ראי שעל הקיר כתב:
קיצ'ן סיים את המשחק השני מול ניז'ני כקלעי המוביל של הקבוצה ב-15 נק' עם 87% מהשדה. אולי זה קטן על הסטנדרטים שלך. והזכרון שלך בוגד בך לא רק בזה, אלא בכלל ממה שאתה זוכר מהמשחק. במחצית במשחק השני התוצאה הייתה 3 הפרש (כלומר שוויון כללי) ובסוף הרבע השלישי - 13 הפרש (10 בכללי) זה לא מעט אבל גם לא מקרה אבוד. אז המחצית השנייה לא הייתה לפרוטוקול ואפילו הרבע הרביעי היה לפרוטוקול רק לקראת סופו. 4 דקות לסיום עוד היה רק 10 הפרש (כלומר 7 בכללי). אז בוא תשנה את תפיסת ההיסטוריה שלך קצת.
ולגבי המשחק הראשון, תגיד לי, אתה דונטה סמית' שלא מבין את המשמעות של משחק ראשון בסדרת בית חוץ? זה לא משחק דו אור דיי ואפילו לא 100% מאני טיים, זה כמו מחצית ראשונה במשחק רגיל ולנצחון בו אין שום משמעות כשלעצמו, כמו שלנצחון במחצית של משחק רגיל אין שום משמעות. שלשת באזר במשחק כזה זה עוד 3 הפרש במחצית. במשחק בכזה ההבדל בין שוויון לפלוס 3 הוא כמו ההבדל בין פלוס 3 לפלוס 6 או בין מינוס 1 לפלוס 2.
שם אמרת. לומר שלנצחון אין שום משמעות זה בדיוק כמו לומר שלשלשה של הלפרין לא היה חשיבות, כי היא היתה ההבדל בין ניצחון בשלוש או שוויון. יאללה, תמרח את הטיעון ותאמר שהכוונה היתה אחרת וכו׳.
לא הפרדתי את השלשה ואמרתי שבגללה היה להלפרין משחק טוב, אלא שזו היתה שלשה מאד חשובה שחתמה משחק מצוין שלו. אבל מה זה חשוב, זה לא משחק מאני טיים, סתם משחק חסר חשיבות.u
ראית בסטטיסטיקה של משחק חשוב שחקן שקלע הכי הרבה נקודות בקבוצה + באחוזים טובים ---> (מסקנה) השחקן הינו שחקן מאני טיים, היחידי שהופיע למשחק והחזיק את הפועל במשחק. נו באמת. חבל שלא בדקת את הסטטיסטיקה לעומקה לפני שטיפסת על העץ. אבל עכשיו כנראה שבחיים לא תרד ממנו, בחיאת ראבאק, תדלג ותמצא משחק אחר כבר.
תמשיך גם להתעלם מכך שהשחקן הזה קלע 4 נקודות בשני הרבעים הכי קריטיים, בהם הפועל איבדה את היתרון וניז׳ני השתלטו על המשחק, והשחקן נעלם לחלוטין עד לאמצע הרבה הרביעי ולמשך 9 דקות, בהן ניז׳ני הגדילה את הפער ל-15.
כל פעם אתה דוחף את הלפרין למשחק הזה, למרות שאמרתי כבר כמה פעמים שהלפרין לא הופיע אליו, וזה ממש אבל ממש לא היה הדיון שלנו. דיברנו על עונה שלמה, ולא על המשחק הבודד הזה, אלא אם כן אתה מחליט מי שחקן מאני טיים ומי לא על סמך משחק אחד, שגם הוא מסתמך על סטטיסטיקה יבשה, כי עם זה אני לא מסוגל להתווכח, נראה לי שלא קיים אחד שמסוגל, אולי אתה עם עצמך?
וזה התחיל עוד יותר מוקדם בטיעון המצחיק שלך שקיצ׳ן היה מותש ובגלל זה נראה איך שנראה בשלב הסופי של העונה, כשלהפרין, שנשחק יותר ממנו במהלך העונה ושיחק עם פציעה, לא זוכה להנחות הסובייקטיביות שלך אלא להפך, מקבל זלזול מוחלט. האירוניה, כבר אמרתי?
אסכם בכך, ואולי אתה לא מבין אותי נכון - הלפרין הוא לא (!!!) שחקן של מאני טיים, אבל גם (!!!) לא קיצ׳ן, בטח שהוא לא ר-ו-ב-ר-ט ה-ו-ר-י לעומתו. אם כבר, הלפרין ניצח להפועל יותר משחקים העונה. זהו. זה היה בסיס הויכוח, לא הוכחת לי שהטענה שלך נכונה כי היא פשוט לא (גם לא ע״ס משחק הגביע וגם אם היית צודק - ואתה לא - במשחק השני מול ניז׳ני).
שא ברכה ידידי, אני עברתי הלאה לאיפה שהמגוחכים וההזויים הולכים כדי לנוח, מיציתי את הדיון.
בקיצור יש לכם ווינר כמו דונטה ולידו אליהו קיצן והלפרין. פנטסטי פשוט רביעיית ווינרים