rony כתב:
satriani כתב:
האמריקנים יותר עמוקים? לא בטוח שזה המצב.
אני לוקח את רובין וקלדרון לפני רוז בטורניר בין לאומי.
דרמונד לא מסוגל לקלוע ושחקן כמו דרוזן לא מסוגל לקלוע בחוקים הבין לאומיים כמו בנבא. בסוף אצל ארהב יש שמונה שחקנים. לספרד 11 שעולים עם בטחון.
ראיתי היום אחד רוז והרדן הלכו כמו טיפשים לאחד על אחד ונתקעו בשחקנים.פשוט חוסר הבנה של המשחק הבין לאומי. הם איבדו והחטיאו מלא.
כמובן שיום גדול של קרי ותומפסון שהם היחידים בקו האחורי שמשחקים בצורה בין לאומית,וארהב יכולה לקחת את ספרד.
עכשיו מה מצחיק כאן? שהארדן הטיפש מאבד פחות וקולע באחוזים טובים בהרבה מאשר גאון הדור ריקי רוביו, גם רוז, אגב, מאבד פחות ממנו (אם כי הוא מזעזע בכל מה שקשור לקליעה, אפילו יותר מרוביו שמנגר 37% מהשדה).
יש הבדל בין איבודים של נסיונות מסירה לבין אחד שהולך אחד על חמישה ונתקל בקירות ומסתכל על השופט במבט של מפגר (דרק רוז גם עושה זאת). רק היה חסר שהיו לוקחים את טייריק אוונס במקום קרי והיה אפשר לומר שלום לזהב.
דיוויס ופאריד לא יחגגו מול גאסולים ואיבקה.
לדעתי ספרד תיקח את ארה"ב ואולי לא בקצת.
עמוס לב כתב:
יכול להיות, אבל כל עוד אף אחד לא מצליח לעצור את משחק הריצה והמעבר של האמריקאים, אז זה לא חישוב כל כך מעניין. היחידים שעוד איכשהו הצליחו לעשות זאת למשך כמעט שלושה רבעים אלו היו הטורקים. זה נגמר בסוף 20 הפרש. אני גם לא בטוח שמיאמי בכל העונות של לברון היו דומיננטיים מבחינת יעילות התקפית בסט אופנס. אפילו אני לא בטוח שהגרסא הראשונה של הבולס הייתה דומיננטית בסטט' הזאת.
נורטון, יכול להיות שיתרון העומק האמריקאי יורד עם השנים, זה אפילו הגיוני. אבל אי אפשר לא להסכים עם כך שהכדורסל האמריקאי הרבה יותר עמוק משאר העולם. מה הייתה בדיוק עושה נבחרת ספרד במידה ולא היו משחקים בה שני הגאסולים (דוראנט והווארד), נבארו (נניח לברון), רוביו (כריס פול), סרחיו יול (נניח שווה ערך לווייד), איבקה (כרמלו) ותוריד גם איזה ויקטור קלאוור בשביל פול ג'ורג' נניח.
הכל נכון אבל בסוף משחקים 12 מול 12 על אותו מגרש. לא משנה שיש את ווייד וקובי בארה"ב. נכון, אם ניקח את 80 השחקנים הכי טובים אז לאמריקאים יהיו שחקנים יותר טובים מספרד. אבל ה12 שיש לאמרקנים כרגע, לא ממש מעולים. כמה מהם בכלל לא משחקים וספק אם ישחקו מול ספרד ואם ישחקו זה יהיה אחרי כמה משחקים שלא שיחקו. אני ממש לא רואה את דרוזן עולה למגרש אחרי הקפאה ודופק משחק.
האמריקאים בחוקים של NBA היו לוקחים את ספרד. בNBA מקלים על ההרדנים ורוזים להגיע לטבעת מול פחות עזרה.