WTF כתב:
העם הצביע ובחר ימין. זה לא קרוב ולא נעליים, זו בחירה מהדהדת במחנה הלאומי.
מכיוון שכך, כולי תפילה שהמחנה הלאומי יהיה המחנה הלאומי, ויממש - אבל באמת - את האידיאולוגיה שהוא מצהיר עליה.
אין משא ומתן, סיפוח, חוק הלאום ושלילת האזרחולת, החלשת בגץ, שינוי חוקי יסוד, התחלות בניה בעיקר ביו"ש (ואני בכלל לא מדבר על הסטטוס קוו של דת-מדינה). פעם אחת שיהיו לגיבורים על הנייר ביצים לעשות מה שהם אומרים. תנו לנו קצת בידוד בינלאומי, הכרזה חד צדדית על מדינה פלסטינית, ניתוק יחסים דיפלומטיים, ביטול הסיוע הבטחוני, סנקציות כלכליות. אין לי טיפת אמפטיה לעם הזה - אז יהיו מפוטרים ועניים ופושטי רגל, ובטח עוד אינתיפאדה - אבל העם בחר והעם צריך פעם אחת להבין מה ההשלכות של הבחירה הזו. לא לבחור ימין קיצוני ולקבל סטגנציה מדינית וריקבון ממסדי. לבחור ימין, לקבל ימין, ולשאת בתוצאות. אולי אני טועה והתוצאות יהיו חיוביות, וכולנו נאכל חומוס בחברון כשאנחנו שרים קומביה ומעשנים הידרו משכם - אבל פעם אחת, רק פעם אחת, אני רוצה לראות מה יקרה (ושמח שיש לי דרכון זר).
עם זאת - אני לרגע לא מאמין שזה יקרה. ביבי ימשוך עלה תאנה פנימה, בטח לפיד, ויאשים אותו בסיכול כל השאיפות והתכניות שלו. כי ביבי הוא שורד, לא אידאולוג. המטרה היחידה שהוא משרת היא האדרת שמו ושל היא-שאסור-להגיד-את-שמה. בעיני עצמו הוא דוד המלך, והוא בטח כבר רואה בעיני רוחו את הבן שלו במקומו, הוא ואלף הנשים (הגויות) שלו.
לראשונה בחיי אני מתחיל להבין את השמאל: פשוט הפרנואידים שבעם, הרואי שחורות. כל האסונות שעבר העם היהודי לדורותיו השפיעו . זו הדרך היחידה לפרש כאלו חששות.
לא חושב שיש ימני אחד שחושב שממשלה כזו תביא שלום ו"חומוס בחברון". זו לא המטרה, זה אבוד מראש. המטרה להפסיק להתרפס ולעמוד על הרגליים האחוריות מול כל מי שחושב שהוא יכול לעשות זובור תקשורתי (מעצמות העולם) וזובור מעשי (המחבלים) לישראל. כשהממשלה תהיה מאוחדת חזקה ותגיד את זה בקול רם , נגיע להרתעה אמיתית ולמצב עדיף מטילים כל כמה חודשים. זו מטרת הימין, הרתעה (וכמובן למנוע מהשמאל להוביל אותנו לאבדון). לדבר תקיף לא ינתק שום יחסים דיפלומטים, לא יבטל סיוע בטחוני ושאר תחזיותך השחורות והמנותקות מהמציאות.
השקרים על ביבי עברו כל גבול, הבןאדם מתמרן עם מה שיש, השמאל חצה את כל הגבולות בבחירות הללו ועדיין קיבל תבוסה לפנים, ישראל רוצה ביבי. עשו הכל, הפסידו, הגיע הזמן שיתייאשו, ישבו קצת בצד בשקט ויתנו לנורמלים לנהל תמדינה , אין ולא יהיה לעבודה ללבני ולגלגוליהם שום סיכוי לנצח את ביבי. אם לא הפעם אז אף פעם. הדבר היחיד שאני מסכים איתך - רק מישהו מימין יכול לנצח את ביבי.