סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 11:45 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שטויות, דווקא הם אילצו אותו להתמקד במה שיש ולא כל הזמן לחפש מה חסר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 12:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
אני חושב שה"ג'וניורים" מרוצים מכל העסק - פורסם שבמקום לשלם 80K לחודש לסופו הם ישלמו כעת 40 למאריץ' ועוד 6 לסופו .
זה כמובן גם תירוץ לא רע לחוסר הצלחה בהמשך השנה - "נאלצנו להחליף שחקן מפתח סמוך לפתיחת העונה" , "כל שיטת המשחק השתנתה" , "סופו היה העוגן של הקבוצה" וכו' וכו' ...

כן ברור, המטרה העיקרית שלהם היא להכין תירוצים ולא להצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 8:28 pm 
Freshman

לא מאמין שישחררו אותו, סהכ הוא בנאדם שבמכבי יודעים שאם הוא ישוחרר הוא ייפול לבור שחור שספק אם ייצא ממנו.
הם ייתנו ל6k ,חותם לכם שהם יסגרו אותו חודשיים בוילה של פדרמן עם מישהו צמוד כמו כלא עד שירזה ,וכשירזה הם יהפכו לחסידי אומות העולם ...., זה win win פשוט מאוד. ירוויחו סנטר מחוייב יחסכו עליו כי הוא לא יקבל את החוזה שקיבל ויקבלו את התואר חסידי האומות. במקרה הגרוע ביותר הם הפסידו 12k-18k no big deal but big sofo....

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 8:41 pm 
Sophomore

ירון25 כתב:
לא מאמין שישחררו אותו, סהכ הוא בנאדם שבמכבי יודעים שאם הוא ישוחרר הוא ייפול לבור שחור שספק אם ייצא ממנו.

אין ספק בכלל שזה השיקול העיקרי שעומד לנגד עינם של אנשי מכבי תל אביב. סליחה, היחידי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 04, 2014 10:31 pm 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
ירון25 כתב:

אין ספק בכלל שזה השיקול העיקרי שעומד לנגד עינם של אנשי מכבי תל אביב. סליחה, היחידי.

לגמרי. ובקשר ל:

המושבע ה-13 כתב:
shmueliki כתב:
אני חושב שה"ג'וניורים" מרוצים מכל העסק - פורסם שבמקום לשלם 80K לחודש לסופו הם ישלמו כעת 40 למאריץ' ועוד 6 לסופו .
זה כמובן גם תירוץ לא רע לחוסר הצלחה בהמשך השנה - "נאלצנו להחליף שחקן מפתח סמוך לפתיחת העונה" , "כל שיטת המשחק השתנתה" , "סופו היה העוגן של הקבוצה" וכו' וכו' ...

כן ברור, המטרה העיקרית שלהם היא להכין תירוצים ולא להצליח

נסיון העבר עם הגולדן בויז מראה שהמטרה העיקרית שלהם היא הקטנת ההוצאות ככל שניתן כל עוד עומדים ביעד הבסיסיים של טופ-16 וגמר הליגה. וזה דווקא מסתדר לא רע עם ההחלפה של סופו במאריץ' הזול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 1:11 am 
Junior

מסתבר שגם ביינס קיבל הצעת שקל שלושים וויתר בנימוס.
אם קוראים את הכל יש גם מידע על מועמדים של ים.
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=238807

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 2:49 pm 
Sophomore

שחף, מעניין אותי מה אתה חושב על החתמת מאריץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:47 pm 
Freshman

שני הסנט שלי. יש מצב שהעלייה של סופו במשקל קשורה לעובדה שבלאט עזב. האחרון היה המאמן היחיד (!) שסופו הצליח לשחק תחתיו באופן שממצה את הפוטנציאל שלו, לפחות באופן סביר. העובדה שבלאט עזב הותירה את האיש הגדול שעובד על לב של אפרוח, עם תחושה שהוא נותר לבד. תחושה,שלא לאמר חרדה.
ההצטרפות של פיני, בעל הסגנון הבוטה הגס והתובעני, איתו סופו אכל מרורים באולימפיאקוס, וודאי לא הוסיפה לשלוות נפשו של הענק. גם אם זוכרים שפיני הצטרף רק מאוחר יותר.
כאמור, סופו הוא איש פגיע ורגיש, שהאכילה שלו קשורה למצבו הרגשי. ייתכן כמובן שההשמנה שלו כעת קשורה למיליון דברים אחרים, אבל תחושתי היא שמכבי, כשאיבדה את בלאט, איבדה גם את האיש היחיד בעולם, עד היום, שמצא את המפתחות ללב ולראש של סופו, ויודע גם לחווט אותו נכון. התקלה האחרונה היא חלק מהמחיר.
אני חושב שבמכבי דווקא מאוד רוצים להשאיר אותו. אם היו רוצים להעיף אותו לא היו משקיעים ב״שיקום״ . היו אומרים לו ״ תחזור חתיך, ואז נדבר״. סופו, מבחינת ווליו פור מאני, הוא עסקה מצויינת. לא מכיר עוד הרבה סנטרים מאסיביים כאלה שישחקו בשביל הסכומים שסופו קיבל (מאריך׳ זה ממש מוזר), מה גם שמכבי, אם הבנתי נכון, כבר לא מחויבת לחוזה הקודם, ותוכל אולי לבצע תספורת קלה גם על הסכום המקורי.
ההגיון בהשארתוו, תלויה לא רק בחזרתו למשקל המקורי, אלא גם ובעיקר, ביכולת של גודס ליצור איתו את הקשר המתאים. הימור שלי? וזה רק הימור, לא ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 12:16 am 
Junior

מאריץ לפני ההמראה לגרמניה: ״כשמכבי קוראת לך, אי אפשר להגיד לא״ כן, אה?! כבר 5 שנים בערך אתה רק מנענע עם הראש ימינה ושמאלה בלי להגיד לא. קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 12:35 am 
Hall of Famer

Dr. J כתב:
שני הסנט שלי. יש מצב שהעלייה של סופו במשקל קשורה לעובדה שבלאט עזב. האחרון היה המאמן היחיד (!) שסופו הצליח לשחק תחתיו באופן שממצה את הפוטנציאל שלו, לפחות באופן סביר. העובדה שבלאט עזב הותירה את האיש הגדול שעובד על לב של אפרוח, עם תחושה שהוא נותר לבד. תחושה,שלא לאמר חרדה.
ההצטרפות של פיני, בעל הסגנון הבוטה הגס והתובעני, איתו סופו אכל מרורים באולימפיאקוס, וודאי לא הוסיפה לשלוות נפשו של הענק. גם אם זוכרים שפיני הצטרף רק מאוחר יותר.
כאמור, סופו הוא איש פגיע ורגיש, שהאכילה שלו קשורה למצבו הרגשי. ייתכן כמובן שההשמנה שלו כעת קשורה למיליון דברים אחרים, אבל תחושתי היא שמכבי, כשאיבדה את בלאט, איבדה גם את האיש היחיד בעולם, עד היום, שמצא את המפתחות ללב ולראש של סופו, ויודע גם לחווט אותו נכון. התקלה האחרונה היא חלק מהמחיר.
אני חושב שבמכבי דווקא מאוד רוצים להשאיר אותו. אם היו רוצים להעיף אותו לא היו משקיעים ב״שיקום״ . היו אומרים לו ״ תחזור חתיך, ואז נדבר״. סופו, מבחינת ווליו פור מאני, הוא עסקה מצויינת. לא מכיר עוד הרבה סנטרים מאסיביים כאלה שישחקו בשביל הסכומים שסופו קיבל (מאריך׳ זה ממש מוזר), מה גם שמכבי, אם הבנתי נכון, כבר לא מחויבת לחוזה הקודם, ותוכל אולי לבצע תספורת קלה גם על הסכום המקורי.
ההגיון בהשארתוו, תלויה לא רק בחזרתו למשקל המקורי, אלא גם ובעיקר, ביכולת של גודס ליצור איתו את הקשר המתאים. הימור שלי? וזה רק הימור, לא ילך.

כן, או זה או שהוא פשוט מאד אוהב המבורגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 2:21 am 
Freshman

Dovi כתב:
מאריץ לפני ההמראה לגרמניה: ״כשמכבי קוראת לך, אי אפשר להגיד לא״ כן, אה?! כבר 5 שנים בערך אתה רק מנענע עם הראש ימינה ושמאלה בלי להגיד לא. קשקשן.

+1

מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 12:47 pm 
Hall of Famer

האיש גם שיחק 4 שנים בקולג' בארה"ב. נראה לי שבין אוסטרליה לבין ארה"ב הוא די מסתדר עם האנגלית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, גמליאל ו 161 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה