המושבע ה-13 כתב:
לאומית כתב:
מעבר לרמת הכותרת, זה היה ראיון מרגיז ותלוש מהמציאות.
אני לא נכנס לפרטי הדברים שאמר על מחלקת הנוער, אבל אם הבשורה הגדולה היא קידום של אופיר ולדמן, שהיה סמל לכישלון המחלקה הזו בשנים האחרונות, אז אני ממש לא נופל מהעניין. אוסיף ואומר שבעיני השקעה מופרזת במחלקת הנוער, אם אכן יש כזו מעבר לרמת הסיסמאות והקלישאות שעלו בראיון, היא די חסרת ערך. הרי גם אם ייצא משם שחקן בעתיד, אין סרט שהוא יישאר בחולון מעבר לעונה אחת גג אם רמת התקציב תישאר כפי שהיא עכשיו.
לגבי הבוגרים, אני לגמרי עם מה שנכתב באתר הקומץ. צריך גם לציין שהשנה התקציב קטן לעומת שנה שעברה בחצי מיליון ש"ח, זה בטוח לא מבשר טובות.
לגבי ניהול הקבוצה, אנחנו מנוהלים בצורה מחורבנת, הכי גרועה בליגה, לפחות ממה שאני נחשף אליו. שיווקית, עם כל האוהדים שלנו ויש לנו אוהדים בכל הארץ כמות המנויים שלנו קטנה מזו של נס ציונה מקצועית העקרון המנחה של ההנהלה שלנו זה לא המשכיות אלא "להביא את הזול ביותר". נקח את עמית שמחון ? מה פתאום, נביא את שון דניאל ב-10,000 דולר פחות, אז מה אם הוא זרק זין על הקבוצה והוא חרא של שחקן...אותו כנ"ל גוני יזרעאלי ואותו כנ"ל המאמן שהוא כלום ושום דבר אבל ההנהלה שלנו החתימה אותו בבהילות לקראת סוף השנה שעברה, כנראה כי ראו שקליבלנד רודפת אחריו.
בקיצור, אין שום כיסוי לדברים שהוא אומר. כרגע אנחנו יותר קרובים לרדת ליגה מלהיות הקבוצה של המדינה ולא משנה באיזה מובן הוא התכוון שנהיה.
כל זה לא בא להוריד מהסכומים שהוא שם על הקבוצה ומזה שהוא באמת התחבר אליה כאוהד אבל השטויות שקראתי בראיון עושות צחוק מהקבוצה. כרגע אנחנו בעונת מעבר לאולם חדש ומפואר של 5,600 מקומות ואנחנו נראים כמו פח זבל.
כמה מנויים יש לחולון?
לגבי "להביא את הזול ביותר" -לצערי זה קיים בהרבה קבוצות ולכן השחקנים כל הזמן עוברים קבוצות
יחסית בשנים האחרונות יש טיפה שיפור בנושא
אז אני אתקן - להביא את הזול ביותר, גם אם כל הקהל שלך לא יכול לראות את השחקן המסוים והשחקן המסוים השני ירק עליך בפנים, נטש את הקבוצה לטיול בחו"ל באמצע העונה למרות בקשת המאמן שיישאר ולמרות שנתפס על ריטלין באשמתו הישירה וקינח בתביעה של המשכורת שלו בזמן שטייל בחו"ל ובראיון לערוץ הספורט שם לגלג על הקבוצה.
אני אומר את זה בצורה ברורה - שחקן שהתנהג כמו שון דניאל בחולון לא היה חוזר לקדנציה נוספת באף קבוצה אחרת.
ובלי קשר, אם לא חולון, שון דניאל וגוני משחקים השנה בליגה הלאומית.