סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 7:02 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
היציעים שכרגע נמצאים בגובה הפרקט הם זמניים, בהמשך (מתישהו במהלך החודשים הקרובים) יחליפו אותם יציעים טלסקופיים (נשלפים) שאמורים להיות גם מאחורי הסלים

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 10:43 pm 
Sophomore

מניח שהגמר יהיה סולד אאוט או קרוב לזה. לא יודע מי המטורף שלוקח אחריות שלא יקרה אסון. אם ח"ו יקרה משהו זה יעמיד את ארוע החזיז (שהיה מכה אדירה לשתי הקבוצות שהיו מעורבות בו) כאיזה תקרית לא נעימה ותו לא. לכל הפחות העירייה צריכה לדאוג שביומיים שנשארו יגיעו המהנדסים ואנשי המקצוע הכי טובים בארץ ויאשרו את המגרש לשימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 9:56 am 
Junior

העירייה טוענת שיש לה את כל האישורים...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 11:30 am 
Junior

אז הנה הודעה מה 31 באוגוסט של משרד הכלכלה:

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/A626 ... 261133.htm

מסתבר שרק 49 מתוך 140 מתקני ספורט עם קיבולת גבוהה מ 500 איש מאושרים על ידי המשרד.

לצערי לא מפורסמת שם הרשימה המלאה, והמתקנים שהם כן בוחרים לפרט הם לא מרכזיים במיוחד (האצטדיון עירוני חולון... נובמת, למי אכפת). ברור שהם היו יכולים להתריע בהודעה הזו גם על הארנה, אבל זה שהם בחרו שלא לעשות את זה מריח לי מסריח. לי זה מצטייר כאילו הם ניסו להטמין פח לעיריית ירושלים ולתת לה להוציא לפועל את המשחק, ורק אז להטיח בפומבי ובכלי התקשורת את ההאשמות בה. מה הייתה הבעיה לכתוב כבר אז באותו הדיווח שהארנה לא מאושרת? האם משרד הכלכלה פחד שיאשימו אותו בגרירת רגליים ובהתעקשות מטופשת שתמנע את החגיגה של פתיחת הארנה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 12:10 pm 
Sophomore

קונספירציות על איך ששמעון בחש מאחורי הקלעים בעוד חמש הודעות... ארבע... שלוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 12:37 pm 
מנהל פורום

אחרי קריאה של המאמרים בנושא התמונה די ברורה והיא גם מוכרת לי מפרויקטים שהייתי מעורב בהם בארץ
למשרד הכלכלה יש גוף שמאגד מומחים בתחומים מסויימים, ומתפקידו לאשר אישור מקדים לתחומי בטיחות ותקינה שונים
הם כנראה הבריזו להם מביקור שתואם מראש או שנאלצו לסיים את הסיור לפני שגמרו לבדוק הכול (לדעת עיריית י-ם, בגלל סיבות אישיות של אחד המשתתפים)
עיריית ירושלים ניצלה פירצה בתקנון (כנראה) ופנה ישירות לגופים המאשרים כלומר מכבי אש, תברואה וכו, איגדה את כל האישורים ביחד וקיבלה טופס 4 (כלומר נתנה טופס 4 לעצמה)
אני מניח שאם היו פחות לחוצים בזמן היו סוגרים את הפרוצדורה עם משרד הכלכלה וממשיכים הלאה לפי הנוהל, אבל בלוח זמנים שנוצר הם היו חייבים למצוא קיצור דרך
קיצור דרך שלא בא על חשבון הביטחון של האורחים (כנראה)
זה הכוח הגדול של אירוע שקובעים עוד לפני שהכול גמור, האירוע הזה מאלץ את כולם להיכנס לטירוף ולסגור עניין, תחשבו שהיעד היה משחק הליגה הראשון, היינו רואים את אותו בלגאן אבל במשחק הליגה הראשון, עדיף שיהיה עכשיו.

לעצם המבנה
אני מבואס ממנו. חסר השראה לחלוטין, גוש בטון עם אבן ירושלמית, משעמם, מיושן ושטנצי לגמרי, גם המרחבים הפנימיים מתוכננים בברוטליזם סטליניסטי, שום דבר שעושה חשק למשפחה או לקבוצת חברים לבוא בשביל הכיף ועל הדרך לראות משחק כדורסל
החניה היא בעיה צפויה, כרגיל פותרים את הבעיה אחרי שהיא כבר מכאיבה לכולם
כפתרון זמני וסביר לגמרי, אני חונה בקניון ומטייל קצת ברגל, שמונה שקלים לשעה, מחיר מציאה במונחי תל אביב
השירותים דווקא מתוכננים טובה, המזנונים ממוקמים במקומות מבאסים, בלי מרחבי ישיבה, אין איזור חניות, חניות משחקי וידאו למשל הייתה מוסיפה המון למקום
בקיצור השקיעו יותר מ100 מיליון דולר בשביל שטאנצ' מיושן, החמצה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 2:58 pm 
Junior

אוריאל, קרא את הכתבה שקישרתי אליה בת'רד על האולמות. נראה לי שתתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 3:09 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אחרי קריאה של המאמרים בנושא התמונה די ברורה והיא גם מוכרת לי מפרויקטים שהייתי מעורב בהם בארץ
למשרד הכלכלה יש גוף שמאגד מומחים בתחומים מסויימים, ומתפקידו לאשר אישור מקדים לתחומי בטיחות ותקינה שונים
הם כנראה הבריזו להם מביקור שתואם מראש או שנאלצו לסיים את הסיור לפני שגמרו לבדוק הכול (לדעת עיריית י-ם, בגלל סיבות אישיות של אחד המשתתפים)
עיריית ירושלים ניצלה פירצה בתקנון (כנראה) ופנה ישירות לגופים המאשרים כלומר מכבי אש, תברואה וכו, איגדה את כל האישורים ביחד וקיבלה טופס 4 (כלומר נתנה טופס 4 לעצמה)
אני מניח שאם היו פחות לחוצים בזמן היו סוגרים את הפרוצדורה עם משרד הכלכלה וממשיכים הלאה לפי הנוהל, אבל בלוח זמנים שנוצר הם היו חייבים למצוא קיצור דרך
קיצור דרך שלא בא על חשבון הביטחון של האורחים (כנראה)
זה הכוח הגדול של אירוע שקובעים עוד לפני שהכול גמור, האירוע הזה מאלץ את כולם להיכנס לטירוף ולסגור עניין, תחשבו שהיעד היה משחק הליגה הראשון, היינו רואים את אותו בלגאן אבל במשחק הליגה הראשון, עדיף שיהיה עכשיו.

לעצם המבנה
אני מבואס ממנו. חסר השראה לחלוטין, גוש בטון עם אבן ירושלמית, משעמם, מיושן ושטנצי לגמרי, גם המרחבים הפנימיים מתוכננים בברוטליזם סטליניסטי, שום דבר שעושה חשק למשפחה או לקבוצת חברים לבוא בשביל הכיף ועל הדרך לראות משחק כדורסל
כפתרון זמני וסביר לגמרי, אני חונה בקניון ומטייל קצת ברגל, שמונה שקלים לשעה, מחיר מציאה במונחי תל אביב
השירותים דווקא מתוכננים טובה, המזנונים ממוקמים במקומות מבאסים, בלי מרחבי ישיבה, אין איזור חניות, חניות משחקי וידאו למשל הייתה מוסיפה המון למקום
בקיצור השקיעו יותר מ100 מיליון דולר בשביל שטאנצ' מיושן, החמצה גדולה

אוריאל, המקום נראה בחלקו כמו אתר בניה. בלי להיכנס לריב בין עירית ירושלים למשרד הכלכלה ובלי להתעמק בפרוצדורות השונות, על פניו זה נראה שהיה עדיף שהמקום היה נפתח עוד מספר חודשים כמו שצריך. כרגע, לא נראה שבטוח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 3:24 pm 
מנהל פורום

כן, המקום נראה כמו אתר בניה, אבל זה מאיץ את סיום הבניה
מפעיל לחץ על מנהלי הפרויקט לסיים.
ברגע שהמינימום הנדרש גמור, כדאי להכניס דיירים, תחושת הדחיפות אצל הקבלן עולה לרמות אחרות לגמרי. במקרה של נוקיה למשל, אני זוכר מחיצות ופיגומים לאורך חודשים אחרי שהתחילו לשחק שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 3:28 pm 
Junior

גם נוקיה נראה עוד הרבה זמן אחרי שהוא נפתח, בעקבות השיפוץ, כמו אתר בניה, וזה לא הפריע לארח שם משחקים. ברור שבאופן אידאלי עדיף שהכל יהיה גמור עד הסוף, אבל כולנו יודעים שזה די נדיר בארצנו. ביננו הרבה פעמים גם מי שקנה דירה מקבלן מוצא את עצמו נכנס אליה לפני שגמרו לגמרי את הבניה באתר הבניה כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 4:03 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

אם אתה מכיר את הרחובות שצמודים לארנה (אלמליח, בר יוחאי, סן מרטין), יש בהם לא מעט מקומות חניה, לא בתשלום, וקצת יותר קרוב לארנה מאשר לחנות בקניון.
אני מצאתי שם חניה ביום שני, ולא הגעתי כל כך מוקדם.

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 8:05 pm 
Sophomore

אין סיכוי בעולם שלהדר יוסף יש אישור כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 9:32 pm 
Freshman

סליחה על הכפילות, אבל שאלה: האם ישנה כוונה "להעתיק" את יציעי אמיר ואלעד לארנה? כלומר לקרוא יציעים על שמם גם שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 10:23 am 
Sophomore

ofer timna כתב:
uriel17 כתב:

אם אתה מכיר את הרחובות שצמודים לארנה (אלמליח, בר יוחאי, סן מרטין), יש בהם לא מעט מקומות חניה, לא בתשלום, וקצת יותר קרוב לארנה מאשר לחנות בקניון.
אני מצאתי שם חניה ביום שני, ולא הגעתי כל כך מוקדם.

1. לא מבין מה הבעיה להוסיף כמה קומות לחניה של טדי. גם ככה בניתם אולם ב-400 מיליון שקל אז תוסיפו חניון בעוד כמה מיליונים.
2. לפעמים במשחקים של בית"ר המשטרה מונעת כניסה לרחובות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 12:05 pm 
Sophomore

1. הלוואי שיעשו דבר כזה. כרגע אני מבין שהתכנון הוא להפוך את החניה שבין טדי לארנה לרחבה של שטחי מסחר ושאר ירקות, ולחפור חניה מתחת.
אני חושב שעדיף לוותר על שטחי המסחר ולהרים שם עוד מפלס או שניים.

2. מונעים לרחובות האלה כניסה מכל הכיוונים? כי אפשר להגיע אליהם גם מהאזור של פת. בכל אופן ביום שני היה אפשר להכנס אליהם כמעט מכל כיוון.

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 8:43 am 
Sophomore

לקח טיפה זמן אבל בסוף מצאנו חנייה באחד הרחובות הצמודים, מרחק של שתי דקות הליכה מהאולם.

ואני רק שאלה- על הקוביה כתוב כל הזמן עברה כששחקנים עושים עבירה. בירושלים לא אמור להיות כתוב פאוול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:07 am 
Sophomore

fawell יעני? ומה הסיפור עם הלוח העצום ולוח התוצאות הממש ממש קטן מתחתיו? נראה נורא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:23 am 
Sophomore

אולם חמוד,אם כי מנוכר לטעמי.מזכיר את האולמות של קזאן וקובאן. סה"כ נהנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 11:40 am 
Sophomore

האח של סומו כתב:
fawell יעני? ומה הסיפור עם הלוח העצום ולוח התוצאות הממש ממש קטן מתחתיו? נראה נורא...

לדעתי המסכים הגדולים יפעלו רק במשחקים חשובים ומשמעותיים והקטנים כאשר יש כל מיני משחקים איזוטרים נגד קבוצות שקריות כמו גלבוע וכד'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה