סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 1:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יכול להיות, אבל כל עוד אף אחד לא מצליח לעצור את משחק הריצה והמעבר של האמריקאים, אז זה לא חישוב כל כך מעניין. היחידים שעוד איכשהו הצליחו לעשות זאת למשך כמעט שלושה רבעים אלו היו הטורקים. זה נגמר בסוף 20 הפרש. אני גם לא בטוח שמיאמי בכל העונות של לברון היו דומיננטיים מבחינת יעילות התקפית בסט אופנס. אפילו אני לא בטוח שהגרסא הראשונה של הבולס הייתה דומיננטית בסטט' הזאת.

נורטון, יכול להיות שיתרון העומק האמריקאי יורד עם השנים, זה אפילו הגיוני. אבל אי אפשר לא להסכים עם כך שהכדורסל האמריקאי הרבה יותר עמוק משאר העולם. מה הייתה בדיוק עושה נבחרת ספרד במידה ולא היו משחקים בה שני הגאסולים (דוראנט והווארד), נבארו (נניח לברון), רוביו (כריס פול), סרחיו יול (נניח שווה ערך לווייד), איבקה (כרמלו) ותוריד גם איזה ויקטור קלאוור בשביל פול ג'ורג' נניח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 1:54 pm 
Senior

אני חושב שב-2008 האמריקאים הגיעו זחוחים לגמר אחרי שפירקו את ספרד ב-30 הפרש בשלב המוקדם. גם ב-2012 הספרדים הובסו במשחק הראשון שנערך בין הקבוצות(משחק אימון). דווקא הפעם לא נראה לי שהם יגיעו זחוחים, בעיקר בגלל שהמשחק נערך בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 2:24 pm 
Junior

הפעם הם לא יגיעו זחוחים. סתם חסרי נסיון בינלאומי.

המון תלוי ביכולת של הספרדים לכפות משחק מסודר ולעצור את הריצה האמריקאית.
בלי משחק ריצה, אני באמת לא רואה את האמריקאים מנצחים.

בקטע הזה, מה שעשוי להכריע זו כמובן עמדת המאמן ושם לאמריקאים יש כנראה יתרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 2:30 pm 
Freshman

rony כתב:
satriani כתב:
האמריקנים יותר עמוקים? לא בטוח שזה המצב.
אני לוקח את רובין וקלדרון לפני רוז בטורניר בין לאומי.
דרמונד לא מסוגל לקלוע ושחקן כמו דרוזן לא מסוגל לקלוע בחוקים הבין לאומיים כמו בנבא. בסוף אצל ארהב יש שמונה שחקנים. לספרד 11 שעולים עם בטחון.
ראיתי היום אחד רוז והרדן הלכו כמו טיפשים לאחד על אחד ונתקעו בשחקנים.פשוט חוסר הבנה של המשחק הבין לאומי. הם איבדו והחטיאו מלא.
כמובן שיום גדול של קרי ותומפסון שהם היחידים בקו האחורי שמשחקים בצורה בין לאומית,וארהב יכולה לקחת את ספרד.

עכשיו מה מצחיק כאן? שהארדן הטיפש מאבד פחות וקולע באחוזים טובים בהרבה מאשר גאון הדור ריקי רוביו, גם רוז, אגב, מאבד פחות ממנו (אם כי הוא מזעזע בכל מה שקשור לקליעה, אפילו יותר מרוביו שמנגר 37% מהשדה).

לא שאני מי יודע אובייקטיבי (אשתי הזמינה לי חולצת רוביו ליום הולדת החודש :-), אבל ריקי מוסר הכי הרבה באליפות, חוטף הכי הרבה (בפערים גדולים), ולוקח הכי הרבה ריבאונד מעמדות הגארד. הוא גם קולע במעל 50% בשלושת המשחקים האחרונים. הוא המנוע של הספרדים (כמו שהיה המנוע של קבוצה התקפית שקלעה TOP 5 בליגה במהלך העונה), ויהיה מעניין לראות אותו מול ההגנה האמריקאית בגמר.

אגב, ההגנה האמריקאית מתבססת מאוד על חטיפות ושליטה בריבאונד. אם יקחו להם את זה, זו יכולה להיות חוויה שונה לגמרי מסוג המשחקים שהם שיחקו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 2:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מתקשה לראות את דיוויס ופאריד מציגים את אותה הדומיננטיות שהראו עד עכשיו מול הגאסולים ואיבקה.
תקח לארה"ב את השליטה בריבאונד ההתקפה והמתפרצות מחטיפות והם יהיו בבעיה גדולה במשחק העומד.
ספרד היא לא פינלנד שהתקשו לסיים מתפרצת של 4 על 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 2:45 pm 
Freshman

תתחדש אסף! אני קניתי חולצה של מארק גאסול :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 3:38 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
satriani כתב:
האמריקנים יותר עמוקים? לא בטוח שזה המצב.
אני לוקח את רובין וקלדרון לפני רוז בטורניר בין לאומי.
דרמונד לא מסוגל לקלוע ושחקן כמו דרוזן לא מסוגל לקלוע בחוקים הבין לאומיים כמו בנבא. בסוף אצל ארהב יש שמונה שחקנים. לספרד 11 שעולים עם בטחון.
ראיתי היום אחד רוז והרדן הלכו כמו טיפשים לאחד על אחד ונתקעו בשחקנים.פשוט חוסר הבנה של המשחק הבין לאומי. הם איבדו והחטיאו מלא.
כמובן שיום גדול של קרי ותומפסון שהם היחידים בקו האחורי שמשחקים בצורה בין לאומית,וארהב יכולה לקחת את ספרד.

עכשיו מה מצחיק כאן? שהארדן הטיפש מאבד פחות וקולע באחוזים טובים בהרבה מאשר גאון הדור ריקי רוביו, גם רוז, אגב, מאבד פחות ממנו (אם כי הוא מזעזע בכל מה שקשור לקליעה, אפילו יותר מרוביו שמנגר 37% מהשדה).

יש הבדל בין איבודים של נסיונות מסירה לבין אחד שהולך אחד על חמישה ונתקל בקירות ומסתכל על השופט במבט של מפגר (דרק רוז גם עושה זאת). רק היה חסר שהיו לוקחים את טייריק אוונס במקום קרי והיה אפשר לומר שלום לזהב.

דיוויס ופאריד לא יחגגו מול גאסולים ואיבקה.
לדעתי ספרד תיקח את ארה"ב ואולי לא בקצת.
עמוס לב כתב:
יכול להיות, אבל כל עוד אף אחד לא מצליח לעצור את משחק הריצה והמעבר של האמריקאים, אז זה לא חישוב כל כך מעניין. היחידים שעוד איכשהו הצליחו לעשות זאת למשך כמעט שלושה רבעים אלו היו הטורקים. זה נגמר בסוף 20 הפרש. אני גם לא בטוח שמיאמי בכל העונות של לברון היו דומיננטיים מבחינת יעילות התקפית בסט אופנס. אפילו אני לא בטוח שהגרסא הראשונה של הבולס הייתה דומיננטית בסטט' הזאת.

נורטון, יכול להיות שיתרון העומק האמריקאי יורד עם השנים, זה אפילו הגיוני. אבל אי אפשר לא להסכים עם כך שהכדורסל האמריקאי הרבה יותר עמוק משאר העולם. מה הייתה בדיוק עושה נבחרת ספרד במידה ולא היו משחקים בה שני הגאסולים (דוראנט והווארד), נבארו (נניח לברון), רוביו (כריס פול), סרחיו יול (נניח שווה ערך לווייד), איבקה (כרמלו) ותוריד גם איזה ויקטור קלאוור בשביל פול ג'ורג' נניח.

הכל נכון אבל בסוף משחקים 12 מול 12 על אותו מגרש. לא משנה שיש את ווייד וקובי בארה"ב. נכון, אם ניקח את 80 השחקנים הכי טובים אז לאמריקאים יהיו שחקנים יותר טובים מספרד. אבל ה12 שיש לאמרקנים כרגע, לא ממש מעולים. כמה מהם בכלל לא משחקים וספק אם ישחקו מול ספרד ואם ישחקו זה יהיה אחרי כמה משחקים שלא שיחקו. אני ממש לא רואה את דרוזן עולה למגרש אחרי הקפאה ודופק משחק.
האמריקאים בחוקים של NBA היו לוקחים את ספרד. בNBA מקלים על ההרדנים ורוזים להגיע לטבעת מול פחות עזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 7:14 pm 
Junior

שידור של קדפמ לסרביה ברזיל:

http://www.wiz1.net/channel15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 7:26 pm 
Sophomore

משהו טוב קורה לאלכס גארסיה כשהוא מגיע לאולם במדריד, האיש קולע כאילו אנחנו עדיין בחצי גמר פיינל פור נגד סיינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 8:16 pm 
Junior

אולי הולך לגארסיה, אבל לברזיל קצת פחות, דקה לסוף הרבע השלישי 42:62 לסרבים, זה נראה גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 8:22 pm 
Junior

תאודוסיץ' מתחיל למצוא גאולה?

לגופו, לברזיל יש פקק ונוכחות אדירה בצבע אבל קו אחורי בעייתי, והגנת הפרימטר שלהם מחרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 8:42 pm 
Sophomore

עם כל הכבוד להתקדמות של העולם, קח את 12 האמריקאים הכי טובים שיש, תן להם כמה שנים של משחקים ביחד ועם החוקים של המונדובאסקט, וזה 30 הפרש בקלות גם על ספרד, SO GIVE ME A BRAKE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 8:56 pm 
Freshman

חייבים למצוא דרך לצמצם את הפערים בין ארה"ב לשאר בעולם, זה פשוט מוריד חלק מהעניין אצל חובבי הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 9:27 pm 
Senior

אולי דייויס ופאריד לא ישלטו בריבאונד כל כך בקלות, אבל גם לגאסולים זה לא ממש קל לשמור על שחקנים כל כך ניידים כמו פאריד ובעיקר דייויס, שיש לו גם את הקליעה מחצי מרחק ואת היכולת לשים כדור על הרצפה. וכמובן, אם תומפסון או קארי מתחממים הספרדים יכולים לסגור את הבאסטה. במקרה של קארי זה בלתי אפשרי לסגור אותו עם קו גארדים כמו זה שיש לספרדים. הוא לא באמת מושפע גם מהגאסולים בפנים כמובן( אם כבר הגנת הפיק אנד רול הרעה של השניים האלה תעשה לו את החיים קלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 9:30 pm 
Freshman

אבל לספרד יש את איבקה שהוא שחקן הגנה מצוין שיוכל לעצור את דיוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 9:48 pm 
Senior

איבאקה משחק 10-15 דקות ונראה אצל ספרד הרבה פחות טוב. הוא לא שומר אישי מדהים אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 10:20 pm 
Hall of Famer

הנס ציוני הכתום כתב:
חייבים למצוא דרך לצמצם את הפערים בין ארה"ב לשאר בעולם, זה פשוט מוריד חלק מהעניין אצל חובבי הכדורסל

אולי שיעשו חוק רוסי גם בכדורסל נבחרות? כך שכל נבחרת בעולם תהיה חייבת לשחק לפחות עם 2 ישראלים על המגרש בכל רגע נתון? אני חושב שמשחק של סטפ קארי, יותם הלפרין, ג'יימס הארדן, ליאור אליהו ואנתוני דיוויס נגד גל מקל, נבארו, פניני והאחים גאסול יהיה יותר שקול מיחסי הכוחות הנוכחיים וגם ייתן צ'אנס לישראלים הצעירים להתפתח. אפשר גם להחליט לשים תקרת שכר רק ב-NBA ולא בשום ליגה אחרת אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 10:28 pm 
Senior

אגב, אני מתעב את הספרדים. לדעתי זה בעיקר בגלל רודי, מהשחקנים השנואים עליי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:30 pm 
Hall of Famer

תיאודוסיץ' מככב לרוב עד הפיינל-פור בלבד . לא אופתע מאיזה ערב מזוויע שלו מול הספרדים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:31 pm 
Junior

הצרפתים משחקים באגרסיביות על גבול האלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:34 pm 
Sophomore

אנחנו 17 דקות בתוך המשחק ואאל"ט לא ראיתי נקודה אחת של הספרדים בפאסט ברייק.
לא יזיק לאורנגה לשנות טיפה, לנסות קצת לחץ על כל המגרש, כל דבר שישנה את הקצב כי ההתקפה העומדת שלהם נראית רע ואחוזי הקליעה כנ"ל. ראבק, אפילו חסימה בין גבוהים הם לא מצליחים לבצע כמו שצריך.

נערך לאחרונה על ידי Avishai בתאריך ד' ספטמבר 10, 2014 11:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:36 pm 
Senior

מילא הפאסט ברייק, סיפרו לנו שהספרדים אשפי הסט אופנס. בינתיים הם מציגים כדורסל מבולבל ורע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:38 pm 
Sophomore

התלבטתי קצת בעד מי להיות עד שראיתי את הפלופ של רודי במאבק על ריבאונד שהוציא 2 זריקות מעבירה שלא היתה ונזכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2014 11:43 pm 
Senior

ואיזה תענוג זה בוריס דיאו. חייב לפופוביץ' כל אגורה מהחוזה החדש שלו. לפני שנתיים האיש היה גוויה מהלכת עם man boobs. היום הוא פשוט נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 12:08 am 
Sophomore

צוות השיפוט ובעיקר לאמוניקה חזר "מרוכז" יותר למחצית השנייה. ומקפיד לאכול כל התחזות ספרדית. נראה לי שאפשר ללכת לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, רואה שחורות ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: