אני לא חושב כך וגם כתבתי זאת. אבל נתת הנחה לקיצ'ן, אז גם הלפרין, שהיה במצב הרבה יותר קיצוני ממנו מבחינה גופנית, צריך לקבל אותה. אם כבר, להלפרין יש קייס יותר חזק מלקיצ'ן לטעמי, כי הוא ניצח כמה משחקים עבורנו העונה בניגוד לקיצ'ן, כולל שלשת ניצחון במשחק הראשון מול ניז'ני, וייתכן שהשחיקה והפציעה בקרסוליים (אאל"ט) גרמה לו להראות כך בחלק האחרון של העונה. זה גם מה שגרינברג אמר לגבי הלפרין, והוא לא אמר שום דבר דומה על קיצ'ן. שוב, אני ממש לא חושב כך ואף סבור שלא כך, אבל להלפרין יש קייס הרבה יותר חזק. לדעתי אצל שניהם לא זו הסיבה.
לגבי קיצ'ן, את המשחק הראשון בגביע לא ראיתי (בערך משחק אחד מתוך שניים שלא ראיתי) לכן לא אוכל לחלוק עליך. בכל אופן, קיצ'ן הוא לא שום רוברט הורי ליד הלפרין. אפשר לחשוב, אתה מאד מאד נסחף. לא זכור לי שהפועל ניצחה את ניז'ני במשחק השני, לכן זו לא דוגמא למה ששאלתי. מה גם שממה שזכור לי, הרבה מהמשחק, בעיקר במחצית השניה, היה גארבג' טיים. להפועל היו שלושה שחקנים שהגיעו למשחקי מאני טיים ומשחקים קשים - רייט, דאנקן וגם גרין (לצערי). אפשר גם להוסיף את דופרי, שאף פעם לא פחד לקחת אחריות (הוא לא היה האיש שצריך לקחת, אבל ידע שאין ברירה) אבל גרינברג מחק אותו בפלייאוף. חוץ מהם, כולם ברחו מאחריות בדרך כזאת או אחרת. אגב, גם גרין ניצח לנו כמה משחקים העונה, דרך ההגנה בעיקר.
מאד מאד מציק לי שהוא לא הוריד את רוט לאותיות, כן. גם את יזרעאלי וגם את סקוורר. זה היה יכול להוציא את רוט מהסדרה במקום להחזיר אותו לחלוטין אחרי הסדרה המזעזעת מול נ"צ, ועוד הוסיף חטא על פשע כשנתן לרוט לקרקס אותו. אי אפשר להפיל את הכל על המאמן, הוא הרי נותן חופש לשחקנים, אז למה קיצ'ן לא יכול לקחת יוזמה ולעשות את מה שגם מי שעיוור יודע שצריך לעשות? מה הוא איזה רוקי? הבחור בן 28. מי ישמע איזה תרגילים צריכים בשביל זה, סה"כ חסימה קטנה לאיזור הוויק סייד. אם רייט מסוגל לקחת יוזמה, כמו דאנקן, גרין ודופרי, גם הוא יכול לפחות לנסות את היתרונות שלו. תפסיק לעשות לו הנחות.
קיצ'ן לא שחקן פחות טוב מהלפרין במאני טיים, אבל לדעתי לא יותר טוב, בטח ובטח שלא הרבה יותר טוב ובטח ובטח ובטח שלא רוברט הורי לידו, וזה לא נאמר לזכותו של הלפרין, אם תהית.
נערך לאחרונה על ידי סאנצ'ו בתאריך ב' יוני 23, 2014 11:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
|