סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 3:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד וולפסון כתב:
צ'ונסי, אני די משוכנע שדוראנט ישחק לפחות חצי מהזמן בתור 4 במשרה מלאה בטורניר הזה

יותר מזה, אני די משוכנע שדוראנט ישחק כמעט או את כל הדקות שלו כ-4, ובעמדה 3 נראה בעיקר את ג׳ורג׳, הארדן, קצת קליי.
ברור שמילסאפ לא יגיע כדי לשחק 30 דקות, אבל הוא המחליף המתאים ביותר בעמדה הזו לטעמי, מבין אלה שנשארו בסגל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 4:29 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
צ'ונסי, אני די משוכנע שדוראנט ישחק לפחות חצי מהזמן בתור 4 במשרה מלאה בטורניר הזה

חצי מהזמן בתור 4 במשרה מלאה?

ואם הוא יעבוד כל הזמן בתור 4 בחצי משרה, איך תבדיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 5:08 pm 
Sophomore

שלושה שחקנים שיהיו חסרים לי הפעם
טוני פארקר
ג'ינובלי
ושאראס
שנתנו הצגות גדולות במדי הנבחרות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 5:27 pm 
מנהל פורום

אולי זה סתם עניין של סמנטיקה, אבל האישיו פה זה לא באיזה עמדה כביכול דוראנט משחק, כי הרי זה לא שהוא ישנה משהו בצורת המשחק שלו. הוא במילא ישחק באותה הצורה ובאותו התפקיד בהתקפה. העניין הוא אם רוצים הרכב שיש בו עוד 2-3 או עוד שחקן פנים ליד דוראנט.

זאת אומרת, אם נתייחס לתפקוד האמיתי של השחקנים בפועל ונצא מהמסגרת שמחייבת שתמיד יש עמדות 1-5, אז או שהאמריקאים משחקים עם עוד שחקן כנף בהרכב של גארד מוביל כדור, גארד קלעי, סוינגמן, סמול (דוראנט), פאוור-סנטר או בהרכב שיש בו עוד שחקן שמסתובב בצבע ושלושה בחוץ: של גארד מוביל כדור, גארד קלעי, סמול (דוראנט), פאוור, פאוור-סנטר.

בלי קשר, פורסם סגל נבחרת אוסטרליה לאליפות:
http://www.fiba.com/basketballworldcup/ ... ers--squad

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 6:46 pm 
Junior

זה לא סמנטיקה כי יש את הצד השני של המגרש.
אם דוראנט משחק 3 ויש עוד שני גבוהים אז ההרכב האמריקאי הופך כבד ואיטי יחסית בהגנה לעומת הרבה נבחרות אחרות שיתרוצצו להם בין הרגליים ויריצו אותם.
אם הוא משחק 4 אז יש להם אפשרות גדולה יותר לשחק סמול בול (במונחי NBA ) אבל להיות מהירים כמו היריבים ודוראנט יכול לשמור כל 4 אירופי כמעט.
מאמן אירופי חכם יכול לנצל את המיסמצ'ים לכיוונו בדיוק כמו שהאמריקאים ינסו לעשות להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 7:08 pm 
מנהל פורום

הסמנטיקה היא בהבדל בין איך שאני מגדיר את העמדות לבין איך שאתה הגדרות, לא בין אם דוראנט משחק 3 או 4.

בכל מקרה מה שאתה כותב זה לא מדוייק, כי במקרה של הנבחרת האמריקאית זה לא שההרכב הגבוה שלהם יהיה כבד ואיטי, אלא פשוט יאבדו את יתרון המהירות והאתלטיות הענק שיהיה להם בהרכב נמוך. בהרכב הגבוה שלהם הם עדיין יוכלו להתמודד בלי בעיה עם המהירות של קבוצות יריבות, פשוט כאמור לא יהיה להם יתרון גדול כמו בהרכב נמוך (יהיה אבל יתרון אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 12:53 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהיתרון של האמריקאים בסמול בול הוא בהתקפה, ממש לא בהגנה. קווין דוראנט ולפניו כרמלו אנתוני מהווים שחקן שהאירופאים לא מסוגלים להתמודד איתו. גבוה שמשחק כמו גארד, קולע מהשלוש (אנתוני בקשת האירופאית קלע היטב), מהיר מהשומר שלו ואם השומר שלו נצמד אליו, אז הצבע פתוח לחלוטין. בהגנה לאמריקאים תחת ששבסקי הייתה בדר"כ בעיה, שהתגמדה מול היתרון ההתקפי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 4:42 pm 
Junior

לאור העובדה שמרבית הנבחרות החזקות לא באמת יהיו חזקות בטורניר הזה (צרפת בלי פרקר ועוד, ארגנטינה בלי ג׳ינובילי), די ברור שהאמריקאים והספרדים יטיילו להן לגמר.
לאור הביתיות של הספרדים, והחיסרון בשחקני צבע משמעותיים, לספרדים תהיה הזדמנות אמיתית לנצח, אפילו הייתי אומר שהם יוכלו להיתפס כפייבוריטית למשחק הזה כשיגיע.

לפני שנתיים, על מדליית הזהב באולימפיאדה, בלי ביתיות לספרדים, ועם לברון וכרמלו וקובי ופול ולאב וטייסון (סופר משמעותי להגנת הצבע מול הפוסט-אפס של הגאסולים, בעיקר מארק. לפרטים ניתן לראות את ממוצע הספיגה במנש בעונה שעברה, שם הניקס איפשרו את מספר הנקודות הנמוך ביותר),
עם כל זה, הקבוצות נכנסו לרבע האחרון בשוויון.

לאמריקאים תהיה בעיה אמיתית להתמודד עם הגאסולים. בעיקר מארק, ששם במשחק ההוא 8-10 מהשדה ב-17 דקות בלבד עקב בעיית עבירות. אם לא היה מסתבך, סיכוי טוב שהספרדים לוקחים את המשחק הזה בהנהגתו, פשוט היה בלתי ניתן לצערי.
אפרופו, אמנם בפעם האחרונה דווקא מארק היה זה שהסתבך, אבל הפעם זה דווקא יכול לעבוד לצד השני. האמריקאים מדברים הרבה על כך שהשריקות במפעלי פיב״א שונים לחלוטין ממה שהם רגילים באמריקה.
ההנחה היא, למשל, שטים דאנקן פרש בזמנו מכדורסל בינלאומי רק בגלל שהיה מתוסכל מכך שהוא לא הצליח להישאר על המגרש בטורנירים, ששרקו לו עבירות לדברים קטנים שהוא רגיל לעשות כמעט בכל התקפה בספרס.
לאמריקאים בטורניר הזה יהיו ככל הנראה שלושה שחקנים שיכולים לשמור על מארק, שלושתם ילדים (חדגבה, דראמונד, קאזינס), שלושתם ילדים שלא ממש מכירים את אופי השיפוט בפיב״א, וגם כך לא בדיוק השמות הראשונים שהיית רוצה שיישמרו לך על מארק גאסול במשחק גמר (אגב, קאזינס אמר בראיון בגרנטלנד לא מזמן שהשחקן היחיד בליגה שמשאיר לו סימנים על הגוף לימים שאחרי המשחק זה מארק גאסול).
דייויס כרגע חלש מדי פיזית לשמור עליו, דראמונד ילד למעמדים האלה ונוטה להסתבך בעבירות, קאזינס גם כך לא שומר פוסט גדול, והוא מראש מגיע מפוחד למפגש מול גאסול לפי דבריו.
זאת תהיה בעיה אמיתית, לאמריקאים בסגל הנוכחי פשוט אין איך להתמודד בצורה קונבנציונלית עם הטחינה פנימה של הספרדים.

נושא נוסף שיקשה מאוד על האמריקאים זה הקהל. הספרדים ביציע יהיו בטירוף והאמריקאים פשוט לא מכירים דבר כזה, אני לא חושב שיש שחקן אחד בסגל שאי פעם התמודד בסיטואציה דומה למה שיהיה ביציעים בגמר הצפוי הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 5:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עם כל הכבוד לאחים גאסול, העומק והאתלטיות של האמריקאים בעמדות הגארד והפורוורד לדעתי לא ישאיר סיכוי לספרדים.
ד"א איזה גארד ספרדי יכול לעצור בהגנה מישהו מהגארדים האמריקאים? רוביו מגן קבוצתי טוב אבל חוץ ממנו יש את סרחיו וקלדרון המאותגרים הגנתית, נבארו ופרננדז שלא עושים הרבה חוץ מפלופינג ויויי שהוא סביר בהגנה. גם מי בדיוק ישמור על דוראנט וחד גבה ב-4? פאו הרך? קלאבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 5:36 pm 
Junior

״לא ישאיר סיכוי״ קצת (הרבה) מוגזם לטעמי. לפני שנתיים הם היו עמוקים יותר, מנוסים יותר, אתלטיים יותר, ועדיין נכנסו לרבע האחרון למשחק פתוח לחלוטין, ואז לספרד לא הייתה ביתיות, ולאמריקאים הייתה חבורה של ווינרים על המגרש בדקות האחרונות שלא התרגשו מהמעמד ומהלחץ (במובן הזה הם מזכירים את מכבי בליגה הישראלית בימי פיינל-פור. כולם מצפים שינצחו, ורק אם הם מפסידים זה עושה רעש ומעלה שאלות של איפה טעינו).
בכלל, הנבחרת הנוכחית של האמריקאים מזכירה הרבה יותר את אלה שכשלו ב-2002, 2004, 2006, מאשר הנבחרות שבאו אח״כ עם כל העלית של הליגה וזכו בכל התארים הבינלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 6:19 pm 
Sophomore

חוץ מדוראנט באמת העלית של הליגה לא בנבחרת הזו
כשבחוץ יושבים לברון קובי כרמלו כריס פול ווסטברוק גריפין קווין לאב רונדו הווארד ולמרקוס אולדרידג'.
אם הם היו בסגל ביחד עם דוראנט וקארי האמריקאים היו לוקחים הרבה יותר בקלות.
ועדיין למרות הכל לדעתי הם פייבוריטים לזכות. רק מראה על העומק של הנבחרת הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 6:49 pm 
Junior

דוראנט וקארי, אבל במיוחד דוראנט, יחסלו גם את הספרדים.
אבל לא יהיו היילייטים סטייל הדאנקים של לברו קובי וייד בביג'ינג.
ווסטברוק יהיה מאוד חסר, למה שחקן ברמתו ועם המחויבות שלו לא ישחק? תעלומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 7:24 pm 
מנהל פורום

בנבחרות שכשלו לא היה את קאוץ' ק
אני חושב שאת המעבר מהכישלנות להצלחות עשתה הנבחרת האמריקאית לא בגלל איכות השחקנים שהיא הביאה אלא בגלל ששניתה את עמדת המאמן ממאמן NBA למאמן מכללות יחיד ומיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 30, 2014 9:58 pm 
Senior

צ'ונסי, יכול להיות שהספרדים יכולים לעשות צרות לארה"ב בחלק ההתקפי. עדיין, בכל ההודעה שלך לא ממש הסברת מה בדיוק יש לספרד למכור מול ארה"ב בצד השני.
נעזוב לרגע את דוראנט. חלק נכבד מהקו האחורי של ספרד ראינו בהגנה לא מזמן בפיינל פור במילאנו. אותו קו אחורי ששני גארדים בינוניים כמו היקמן ורייס די קירקסו באותו גמר. אותו קו אחורי, בחיזוק של נבארו(אף פעם לא היה שומר גדול) ורוביו, אמור להתמודד עם וול, רוז וסטפון קארי? קארי בעיקר הוא גיהנום לגארדים אירופאים. הוא אולי לא עובר אותם בקלילות בצעד הראשון, אבל הוא קולע מכידרור מטווחים שרוב השחקנים לא חושבים לזרוק מהם בכלל והוא יכול לעשות את זה מכל מצב. איך בדיוק הגנה כבדה כמו זו של ספרד אמורה להתמודד עם פיק אנד רול בין קארי לחדגבה?

דוראנט כמובן זה שובר השיוויון שאמור לגמור את הספרדים, גם אם האמרקאים כרגיל יזרקו בהגנה. ולגבי הקהל, זה לא יוון או סרביה. לספרדים יש קהל חביב, הוא בוודאי לא גיים צ'יינגר. לאף אחת מהנבחרות שכשלו כמדומני לא היה MVP מכהן של הליגה בשיא של הקריירה שלו, עוד שחקן בחמישייה הראשונה(הארדן) ושחקן בחמישייה השנייה(קארי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 2:12 am 
Freshman

לגבי המי ישמור ב-4 בצד הספרדי, הייתי אומר שאיבקה הוא אפשרות לא רעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 2:37 am 
Hall of Famer

ב-2006 האמריקאים שלחו נבחרת עלית. ווייד הגיע אחרי שהוא סחב את ההיט לאליפות, לברון עונה אחרי האליפות לקח את הקאבס לחלוטין לבדו עד לגמר אן.בי.איי וכבר היו קולות שהוא השחקן הטוב ביותר בליגה. מלו כרגיל היה מהסקוררים הטובים ביותר שיש והסגל הציג גם את כריס בוש, כריס פול, דווייט הווארד ואפילו את קואץ' קיי. הם אפילו נראו לא רע בכלל עד ההתפרקות בחצי הגמר מול יוון, בעיקר מול ההיי פיק אנד רול של דיאמנטידיס/פאפלוקאס עם סופו. אם תסתכל על הסגל של 2010 תגלה שהוא היה פחות טוב מזה של 2006. האמריקאים באופן קבוע מביאים לאליפות העולם סגלים פחות נוצצים.

לגבי הביתיות של הספרדים, אז ב-2010 האליפות שוחקה בטורקיה עם קהל טורקי סוער פי לא יודע כמה מזה של הספרדים. משחק הגמר היה כמובן מול הטורקים והסתיים עם הצגה מטורפת של דוראנט שהשתיק את כולם. אז נראה לי שדוראנט, סטפ קארי, דריק רוז ששותפו באותו משחק מכירים קצת יותר ממשחק מול קהל ספרדי.

חייבים לציין מה קווין דוראנט עושה באליפויות השונות. ב-2010, אליפות ראשונה שלו הוא סיים עם 22.8 נק', אבל זה ממש לא מספר את מה שהוא עשה. ברבע הגמר מול הרוסים הוא החל עם 33 נק'. בחצי הגמר מול הליטאים זה הסתיים עם 38 נק' ואילו בגמר הוא הסתפק רק ב-28 נק'. בבייג'ין לצד לברון, קובי ומלו דוראנט היה הקלע המוביל עם 19 נק' למשחק ובמשחק הגמר מול ספרד, הוא זה שהוביל את הנבחרת עם 30 נק' על הראש של הגאסולים. כמה שדוראנט הוא סקורר מדהים באן.בי.איי, באירופה הוא הרבה יותר מדהים. הוא פשוט השחקן המושלם למשחק האירופאי, בצוותא עם כרמלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 7:00 am 
Junior

דוראנט הוביל את ארה"ב לא בביג'ין אלא בלונדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 8:17 am 
Hall of Famer

אני אחזור על העובדות שכתבתי - באולימפיאדת בייג'ין הקלע המוביל של ארה"ב היה קווין דוראנט עם 19 נק'. הקלע השני היה כרמלו עם 16 נק'. במשחק הגמר דוראנט קלע 30 נק'. לברון היה הקלע השני עם 19 נק'. בבייג'ין דוראנט לאורך רוב האליפות היה המוביל של הנבחרת בצוותא עם לברון. מרבע הגמר, קובי שהיה חלש במשחקי הבתים הצטרף לצמד. למען האמת קובי בעיקר איפס את היד ל-3 במשחקים הללו. משתי נק' הוא המשיך באחוזים נמוכים, אבל הוא קלע בשלושת המשחקים האחרונים 4 שלשות למשחק בכמעט 50%.

בבייג'ין התפקיד של דוראנט היה ברור, סטרץ' 4 שלוקח שלשות. לאורך 8 משחקי האליפות היו שני משחקים בהם דוראנט זרק יותר זריקות משתי נק' מאשר מ-3 נק'. בשלושת משחקי ההכרעה דוראנט זרק 4 פעמים, 4 פעמים ו-5 פעמים משתי נק' לעומת 9, 10, 13 מתחום 3 הנק'. דרך אגב, דוראנט ומלו דופקים משחקים שאני לא זוכר שבנבחרת ארה"ב זה קרה. לדוראנט באליפות העולם 2010 היה משחק של 38 נק'. למלו גם היו משחקים של 37 נק' ו-35 נק'. תחת ששבסקי נבחרת ארה"ב הרבה פחות שיוויונית, הרבה יותר מחפשת את האיש החם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 9:20 am 
Junior

עמוס, איך קראו לאולימפיאדה שבה וייד התפוצץ והוביל את קלעי ארה"ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 31, 2014 11:29 am 
Hall of Famer

אופס, התבלבלתי :oops:
התכוונתי כמובן לאולימפיאדה האחרונה בלונדון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 12:22 pm 
Hall of Famer

הלילה משחק אימון פנימי ראשון של נבחרת ארה"ב.
הנבחרת הכחולה מול הלבנה.
נבחרת כחולה: סטפן קארי, אנתוני דיוויס, דמאר דרוזן, קנת פאריד, פול ג'ורג', גורדון הייוורד, קייל קורבר, מייסון פלאמלי, דרק רוז וג'ון וול
נבחרת לבנה: בראדלי ביל, דמרקוס קאזינס, אנדרה דראמונד, דוראנט, הארדן, אירווינג, לילארד, מילסאפ, צ'נדלר פרסונס וקליי תומפסון

דיווחים ראשונים ממחנה האימונים מדברים על יכולת טובה של דרק רוז עד עכשיו.

מבחינת הסגל, אני הייתי אומר כך:
חמישיה - סטפן קארי, ג'יימס הארדן, דוראנט, אנתוני דיוויס ודראמונד
ספסל - ג'ורג', לילארד, ג'ון וול, פרסונס, קליי תומפסון, מילסאפ ופלאמלי.

כעיקרון זו נבחרת עם המון גמישות שמצד אחד יש לה את האפשרות לנעול את הצבע לחלוטין עם שני חוסמים מצוינים דיוויס ודראמונד, ומצד שני, יכולים גם לעבור להרכב אתלטי של דיוויס ב-5, דוראנט ב-4 וג'ורג' בעמדה 3.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 1:08 pm 
Sophomore

לדעתי ההרכב השני שציינת יהיה החמישיה. דוראנט בכדורסל בין לאומי הוא 4, אני לא חושב שזה נכון לעייף אותו ברדיפה אחרי סמול פורוורדים של 1.95.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 1:28 pm 
מנהל פורום

דוראנט יכול להיות גם 2. השאלה זה עם איזה הרכב צוות המאמנים האמריקאי מרגיש שיש להם הכי הרבה יתרון. מניסיון העבר הם לא ישחקו רוב הזמן עם שני גבוהים ליד דוראנט, אז כן כביכול זה אומר שדוראנט ישחק בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 1:51 pm 
Freshman

קו אחורי של קארי וה ארדן זה מתכון להגנה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:59 pm 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
לדעתי ההרכב השני שציינת יהיה החמישיה. דוראנט בכדורסל בין לאומי הוא 4, אני לא חושב שזה נכון לעייף אותו ברדיפה אחרי סמול פורוורדים של 1.95.

זה ברור לי שזה יותר "סקסי", אבל עם דיוויס ודראמונד אתה פשוט שולט על כל קרש משני הצדדים והיריבות יסיימו משחקים עם 0 נק' בצבע. גם דראמונד וגם דיוויס זה שחקנים שביורוליג יכולים לסיים עונה עם 3-4 חסימות למשחק, ושניהם ריבאונדרים מעולים ואתלטים מצוינים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, נורטון, קרטמן ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: