סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 12:37 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
WTF כתב:
הוא ירים כיסא? אתה עיוור, מונע שנאה. הוא נראה בהיסטריה ונאחז בכיסאו כשגוררים אותו משם. הוא אומר לה, את לה יכולה להוציא אותי, את צריכה להזהיר אותי.

אני רחוק מאוד מלחבב את האדם ודעותיו, יש מצב שמקומו בכלא. עם זאת, מבחינתי בסיפור הזה הוא בתחום הסביר (לאלי ישי יש דם על הידיים לגבי אסון הכרמל - תזרוק אותי לעזה, בחייאת). רגב הבהמה והאדיוט שיושב לידו מתנהגים בגסות ובריונות מעוררת פלצות סטייל כיתה ג2 טיפולית.

היא ושכמוה, וזה שהעם "אוהב אותה", הם הסיבה האמיתית שאין ישועה למדינה הזאת - יש פה רוב הולך וגדל של מטומטמים.

אבל כבר קראתי אותך כותב ומתבטא, ואין לי עניין להיכנס לדיון פוליטי מעבר למה שכתבתי - אתה קיצוני מדי ואנחנו לא נסכים על כלום אף פעם.

מונע משנאה? לא התכוונתי שהוא באמת היה בדרך להרים כיסא ומישהו מנע זאת ממנו, אלא שהטונים שהוא הגיע אליהם בנוסף לאטרף שתקף אותו באותו רגע גרם לתחושה שהבנאדם אוטוטו דופק מכות למישהו. אם זו היתה הפעם הראשונה, ניחא. אבל מדובר בדפוס התנהגות חוזר שלו, כך שאין ספק שמדובר בבהמה, ואני כלל לא נכנס לתוכן הדברים שלו.

ויפה שקראת אותי והחלטת שאני אדם קיצוני. שני דברים אני יכול להבטיח לך:
(1) רוב הדברים שאני כותב, מתבססים על דברים מוכחים ו\או מאוד מקובלים להבדיל מרחשי לב, כפי שרבים כאן נוהגים לזרוק ולא אתמקד בשמות כרגע.
(2) אם קראת את דבריי והסקת שאני קיצוני (להבדיל מנוקב ונמנע מפוליטיקלי קורקט), אז כדאי שתבחן מחדש את אוצר המונחים שאתה עושה בהם שימוש. אלא אם כן אתה מתבסס על דברים שאמרתי לפני מס' שנים, כשהייתי יותר צעיר, פחות חכם ובעל דעות שהשתנו עם הזמן. כמו שאומרים ''רק חמור לא משנה את דעתו''.

נערך לאחרונה על ידי פאפאלוקס בתאריך ד' יולי 16, 2014 1:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 12:42 am 
Hall of Famer

רק אציין שבתור ימני מוכר פה בפורום שגם ראה את הוידא, רגב היתה בהמית יותר ולא במעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 12:50 am 
Sophomore

ראובן כתב:
דבר ראשון, לא מדובר על איזו שטות היפותטית שמירי רגב אמרה פעם, אלא על ההתנהגות הבהמית שלה באירוע הספציפי הזה, שהתעלמת ממנה לחלוטין. ודבר שני, סליחה שאני לא משחק במשחקי מי יותר ברברי ומי יותר נחמד.

וחוץ מזה, עם הקביעה האובייקטיבית שהיא בסה"כ מדברת מהלב ושההמון אוהב זאת באמת קשה לי להתמודד. תמשיך להסתכל רק לצד הנכון והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

שוב, לא חולק על העובדה שמירי רגב רחוקה מלהיות דמות ממלכתית, ושדבריה לרוב מבוססים על תחושות רגשיות ופנייה אל ההמון (להלן "האספסוף") שאוהב דיבורים מן הסוג הנ"ל כי אינם מצריכים מחשבה עמוקה והם פונים אל הרגש בלבד. לא ציינתי שאני חלק מההמון הזה שהולך אחריה, אלא ציינתי עובדה ואת דמותה.
ועם כל האמור לעיל, היא עדיין לא חצתה את כל הקווים האדומים של התנהגות (שוב, בלי להיכנס לדיעותיה) שאותם מר זחאלקה חצה מזמן. לא חושב שראיתי אותו פעם אחת מנהל דיון בצורה רגועה ושליווה והוא תמיד חייב להתלהם ולהתבהם. וגם כל הבלאגן במקרה הזה החל בגלל שהוא לא מסוגל לנהל דיון בצורה תרבותית. הסרטון ממש לא הביא אותי לגבש לגביו את הדיעה הזו, אלא שהוא סה"כ היווה את הטריגר.
העובדה שכ"כ נוח לכם כל הזמן להתייחס רק למירי רגב, כשפעם אחת לא נתקלתי בתמיהה לנוכח ההתנהגות של הזחאלקה מעידה על צביעות. אז נכון, מירי רגב לא ממש עוזרת לתדמית שלה ושל קהל מעריציה, אבל היא לא שונה מעשרות שקדמו לה בעבר. לעומת זאת, זחאלקה הוא בפירוש כן. פשוט אדם מפחיד.

ולחילופין, במידה ואני מוכן לקבל את הטענה שהיא התנהגה במקרה הספציפי הנ"ל בצורה לא פחות בהמתית ממנו (ואני חייב לציין שהתגובות שלכם אכן גרמו לי להסתכל על התמונה בצורה קצת שונה), מדוע שוב אתם לא מסוגלים להתייחס להתבהמות של זחאלקה ולכאורה לטעות במקום בו אני טעיתי, להגדרתכם?

עמוס, היא קראה לו טרוריסט הוא צעק שם רוצחים, ושאר פנינים. מעניין למה אתה מתעכב דווקא על מה שהיא אמרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 2:16 am 
Hall of Famer

אני לא מתעכב דווקא על מי שהיא אמרה, יותר על המשפט "טול קורה מבין עיניך".
היה דו שיח (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מביש בין שני חברי כנסת, מי יותר מי פחות, אבל אתה מתעכב רק על צד אחד וקורא לו בושה. אז בסה"כ ציינתי שהיו שם שני צדדים לאותו מטבע ביזיוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 10:40 am 
Sophomore

מג'מאל זחאלקה אני לא מצפה לכלום. מירי רגב היתה הדוברת של הצבא ששירתתי בו, גרה בעיר בה גדלתי, והיא נבחרת ציבור של הרוב השולט ולא של מיעוט - והעובדה הזו מחלחלת בעיני - שאדם כמו מירי רגב נמצא ב-120. קשה לי לחשוב על אדם פחות ראוי.

במאמר מוסגר - יש דברים שמותר למיעוט לומר ולעשות ולרוב אסור. כשמיעוט עושה את זה הוא עומד על זכויותיו הדמוקרטיות. כשהרוב עושה את זה הוא מתנהג בבריונות / גזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 11:05 am 
Sophomore

לגביי ה''מאמר המוסגר'' שלך: מי בדיוק קבע זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 10:23 pm 
Junior

שמישהו יסביר לי את הדבר הזה... https://twitter.com/EranVered/status/488816962995097602

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 11:09 pm 
Junior

מה הבעיה? אוהד הפועל סמולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2014 11:53 pm 
Junior

למה הוא מתייג את קסאם היברו ואז פותח במילה ערבית?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 18, 2014 11:13 am 
Junior

פרופסור אסא כשר מחבר הקוד האתי של צהל אומר שמי שאומר הרעים לטיס או רוצחים לטיס משמש כיחצן של חמאס. יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 18, 2014 12:17 pm 
Junior

רן כתב:
פרופסור אסא כשר מחבר הקוד האתי של צהל אומר שמי שאומר הרעים לטיס או רוצחים לטיס משמש כיחצן של חמאס. יפה.

לא הבנתי. אתה חולק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 18, 2014 2:10 pm 
Junior

המילה יפה לא הסגירה לך שאני מסכים איתו?
הנושא הזה שאני פתחתי גם לא נתן לך טיפ?
מייגע משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי