סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל חולון- החדשה?
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 8:51 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2785394
לאומית קופר, מה דעתכם? אמיתי או רק יח״ץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 9:26 pm 
Junior

לא הפסקתי לצחוק. איש חביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 9:53 pm 
Junior

כלומר, הוא חי בסרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:35 am 
Junior

אתה צריך פרשנות בשביל להבין שהוא חי בסרט?
הוא מדבר על קץ שלטון מכבי והחלפתה בחולון, ואחכ מצהיר שלא צריך להפסיד כסף.
כלומר הוא מתכוון לרשת קבוצה עם הכנסות בטוחות של 17-18 מיליון דולר בעונה, עם קבוצה שבחלומות הוורודים והאופטימיים ביותר שלה תוכל בעוד עשור להגיע להכנסות של רבע מזה.
הייתי אומר שזו אחת מההתבטאויות היותר טיפשיות שקראתי בחיי, אבל אולי הוא לא כל כך טיפש אלא רק מגלומן ורק רצה שנכיר את השם שלו. הוא הרי היה נשאר אנונימי בלי הפרובוקציה שנתנה לו את 15 דקות ״התהילה״ שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:54 am 
Sophomore

ולחשוב שיש בחולון אנשים שצוחקים על אורי אלון.
חולון הקבוצה של המדינה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 5:03 am 
Junior

אני לא מתייחס לכותרת הדבילית ולהצהרות על מכבי תל אביב. אלא לשאר התוכן של הכתבה על התכלס. האם הוא באמת בונה בסיס לטווח ארוך. האם הוא באמת משקיע במחלקת הנוער או שזו רק מסחטת כסף עבורו כמו באגודות אחרות. האם הוא בונה קהל וקהילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:05 pm 
Freshman

בואו נוציא את דבריו יותר מהקשרם?
"החזון שלי, ואני מנסה להדביק את השותפים שלי בזה, הוא שהפועל חולון תהפוך לקבוצה של המדינה. אני חושב שפג התוקף של מכבי תל אביב בנושא הזה".

במילים אחרות, השאיפה שלו היא להפוך את חולון למשהו הרבה יותר גדול, ולדעתו פג התוקף של מכבי מבחינת הקבוצה של המדינה. הוא לא אמר שפג התוקף של מכבי תל אביב.

הוא גם מדבר על משהו עתידי לחלוטין: "אני לא רוצה להצהיר הצהרות שאין להם כיסוי. המשימה שלי בטווח הקצר היא יציבות של הקבוצה, טיפוח מחלקות הנוער ובתי הספר לכדורסל, המעבר לאולם החדש ומבחינתי משימה לא פשוטה וחשובה מאוד - לייצר קאדר של נותני חסויות לאורך זמן".

איפה זה ואיפה "מכבי פג תוקף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 20, 2014 10:09 pm 
Junior

http://www.2all.co.il/web/Sites4/komets/PAGE2.asp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 2:38 pm 
Freshman

מהיכרות אישית עם שלמה, מדובר על אדם שתורם ונותן מכספו, מעבר לתזרים הכספי. יום בשבוע הוא מעביר את משרדו למשרדי האגודה ומקדיש יום שלם לקבוצה לגיוס ספונסרים וכו'
יש לו כוונה להפוך את חולון לקבצה גדולה יותר אך הכי חשוב יציבה יותר לא לבנות כל שנה את הסגל מחדש אלה לייצר המשכיות שלאורך זמן תביא היישגים
רואים את זה העונה עם סגל ישראלי שממשיך לשנה נוספת (למרות שהוא חלש :) )

אני חושב שהכותרת היתה בלון עיתונאי במיטבו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 2:47 pm 
Freshman

קורובייב כתב:
אני לא מתייחס לכותרת הדבילית ולהצהרות על מכבי תל אביב. אלא לשאר התוכן של הכתבה על התכלס. האם הוא באמת בונה בסיס לטווח ארוך. האם הוא באמת משקיע במחלקת הנוער או שזו רק מסחטת כסף עבורו כמו באגודות אחרות. האם הוא בונה קהל וקהילה.

השקעה במחלקת הנוער זה אחד הטיעונים שאני הכי אוהב
מחלקת נוער ברוב הגדול של הקבוצות היא מחלקה רווחית
הורי הילדים בכל הגילאים משלמים כסף טוב עבור החוג הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 2:54 pm 
מנהל פורום

alma כתב:
קורובייב כתב:

השקעה במחלקת הנוער זה אחד הטיעונים שאני הכי אוהב
מחלקת נוער ברוב הגדול של הקבוצות היא מחלקה רווחית
הורי הילדים בכל הגילאים משלמים כסף טוב עבור החוג הזה

הן אולי רווחיות אבל רק כי הורים משלמים כ-4,000 שקל בשנה ובתמורה הילדים מקבלים 3-4 אימונים של שעה וחצי בשבוע שאותם מעבירים מאמנים שלא תמיד יכולים באמת להשקיע כי מקבלים שכר עלוב.

במחלקות נוער בהן השחקנים הצעירים באמת מקבלים כלים להתקדם זה רק בזכות סבסוד מהמועצה או מגוף אחרים, והן בטח לא מסיימות עם רווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 2:59 pm 
Freshman

מחלקות הנוער זה מגיל קט סל עד קבוצת הנוער
בגילאי קט סל,ילדים ולדעתי גם נערים מדובר בחוג לכל דבר.
ההורים משלמים הרבה כסף עבור החוג הזה והשימוש בשם המותג, הפועל חולון במקרה הזה שווה הרבה כסף
גם אם יש לקבוצה אקדמיה או קבוצת נוערשבה מקבלים השחקנים תנאים משופרים ויש מאמנים עם שכר גבוה עדין הגילאים הצעירים ממנים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:08 pm 
מנהל פורום

alma כתב:
מחלקות הנוער זה מגיל קט סל עד קבוצת הנוער
בגילאי קט סל,ילדים ולדעתי גם נערים מדובר בחוג לכל דבר.
ההורים משלמים הרבה כסף עבור החוג הזה והשימוש בשם המותג, הפועל חולון במקרה הזה שווה הרבה כסף
גם אם יש לקבוצה אקדמיה או קבוצת נוערשבה מקבלים השחקנים תנאים משופרים ויש מאמנים עם שכר גבוה עדין הגילאים הצעירים ממנים את זה

אז אני מסביר לך שממש ממש לא... אלא אם בחולון מקובל שהורים משלמים 5-6 אלף שקל בשנה.

אני יודע מה זה מחלקות נוער טיפה יותר ממך, ולידיעתך מקטסל ומעלה זה לא חוג, אלא קבוצות ליגה לכל דבר. קטסל זה בדרך כלל שלושה אימונים בשבוע או שניים ומשחק, מכיתה ז' רוב האגודות כבר עוברות לארבע אימונים בשבוע או שלושה ומשחק. אם קבוצה משחק בליגה אז יש עליה המון הוצאות בדמות אגרות שונות לאיגוד הכדורסל, הסעות למשחקי חוץ, לפעמים גם תשלום על שימוש באולמות וכמובן שכר המאמנים.
קבוצות הקטסל אכן בדרך כלל יותר רווחיות, אבל רק כי שם יש 15-20 ילדים בקבוצה, יחסית קצת אימונים ומשחקי חוץ ברדיוס קטן. אבל בשאר הגילאים אם יוצאים ברווח זה רק כי הילדים מקבלים תמורה אפסית או ההורים באמת משלמים המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:13 pm 
Freshman

קט סל זה חוג גם אם יש ליגה.
גם ילדים זה חוג
ואצל רוב הילדים גם נערים ונוער זה חוג
מי שמפסיד על זה כסף לא מנהל את זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:14 pm 
Junior

מעבר לרמת הכותרת, זה היה ראיון מרגיז ותלוש מהמציאות.

אני לא נכנס לפרטי הדברים שאמר על מחלקת הנוער, אבל אם הבשורה הגדולה היא קידום של אופיר ולדמן, שהיה סמל לכישלון המחלקה הזו בשנים האחרונות, אז אני ממש לא נופל מהעניין. אוסיף ואומר שבעיני השקעה מופרזת במחלקת הנוער, אם אכן יש כזו מעבר לרמת הסיסמאות והקלישאות שעלו בראיון, היא די חסרת ערך. הרי גם אם ייצא משם שחקן בעתיד, אין סרט שהוא יישאר בחולון מעבר לעונה אחת גג אם רמת התקציב תישאר כפי שהיא עכשיו.

לגבי הבוגרים, אני לגמרי עם מה שנכתב באתר הקומץ. צריך גם לציין שהשנה התקציב קטן לעומת שנה שעברה בחצי מיליון ש"ח, זה בטוח לא מבשר טובות.
לגבי ניהול הקבוצה, אנחנו מנוהלים בצורה מחורבנת, הכי גרועה בליגה, לפחות ממה שאני נחשף אליו. שיווקית, עם כל האוהדים שלנו ויש לנו אוהדים בכל הארץ כמות המנויים שלנו קטנה מזו של נס ציונה. מקצועית העקרון המנחה של ההנהלה שלנו זה לא המשכיות אלא "להביא את הזול ביותר". נקח את עמית שמחון ? מה פתאום, נביא את שון דניאל ב-10,000 דולר פחות, אז מה אם הוא זרק זין על הקבוצה והוא חרא של שחקן...אותו כנ"ל גוני יזרעאלי ואותו כנ"ל המאמן שהוא כלום ושום דבר אבל ההנהלה שלנו החתימה אותו בבהילות לקראת סוף השנה שעברה, כנראה כי ראו שקליבלנד רודפת אחריו.

בקיצור, אין שום כיסוי לדברים שהוא אומר. כרגע אנחנו יותר קרובים לרדת ליגה מלהיות הקבוצה של המדינה ולא משנה באיזה מובן הוא התכוון שנהיה.

כל זה לא בא להוריד מהסכומים שהוא שם על הקבוצה ומזה שהוא באמת התחבר אליה כאוהד אבל השטויות שקראתי בראיון עושות צחוק מהקבוצה. כרגע אנחנו בעונת מעבר לאולם חדש ומפואר של 5,600 מקומות ואנחנו נראים כמו פח זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:24 pm 
מנהל פורום

alma כתב:
קט סל זה חוג גם אם יש ליגה.
גם ילדים זה חוג
ואצל רוב הילדים גם נערים ונוער זה חוג
מי שמפסיד על זה כסף לא מנהל את זה נכון

אז אני לא יודע מה זה בהגדרה שלך חוג.
המושג "חוג" מתייחס לרוב למסגרת לא תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:

אני לא נכנס לפרטי הדברים שאמר על מחלקת הנוער, אבל אם הבשורה הגדולה היא קידום של אופיר ולדמן, שהיה סמל לכישלון המחלקה הזו בשנים האחרונות, אז אני ממש לא נופל מהעניין. אוסיף ואומר שבעיני השקעה מופרזת במחלקת הנוער, אם אכן יש כזו מעבר לרמת הסיסמאות והקלישאות שעלו בראיון, היא די חסרת ערך. הרי גם אם ייצא משם שחקן בעתיד, אין סרט שהוא יישאר בחולון מעבר לעונה אחת גג אם רמת התקציב תישאר כפי שהיא עכשיו.

לגבי הבוגרים, אני לגמרי עם מה שנכתב באתר הקומץ. צריך גם לציין שהשנה התקציב קטן לעומת שנה שעברה בחצי מיליון ש"ח, זה בטוח לא מבשר טובות.
לגבי ניהול הקבוצה, אנחנו מנוהלים בצורה מחורבנת, הכי גרועה בליגה, לפחות ממה שאני נחשף אליו. שיווקית, עם כל האוהדים שלנו ויש לנו אוהדים בכל הארץ כמות המנויים שלנו קטנה מזו של נס ציונה מקצועית העקרון המנחה של ההנהלה שלנו זה לא המשכיות אלא "להביא את הזול ביותר". נקח את עמית שמחון ? מה פתאום, נביא את שון דניאל ב-10,000 דולר פחות, אז מה אם הוא זרק זין על הקבוצה והוא חרא של שחקן...אותו כנ"ל גוני יזרעאלי ואותו כנ"ל המאמן שהוא כלום ושום דבר אבל ההנהלה שלנו החתימה אותו בבהילות לקראת סוף השנה שעברה, כנראה כי ראו שקליבלנד רודפת אחריו.

בקיצור, אין שום כיסוי לדברים שהוא אומר. כרגע אנחנו יותר קרובים לרדת ליגה מלהיות הקבוצה של המדינה ולא משנה באיזה מובן הוא התכוון שנהיה.

כל זה לא בא להוריד מהסכומים שהוא שם על הקבוצה ומזה שהוא באמת התחבר אליה כאוהד אבל השטויות שקראתי בראיון עושות צחוק מהקבוצה. כרגע אנחנו בעונת מעבר לאולם חדש ומפואר של 5,600 מקומות ואנחנו נראים כמו פח זבל.

כמה מנויים יש לחולון?
לגבי "להביא את הזול ביותר" -לצערי זה קיים בהרבה קבוצות ולכן השחקנים כל הזמן עוברים קבוצות
יחסית בשנים האחרונות יש טיפה שיפור בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:52 pm 
Junior

המושבע ה-13 כתב:
לאומית כתב:

לגבי ניהול הקבוצה, אנחנו מנוהלים בצורה מחורבנת, הכי גרועה בליגה, לפחות ממה שאני נחשף אליו. שיווקית, עם כל האוהדים שלנו ויש לנו אוהדים בכל הארץ כמות המנויים שלנו קטנה מזו של נס ציונה מקצועית העקרון המנחה של ההנהלה שלנו זה לא המשכיות אלא "להביא את הזול ביותר". נקח את עמית שמחון ? מה פתאום, נביא את שון דניאל ב-10,000 דולר פחות, אז מה אם הוא זרק זין על הקבוצה והוא חרא של שחקן...אותו כנ"ל גוני יזרעאלי ואותו כנ"ל המאמן שהוא כלום ושום דבר אבל ההנהלה שלנו החתימה אותו בבהילות לקראת סוף השנה שעברה, כנראה כי ראו שקליבלנד רודפת אחריו.

כמה מנויים יש לחולון?
לגבי "להביא את הזול ביותר" -לצערי זה קיים בהרבה קבוצות ולכן השחקנים כל הזמן עוברים קבוצות

אז אני אתקן - להביא את הזול ביותר, גם אם כל הקהל שלך לא יכול לראות את השחקן המסוים והשחקן המסוים השני ירק עליך בפנים, נטש את הקבוצה לטיול בחו"ל באמצע העונה למרות בקשת המאמן שיישאר ולמרות שנתפס על ריטלין באשמתו הישירה וקינח בתביעה של המשכורת שלו בזמן שטייל בחו"ל ובראיון לערוץ הספורט שם לגלג על הקבוצה.

אני אומר את זה בצורה ברורה - שחקן שהתנהג כמו שון דניאל בחולון לא היה חוזר לקדנציה נוספת באף קבוצה אחרת.
ובלי קשר, אם לא חולון, שון דניאל וגוני משחקים השנה בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 3:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
המושבע ה-13 כתב:
לאומית כתב:

כמה מנויים יש לחולון?

אז אני אתקן - להביא את הזול ביותר, גם אם כל הקהל שלך לא יכול לראות את השחקן המסוים והשחקן המסוים השני ירק עליך בפנים, נטש את הקבוצה לטיול בחו"ל באמצע העונה למרות בקשת המאמן שיישאר ולמרות שנתפס על ריטלין באשמתו הישירה וקינח בתביעה של המשכורת שלו בזמן שטייל בחו"ל ובראיון לערוץ הספורט שם לגלג על הקבוצה.

אני אומר את זה בצורה ברורה - שחקן שהתנהג כמו שון דניאל בחולון לא היה חוזר לקדנציה נוספת באף קבוצה אחרת.
ובלי קשר, אם לא חולון, שון דניאל וגוני משחקים השנה בליגה הלאומית.

שון דניאל באמת טיפוס נאלח ,והעובדה שאפילו בחולון כבר לא יכולים לסבול אותו היא באמת שפל מבחינתו
כמה מנויים יש לכם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה