סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 12:20 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
אני חושב שנעימי , בלייזר וזליקוביץ' בהחלט מספיקים כסגל ישראלי ( פלוס שאריות לאחרים ) , בהנחה שאכן יש 4 זרים מתפקדים ( שעל פי הדיווחים זה לא בדיוק המצב כרגע ) . מרבית קבוצות הליגה רגישות מאוד לפציעות ישראלים , ויתקשו להשלים את מכסת 80 הדקות ללא אחד מהישראלים המובילים - כך שזה לא מצב ייחודי להרצליה ( רוצים לדמיין את חיפה ללא יבזורי ?! ) . היות שנעימי אמור לקבל 30 דקות למשחק ( וגם אם לא יהיה שווה זאת - אולי כדאי לתת לו בכל זאת כדי שלא יחריב את הקבוצה אם יקבל פחות ... ) וקיים רצון אני מניח שבלייזר וזליקוביץ' ימשיכו להתקדם עם 20-25 דקות למשחק , אני אפילו לא מעוניין בבן-שימול כתוספת , אלא מסתפק בסגל הנ"ל ( כאמור , אם ישנם 4 זרים שיכולים לתת תפוקה ראויה לאורך זמן , ולא מבצעי עבירות סדרתיים למשל ) .

שמואליקי, קיבלנו את המנחוס של הפציעות בגדול עם הפציעה של בן רייס. בלי רעיונות נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:32 pm 
Hall of Famer

ניתן לצפות במשחקים ששוחקו אתמול ( בפרט - הפועל ת"א נגד הרצליה ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:42 pm 
Junior

היום ב-19:00 רועי חגאי והחבורה המפחידה שלו מנהריה מגיעים להופעה באולם הפחים למשחק שאין ממנו דרך חזרה.

ביום שישי ב-12:30 הרצליה תקדים את הצום כשתתענה במגרשה הביתי ביובל מול חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:47 pm 
Senior

גלעד כתב:
קוף ירוק כתב:
בכל מקרה ראשון ב20 הפרש על נס ציונה היום במשחק, פשוט לא הגיעו למשחק נס ציונה. זה לא אומר הרבה על העונה אבל היום הם נרדמו.

קוף, תן קצת קרדיט להגנה של ראשון :bra_vo: :bra_vo:
ההתקפה די מזעזעת, אבל ההגנה - תענוג.
יהיה מאוד מעניין לראות אם ראשון תצליח לעצור גם את הפועל ת"א, שנראתה אתמול הרבה יותר טוב מנס ציונה.
וגם - האם שון דאוסן (שלא שיחק בשבועיים האחרונים, ולא ישחק גם נגד הפועל ת"א) - ירים יותר את משחק ההתקפה של ראשון, או יפגע יותר במשחק ההגנה...
עוד הערה: לא מאמין שיהיה עוד משחק העונה שראשון תקבל מאובנון + דאוסן 0 נקודות, כמו אתמול

נתתי קרדיט בפעם הראשונה ואמרתי במחצית הראשונה שההגנה של ראשון חיסלה את ההתקפה של נס ציונה. לא היה צריך לחזור לזה. בחצי השני נס ציונה כבר נעלמו וראשון שמרה על 20 הפרש בלי הרבה מאמץ.
אני בטוח שדאוסן ישדרג את ההתקפה של ראשון הוא ישראלי בעל יכולות מצויינות בהתקפה. כמו שאין לי ספק שהוא הולך לפגוע בהגנה כי הוא לא מסוגל לשמור על כלום. בגלל זה אני חושב שהוא ירד השנה בדקות וזה לא דבר שלילי לראשון.
הדבר הכי מפתיע בקדם עונה בראשון מבחינתי זה היכולת של יאנגר והשאלה הגדולה האם גם במהלך העונה הוא ישמור על זה. הוא מצוין גם התקפית בהרבה מאד משחקים וביחד עם ההגנה שלו זה בונוס אדיר.
אם יאנגר ימשיך ביכולת שלו השנה אני חושב שהאדון דאוסן יהיה מאד מתוסכל השנה כי לדרוקר מתאים באופי ללכת איתו ועם חנוכי וההגנה שלהם הרבה יותר וגם מתאים יותר לאופי הקבוצה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המושבע ה-13 כתב:
הרסי הוקינס כתב:
מוסקוביץ' שיחק כל הרבע האחרון. מדאיג.

איך היה מאגנום רול?

טעים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:53 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני חושב שנעימי , בלייזר וזליקוביץ' בהחלט מספיקים כסגל ישראלי ( פלוס שאריות לאחרים ) , בהנחה שאכן יש 4 זרים מתפקדים ( שעל פי הדיווחים זה לא בדיוק המצב כרגע ) . מרבית קבוצות הליגה רגישות מאוד לפציעות ישראלים , ויתקשו להשלים את מכסת 80 הדקות ללא אחד מהישראלים המובילים - כך שזה לא מצב ייחודי להרצליה ( רוצים לדמיין את חיפה ללא יבזורי ?! ) . היות שנעימי אמור לקבל 30 דקות למשחק ( וגם אם לא יהיה שווה זאת - אולי כדאי לתת לו בכל זאת כדי שלא יחריב את הקבוצה אם יקבל פחות ... ) וקיים רצון אני מניח שבלייזר וזליקוביץ' ימשיכו להתקדם עם 20-25 דקות למשחק , אני אפילו לא מעוניין בבן-שימול כתוספת , אלא מסתפק בסגל הנ"ל ( כאמור , אם ישנם 4 זרים שיכולים לתת תפוקה ראויה לאורך זמן , ולא מבצעי עבירות סדרתיים למשל ) .

מסכים בהחלט, 3 ישראלים ברמה הזאת זה יפה מאוד ויותר ממה שיש להרבה קבוצות אחרות. אתמול לא היתה דוגמה כי זליקוביץ' לא שיחק, נעימי לא ממש כשיר, רול לא ממש כשיר, וקולייר הזר הרביעי בקושי שיחק כי כנראה לא מרוצים ממנו אז ברור שהסגל היה מאוד קצר. באופן כללי עדיף להשקיע באיכות ולא בעומק, רוטציה של 7 שחקנים זה סבבה לגמרי בשביל קבוצה שלא משחקת באירופה ואני מניח שבהרצליה גם בונים על חלמיש שיפתיע סטייל בלייזר וזליקוביץ' שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:54 pm 
Senior

shmueliki כתב:

כמו שאמרתי. פציעה של אחד השחקנים, ולא גומרת עונה כזאת ואתה משחק עם סגל של 2 וחצי ישראלי במיוחד כל עוד חלמיש טעון הוכחה שלפעמים גם יכולה להיות שלילית. זה בדיוק המצב עכשיו. ברור שעם 4 זרים תורמים אתה תרגיש את זה פחות ועדיין. אתה טועה לגביי קבוצות אחרות, בחיפה למשל בן רייס נפצע (שקול לפציעה של זליקוביץ) עדיין יש לך 3 ישראלים ועוד חצי כמו בהרצליה (בר אבן על תקן חלמיש). ואצלנו יש 5 זרים מה שכמובן אין בהרצליה. אני חושב שזה הימור גדול מידי מבחינתם ובעיקר גם גורם לזה שהרוטציה שלהם מאד קצרה עכשיו. בזמן שהפועל ת"א אתמול מעלים בגל השני מהספסל את שולדנבארד, סקוורר, גולן גוט ווורקמן. הרצליה מעלה את אוחנון ומוסקוביץ מטעמי חוק רוסי או בלי קשר כי פשוט צריך אוויר לשחקנים, וב5 דקות האלה בקלות אתה יכול לקבל 7-8 הפרש שאחרי זה אתה לא יכול לסגור.

הרצליה תראה יותר טוב שנעימי יכנס לכושר והיא תתייצב אחרי הפציעות של השחקנים שלה ושתביא מן הסתם זר גבוה נוסף. אבל עדיין בסגל הזה יהיה לה בעיות מול קבוצות עם סגל עמוק שינצלו את הסגל הקצר ולדעתי ישראלי נוסף טוב שיאפשר רוטציות ועומק יותר בסגל בהחלט יכול לעשות שם את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:08 pm 
Sophomore

קוף אם תסתכל על סטטיסטיקות משנה שעברה, שחקנים 9-10 שיחקו מעט מאוד דקות בכל הקבוצות מלבד מכבי וירושלים וזה פשוט מיותר לזרוק על זה כסף. שלושה וחצי ישראלים זה בהחלט סבבה (להפועל היה פחות מזה שנה שעברה וגם זרים חלשים שלא שיחקו את מלוא הדקות שלהם, ועדיין סיימה מקום רביעי).
מה שלא תעשה אין ממש דרך (ברמות התקציב של הרצליה) להתגבר על פציעה משמעותית של ישראלי בכיר באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:24 pm 
Senior

הבעיה שלהם זה לא עם שחקנים 9-10 אלא עם שחקן 8 שזה חלמיש כרגע שהוא עדיין טעון הוכחה כמו שאמרתי. במידה של פציעה של אחד הבכירים הוא הופך להיות ישראלי של 20-25 דקות לפחות. להפועל עדיין היה את יותם שירן בשנה שעברה ואפילו גולן גוט שהיו פציעות הם התעלו ועזרו לכם לנצח משחק בתקופה הפצועה. להרצליה נניח שחלמיש על תקן גוט אבל אין את היותם שירן הזה שכן יכול לשחק במידה של פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
shmueliki כתב:

כמו שאמרתי. פציעה של אחד השחקנים, ולא גומרת עונה כזאת ואתה משחק עם סגל של 2 וחצי ישראלי במיוחד כל עוד חלמיש טעון הוכחה שלפעמים גם יכולה להיות שלילית. זה בדיוק המצב עכשיו. ברור שעם 4 זרים תורמים אתה תרגיש את זה פחות ועדיין. אתה טועה לגביי קבוצות אחרות, בחיפה למשל בן רייס נפצע (שקול לפציעה של זליקוביץ) עדיין יש לך 3 ישראלים ועוד חצי כמו בהרצליה (בר אבן על תקן חלמיש). ואצלנו יש 5 זרים מה שכמובן אין בהרצליה. אני חושב שזה הימור גדול מידי מבחינתם ובעיקר גם גורם לזה שהרוטציה שלהם מאד קצרה עכשיו. בזמן שהפועל ת"א אתמול מעלים בגל השני מהספסל את שולדנבארד, סקוורר, גולן גוט ווורקמן. הרצליה מעלה את אוחנון ומוסקוביץ מטעמי חוק רוסי או בלי קשר כי פשוט צריך אוויר לשחקנים, וב5 דקות האלה בקלות אתה יכול לקבל 7-8 הפרש שאחרי זה אתה לא יכול לסגור.

הרצליה תראה יותר טוב שנעימי יכנס לכושר והיא תתייצב אחרי הפציעות של השחקנים שלה ושתביא מן הסתם זר גבוה נוסף. אבל עדיין בסגל הזה יהיה לה בעיות מול קבוצות עם סגל עמוק שינצלו את הסגל הקצר ולדעתי ישראלי נוסף טוב שיאפשר רוטציות ועומק יותר בסגל בהחלט יכול לעשות שם את ההבדל.

קוף ,סליחה על ההפרעה ,איך יש לנו 3 ישראלים וחצי ? דגן יבזורי זה אחד, אלכס זה שתיים (נניח) . אנטון שוטבין זה השלישי ?
מצטער אבל שוטבין לא ישראלי לגיטימי ,לא עולה בהרבה על (נניח ) חלמיש. שחקן של בעיקר ליגה שניה
אגב, לפי משחקי האימון נראלי שלירז אריאלי עקף את תומר בר אבן ברוטציה ,אבל אולי אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:46 pm 
Sophomore

כדאי להחתים את מורן רוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מכבי רעננה זל כתב:
כדאי להחתים את מורן רוט?

למי ? למכבי חיפה ?
ברור שכן ,שאל כל אחד באיזור חיפה מלבד ג'ף רוזן :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:17 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
הבעיה שלהם זה לא עם שחקנים 9-10 אלא עם שחקן 8 שזה חלמיש כרגע שהוא עדיין טעון הוכחה כמו שאמרתי. במידה של פציעה של אחד הבכירים הוא הופך להיות ישראלי של 20-25 דקות לפחות. להפועל עדיין היה את יותם שירן בשנה שעברה ואפילו גולן גוט שהיו פציעות הם התעלו ועזרו לכם לנצח משחק בתקופה הפצועה. להרצליה נניח שחלמיש על תקן גוט אבל אין את היותם שירן הזה שכן יכול לשחק במידה של פציעה.

יותם שירן לא שחקן לגיטימי והוא נתן אפס תרומה. חלמיש יותר משמעותי ממנו.
גולן גוט היה צעיר אלמוני לחלוטין ששיחק בליגה ארצית ולא יועד לקבל דקות (גם בפועל קיבל מעט מאוד ותרם מעט מאוד), לא רואה במה זה שונה מהספסל של הרצליה.

כמו שאמרתי אין דרך "לבטח" את עצמך מול פציעה של ישראלי מוביל.

וגם אני כמו המושבע לא הבנתי איך לחיפה יש 3.5 ישראלים בכירים אחרי הפציעה של רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:31 pm 
Senior

מכבי רעננה זל כתב:
כדאי להחתים את מורן רוט?

לכל קבוצה כדאי להחתים את רוט. הבעיה היא הכסף שהוא דורש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:33 pm 
Senior

שוטבין לטעמי הוא שחקן שכבר שיחק ותרם בליגת העל ובהחלט ישראלי שלישי-רביעי ליגיטימי לדעתי בקבוצה שהיא לא קבוצת צמרת מובהקת.

פז, יותם שירן שחקן עם אפס תרומה אולי לאורך רוב העונה אבל פה ושם שהיו צריכים הוא עלה ועזר להפועל לנצח משחקים. שחקן עם פוטנציאל. אפילו מאמן הנבחרת אמר שהוא סופר מוכשר :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:44 pm 
Sophomore

הייתי ציני. היכולת שלכם להסב כל ת'רד שעוסק בליגה הישראלית לדיון בדבר הסגל החיפאי היא מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:46 pm 
Senior

דיון חיפאי אם כבר, משחק אימון עכשיו אילת נגד חיפה. 15 הפרש לחיפה במחצית שמשתפרת ממשחק למשחק למרות 3 וחצי ישראלים :-)

שידור ישיר למי שרוצה:
https://www.youtube.com/watch?v=DCPSyRyva_U#t=3105

במחצית הראשונה בינתיים מי שמצטיינים הם זרי ג'ף רוזן הרננדז ואנגלי. ככה שחלום מורן רוט בטח מתרחק...

יבזורי מתחיל להכנס לכושר ומחמם את הידית לקראת הירושלמים (אותם הוא אוהב) בשבוע הבא. חיפה כבר ב19 הפרש 5 דקות בתוך הרבע השלישי. אילת מאד רכה בצבע וג'ף אלן חוגג שם במחצית הזאת.

אחרי שקיבל זעזוע מוח קטן אנגלי דופק עוד 2 שלשות ומי שחולם על רוט שישכח מזה. אבל חוסר ריכוז ואילת מצמצמת קצת לקראת סוף הרבע רק 13 הפרש.

קולות של קאמבק של אילת לא עזרו בתחילת הרבע ואנגלי, יבזורי ובן אבן משאירים את הראש מעל המים והמשחק מסתיים ב81-69 לחיפה.

אנגלי המצטיין במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:23 pm 
Freshman

קוף -
התאור שלך של המשחק (חיפה - אילת) - מדויק להפליא, כולל השחקן המצטיין שבחרת. בודאי שאם היום זוהי דוגמא - אפילו הרבה מעל לממוצע - של יכולותיו, הוא לא מועמד סביר לעזיבה.
מוכן לחזור בי מהקמפיין שאני מנסה לנהל כאן לגבי הצורך בחזרתו של המורן.
נשארת רק בעייה קטנה אחת - מיהו הישראלי השני בחמישיה???
צ'וברביץ קלע היום לא מעט, אבל תרומתו בהחטאות ובאיבודים - לא השתנתה.
כל הישראלים האחרים - צר ליאך רחוקים הרבה מהנדרש לקבוצת צמרת בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:35 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
שוטבין לטעמי הוא שחקן שכבר שיחק ותרם בליגת העל ובהחלט ישראלי שלישי-רביעי ליגיטימי לדעתי בקבוצה שהיא לא קבוצת צמרת מובהקת.

לא מתאים לך לכתוב כאלה שטויות. לשוטבין אין אף עונה אפילו עם 10 דקות בממוצע בליגת העל או עם איזושהי תרומה מינימלית, לדבר עליו במונחים של הישראלים של הרצליה (נעימי שהוא כוכב בקנה מידה מקומי וזליקוביץ' ובלייזר שהם שחקנים של 8-10 נק' בליגה עונה שעברה שזה מספרים ששוטבין לא ראה בקריירה אפילו בדקות) זו בדיחה. לקרוא לו ישראלי מוכח בליגה וישראלי שלישי לגיטימי זה מצחיק. הוא בקושי עונה להגדרת ה-"חצי" על פי הסטנדרטים שלך. שחקן לא מוכח בעליל שהוא כישלון מוחלט בליגת העל עד כה בגיל 25. שחקן של 3 נק' למשחק בעונת השיא שלו בליגה כמו מוטי מוסקוביץ' שאתה לא מחשיב אפילו בתור רבע שחקן.
פאקינג טמיר אריאלי ראה פי 3 דקות ממנו בליגת העל (ואפילו לא הייתי מחשיב אותו בתור שחקן תשיעי לגיטימי) על מה אתה מדבר בכלל.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך ב' ספטמבר 29, 2014 6:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:36 pm 
Senior

כבר אמרתי שיבזורי רוב הזמן על המגרש והשאר מתחלפים בגלגל מסתובב. כשיש 5 זרים זה פחות מורגש כי כל הזמן אפשר להחליף סגנון ורוטציה שתתאים לישראלים שעל המגרש. צ'וברוביץ יתן גוף וכמה נקודות 20 דקות, שוטבין עוד 10-15 ועוד 10 של בר אבן ואולי אריאלי עוד כמה דקות פה ושם. כל עוד אין פציעות אפשר להסתדר. בשלב מאוחר יותר אם תהיה הזדמנות לצרף ישראלי קצת יותר נורמלי אולי שווה לצרף. כמובן שברור ששווה לצרף את רוט אבל זה לא יקרה בגלל הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:37 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
קוף -
התאור שלך של המשחק (חיפה - אילת) - מדויק להפליא, כולל השחקן המצטיין שבחרת. בודאי שאם היום זוהי דוגמא - אפילו הרבה מעל לממוצע - של יכולותיו, הוא לא מועמד סביר לעזיבה.
מוכן לחזור בי מהקמפיין שאני מנסה לנהל כאן לגבי הצורך בחזרתו של המורן.
נשארת רק בעייה קטנה אחת - מיהו הישראלי השני בחמישיה???
צ'וברביץ קלע היום לא מעט, אבל תרומתו בהחטאות ובאיבודים - לא השתנתה.
כל הישראלים האחרים - צר ליאך רחוקים הרבה מהנדרש לקבוצת צמרת בליגת העל.

בחיפה חיפשו ישראלי כמספר שלוש כי לא רצו להחליף גם זר..
בקיצור נראה לי שייקח זמן אם בכלל
אגב, אנטון שוטבין שיחק היום חצי דקה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:41 pm 
Senior

Fez כתב:
קוף ירוק כתב:

לא מתאים לך לכתוב כאלה שטויות. לשוטבין אין אף עונה אפילו עם 10 דקות בממוצע בליגת העל או עם איזושהי תרומה מינימלית, לדבר עליו במונחים של הישראלים של הרצליה (נעימי שהוא כוכב בקנה מידה מקומי וזליקוביץ' ובלייזר שהם שחקנים של 8-10 נק' בליגה עונה שעברה שזה מספרים ששוטבין לא ראה בקריירה אפילו בדקות) זו בדיחה. לקרוא לו ישראלי מוכח בליגה וישראלי שלישי לגיטימי זה מצחיק. הוא בקושי עונה להגדרת ה-"חצי" על פי הסטנדרטים שלך.
פאקינג טמיר אריאלי ראה פי 3 דקות ממנו בליגת העל (ואפילו לא הייתי מחשיב אותו בתור שחקן תשיעי לגיטימי) על מה אתה מדבר בכלל.

יצא לי לראות אותו הרבה ולא רק סטטיסטיקה. הוא בלא מעט מיקרים שקיבל דקות וצ'אנסים אמיתיים נתן תרומה יפה. הוא לא מוכח (כן הרבה יותר מחלמיש שעשה עונה אחת של 10 נק' בליגה שנייה) אבל הוא כן שחקן שעבר בליגת העל, מנוסה יחסית, ושנתן תרומה ועזר לקבוצות ליגת העל במשחקים אמיתיים ולא על הנייר. בשביל זה בהחלט ישראלי שלישי בקבוצה שהיא לא קבוצת צמרת מובהקת וכזאת שיש לה 5 זרים. כמובן שהוא לא היה ישראלי שלישי הוא היה רביעי על הנייר, אבל בן רייס נפצע ועד שיהיה מחליף אם יהיה הוא השלישי כרגע. זה עדיין יותר טוב מחלמיש שהוא השלישי של הרצליה ברגע שיש פציעה שם כמו עכשיו. ואני חושב כאמור של5 הזרים יש השפעה מאד גדולה על מה שאני חושב. אני חושב שאם להרצליה היו 5 זרים הם היו יכולים להסתדר גם עם חלמיש כישראלי שלישי כי כשאתה מקבל את הכוח מהזרים ויש לך אפשרויות הישראלים צריכים בסה"כ לא להפריע ולהיות משלימים (ברגע שיש לך כבר ישראלי אחד בכיר ומוביל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:43 pm 
Senior

היום אלכס היה יחסית טוב, וגם הרננדז במחצית הראשונה ואלן. ככה זה שיש 5 זרים יש לך פרווילגיה לשנות את ההרכבים. לפעמים שוטבין יצטרך לשחק 10-15 דקות ולפעמים דקה. רבע אחרון שיחקו עם אנגלי, בר אבן ויבזורי ועדיין הצליחו להחזיק יחסית בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:46 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
Fez כתב:
קוף ירוק כתב:

לא מתאים לך לכתוב כאלה שטויות. לשוטבין אין אף עונה אפילו עם 10 דקות בממוצע בליגת העל או עם איזושהי תרומה מינימלית, לדבר עליו במונחים של הישראלים של הרצליה (נעימי שהוא כוכב בקנה מידה מקומי וזליקוביץ' ובלייזר שהם שחקנים של 8-10 נק' בליגה עונה שעברה שזה מספרים ששוטבין לא ראה בקריירה אפילו בדקות) זו בדיחה. לקרוא לו ישראלי מוכח בליגה וישראלי שלישי לגיטימי זה מצחיק. הוא בקושי עונה להגדרת ה-"חצי" על פי הסטנדרטים שלך.

יצא לי לראות אותו הרבה ולא רק סטטיסטיקה. הוא בלא מעט מיקרים שקיבל דקות וצ'אנסים אמיתיים נתן תרומה יפה. הוא לא מוכח (כן הרבה יותר מחלמיש שעשה עונה אחת של 10 נק' בליגה שנייה) אבל הוא כן שחקן שעבר בליגת העל, מנוסה יחסית, ושנתן תרומה ועזר לקבוצות ליגת העל במשחקים אמיתיים ולא על הנייר. בשביל זה בהחלט ישראלי שלישי בקבוצה שהיא לא קבוצת צמרת מובהקת וכזאת שיש לה 5 זרים. כמובן שהוא לא היה ישראלי שלישי הוא היה רביעי על הנייר, אבל בן רייס נפצע ועד שיהיה מחליף אם יהיה הוא השלישי כרגע. זה עדיין יותר טוב מחלמיש שהוא השלישי של הרצליה ברגע שיש פציעה שם כמו עכשיו. ואני חושב כאמור של5 הזרים יש השפעה מאד גדולה על מה שאני חושב. אני חושב שאם להרצליה היו 5 זרים הם היו יכולים להסתדר גם עם חלמיש כישראלי שלישי כי כשאתה מקבל את הכוח מהזרים ויש לך אפשרויות הישראלים צריכים בסה"כ לא להפריע ולהיות משלימים (ברגע שיש לך כבר ישראלי אחד בכיר ומוביל).

טענת שגם עכשיו אחרי הפציעה יש לחיפה 3 וחצי ישראלים לגיטימיים כמו הרצליה. זו טענה לא רצינית והשוואה לא רצינית בכלל. גם לצ'וברוביץ' וגם לשוטבין אין עונה עם יותר מ-10 דקות ו-3.5 נק' בליגת העל והם לא ילדים, נניח שלצ'וברוביץ' עוד אפשר לקרוא שחקן לגיטימי אבל לשים את שוטבין באותה קטגוריה עם הישראלים של הרצליה (שהם ברמה גבוהה לליגה) זו כבר הגזמה. עכשיו אתה מדבר על אותה קטגוריה עם חלמיש אבל זה לא מה שכתבת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:58 pm 
Senior

אני לא חושב שהוא ברמה של בלייזר או זליקוביץ (שאחד מהם הוא הישראלי השלישי) אני גם לא חושב שנעימי ברמה של יבזורי אבל. אני חושב שהסה"כ של יבזורי, אלכס ושוטבין לא כזה הבדל משמעותי מהשלישיה בהרצליה והיא פחות או יותר שווה בסה"כ של כולם ביחד. גם לשלישיה של הרצליה מלבד נעימי יש בסה"כ עונה אחת טובה בקבוצת תחתית בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: