סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 5:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'רלס, אתה חוזר בדיוק על מה שאמרתי, רוב ההחתמות של מכבי, בכל שנה, לא נראות מעניינות, די משעממות ואפורות אפילו גם ביחס למה שקבוצות אחרות בליגה הישראלית עושות, אז מה זה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 5:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אורן כתב:
sir charles כתב:
rony כתב:
צ'רלס, יש שנה שההחתמות של ירושלים לא נראות מעניינות יותר משל מכבי? מכבי כל שנה מביאה כל מיני נו-באדיז שאף אחד לא ממש שמע עליהם, או ששמעו עליהם ולא התלהבו, ראה טייריס רייס, פארגו (בקדנציה הראשונה), ריקי היקמן, דווין סמית', אלכס טיוס וכו'. דווקא השמות היותר מעניינים שמכבי הביאה ועשו יותר רעש כמו אינגלס וקיינר-מדלי היו פלופים.

פארגו - נתן במכבי חודשיים נפלאים בעונה המוצלחת ב-10/11 ומאז לא מצא את מקומו במנש ובקושי שיחק בצסקא. אולי הקוף על הגב יגרום לא להוכיח את עצמו ואולי נגלה שאותם חודשיים נפלאים היו מקריים ומי שבעצם עשה את הקבוצה ההיא היו פרקינס אידסון וסופו.
היינס - קומבו גארד נמוך שחושב שהוא רכז ונכשל בקדנציה הקצרה שלו ביורוליג. אולי הוא יצליח כמו היקמן ואולי הוא רק יתסכל את האוהדים כמוהו.

רנדל - שחקן ליגה מצויין שלא הצליח מחוץ לישראל או בקדנציה הקצרה שלו ביורוליג, שחקן מועד לפציעות בלי קליעה מבחוץ שמחליף את בלו כ-4 האמיתי היחיד בסגל.

אותו פארגו גם לקח כאן איזה תואר שולי ממכבי, כך שאותם חודשיים אולי לא הופכים אותו לכוכב יורוליג הכרחי, אבל מקריים הם לא היו.

ורנדל נתן רק לפני כמה חודשים שני משחקי סופרסטאר מול אלופת היורוליג.

#רק_אומר

נכון. אבל גם אותו פארגו לא כל כך הרשים בחלקים מהעונה בגלבוע ובחלקים גדולים בעונה במכבי ואותו רנדל היה די גרוע בשאר המשחקים בעונה שעברה מול מכבי (ובכלל להביא שחקנים על סמך משחק טוב מול מכבי זה בד"כ מתכון לכישלון, ע"ע קאמינגס, ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס).
זו לא באמת הנקודה שלי. שני אלו אני דוקא שמח שהצטרפו, אבל במקום היינס ולינהרט (ומאריץ) יכלו להביא שחקנים יותר טובים ובעלי יותר פוטנציאל. הרי תסכים איתי שלהביא שחקן מחליף מתחתית הליגה האיטלקית זה לא מעורר את בלוטות הרגש כמו מישהו שנתן תצוגות בקבוצה קטנה בליגה הספרדית (הנדריקס/האפמן).

יכול להיות שנקבל את הבסט קייס סנריו - פארגו מוכיח שהוא אחד הרכזים הטובים ביבשת, היינס ממשיך ביכולת הטובה מסיום העונה בסיינה ומתגלה כסקורר מצויין שלא מחרב את המשחק הקבוצתי, סמית' חוזר לכושרו הישן והטוב, רנדל נשאר בריא הולך בדרכו של בריאן דנסטון וזוכה בשחקן ההגנה של העונה ביורוליג, לינהרט מתגלה כיהלום שלא ברור איך אף אחד לא גילה עד היום, מאריץ חוזר ליכולת בפרטיזן ומשפר את מכבי בנושא הריבאונד הכאוב וסופו חוזר בדצמבר לתת 10 דקות אינסטנס אופנס בהתקפה ויוצר יחד עם מאריץ וטיוס עמדת סנטר שברסה וצסקא היו מקנאות בה והקבוצה זוכה בריפיט. נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 5:46 pm 
Hall of Famer

הלוואי ואתבדה, אבל למכבי יש היסטוריה מוכחת של הפקת בסט קייס סצינאריוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 5:48 pm 
Hall of Famer

אגב, אל תבין אותי לא נכון.

אני חושב שהפעם, לפסימיים מבין אוהדי מכבי יש סיבה טובה לחוש כך. מצד שני, חיפה הלכה אחורה, רחוק רחוק אחורה, ועל הפועל אף פעם אי אפשר לסמוך שתספק את הסחורה.
לפחות בזירה המקומית, אולי הגיוני מצד אוהדי מכבי לדאוג קצת, אבל ממש אין סיבה להיסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 6:12 pm 
Hall of Famer

בקיצור יש 1001 סימני שאלה בסגל של מכבי ת'א לעונה הקרובה וצוות האימון יצטרך לעבוד שעות נוספות כדי לחבר את הפאזל כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 6:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

יכול להיות שהם משמיצים את היווני כפעולת מניעה.. לפני שהוא ישמיץ ראשון

נערך לאחרונה על ידי juror13 בתאריך ד' ספטמבר 03, 2014 9:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 7:55 pm 
Freshman

איזה סוד רפואי יש פה!?!? כבר אתמול רשמתי שהבחור נראה ענק ובקושי הולך 18 קילו זה אנדרסטייטמד
היה פה גנבת דעת עד שהבינו שאי אפשר להסתיר את זה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 9:03 pm 
Freshman

מה ז"א איזה סוד רפואי?
כרופא לעתיד, אני אאבד את הרשיון אם אני אפרסם מי הגיע אתמול למרפאה, עוד לפני שאמרתי משהו עליו בכלל.

באשר ללינק -
http://ads.one.co.il/Images/Msites/Assoc/Ibba/br13.pdf
יותר טוב?
לא איזה מסמך ארוך, פשוט כתוב פה שחתימה עליו כוללת ויתור על סודיות רפואית לטובת כל מיני גורמים.
לא כתוב שמותר לפרסם, אבל כתוב:
חתימתי על הצהרה זו, מהווה גם כתב ויתור על סודיות רפואית לטובת איגוד הכדורסל בישראל לגבי כל גוף ו/או מוסד רפואי ו/או שלטונות צה"ל ו/או כל גוף שלטוני, הנני משחררם מחובת שמירה על סודיות רפואית לגבי מצבי הבריאותי ולא תהיינה לי כלפיהם כל טענה ו/או תלונה בגין מסירת מידע ו/או מסמכים לגבי מצבי הבריאותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 10:01 pm 
Hall of Famer

למה "אבל"?
יש כאן כאן רשימה סוגרה של גופים שלהם מותר למסור את המידע, ומכלל ההן אתה למד את הלאו - להם מותר, לכל השאר אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 10:27 pm 
Freshman

עורך דין אני לא.
לכל גוף ו/או מוסד רפואי
=
גוף רפואי ו/או מוסד רפואי
או
לכל גוף
ו/או מוסד רפואי?

וזה שלא יהיה תלונה אליהם על מסירת המידע - לגופים הנ"ל או בכלל?

לא מבין בחוזים.
מבין קצת באתיקה רפואית ומקצועית ולא בטוח שזה היה עומד בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 10:36 pm 
Hall of Famer

בוודאי שזה "לכל גוף רפואי או מוסד רפואי".

אם זה היה "לכל גוף", למה יש צורך בהמשך הפירוט?

מכאן, ש"לא תהיה לי תלונה" - לגופים הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 10:55 pm 
Freshman

המושבע ה-13 כתב:
יכול להיות שהם משמיצים את היווני כפעולת מניעה.. לפני שהוא ישמיץ ראשון

שטויות. על מה יש לו להשמיץ? מכבי אשמה שהוא הזניח את עצמו בקיץ? סופו צריך להגיד תודה שהוא עדיין בקבוצה כי שחקן אחר כבר מזמן היה משוחרר.

מי ישמע ממש משמיצים אותו למוות :roll: כל בנאדם שיש לו עיניים יכול לראות שסופו העלה בצורה משמעותית במשקל, לא צריך הדלפות ממכבי בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 11:08 pm 
Hall of Famer

ברדיו דיברו היום על 175 ק"ג, ושאותם 18 ק"ג עודפים הם יחסית לגבול העליון (כלומר, גם פחות 18 ק"ג הוא יחסית במשקל גבוה).
סלחו לי, אבל אם זה המקרה, אני חושב שאין לזה אח ורע מאז שאני עוקב אחרי כדורסל. גם שאקיל בשיא גדולתו היה בסדר גודל של 140 ק"ג.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 03, 2014 11:15 pm 
Freshman

לא צריך להיות רופא כדי לראות איך הוא נראה בשדה התעופה.
עבר מחליפת נגמש לחליפת טנק שעוד שנייה פורס זחל

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 1:12 am 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
ברדיו דיברו היום על 175 ק"ג, ושאותם 18 ק"ג עודפים הם יחסית לגבול העליון (כלומר, גם פחות 18 ק"ג הוא יחסית במשקל גבוה).
סלחו לי, אבל אם זה המקרה, אני חושב שאין לזה אח ורע מאז שאני עוקב אחרי כדורסל. גם שאקיל בשיא גדולתו היה בסדר גודל של 140 ק"ג.

הגבול העליון הוא משהו שסופו עבר כבר במהלך העונה הקודמת.. נכתב שבמדידות במהלך העונה שקל 5 קילו מעל החוזה.

אם סופו היה עם אופי יציב ומשקל 145 קילו יציבים, הוא לא היה פה, אלא מעבר לאוקיינוס.
הוא תמיד היה בעייתי עם זה - במדידות קדם דראפט הוא שקל בערך אותו הדבר..

משנה שעברה:
http://www.sport5.co.il/Pic/392341
גם כאן הוא לא בדיוק רזה.

אבל אין ספק שהסעיף הזה היה חיוני והעובדה שסופו לא מצליח לשמור על המשקל שלו בלי לעלות לכיוון 200 קילו כש700 א' דולר על הכף...... לא רוצה לחשוב מה יהיה כשיסיים את הקריירה.
מאחל לו רק בריאות, אבל ביום שבו הוא מפסיק לשחק כדורסל (ואולי עוד לפני), הוא יצטרך לעבור ניתוח בריאטרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 1:56 am 
מנהל פורום

דבר ראשון, ההדלפה הזו על המצב של סופו מצד מכבי היא צעד שאני די בטוח שהוא לא חוקי בהקשר של הסכם ויתור על סודיות רפואית. מעבר לפגיעה הנקודתית בשם שלו בפני הציבור זה גם מכניס לו אלמנט של סיכון להמשך הקריירה כאשר קבוצות אחרות וסוכנים יקראו על זה.

לגבי המצב הרפואי - סופו הוא חיית אדם. המימדים שלו בלתי נתפסים. מאוד קל לנו גיבורי המקלדת לבוא אליו בביקורת על אי ההשקעה שלו ועל מצבו הרפואי. צריך לזכור שהמאמץ הדרוש ממנו לשמור על המשקל והבריאות הוא כנראה עילאי וזה לא מאמץ שבנאדם רגיל כנראה יכול לעשות אותו בעצמו. מעבר ללשמור על תזונה הוא בטח צריך כל מיני אימונים מיוחדים שיורידו משקל בלי לשחוק עוד את הגוף. אני בהחלט רואה סיטואציה שסופו חזר ליוון אחרי עונה באמת מפרכת ורווית פציעות כאשר הוא חייב מנוחה גם מבחינת השרירים והעצמות וגם מבחינה מנטלית. סייד אפקט של כזה דבר גם בלי לטחון כל היום סופלאקים זה עליה במשקל.

יש לו גם את הבעיה בעין שלפי ספורט5 עלולה להביא לפגיעה קשה בראיה בעין אחת ואפילו להתדרדר לעיוור מוחלט. בסיטואציה כזו אני מניח שזה גם פוגע לו באפשרות להתאמן בקיץ בצורה קלה.

ואת הכתבה של גלדסטון ראיתם? אני מקווה שהוא לא יודע כל כך עברית כי כזו השפלה פומבית של שחקן (שלכאורה שייך עדיין לקבוצה) אני לא זוכר כבר הרבה זמן. כמובן שכל האשמה מוטלת על סופו בעוד מכבי היא הצדיקה שנותנת לו להישאר בקבוצה בשכר רעב במונחים שלו.
ואגב מכבי, מעניין אותי מה המאמצים שהיא עשתה כדי לשמור על הבריאות של השחקן בקיץ. האם היא דאגה שהוא ישמור על משטר האוכל שלו? האם מימנה לו מאמן שיעשה לו אימונים אישיים ויאכוף את הדיאטה? האם ניקולה הרים טלפון פעם בכמה זמן ושאל על המשקל ואיך הולך בקיץ?
לפעמים אני באמת לא מבין איך קבוצות מקצועניות מתנהלות. לטעמי זו לא פחות אשמתה של הקבוצה שהיא מגלה כרעם ביום בהיר ביום פתיחת האימונים שאחד משחקנים המפתח שלה לו היא משלמת מאות אלפי דולרים לא כשיר לפתוח את העונה. איפה המעקב שלה בקיץ? בשביל מה יש כזו מערכת גדולה?
הכישלון הזה של מכבי עוד יותר בולט על רקע הקיצים בעבר שם לסופו גם היו כל מיני בעיות במשקל ודברים דומים, מה שמחייב עליו מעקב צמוד וחונכות מצד הקבוצה לאורך כל הקיץ, ולא הפתעה out of the blue בנתב"ג.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75118.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 3:57 am 
Sophomore

Shiver כתב:
ואת הכתבה של גלדסטון ראיתם? אני מקווה שהוא לא יודע כל כך עברית כי כזו השפלה פומבית של שחקן (שלכאורה שייך עדיין לקבוצה) אני לא זוכר כבר הרבה זמן. כמובן שכל האשמה מוטלת על סופו בעוד מכבי היא הצדיקה שנותנת לו להישאר בקבוצה בשכר רעב במונחים שלו.

תשמע, כולנו יודעים שהוא שמן אבל אם אפילו משכורת של 6,000 דולר נטו תגרום לו להישאר רעב אז המצב באמת קשה...
ואולי מכבי יודעים שזו הדרך היחידה להחזיר אותו לתלם ודואגים לו בהתאם? סתם מלכלכים פה על מועדון ישר של אנשים תמימים והגונים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 4:02 am 
Senior

אני חושב שדיי ברור עכשיו גם מההחתמה של מכבי וגם מההדלפות של מכבי שמכינים את הקרקע פה לזה שסופו ישוחרר בחודש-חודשיים הקרובים. ההחתמה נועדה לבחון שמאריץ יכול להחליף אותו, ברגע שיראו שהוא יכול סופו ישוחרר. ההדלפות הם בשביל להכין את הקרקע לדעת הקהל שסופו לא כשיר לשחק ואין פה וויתור "מקצועי" עליו. בחודש הקרוב אנחנו מן הסתם נשמע שסופו לא מתקדם, לא מוריד במשקל והבעיות הבריאותיות שלו מקשות ואי אפשר לדעת מתי יוכל לחזור לשחק. בסופם הוא ישוחרר. נראה שהוא סיים את תפקידו במכבי בערך באותו הזמן שפיני הגיע למכבי.

בגלל שסופו מאד אהוב על הקהל מכבי מאד זהירה והיא תכין את הקרקע טוב ותשחרר אותו לטעמי ברגע שתרגיש שהטיימינג יתקבל טוב אצל הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 8:09 am 
Hall of Famer

אורן כתב:
אגב, אל תבין אותי לא נכון.

אני חושב שהפעם, לפסימיים מבין אוהדי מכבי יש סיבה טובה לחוש כך. מצד שני, חיפה הלכה אחורה, רחוק רחוק אחורה, ועל הפועל אף פעם אי אפשר לסמוך שתספק את הסחורה.

שחושבים על זה, מבחינה לשונית מסוימת אפשר לפרש את מה שכתבת כך שאפשר לסמוך על הפועל. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 8:14 am 
Junior

דובי פיק מצייץ ש"האנגלית של מאריץ'" מצויינת.. באמת מפתיע כשמדובר באוסטרלי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 8:57 am 
Junior

arie כתב:
דובי פיק מצייץ ש"האנגלית של מאריץ'" מצויינת.. באמת מפתיע כשמדובר באוסטרלי..

Just met an exhausted Aleks Maric. His English was great, to my surprise. Should've given him more credit. He is an Aussie.

זה מה שדובי אמר, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 9:24 am 
Junior

לא, רק את החלק הראשון בלי הסייפא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 11:25 am 
Hall of Famer

אני חושב שה"ג'וניורים" מרוצים מכל העסק - פורסם שבמקום לשלם 80K לחודש לסופו הם ישלמו כעת 40 למאריץ' ועוד 6 לסופו .
זה כמובן גם תירוץ לא רע לחוסר הצלחה בהמשך השנה - "נאלצנו להחליף שחקן מפתח סמוך לפתיחת העונה" , "כל שיטת המשחק השתנתה" , "סופו היה העוגן של הקבוצה" וכו' וכו' ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 11:31 am 
Junior

הג'וניורים הובילו אותה לאליפות אירופה, אז תנו להם קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 11:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
הג'וניורים הובילו אותה לאליפות אירופה, אז תנו להם קרדיט.

מעדיף לתת את הקרדיט לבלאט שלקח אליפות אירופה למרות הג'וניורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, uriel17, ציפה דריפה אלמדלסי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה