סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 8:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: להשתין בקשת
הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 7:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
1. לרשום את אלטיט כצעיר תחת 22, מבלי שיהיה נוכח במשחק.

הייתי פעם בעד חוק הצעירים, היום הייתי מבטל אותו. הצעירים לא באמת משחקים.

2. מי שהגן על סופו בעבר, שיאכל את הכובע. עכשיו שמכבי לא צריכים אותו, הוא יזרק לכלבים. אוהדי מכבי אפילו לא יוציאו חולצה חדשה לכבודו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: להשתין בקשת
הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 8:43 am 
Sophomore

האוזמן שותף לדעתך בסעיף 1. http://sports.walla.co.il/item/2848775
לגבי סעיף 2 , מתאר לעצמי שזה מה שיקרה , סופו סיים את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר שמראש (כלומר בתחילת העונה שעברה) חשבתי שאין טעם להחתים שוב את התינוק המגודל הזה, שהנזק והמיינטננס שהוא דורש לא שווים את התועלת שבו, אין לי בעייה שיזרקו אותו כשהוא גם תינוק אלים ומוטרף. גם בשנה שעברה לא הייתה לי בעייה.
אם הוא לא יסיים את העונה כתוצאה מעונש מהאיגוד, דבר שבהחלט יכול לקרות - מכבי צריכה לסיים לו את העונה מיוזמתה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:19 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מתוך ערוץ 5 הכתבלב גלדסטון

"לפתיחת המשחק קדמה פארסה קטנה. האורחים הגיעו עם שחקן אחד בלבד מתחת לגיל 22, למרות שהחוק מחייב הימצאות של שניים כאלה, ורשמה בטופס את בן אלטיט מרמת גן למרות שלא הגיע עם הסגל לגן נר. במכבי טענו שמאחר שרשמו בתחילה 11 שחקנים בלבד, מותר להביא רק שחקן אחד מתחת לגיל 22. אחרי דקות של חוסר ודאות, המשקיף אישר וגם ממנהלת הליגה נמסר כי מדובר ברישום תקין."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה הבעייה פה בדיוק?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:32 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מה הבעייה פה בדיוק?

לא ראיתי את החוק הכתוב, אבל נשמע לי כמו השתנה בקשת ופרשנות חדשה לחוק כדי שיתאים להם. שמישהו יביא את החוק הכתוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:43 am 
Junior

זהו, אין יותר טענות למכבי שאפשר להתחיל להתעסק בענייני רישומים טכניים? חוק הצעירים לא מחייב שהם ישחקו, הוא מחייב אותך שהם יהיו השחקן ה-10 (עד 25) וה-11,12 (עד 22). ההנחה הסבירה היא שקבוצה לא תרצה לשחק רק עם 9 שחקנים ולכן הצעירים ישחקו. לצורך העניין, אם מכבי הייתה מביאה את אלטיט ומושיבה אותו 40 דק על הספסל, לכאורה כולם היו שמחים. האם זה באמת היה משנה משהו? יש פה פגיעה בספורטיביות בצורה כלשהיא? במקסימום יש פה משהו טכני לחלוטין, מה גם שמבחינת המנהלת זה תקין אז אני לא מבין מה הטענות למכבי (כמובן רק בנושא הזה ספציפית. לא חסרות טענות אחרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:49 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
זהו, אין יותר טענות למכבי שאפשר להתחיל להתעסק בענייני רישומים טכניים? חוק הצעירים לא מחייב שהם ישחקו, הוא מחייב אותך שהם יהיו השחקן ה-10 (עד 25) וה-11,12 (עד 22). ההנחה הסבירה היא שקבוצה לא תרצה לשחק רק עם 9 שחקנים ולכן הצעירים ישחקו. לצורך העניין, אם מכבי הייתה מביאה את אלטיט ומושיבה אותו 40 דק על הספסל, לכאורה כולם היו שמחים. האם זה באמת היה משנה משהו? יש פה פגיעה בספורטיביות בצורה כלשהיא? במקסימום יש פה משהו טכני לחלוטין, מה גם שמבחינת המנהלת זה תקין אז אני לא מבין מה הטענות למכבי (כמובן רק בנושא הזה ספציפית. לא חסרות טענות אחרות).

למיטב הבנתי החוק מחייב לרשום 3 צעירים בסגל . מכבי ת"א המציאו שזה רק אם הם רשמו 12 בסגל,או במילים אחרות השתינו על החוק
ומי שמשתין על החוק צריך להיענש (אני שוב מסייג, לא ראיתי את החוק רק שמעתי עליו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:39 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פרשנות מגוחכת לחוק מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:46 am 
Junior

גם אני לא ראיתי את החוק, אבל עובדה שגם אתה מציין שהחובה היא לרשום. מכבי רשמו 3 צעירים. אז השאלה היא האם טכנית מספיק רישום או שצריך משהו אחר (וגם אז אפשר להגיע לדיונים מגוחכים - חייב להיות לבוש? חייב לעלות לחימום? חייב להיות על הספסל? לא יכול לרדת להשתין?). בכל מקרה, במקסימום זוהי שאלה טכנית, ואם המנהלת אישרה את זה אני ממש לא מבין איך אפשר להעניש אותם. בניגוד לדברים אחרים, הסיפור הזה לא נתן ולו שבריר של יתרון למכבי תל אביב, ולכן אני שוב מציע שנתמקד בנושאים המהותיים שקשורים למכבי תל אביב, ולא בדברים הטכניים והמטופשים.
למען ההגינות, יש לציין שיש התקדמות בטיפול בנושאים המהותיים מול מכבי בשנים האחרונות, גם אם זה רק היגיון או צדק בסיסיים - מכבי כבר לא יכולה להחזיק ישראלים על הספסל רק כדי שלא ישחקו בקבוצות אחרות (חוק הצעירים במהותו האמיתית), יש מגבלה משמעותית על כמות הזרים, כבר כמה שנים שמשחקים בשיטות שאינן סדרות, גמר הגביע האחרון התקיים באולמה של היריבה. זה הרבה יותר משמעותי מהשאלה האם בן אלטיט היה באולם במוצ"ש האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:52 am 
Sophomore

דניאל כתב:
גם אני לא ראיתי את החוק, אבל עובדה שגם אתה מציין שהחובה היא לרשום. מכבי רשמו 3 צעירים. אז השאלה היא האם טכנית מספיק רישום או שצריך משהו אחר (וגם אז אפשר להגיע לדיונים מגוחכים - חייב להיות לבוש? חייב לעלות לחימום? חייב להיות על הספסל? לא יכול לרדת להשתין?). בכל מקרה, במקסימום זוהי שאלה טכנית, ואם המנהלת אישרה את זה אני ממש לא מבין איך אפשר להעניש אותם. בניגוד לדברים אחרים, הסיפור הזה לא נתן ולו שבריר של יתרון למכבי תל אביב, ולכן אני שוב מציע שנתמקד בנושאים המהותיים שקשורים למכבי תל אביב, ולא בדברים הטכניים והמטופשים.
למען ההגינות, יש לציין שיש התקדמות בטיפול בנושאים המהותיים מול מכבי בשנים האחרונות, גם אם זה רק היגיון או צדק בסיסיים - מכבי כבר לא יכולה להחזיק ישראלים על הספסל רק כדי שלא ישחקו בקבוצות אחרות (חוק הצעירים במהותו האמיתית), יש מגבלה משמעותית על כמות הזרים, כבר כמה שנים שמשחקים בשיטות שאינן סדרות, גמר הגביע האחרון התקיים באולמה של היריבה. זה הרבה יותר משמעותי מהשאלה האם בן אלטיט היה באולם במוצ"ש האחרון.

דהיינו אתה מחזק את הדיעה שהחוקים הרצ"ב מטרתם אחת היא , פגיעה במכבי.
מסכים איתך ב 1000%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:55 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:

אם אתה רוצה להגחיך את החוק ,סבבה:
בוא נחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים ונרשום למשחק שחקנים בני 16 מקבוצת הנוער או גרוע מזה, סתם בני 16

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:09 am 
Sophomore

טל כתב:
פרשנות מגוחכת לחוק מגוחך

זהו. לא צריך להוסיף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:45 am 
מנהל פורום

Equilibrium כתב:
דניאל כתב:

מסכים איתך ב 1000%

א. היסטורית כמות הזרים בעליה, ולראיה ל2 קבוצות יש 7 זרים, ולהפועל ת"א יש 5. ואני לא מדבר רק על שנות ה70 וה80. בתחילת שנות ה2000 למכבי ת"א היו 4 זרים בלבד.
ב. רוטציה בין האולמות הגדולים זה דבר הכרחי כאשר אין אולם ניטרלי שמארח באופן קבוע (ועדיין היה מי שהיה באיגוד שרצה לקיים את המשחקים ביד אליהו).
ג. להבנתי חוק הצעירים בא ביחד עם ההסכם שנחתם עם ארגון השחקנים לגבי החוק הרוסי בזמן השביתה ב2013. אני לא בקיא בפרטי המו"מ אבל אני יודע שארגון השחקנים יודע לדאוג לשחקנים יופי יופי.
ד. על הפיינל פור ועל ה"פגיעה" כתבתי מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 12:32 pm 
Junior

הורגים אותי "כתבי הספורט" כדובי פיק שכותבים ולא בודקים, נראה במכוון..
להלן ציטוט מגזר הדין בעניין סופו מה-28.4.2014,
סעיף 11.1 - "הרחקה מ-20 משחקים מתוכם 7 משחקים בפועל ו-13 משחקים על תנאי לשנתיים, בתנאי שלא יעבור עבירה של אלימות כלפי שחקנים, שופטים או קהל אוהדים" .... עוד רשום "אין ספק כי ללא אותו הקינטור חריג בנסיבותיו העונש שהיה נגזר על השחקן היה חמור יותר" סוף ציטוט.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 12:33 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
דניאל כתב:

מסכים איתך ב 1000%

ממש לא - מטרתם להביא ליותר שוויוניות והוגנות ספורטיבית. כחלק מהשינוי מבטלים את היתרון הלא-הוגן שהיה למכבי. ברור שזה פוגע במכבי, כמו חקיקה אזרחית שמטרתה לצמצם את כוחו של מונופול, דבר שפוגע (לעיתים קשות) בחברה המונופוליסטית. הבכייה על זה מצד אנשי מכבי וחלק מהאוהדים היא ממש זעקת הקוזאק הנגזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 12:34 pm 
Hall of Famer

רק בשביל העניין- כל הקטע של "להחזיק על הספסל כדאי שלא יהיו בקבוצות אחרות" זה הרבה הרבה הרבה יותר מיתוס ממציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 1:04 pm 
Junior

oren_80 כתב:
רק בשביל העניין- כל הקטע של "להחזיק על הספסל כדאי שלא יהיו בקבוצות אחרות" זה הרבה הרבה הרבה יותר מיתוס ממציאות.

לא יודע לפי מה אתה קובע - אם אתה מתכוון לכך שמכבי באמת האמינה שהיא צריכה סגל רחב ולא "סתם" החתימה אותם, אז אפשרי. אבל עובדתית במהלך העשור הקודם היו למכבי סגלים עם 11-12 שחקנים בכירים, בעוד שמאז החוק הם יכולים להחזיק גג 10 (בהנחה הסבירה שהם מוצאים שחקן בכיר עד 25 אבל לא עד 22). אני לא בטוח בכלל שזה מקדם את הצעירים של מכבי, מה שבטוח זה מפנה 1-2 שחקנים ישראלים שהיו משחקים במכבי ועכשיו משחקים בקבוצות אחרות. האפקט הזה מצטבר - 1-2 השחקנים האלו משחקים בקבוצה אחרת במקום 1-2 שחקנים אחרים שגם הם מתפנים לשחק בקבוצה זוטרה יותר (וגם בקבוצה האחרת אולי מתפנים שחקנים בגלל צמצום הסגל ל-10). יש פה איזון יותר משמעותי של שחקנים בליגה.
דרך אגב, מעניין מה מכבי יעשו בשנה הבאה - יש להם מקום ל-4 ישראלים בכירים, אבל אוחיון, פניני, לנסברג וג'ייק כהן כבר ממלאים את המכסה (לנסברג וג'ייק כהן עוברים את גיל 25). זה אומר שאין מקום לטיוס (או למחליף שלו, נניח פישר), אלא אם משחררים מישהו (נניח ג'ייק כהן) או שעושים רוטציה בין הישראלים (לשחק עם 4 זרים נשמע לי פחות ריאלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 1:10 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
oren_80 כתב:

לא יודע לפי מה אתה קובע - אם אתה מתכוון לכך שמכבי באמת האמינה שהיא צריכה סגל רחב ולא "סתם" החתימה אותם, אז אפשרי. אבל עובדתית במהלך העשור הקודם היו למכבי סגלים עם 11-12 שחקנים בכירים, בעוד שמאז החוק הם יכולים להחזיק גג 10 (בהנחה הסבירה שהם מוצאים שחקן בכיר עד 25 אבל לא עד 22). אני לא בטוח בכלל שזה מקדם את הצעירים של מכבי, מה שבטוח זה מפנה 1-2 שחקנים ישראלים שהיו משחקים במכבי ועכשיו משחקים בקבוצות אחרות. האפקט הזה מצטבר - 1-2 השחקנים האלו משחקים בקבוצה אחרת במקום 1-2 שחקנים אחרים שגם הם מתפנים לשחק בקבוצה זוטרה יותר (וגם בקבוצה האחרת אולי מתפנים שחקנים בגלל צמצום הסגל ל-10). יש פה איזון יותר משמעותי של שחקנים בליגה.
דרך אגב, מעניין מה מכבי יעשו בשנה הבאה - יש להם מקום ל-4 ישראלים בכירים, אבל אוחיון, פניני, לנסברג וג'ייק כהן כבר ממלאים את המכסה (לנסברג וג'ייק כהן עוברים את גיל 25). זה אומר שאין מקום לטיוס (או למחליף שלו, נניח פישר), אלא אם משחררים מישהו (נניח ג'ייק כהן) או שעושים רוטציה בין הישראלים (לשחק עם 4 זרים נשמע לי פחות ריאלי).

לפי מה אני קובע את זה? פשוט מאוד: מכבי לאורך השנים הביאה שחקנים טובים מקבוצות אחרות. חלקם השתלבו מאוד במערכת והפכו לשחקני חמישייה מובילים (ג'מצ'י,גודס,הנפלד,בורשטיין, אוחיון), חלקם היו שחקני רוטציה שעלו מהספסל ושיחקו לא מעט (למשל דניאל פניני סימס וגור שלף ברוב הקריירה שלו במכבי), וחלקם לא השתלבו בכלל ונפלטו לרוב אחרי שנה (שטיינאואר, ליובין,חג'ג' למשל).
זה שלמכבי היו סגלים של 11-12 (יותר מידי בעיניי, אבל דעתי לא משנה) לא מוכיח שהביאו שחקנים כדי שלא יהיו בקבוצות אחרות, אלא פשוט שזה עוד נדבך לתופעת הסגלים הרחבים מאוד של קבוצות צמרת ביורוליג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 1:20 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
Equilibrium כתב:
דניאל כתב:

מסכים איתך ב 1000%

ממש לא - מטרתם להביא ליותר שוויוניות והוגנות ספורטיבית. כחלק מהשינוי מבטלים את היתרון הלא-הוגן שהיה למכבי. ברור שזה פוגע במכבי, כמו חקיקה אזרחית שמטרתה לצמצם את כוחו של מונופול, דבר שפוגע (לעיתים קשות) בחברה המונופוליסטית. הבכייה על זה מצד אנשי מכבי וחלק מהאוהדים היא ממש זעקת הקוזאק הנגזל.

בולשיט. אין שום הוגנות ספורטיבית בלחוקק חוקים מגוכחים ע"ס הגזענים , שאין קשר בינם לבין ספורט מאומה. הדבר שקול לכך שבליגה הישראלית ניתן יהיה לרשום למשחק רק 10 שחקנים.
הוגנות ספורטיבית זה דראפט , זאת תקרת שכר , זה הגבלה על כמות זרים , הוגנות ספורטיבית זה לא להחזיק חמשייה שמכילה 2 ישראלים בכל רגע נתון ומכריחה קבוצה להחזיק 3 שחקנים רק לפי נתוני גיל.
אפשר גם לתעב את מכבי וגם לתעב חוקים שמונעים מקבוצות כדורסל לממש את הפוטנציאל שלהם בגלל אילוצי גיל ותעודת זהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 1:49 pm 
מנהל פורום

אבל למה אתה מאשים בזה את הקבוצות?
כשלקבוצות הייתה בחירה רובן העדיפו לא לשחק עם החוק הרוסי (10 מתוך 12 כמדומני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 1:53 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
בולשיט. אין שום הוגנות ספורטיבית בלחוקק חוקים מגוכחים ע"ס הגזענים , שאין קשר בינם לבין ספורט מאומה. הדבר שקול לכך שבליגה הישראלית ניתן יהיה לרשום למשחק רק 10 שחקנים.
הוגנות ספורטיבית זה דראפט , זאת תקרת שכר , זה הגבלה על כמות זרים , הוגנות ספורטיבית זה לא להחזיק חמשייה שמכילה 2 ישראלים בכל רגע נתון ומכריחה קבוצה להחזיק 3 שחקנים רק לפי נתוני גיל.
אפשר גם לתעב את מכבי וגם לתעב חוקים שמונעים מקבוצות כדורסל לממש את הפוטנציאל שלהם בגלל אילוצי גיל ותעודת זהות.

אתה סותר את עצמך באותה הפסקה - הגבלה על כמות זרים זה גם משהו שמונע מקבוצת כדורסל לממש את הפוטנציאל שלה בגלל אילוצי תעודת זהות.
ובוא לא ניתמם:
(1) דראפט לא יכול לעבוד בארץ מכמה סיבות ברורות. המרכזית לטעמי קשורה לנקודה הבאה - הגבלת שכר. כל עוד אין הגבלת שכר אז לשחקנים יש אינטרס ברור לא לחתום חוזים ארוכים, ואז הדראפט פשוט לא רלוונטי (מעבר לכך שזה בלתי אפשרי כשאין לך ליגת נוער שמנותקת מהקבוצות).
(2) הגבלת שכר זה ביי פאר הדרך הכי אפקטיבית ליצור שוויון. זו גם המגבלה הכי משמעותית על מכבי תל אביב, ופגיעה אנושה ביתרון שהיא יצרה לעצמה (בניגוד לשנים עברו ולקבוצות אחרות ביורוליג, למכבי יש אחוז גבוה מאד של הכנסות ביחס לתקציב). אין מצב שמכבי תסכים לזה, וכאלטרנטיבה מחפשים דרכים אחרות שהן כמובן אפקטיביות פחות, אבל גם פוגעות פחות במכבי. לבוא בתור נציג מכבי (לצורך הדיון) ולהגיד שתקרת שכר זו אופציה רלוונטית זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:19 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
Equilibrium כתב:

אתה סותר את עצמך באותה הפסקה - הגבלה על כמות זרים זה גם משהו שמונע מקבוצת כדורסל לממש את הפוטנציאל שלה בגלל אילוצי תעודת זהות.
ובוא לא ניתמם:
(1) דראפט לא יכול לעבוד בארץ מכמה סיבות ברורות. המרכזית לטעמי קשורה לנקודה הבאה - הגבלת שכר. כל עוד אין הגבלת שכר אז לשחקנים יש אינטרס ברור לא לחתום חוזים ארוכים, ואז הדראפט פשוט לא רלוונטי (מעבר לכך שזה בלתי אפשרי כשאין לך ליגת נוער שמנותקת מהקבוצות).
(2) הגבלת שכר זה ביי פאר הדרך הכי אפקטיבית ליצור שוויון. זו גם המגבלה הכי משמעותית על מכבי תל אביב, ופגיעה אנושה ביתרון שהיא יצרה לעצמה (בניגוד לשנים עברו ולקבוצות אחרות ביורוליג, למכבי יש אחוז גבוה מאד של הכנסות ביחס לתקציב). אין מצב שמכבי תסכים לזה, וכאלטרנטיבה מחפשים דרכים אחרות שהן כמובן אפקטיביות פחות, אבל גם פוגעות פחות במכבי. לבוא בתור נציג מכבי (לצורך הדיון) ולהגיד שתקרת שכר זו אופציה רלוונטית זה לא רציני.

אבל בניגוד לכל מני חוקים מוזרים בליגה , הגבלת שכר היא לפחות משהו שניתן לכנות אותו כמשהו שבא מהעולם הספורטיבי (דראפט כמובן שלא יכול להיות כאן , הוא בא בתור דוגמא) - כמובן שבתור אוהד מכבי אני לא בעד זה.
אני מתרעם על זה שהשימוש בחוקים הנוכחים בליגה "מאותרג" למרות שלרובינו די ברור שאין בהם ולספורטיביות שום קשר.

וכן שוב אני אומר , אפשר לשנוא את מכבי , לייחל לה את כל הרע שבעולם , ובד בבד להודות שהחוקים שקיימים בליגה שלנו מטרה אחת להם - פגיעה במכבי , לא בושה להודות בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:21 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
וכן שוב אני אומר , אפשר לשנוא את מכבי , לייחל לה את כל הרע שבעולם , ובד בבד להודות שהחוקים שקיימים בליגה שלנו מטרה אחת להם - פגיעה במכבי , לא בושה להודות בזה.

זה במקרה שהתעלמת משתי ההודעות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:33 pm 
Hall of Famer

דראפט לא יכול לעבוד בארץ מסיבה אחת ברורה והיא בכלל לא קשורה להגבלת שכר זאת או אורך חוזה אחר. כמה שחקנים בני 20 אתה מכיר שמשפיעים על הקבוצה שלהם בליגה? ובני 21? כמה שחקנים בני 20 או 21 משחקים כיום במכבי ת"א? ובהפועל ירושלים? ועכשיו תשאל את עצמך האם הכנסת מערכת דראפט תעזור לתחרותיות בארץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], idpwf1 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה