Carlton Myers כתב:
Mook כתב:
אנחנו משחקים את הכדורסל הכי יפה בNBA ומה זה לא שווים גמר? מי במזרח משחקת טוב יותר?
קליבלנד תהיה בגמר המזרח כי יש לה סטאר פאוור בטח לא כי היא משחקת כדורסל גדול.
מכל מקום, אני לא חושב שישנה קבוצה שתמנע את המפגש בין אטלנטה לקליבלנד בגמר המזרח.
יש לנו כמה בעיות, קודם כל מילסאפ לא כשיר. אם זה לא היה פלייאוף הוא לא היה משחק. כנ"ל מייק סקוט שהוא פיסה מאוד חשובה בסקנד יוניט.
דבר שני, יש לנו בעיה בהובלת הכדור והנטס מנצלים את זה לא רע. אנחנו למעשה משחקים עם מחזיק כדור אחד כי אין לנו עוד סקנד בחמישיה.
אם אתה לוחץ את טיג ומוציא את הכדור מהידיים שלו, אנחנו בבעיה.
אני לא אוהב התקפות שמתחילות בדמארי קארול, זה אף פעם לא נגמר טוב. וגם טיג בעצמו, כשהוא מחוץ לסיסטמה, הוא רכז די ממוצע. שרודר החל להתאהב בזריקה מבחוץ והוא לא ג'אמפ שוטר גדול. דווקא הייתי רוצה לראות קצת יותר משלבין מאק ומג'ון ג'נקינס (הקלעי הכי טוב שלנו אחרי קורבר) אבל לא מאמין שיקרה.
דבר שני, אני מסכים שלפעמים הולכים על אחד על אחד שלא היינו עושים בעונה הסדירה וזה לא הכדורסל שלנו (ע"ע קארול וטיג)
ועדיין, רוב המשחק אנחנו כן משחקים את הכדורסל שלנו ויש הנעת כדור אבל לא תמיד הזריקות נכנסות.
שלטנו בכל המשחקים מול הנטס, אבל צריך לזכור שמדובר בקבוצה שאין בה סקורר אמיתי ואין בה שחקנים אוטומאטיים מבחוץ להוציא את קורבר כך שאתה חי ומת על הזריקות מבחוץ, יהיו משחקים שבהם הן לא תכנסנה.
אבל אני מאמין שבטווח הארוך, קרי שבעה משחקים, להוציא את קליבלנד, אין קבוצה שיכולה לנצח אותנו במזרח.
לסיכום: שני שחקנים חשובים לא כשירים, יש לכם בעיה בהובלת הכדור, אין לכם סקורר אמיתי, אין קלעים יציבים מלבד קורבר ואתם נוטים בפלייאוף לצאת מדי פעם משיטת המשחק הרגילה-ועדיין אתם "משחקים את הכדורסל היפה בליגה" ולמעט קליבלנד, אי אפשר לנצח אתכם במזרח. זו חתיכת אמירה. בואו נתכבד ונראה הלילה שברוקלין לא משווה את הסדרה, כי לפי התגובות פה אנחנו כבר בסוויפ קליל של ההוקס ולא ב1-2 שברירי בואכה משחק חוץ. ואני, כזכור, מהסנגורים של ההוקס בפורום המכובד הזה וחושב עוד מהעונה שעברה שהיה חסר להם הורפורד אחד לגמר מזרח.
עם כל הכבוד למייק סקוט, ואין כבוד, לתלות את איך שנראית אטלנטה בפציעה שלו זה מגוחך.
דווקא טיג היה טוב הלילה, ולמען האמת גם הורפורד היה משמעותי במאני טיים, וכמוהו גם מילסאפ וקארול.
קיבלת 4/5 מחוץ לקשת של קארול ובכלל, כל הלא אוטומטיים שלכם עשו ביחד 9/20 מחוץ לקשת שזה אחוז פנטסטי.
גם קורבר היה במשחק טוב מאוד. ה4/13 מארוד מטעה, מכיוון שהוא לקח בדקה האחרונה 3 זריקות די קשות בתוך 20 שניות, אז זה יותר בכיוון של 40% על 4 שלשות. נשמע לא רע בכלל.
הבעיה העיקרית של ההוקס הלילה הייתה שדרון היה באמת בזון אחר, לופז בלתי עציר גם ללא קשר למי ששומר עליו כרגע, והנטס פשוט רצו יותר ונלחמו יותר. ת'אד יאנג וג'ו-ג'ו היו בינוניים מינוס, אבל ברוקלין פשוט שיחקה כדורסל קבוצתי ותכליתי ברוב דקות המשחק, כשכל פעם שהם נתקעו הם מצאו מישהו תורן שיוציא אותם מהברוך.
פעם דרון, פעם לופז, פעם אנדרסון ופעם ג'ארט ג'ק. ועוד פעם דרון במשחק פשוט ענקי!!