סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע כמה השלשות של המונטנגרים היו קשות. הם בניגוד אלינו יודעים לקלוע משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 12:52 pm 
Hall of Famer

דווקא שיחקו על לימונד בדקות הסיום, כשרוצ'סטי על ארבעת עבירותיו שמר עליו.
מה שמפריע לי מאד זה שכולם מספרים לנו שמונטנגרו עדיפים עלינו. כלומר בגדול הם עדיפים עלינו, אבל לא כשניקולה פקוביץ' לא מגיע. הם נבחרת בינונית מאד שנבחרת ישראל בעיני עדיפה עליה. זה לא רמה שונה, אבל אני מאמין שעדיין הישראלים טובים יותר. חוץ מפקוביץ' חסר למונטנגרים עוד גבוה, לא?
היו דברים טובים במשחק אתמול (מקל, סלים קלים לרוב, גם מלחמה מדי פעם, יכולת הסקורינג של כספי) והדברים הרגילים הרעים (הנרפות בהגנה של כספי ובעיקר אליהו, כשהפעם גם מצטרף אליהם בשיא הכוח פישר, יניב גרין עדיין בטוח שהוא מחזיק בסט היכולות של האקים, קבלת ההחלטות של לימונד, התפקוד, או יותר נכון האי תפקוד של הלפרין בסיום משחקים). כמו שרשמו פה, הגנת הפיק אנד רול הייתה פאטתית. בעיקר עם פישר, אבל גם כשגרין היה על המגרש. הגבוה לא מספיק דחף את הגארד כשהוא יצא אליו והחילופים בהגנה לחפות על היציאה של הגבוה פשוט לא היו קיימים.

נקווה שזה משחק ראשון בקמפיין עם חלודה. יש אפשרות לתקן. אני חושב שניתן לנצח את המונטנגרים גם בחוץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 1:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אני היחיד שניסה להבין מי הפרשנית עם הקול הכריזמטי וחשב שזו ציפי ליבני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 1:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המושבע ה-13 כתב:
אני היחיד שניסה להבין מי הפרשנית עם הקול הכריזמטי וחשב שזו ציפי ליבני ?

חחח כן, לענת דרייגור יש קול של מורה. בכלל לא הבנתי את הקטע של שדר + שני פרשנים. לא עדיף במקום המורה ענת וגור שלף שהופך מול עינינו ואוזנינו לדני נוימן של הכדורסל, להביא פרשן אחד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 1:32 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
מה שמפריע לי מאד זה שכולם מספרים לנו שמונטנגרו עדיפים עלינו. כלומר בגדול הם עדיפים עלינו, אבל לא כשניקולה פקוביץ' לא מגיע. הם נבחרת בינונית מאד שנבחרת ישראל בעיני עדיפה עליה. זה לא רמה שונה, אבל אני מאמין שעדיין הישראלים טובים יותר. חוץ מפקוביץ' חסר למונטנגרים עוד גבוה, לא?

היה חסר להם עוד שלושה גבוהים: ווצ'ביץ', דובלייביץ' וסקוליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
עמוס לב כתב:

היה חסר להם עוד שלושה גבוהים: ווצ'ביץ', דובלייביץ' וסקוליץ'.

גם בלי כל הגבוהים האלה הלוואי עלינו גבוה אחד כמו גולובוביץ.
גם הלוואי עלינו סווינגמן שמסוגל לעשות את המהלך שדהוביץ עשה לפניני בהארכה.
אביב לביא כתב במוסף הספורט של הארץ אתמול שיש לנו גארדים עם כוח מתפרץ כמו מקל, לימונד והלפרין... הרבה זמן לא צחקתי כל כך.
איזה גארד ישראלי מלבד שון דאוסן מסוגל לחדור ולדפוק דאנק in traffic?
מדברים על המחסור בגבוהים אבל יחסית לאירופה יש לנו גם מחסור חמור באתלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 3:47 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא חושב שלגל מקל (בעיקר) ורביב לימונד יש בעיה של אתלטיות מול המונטנגרים. אני לא יודע על איזה מהלך אתה מדבר שנעשה על פניני, אבל מבחינה אתלטית עומרי כספי מסוגל לעשות כל מה שסווינגמן מונטנגרי זה או אחר יכול לעשות.
עם ווצ'ביץ', פקוביץ' ודובלייביץ' מונטנגרו נבחרת עדיפה ולא במעט על ישראל. עם הסגל הנוכחי אני עדיין אומר שנבחרת ישראל עדיפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 4:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מקל ולימונד הם אתלטים טובים אבל אתה זוכר אותם עולים לדאנק מתישהו? חולפים על פני מישהו ביעף? לא סתם רוצסטי שרף אותנו במשחק.
המהלך שנעשה על פניני הוא החדירה של דהוביץ בהארכה בסיומה הטביע לו על הפרצוף.
כספי הוא 2.06 מ' ופורוורד, אני דיברתי על סווינגמן (גארד-פורוורד) לאו דוקא גבוה (כמו דהוביץ). חוץ מדאוסן אין לנו כאלה אתלטים בגארדים (איתי שגב ואור סולומון הם יותר פורוורדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 4:25 pm 
Hall of Famer

רוצ'סטי שרף אותנו לא בגלל שהוא אתלט טוב (הוא לא טוב ממקל או לימונד), אלא בגלל שההגנה שלנו נכנעה לכל פיק אנד רול מזדמן של המונטנגרים. הבעיה הייתה עם הגבוהים, לא עם הגארדים.
לא הייתה לנו שום בעיה של אתלטיות מול המונטנגרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 9:48 am 
Junior

הבעיה היתה עם כולם. אי אפשר לשחק הגנה מול פיק אנ רול בלי רוטציה בהגנה. זה סלים קלים. בנוסף הם נתנו פיקים טובים, לעומתנו שנתנו שני פיקים טובים בתחילת המשחק ואז זה נגמר (אגב באותה התקפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 9:54 am 
Sophomore

ממה שראיתי, וזה ממש מעט, ארז המשיך עם החילופים האוטומטים הבלתי ברורים שלו. אין מה לעשות, כשאתה לא תוקף חסימה ומעדיף להישאר פסיבי, להתקפה תמיד יהיה קל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 12:06 pm 
Junior

אני חושב שהנבחרת פשוט לא התאמנה טוב על ההגנה מפיקנרול. גרין יצא קבוע לטראפים אבל הגארד שאיתו לא עזר בלחץ וגם הרוטציה לא הייתה מודעת ליציאה הרחוקה שלו. מעבר לזה שהוא פשוט לא שומר מספיק טוב ולא מספיק זריז לא בידיים ובטח שלא ברגליים בשביל לעשות את זה בכל מהלך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 12:22 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פרשנות מעניינת של מנהל מכבי חיפה :

היינו צריכים לנצח את נבחרת מונטנגרו. מדובר בנבחרת שהיא גבוהה מאיתנו, טובה מאיתנו, אבל הניצחון במשחק הפתיחה של מוקדמות אליפות אירופה היה צריך להיות שלנו". כך טוען עידו קוז'יקרו - עד לפני שנה שחקן נבחרת ישראל וכיום מנהל סגנית האלופה מכבי חיפה.

קוז'יקרו, שזכה לכינוי "קיר בטון", בזכות היכולות הפיזיות שלו לעצור בגופו שחקנים גבוהים וגדולים ממנו, צפה בטלוויזיה במשחק בו הפסידה ישראל למונטנגרו 100:97 (בהארכה) והתאכזב לא פעם ממה שראה. הערב (20:30) תשחק הנבחרת בהולנד, אבל קוזי'קרו עדיין כואב את מונטנגרו ולא מהסס לכוון אצבע מאשימה כלפי מאמן הנבחרת.
"ארז אדלשטיין נרדם. היו טעויות טקטיות של חילופים, חוסר תגובה למהלכים שמונטנגרו עשתה", תוקף הסנטר שפרש בתום העונה החולפת ממשחק פעיל, "טעות נוספת שארז עשה היתה שהוא לא שיתף במשחק את דגן יבזורי ואפיק ניסים. או לפחות אחד מהם. בקמפיין כזה צריך לחלק כוחות".
כאן עובר קוז'יקרו לניתוח מעמיק יותר ומוצא אשמים נוספים: "בעמדת הגארדים יש לנו שלושה סטופרים הגנתיים. היו לנו את הכלים לעצור את טיילר רוצ'סטי, שהיה המפתח לניצחון של מונטנגרו. המחשבה לשחק עם ארבעה שחקנים שפותחים את ההגנה נכונה רק בתנאי שיש לך סנטר מטרה. עם כל הכבוד לפישר, הוא לא סנטר שאפשר לשחק אתו בלואו פוסט. הייתי משחק אתו ועם גרין ביחד. אנחנו חייבים לחפות בפיזיות על חוסר האתלטיות שלנו. גם אם זה אומר שלא נשחק כדורסל יפה".
מה ההמלצות שלך לקראת הולנד?
"אדלשטיין צריך להרחיב את הרוטציה. בטורניר כזה, עם המון נסיעות, הוא חייב לשתף יותר שחקנים כי אחרת גם השחקנים בעלי הכשור הכי טוב יפלו. הייתי שמח לראות עוד שניים, שלושה שחקנים נכנסים לרוטציה".
עמרי כספי הפתיע אותך?
"בכלל לא. כספי הוא השחקן הכי טוב של הנבחרת. מעבר ליכולות שלו, הוא אחד שלוקח ללב ונלחם כמו אריה. הלוואי והיו לנו עוד עשרה שחקנים כמוהו".
אולי ישראל לא מספיק טובה כדי להעפיל לאליפות אירופה?
"לא מסכים. כספי מגיע אחרי עונה טובה ב-NBA וגל מקל אחרי שעבר טבילת אש בליגה הטובה בעולם. הלפרין ואליהו הובילו השנה את הפועל ירושלים ולימונד סיים עונה חלומית בהפועל תל אביב. יש 7-6 שחקנים שעשו עונה טובה, מה שלא היה בקמפיין הקודם. התקפית אנחנו מוכנים, אבל בהגנה יש לא מעט בעיות שצריך לפתור".
אז אולי הבעיה היא בעמדת המאמן?
"אני חושב ששילמנו מחיר מול מונטנגרו בגלל שהיה מדובר במשחק הראשון של אדלשטיין כמאמן נבחרת. אני מאמין שבסופו של דבר הוא יעשה את ההתאמות ונעלה לאליפות".
כשמגיעים עם קוז'יקרו לדיבורים על שחקנים גבוהים, הוא כבר נשמע שקול וזהיר יותר. הוא מתקשה להשוות בין אלכס טיוס, שהתחמק מהקמפיין הנוכחי, לפישר, מציין שהם שונים ("לטיוס רגליים יותר צעירות, לפישר קליעה טובה מחצי מרחק), ודואג גם להחמיא לשניים ("חוסמים מצוינים וריבאונדרים נהדרים").
את המשחק מול הולנד הוא מתקשה לנתח, בעיקר בגלל שהוא לא מכיר את היריבה. "ממה שאני יודע היתרון שלנו עליהם הו בגארדים", משתדל קוזי'קרו בכל זאת להביא זווית, "יש לנו רכזים ברמה גבוהה ואנחנו צריכים להביא למשחק שלנו עוד פיזיות. עד עכשיו לא הוכחנו שאנחנו חזקים מספיק כדי להתמודד ברמות הגבוהות. כדי לנצח נבחרת כמו מונטנגרו צריך לתת יותר פיזיות ויכול להיות שגם נגד הולנד, נבחרת מאוד גבוהה, נצטרך להפעיל יותר כוח".
לסיום, גם קוזי'קרו מבין שקשה בלי בית. "לא פשוט לשחק שישה משחקים בחוץ", נאנח הסנטר אבל מוסיף, "גם בתקופתי כששיחקנו את משחקי הבית בחוץ תחת צביקה שרף לא השתמשנו בזה בתור תירוץ. הנבחרת מספיק כשרונית כדי לחפות עד היעדר הביתיות ביכולת על המגרש. אני מאמין בשחקנים שנמצאים בנבחרת".
אולי חסר להם סנטר בשם קוז'יקרו. כשראית את המשחק מול מונטנגרו לא התחשק לך להיכנס ולעזור?
"בכלל לא. אני את שלי עשיתי. סמכתי על אלו ששיחקו כי הם טובים ממני. זה הזמן שלהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 12:38 pm 
Sophomore

המשחק הבא מול הולנד היום ב20:30 בערוץ הראשון
שיהיה בהצלחה לנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 6:48 pm 
Junior

הצעות איך לצפות באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 8:47 pm 
Sophomore

תנסה באתר של ערוץ 1
בינתיים שלוש שלשות לישראל
רק אחוזים לא משהו מהקו
19:15 לישראל
2 דקות לסוף הרבע הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 8:53 pm 
Sophomore

איזה הגנה שאלוהים ישמור מה זה :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 8:58 pm 
Sophomore

רבע שני כבר השתפרנו 30-22 2 דקות במחצית השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 9:18 pm 
Sophomore

בלובנד הנבחרת הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 9:40 pm 
Sophomore

נו באמת, איזה הפקרות הגנתית :ps_ih:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 9:41 pm 
Junior

בחו"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 9:42 pm 
Sophomore

הכי מצחיק אותי הלפרין שרואה שהשחקן שלו מחטיא ובמקום לקחת את הריבאונד רץ כבר להתקפה, ונותן לשחקן לעשות סל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 10:03 pm 
Junior

אפיק ניסים אמנם לא מסוגל לקנות סל, אבל הוא נותן הגנה מעולה וזה הערך המוסף ברבע הזה, במיוחד כשאנחנו לא קולעים טוב.

עריכה: ובדיוק בגלל זה הוא צריך להשאר על המגרש, למרות ההתעקשות של שלף ואורי לוי שהוא צריך לצאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 10:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דקה לסיום הולנד עם 2 נקודות ברבע הרביעי אוי לבושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 10:17 pm 
Sophomore

שלא נדע משחקים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם, נורטון, ציפה דריפה אלמדלסי ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: