uriel17 כתב:
אחרי קריאה של המאמרים בנושא התמונה די ברורה והיא גם מוכרת לי מפרויקטים שהייתי מעורב בהם בארץ
למשרד הכלכלה יש גוף שמאגד מומחים בתחומים מסויימים, ומתפקידו לאשר אישור מקדים לתחומי בטיחות ותקינה שונים
הם כנראה הבריזו להם מביקור שתואם מראש או שנאלצו לסיים את הסיור לפני שגמרו לבדוק הכול (לדעת עיריית י-ם, בגלל סיבות אישיות של אחד המשתתפים)
עיריית ירושלים ניצלה פירצה בתקנון (כנראה) ופנה ישירות לגופים המאשרים כלומר מכבי אש, תברואה וכו, איגדה את כל האישורים ביחד וקיבלה טופס 4 (כלומר נתנה טופס 4 לעצמה)
אני מניח שאם היו פחות לחוצים בזמן היו סוגרים את הפרוצדורה עם משרד הכלכלה וממשיכים הלאה לפי הנוהל, אבל בלוח זמנים שנוצר הם היו חייבים למצוא קיצור דרך
קיצור דרך שלא בא על חשבון הביטחון של האורחים (כנראה)
זה הכוח הגדול של אירוע שקובעים עוד לפני שהכול גמור, האירוע הזה מאלץ את כולם להיכנס לטירוף ולסגור עניין, תחשבו שהיעד היה משחק הליגה הראשון, היינו רואים את אותו בלגאן אבל במשחק הליגה הראשון, עדיף שיהיה עכשיו.
לעצם המבנה
אני מבואס ממנו. חסר השראה לחלוטין, גוש בטון עם אבן ירושלמית, משעמם, מיושן ושטנצי לגמרי, גם המרחבים הפנימיים מתוכננים בברוטליזם סטליניסטי, שום דבר שעושה חשק למשפחה או לקבוצת חברים לבוא בשביל הכיף ועל הדרך לראות משחק כדורסל
החניה היא בעיה צפויה, כרגיל פותרים את הבעיה אחרי שהיא כבר מכאיבה לכולם
כפתרון זמני וסביר לגמרי, אני חונה בקניון ומטייל קצת ברגל, שמונה שקלים לשעה, מחיר מציאה במונחי תל אביב
השירותים דווקא מתוכננים טובה, המזנונים ממוקמים במקומות מבאסים, בלי מרחבי ישיבה, אין איזור חניות, חניות משחקי וידאו למשל הייתה מוסיפה המון למקום
בקיצור השקיעו יותר מ100 מיליון דולר בשביל שטאנצ' מיושן, החמצה גדולה
אוריאל, המקום נראה בחלקו כמו אתר בניה. בלי להיכנס לריב בין עירית ירושלים למשרד הכלכלה ובלי להתעמק בפרוצדורות השונות, על פניו זה נראה שהיה עדיף שהמקום היה נפתח עוד מספר חודשים כמו שצריך. כרגע, לא נראה שבטוח שם.