המדד השני הכי גבוה לגארד ישראלי בפלייאוף - מיד אחרי לימונד, הרבה לפני רוט ויבזורי.

אגב יבזורי - מחישובון קצר שחפרתי עליו בצ'ה - הוא הכפיל את המדד שלו במשחקים נגד הפועל ירושלים בעונה+פלייאוף. ממש פי 2 בממוצע נגדינו מאשר הממוצע נגד כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 171 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: