סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 8:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אטלנטה-ברוקלין
הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 8:27 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה אמיתי בו בדיוק? אטלנטה קבוצה יותר טובה משתי אלו.
בכל מקרה, אחת מהן תפגוש אותה בגמר המזרח. לדעתי זו תהיה קליבלנד.

נ.ב. שימי מאוד טרחני בכל הנוגע לבלאט. כל מהלך טוב או סביר שיוצא לקליבלנד הוא מייחס לבלאט. אפילו סל של דלבדובה...
כנראה שהוא מכין את מחנה הקיץ הבא שלו בקליבלנד...
אפשר לומר על בלאט הרבה דברים טובים, ניהול משחק גדול הוא לא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 11:29 am 
Junior

אטלנטה מזייפת הרבה זמן, בגלל פציעות, מנוחה ו.. אלימות משטרתית
בסיבוב השני, אם וכאשר תגיע, היא תפגוש את וושינגטון, שלמרות מאמן חלש עשו סוויפ על טורונטו
הייתי נזהר מלזלזל בהם, במיוחד שהשחקן הטוב במגרש מגיע מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 3:37 pm 
Hall of Famer

אטלנטה פשוט מגיעה לפלייאוף. שם פוגשים קבוצות יותר טובות, עם אימון יותר מפוקס מאשר עוד 82 משחקים שלא שמים דגש על כל יריבה.
הוויזרדס הולכים לתת קרב יפה מול ההוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 6:35 pm 
Sophomore

Mook כתב:
אנחנו משחקים את הכדורסל הכי יפה בNBA ומה זה לא שווים גמר? מי במזרח משחקת טוב יותר?
קליבלנד תהיה בגמר המזרח כי יש לה סטאר פאוור בטח לא כי היא משחקת כדורסל גדול.

מכל מקום, אני לא חושב שישנה קבוצה שתמנע את המפגש בין אטלנטה לקליבלנד בגמר המזרח.

יש לנו כמה בעיות, קודם כל מילסאפ לא כשיר. אם זה לא היה פלייאוף הוא לא היה משחק. כנ"ל מייק סקוט שהוא פיסה מאוד חשובה בסקנד יוניט.
דבר שני, יש לנו בעיה בהובלת הכדור והנטס מנצלים את זה לא רע. אנחנו למעשה משחקים עם מחזיק כדור אחד כי אין לנו עוד סקנד בחמישיה.
אם אתה לוחץ את טיג ומוציא את הכדור מהידיים שלו, אנחנו בבעיה.
אני לא אוהב התקפות שמתחילות בדמארי קארול, זה אף פעם לא נגמר טוב. וגם טיג בעצמו, כשהוא מחוץ לסיסטמה, הוא רכז די ממוצע. שרודר החל להתאהב בזריקה מבחוץ והוא לא ג'אמפ שוטר גדול. דווקא הייתי רוצה לראות קצת יותר משלבין מאק ומג'ון ג'נקינס (הקלעי הכי טוב שלנו אחרי קורבר) אבל לא מאמין שיקרה.
דבר שני, אני מסכים שלפעמים הולכים על אחד על אחד שלא היינו עושים בעונה הסדירה וזה לא הכדורסל שלנו (ע"ע קארול וטיג)
ועדיין, רוב המשחק אנחנו כן משחקים את הכדורסל שלנו ויש הנעת כדור אבל לא תמיד הזריקות נכנסות.
שלטנו בכל המשחקים מול הנטס, אבל צריך לזכור שמדובר בקבוצה שאין בה סקורר אמיתי ואין בה שחקנים אוטומאטיים מבחוץ להוציא את קורבר כך שאתה חי ומת על הזריקות מבחוץ, יהיו משחקים שבהם הן לא תכנסנה.
אבל אני מאמין שבטווח הארוך, קרי שבעה משחקים, להוציא את קליבלנד, אין קבוצה שיכולה לנצח אותנו במזרח.

לסיכום: שני שחקנים חשובים לא כשירים, יש לכם בעיה בהובלת הכדור, אין לכם סקורר אמיתי, אין קלעים יציבים מלבד קורבר ואתם נוטים בפלייאוף לצאת מדי פעם משיטת המשחק הרגילה-ועדיין אתם "משחקים את הכדורסל היפה בליגה" ולמעט קליבלנד, אי אפשר לנצח אתכם במזרח. זו חתיכת אמירה. בואו נתכבד ונראה הלילה שברוקלין לא משווה את הסדרה, כי לפי התגובות פה אנחנו כבר בסוויפ קליל של ההוקס ולא ב1-2 שברירי בואכה משחק חוץ. ואני, כזכור, מהסנגורים של ההוקס בפורום המכובד הזה וחושב עוד מהעונה שעברה שהיה חסר להם הורפורד אחד לגמר מזרח.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2015 6:53 am 
מנהל פורום

2:2 בסדרה
120:115 בהארכה. דרון ויליאמס 35 נק 7 אסיסטים. לא ראיתי את המשחק אבל התוצאה רומזת שיש בעיה באטלנטה

דווקא חלוקת הנקודות בהוקס נראית טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2015 9:04 am 
Junior

אני מאוכזב אבל לא מתרגש. קרו הלילה יותר מדי דברים שלא יקרו לאורך זמן של סדרה.
דרון וויליאמס התפוצץ וקלע באחוזים לא דרון וויליאמסיים (שחקן שקלע 27% כל הסדרה!) לא רואה את דרון מודל 2015 עושה ריפיט על ההצגה של הלילה.
הורפורד נפצע וכשהמשחק לא עובר דרכו אנחנו בבעיה. אבל הבעיה הכי גדולה? לא השגנו עצירות במאני טיים.
ההתקפה הייתה בסדר גמור, הרוטציות בהגנה לא היו מספיק טובות. והאמת? אין לנו תשובה ללופז כשהוא משחק פנימה. אולי שווה לשלוף קצת את מייק מוסקלה בשביל הגובה והידית.

הכדורסל שלנו עדיין יפה ואפקטבי. היינו צריכים לקחת את המשחק הלילה. חד משמעית.

In Budenholzer we trust

באשר לאמירה שבוושינגטון יהיה השחקן הכי טוב... אפשר להגיד את זה על כל קבוצה שנשחק מולה...
אני רחוק מלזלזל בוושינגטון, אני פשוט יודע שאנחנו קבוצה עם דגש על קבוצה- הרבה יותר טובה. ווושינגטון בניגוד לברוקלין, היא לא קבוצת הגנה גדולה. היא קבוצה שנותנת לשחק.
צריך לתת קדריט גדול להולינס (אחד המאמנים היותר טובים בליגה בעיניי) שהצליח בתקופה קצרה להנחיל הגנה קבוצתית טובה מאוד לקבוצה עם יותר מדי שומרים בינוניים ומטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2015 9:12 am 
Sophomore

למעט מאד קבוצות בליגה, אם בכלל, יש תשובה ללופז כשהוא בכושר-והוא בכושר.

כמו שכתבתי בהודעה הפותחת, ברוקלין היא הקבוצה הכי מוכשרת שהיה אפשר לקבל במקום השמיני במזרח. מבחינת כשרון הם שווים 5-4. אטלנטה לא מוכשרת אלא בנויה על מאמן ותכנית משחק. אם קורה השילוב וברוקלין משחקת בצורה שמבטאת את הכשרון+אטלנטה לא בשטף שלה, הכל יכול לקרות בסדרה הזאת. כתבתי שאני לא מאמין שברוקלין יקחו משחק באטלנטה, ואני עדיין לא מאמין, אבל אם יהיה אפסט בסדרה הזאת-הוא לא יהווה את סנסציית העשור.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2015 12:11 pm 
Sophomore

אגב, דיברנו בפורום על חשיבות הנסיון בפלייאוף, שימו לב מה יש לנטס (כולל 4 המשחקים השנה):

ג'ו ג'ונסון עם 85 משחקים בקריירה ו39 דקות בממוצע למשחק.

דרון ויליאמס עם 67 משחקים ו39 דקות בממוצע למשחק.

ת'אד יאנג עם 34 משחקים ו27.5 דקות בממוצע.

ג'ארט ג'ק עם 22 משחקים ו29 דקות בממוצע.

לברוק לופז היו 7 משחקים עם 37.6 דקות למשחק לפני הסדרה הזו.

אגב לופז, הוא לגמרי חזר מהפציעות ושוב מראה למה הוא הסנטר ההתקפי הכי טוב בליגה, כולל ריבאונד התקפה (3 למשחק בעונה הסדירה, 4 למשחק בינתיים בסדרה מול ההוקס). מול ההוקס נטולי משחק הצבע הוא חוגג עם 11 ריבאונדס למשחק עד כה בסדרה, בנוסף ל21.3 נקודות ב54% מהשדה ו-2.3 חסימות לערב. אז אמנם אין ספק שבטוטאל אלכס לן משאיר לו אבק והוא לכל היותר לן לעניים, אבל עדיין מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2015 3:27 pm 
Sophomore

הבעיה של אטלנטה שהסנטרים שלה הם פאוורים מוסבים, והפאוורים שלה הוא אנדרסייזד, ומול חיית צבע כמו לופז, החיסרון הזה באה לידי ביטוי. ההשפעה שלו על המשחק הרבה יותר גדולה מהעשרים נקודות למשחק. מזכיר קצת את הפריחה של היברט מול ההיט לפני שנתיים (כמובן שלופז הרבה יותר מוכשר מהיברט וקשה הרבה יותר לסגור אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2015 2:10 am 
מנהל פורום

Carlton Myers כתב:
Mook כתב:
אנחנו משחקים את הכדורסל הכי יפה בNBA ומה זה לא שווים גמר? מי במזרח משחקת טוב יותר?
קליבלנד תהיה בגמר המזרח כי יש לה סטאר פאוור בטח לא כי היא משחקת כדורסל גדול.

מכל מקום, אני לא חושב שישנה קבוצה שתמנע את המפגש בין אטלנטה לקליבלנד בגמר המזרח.

יש לנו כמה בעיות, קודם כל מילסאפ לא כשיר. אם זה לא היה פלייאוף הוא לא היה משחק. כנ"ל מייק סקוט שהוא פיסה מאוד חשובה בסקנד יוניט.
דבר שני, יש לנו בעיה בהובלת הכדור והנטס מנצלים את זה לא רע. אנחנו למעשה משחקים עם מחזיק כדור אחד כי אין לנו עוד סקנד בחמישיה.
אם אתה לוחץ את טיג ומוציא את הכדור מהידיים שלו, אנחנו בבעיה.
אני לא אוהב התקפות שמתחילות בדמארי קארול, זה אף פעם לא נגמר טוב. וגם טיג בעצמו, כשהוא מחוץ לסיסטמה, הוא רכז די ממוצע. שרודר החל להתאהב בזריקה מבחוץ והוא לא ג'אמפ שוטר גדול. דווקא הייתי רוצה לראות קצת יותר משלבין מאק ומג'ון ג'נקינס (הקלעי הכי טוב שלנו אחרי קורבר) אבל לא מאמין שיקרה.
דבר שני, אני מסכים שלפעמים הולכים על אחד על אחד שלא היינו עושים בעונה הסדירה וזה לא הכדורסל שלנו (ע"ע קארול וטיג)
ועדיין, רוב המשחק אנחנו כן משחקים את הכדורסל שלנו ויש הנעת כדור אבל לא תמיד הזריקות נכנסות.
שלטנו בכל המשחקים מול הנטס, אבל צריך לזכור שמדובר בקבוצה שאין בה סקורר אמיתי ואין בה שחקנים אוטומאטיים מבחוץ להוציא את קורבר כך שאתה חי ומת על הזריקות מבחוץ, יהיו משחקים שבהם הן לא תכנסנה.
אבל אני מאמין שבטווח הארוך, קרי שבעה משחקים, להוציא את קליבלנד, אין קבוצה שיכולה לנצח אותנו במזרח.

לסיכום: שני שחקנים חשובים לא כשירים, יש לכם בעיה בהובלת הכדור, אין לכם סקורר אמיתי, אין קלעים יציבים מלבד קורבר ואתם נוטים בפלייאוף לצאת מדי פעם משיטת המשחק הרגילה-ועדיין אתם "משחקים את הכדורסל היפה בליגה" ולמעט קליבלנד, אי אפשר לנצח אתכם במזרח. זו חתיכת אמירה. בואו נתכבד ונראה הלילה שברוקלין לא משווה את הסדרה, כי לפי התגובות פה אנחנו כבר בסוויפ קליל של ההוקס ולא ב1-2 שברירי בואכה משחק חוץ. ואני, כזכור, מהסנגורים של ההוקס בפורום המכובד הזה וחושב עוד מהעונה שעברה שהיה חסר להם הורפורד אחד לגמר מזרח.

עם כל הכבוד למייק סקוט, ואין כבוד, לתלות את איך שנראית אטלנטה בפציעה שלו זה מגוחך.
דווקא טיג היה טוב הלילה, ולמען האמת גם הורפורד היה משמעותי במאני טיים, וכמוהו גם מילסאפ וקארול.
קיבלת 4/5 מחוץ לקשת של קארול ובכלל, כל הלא אוטומטיים שלכם עשו ביחד 9/20 מחוץ לקשת שזה אחוז פנטסטי.
גם קורבר היה במשחק טוב מאוד. ה4/13 מארוד מטעה, מכיוון שהוא לקח בדקה האחרונה 3 זריקות די קשות בתוך 20 שניות, אז זה יותר בכיוון של 40% על 4 שלשות. נשמע לא רע בכלל.
הבעיה העיקרית של ההוקס הלילה הייתה שדרון היה באמת בזון אחר, לופז בלתי עציר גם ללא קשר למי ששומר עליו כרגע, והנטס פשוט רצו יותר ונלחמו יותר. ת'אד יאנג וג'ו-ג'ו היו בינוניים מינוס, אבל ברוקלין פשוט שיחקה כדורסל קבוצתי ותכליתי ברוב דקות המשחק, כשכל פעם שהם נתקעו הם מצאו מישהו תורן שיוציא אותם מהברוך.
פעם דרון, פעם לופז, פעם אנדרסון ופעם ג'ארט ג'ק. ועוד פעם דרון במשחק פשוט ענקי!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 3:19 am 
מנהל פורום

סדרה מעצבנת. הולכת להגמר ב7 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 3:42 am 
Hall of Famer

אל הורפורד אחד השחקנים הכי פחות אתלטים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:58 am 
Sophomore

מפתיע שמייסון פלאמלי נון-פאקטור מוחלט בסדרה הזאת. נכון שדקות המשחק ירדו משמעותית לעומת העונה הסדירה, מן הסתם לאור החזרה הגדולה של לופז, אבל כשהוא על המגרש הוא פשוט לא זורק לסל, וזה לא שלאטלנטה יש חיות צבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 5:03 am 
Junior

למרות נסיון הפלייאוף של שחקני הנטס ושאר המחמאות, תחילת הרבע הרביעי במשחק הכי חשוב שלהם השנה וזה כבר גרבג׳ טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 6:20 am 
Hall of Famer

פחות מ48 שעות וההוקס מארחים את הוויזרדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 10:46 am 
Hall of Famer

לא הייתי דואג לנטס. עכשיו שתקרת השכר הולכת לעלות, הגיע הזמן גם להציע חוזים חלומיים לכוכבים שהם שחקנים חופשיים, ומי כמו פרוחורוב יכול לעשות את זה...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 11:54 am 
Junior

כן, כי קובאן, באלמר ופול אלן ממש עניים ומסכנים לעומת פרוחורב. :)
באלמר יכול כספית לתת חוזה מקסימום חדש לכל הרוסטר שלו אם הוא היה רוצה ולשלם 200 מליון מס מותרות אם היה בזה הגיון כלכלי עבורו.
ממש לא חסר בעלים עשירים בליגה, אבל אף אחד לא ישתגע ויתחיל להוביל קבוצה מפסידה. אז הקבוצות העשירות בדיוק כמו בארץ ימשיכו לאסוף כשרון מהחלשות והליגה תמשיך לייצר פערים הולכים וגדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 12:20 pm 
Junior

ערוץ הספורט התחיל להביא משחקים בכל ערב ודווקא את המשחק האחרון באחת משתי הסדרות הכי מרתקות בסביבוב הראשון ועוד בליל שישי כשאף אחד לא עובד למחרת, הם בחרו לא הביא.
איפה ESPN כשצריך אותם?? :evil:
ישבתי מול שידור באינטרנט שקפא יותר פעמים מפריג'ידית בפעם הראשונה.

או וול, זה הזמן לג'יי וול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], רלפי ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה