Dr. J כתב:
שני הסנט שלי. יש מצב שהעלייה של סופו במשקל קשורה לעובדה שבלאט עזב. האחרון היה המאמן היחיד (!) שסופו הצליח לשחק תחתיו באופן שממצה את הפוטנציאל שלו, לפחות באופן סביר. העובדה שבלאט עזב הותירה את האיש הגדול שעובד על לב של אפרוח, עם תחושה שהוא נותר לבד. תחושה,שלא לאמר חרדה.
ההצטרפות של פיני, בעל הסגנון הבוטה הגס והתובעני, איתו סופו אכל מרורים באולימפיאקוס, וודאי לא הוסיפה לשלוות נפשו של הענק. גם אם זוכרים שפיני הצטרף רק מאוחר יותר.
כאמור, סופו הוא איש פגיע ורגיש, שהאכילה שלו קשורה למצבו הרגשי. ייתכן כמובן שההשמנה שלו כעת קשורה למיליון דברים אחרים, אבל תחושתי היא שמכבי, כשאיבדה את בלאט, איבדה גם את האיש היחיד בעולם, עד היום, שמצא את המפתחות ללב ולראש של סופו, ויודע גם לחווט אותו נכון. התקלה האחרונה היא חלק מהמחיר.
אני חושב שבמכבי דווקא מאוד רוצים להשאיר אותו. אם היו רוצים להעיף אותו לא היו משקיעים ב״שיקום״ . היו אומרים לו ״ תחזור חתיך, ואז נדבר״. סופו, מבחינת ווליו פור מאני, הוא עסקה מצויינת. לא מכיר עוד הרבה סנטרים מאסיביים כאלה שישחקו בשביל הסכומים שסופו קיבל (מאריך׳ זה ממש מוזר), מה גם שמכבי, אם הבנתי נכון, כבר לא מחויבת לחוזה הקודם, ותוכל אולי לבצע תספורת קלה גם על הסכום המקורי.
ההגיון בהשארתוו, תלויה לא רק בחזרתו למשקל המקורי, אלא גם ובעיקר, ביכולת של גודס ליצור איתו את הקשר המתאים. הימור שלי? וזה רק הימור, לא ילך.
כן, או זה או שהוא פשוט מאד אוהב המבורגרים.