סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לאב קאפוט
הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נדמה לי שאני סגרתי את הגולל על הטריו לברון-אירווינג-לאב כבר בקיץ. אני חשבתי שמנטאלית הם לא מתאימים לשחק אחד עם השני, והסתבר שזה באמת נכון.
אגב, העונה הזאת אמנם פגעה מאוד בתדמית של לאב, אבל אני חושב שסגנון המשחק של קליבלנד פשוט לא התאים לו. למעשה, הם דווקא התחילו עם סגנון משחק שמאוד מתאים לו לדעתי - הפרינסטון אופנס. לאב שחקן מוסר וקלעי טוב מבחוץ, ואם נקביל את זה לסקרמנטו של אדלמן בתחילת העשור הקודם (או... מינסוטה של אדלמן ו... קווין לאב), הוא היה אמור להיות על תקן כריס וובר (כולל הפציעות, הלוזריות והאין-הגנה, ובלי האתלטיות) או אפילו יותר טוב - על תקן עצמו. אממה? לא עבד. זה דורש תיאום ברמה גבוהה מאוד בין שחקנים, וזה דורש שחקנים מוסרים ברמה טובה מאוד, ואת שני אלו לא היה בקליבלנד (וגם לא במינסוטה, ע"ע מאזן הנצחונות שלהם בשנות אדלמן).
אז מה עשה בלאט? עבר לסוג הכדורסל שהוא באמת יודע לאמן, והוא כדורסל אתלטי, עם הגנה קשוחה (לא בכדי הגיעו מוזגוב ושאמפרט) וריבוי של התקפות מעבר. בסגנון משחק הזה, שאולי הוא לא פיניקס של דאנטוני, אבל דומה יותר לגולדן סטייט של השנה, לאב פשוט לא יודע להשתלב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:39 am 
Junior

בלאט יכול להיות מפוטר בסוף העונה גם אם קליבלנד לוקחים אליפות. בעיקר כי הוא לא יקבל קמצוץ קרדיט. ובגלל שלברון לא רוצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:44 am 
Junior

גימל: לא מסכים לגבי יכולת המסירה. לברון הוא קרוב לוודאי אחד מהמוסרים הטובים ביותר שראיתי לגודל שלו ולעמדה שלו.
קיירי גם מוסר מעולה. פיקאנדרול בין קיירי ללאב או בין לברון ללאב יכל להתבצע אם השחקנים היו רוצים והמאמנים היו מתרגלים.
זה בהחלט כישלון של בלאט, התפקיד הראשון במעלה שלו העונה היה לגבש אותם ולהצליח להפיק מהם את המקסימום.
מצד שני אני לא מאלו שחושבים ש- 16+9 לגבוה שמשחק ליד מכונות ירייה כמו לברון/אירווינג וסמית זה נתון רע.
בסה"כ עם מוזגוב ולברון לידו הוא עדיין הוריד כמות יפה מאד של ריבאונדים בפלייאוף והמספרים שלהם איתו מנורמלים ל-100 פוזשנס הרבה יותר טובים מאשר בלעדיו.
העונה הראשונה גם של הביג טרי במיאמי וגם בבוסטון לא הסתיימה בצורה מושלמת ואין סיבה בטח עם הפציעות והטריידים לצפות שקליבלנד תגיע ליותר תיאום מהן.
הבעיה האמיתית של קליבלנד היא ברמה החברתית והמשמעתית בתוך המועדון. הסלט של לברון וטיירון לו מול בלאט וכל השאר זה גועל נפש שבד"כ לא צריך לקרות בקבוצה מצליחה שלא היתה לה שום סיבה לייצר כל כך הרבה תככים.
או שגריפין רוצה שהוא יישאר ואז הגיע הזמן לשחרר את טיירון לו ושאר התככנים, או שישלמו לו בייאאוט וישחררו את בלאט. כאשר לא ידעו מי זה בלאט תעודת הביטוח של טיירון לו הייתה הגיונית, עכשיו היא אידיוטית.
עוד עונה באותה מתכונת תהיה ממש לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:54 am 
Hall of Famer

טוב, האמת שדי מעניין לקרוא מה כתבנו על הטרייד בזמנו, דווקא בגלל שייתכן שהרומן הזה יהיה לשנה אחת.
viewtopic.php?f=1&t=14136&hilit=%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9F

כתבתי כך:
ציטוט:
אישית לא משתגע על הטרייד הזה, אבל אני מבין את הקאבס, ולדעתי אפשר יהיה לשפוט אותו רק בדיעבד.

ציטוט:
התרחיש היחיד שבו העסק הזה הולך פארש זה פציעה ארוכה של אחד מהטריו. לא אגיד שזה סיכוי זניח, אבל לא תרחיש שאתה לוקח בחשבון בתחילת העונה.

ציטוט:
מה שעצוב זה שאפילו את "האמת" לא בטוח שנקבל, כי הספקנים עוד יגידו שכל הישג של הקבוצה זה על השם של לברון, ואפילו אמנון ישכיל היה עושה אליפות בטלפון עם קבוצה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:03 pm 
Hall of Famer

רן כתב:
גימל: לא מסכים לגבי יכולת המסירה. לברון הוא קרוב לוודאי אחד מהמוסרים הטובים ביותר שראיתי לגודל שלו ולעמדה שלו.
קיירי גם מוסר מעולה. פיקאנדרול בין קיירי ללאב או בין לברון ללאב יכל להתבצע אם השחקנים היו רוצים והמאמנים היו מתרגלים.
זה בהחלט כישלון של בלאט, התפקיד הראשון במעלה שלו העונה היה לגבש אותם ולהצליח להפיק מהם את המקסימום.
מצד שני אני לא מאלו שחושבים ש- 16+9 לגבוה שמשחק ליד מכונות ירייה כמו לברון/אירווינג וסמית זה נתון רע.
בסה"כ עם מוזגוב ולברון לידו הוא עדיין הוריד כמות יפה מאד של ריבאונדים בפלייאוף והמספרים שלהם איתו מנורמלים ל-100 פוזשנס הרבה יותר טובים מאשר בלעדיו.
העונה הראשונה גם של הביג טרי במיאמי וגם בבוסטון לא הסתיימה בצורה מושלמת ואין סיבה בטח עם הפציעות והטריידים לצפות שקליבלנד תגיע ליותר תיאום מהן.
הבעיה האמיתית של קליבלנד היא ברמה החברתית והמשמעתית בתוך המועדון. הסלט של לברון וטיירון לו מול בלאט וכל השאר זה גועל נפש שבד"כ לא צריך לקרות בקבוצה מצליחה שלא היתה לה שום סיבה לייצר כל כך הרבה תככים.
או שגריפין רוצה שהוא יישאר ואז הגיע הזמן לשחרר את טיירון לו ושאר התככנים, או שישלמו לו בייאאוט וישחררו את בלאט. כאשר לא ידעו מי זה בלאט תעודת הביטוח של טיירון לו הייתה הגיונית, עכשיו היא אידיוטית.
עוד עונה באותה מתכונת תהיה ממש לא לעניין.

1. צר לי. קיירי לא מוסר מעולה. ואני חושב שראיתי איזה משחק, או שניים, או 30 שלו בקריירה. בסדר הוא כן, אבל לא יותר. לדעתי הוא פליימייקר די בינוני, שמחפה על זה עם יכולת סקורינג מדהימה, למעשה בסקורינג הוא סוג של מרבורי משופר.
2. העונה הראשונה של הביג טרי בבוסטון הסתיימה באליפות. נכון שזה לא מושלם, כי זה לא היה 4-0 משפיל עד עפר על הלייקרס, אבל עדיין.
3. למה בעיה? אם הקבוצה תיקח אליפות, אני לא רואה סיבה אמיתית לפרק את החבילה הזאת, ואם יש יתרון אחד גדול שעומד לזכות בלאט לעומת מאמנים אחרים, שבקריירה שלו, הוא כנראה בלע הכי הרבה צפרדעים מכל אחד אחר. מההורדה בדרגה כמאמן לעוזר מאמן במכבי, דרך ההדחה ממשרת מאמן נבחרת ישראל בגלל תעודת מאמן רק בשביל שהוא יראה לאיגוד מאיפה משתין הדג עם זכייה באליפות אירופה ומדליה אולימפית, הלחימה העקשנית על ריצ'י הנדריקס מול הנהלת מכבי, מהכמעט פיטורים אחרי ההפסד בדרבי להפועל לאליפות יורוליג ו"דיוויד מלך ישראל", ועד הטרייד של וייטרס החוצה ומוזגוב פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:45 pm 
Junior

לא דיברתי על הסדרה מול הלייקרס אלא על סדרה של 7 משחקים גם מול אטלנטה וגם מול קליבלנד בסיבוב הראשון והשני, כל סדרה חישלה אותם אבל הם עבדו מאד מאד קשה עד שהם הגיעו ללייקרס.
זה חלק מהעניין של התחברות ודבק שמאד חסר לקליבלנד שבקושי קיבלו חצי עונה עם הסגל הסופי ואפילו אז איבדו שחקן מרכזי לפציעה ושחקן חשוב אחר להרחקה משני משחקים.
אם קודם לכן היה להם סיכוי סביר להגיע לגמר עכשיו הסיכויים פחות או יותר שווים לכל ה-4 בחצי הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 2:53 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
עבר ניתוח ויעדר 4 חודשים לפחות.

באופן מוזר זה עשוי להוסיף בטחון עבודה לבלאט, שעכשיו יכול גם בכיף להפסיד לשיקגו (לא סוויפ, כן, איזה 6-7 משחקים) ולשמור על הג'וב.

satriani כתב:
יצא טוב לבלאט. הפסד כעת יתקבל בהבנה ללא לאב.
קיץ הבא או שלאב ישאר בגלל הפציעה או שייצליחו להביא פרי אייג'נט חזק כמו למרקוס

"בלאט יכול להפסיד בכיף ולשמור על הג'וב", "יצא טוב לבלאט, הפסד כעת יתקבל בהבנה".

חבר'ה, יש לכם את זה ביותר פרובינציאלית?

קודם כל, המעמד של בלאט תלוי בלברון. ירצה-ישאר, לא ירצה-לא ישאר. זה לא שאליפות של הקאבס, אם וכאשר, תיוחס לגאונות של בלאט. היא תיוחס ללברון. הוא האיש החזק בקאבס והוא יחליט את מי הוא רוצה על הקווים. שנית, לא יצא לבלאט טוב ולא נעליים. בלאט הוא לא איזה עכבר שיושב בפורומים ועושה חשבונות של גאגים, הוא מאמן כדורסל תחרותי שרוצה לנצח משחקים ולהגיע להישגים. זה כל כך מגוחך לחשוב שהוא שמח שיש לו תירוץ עכשיו.

אבל אני חייב לחזק את סטריאני בדבר אחד: מסע הצלב נגד דלאבדובה. אני לא רואה שום דבר שהשחקן הזה עושה על המגרש ואני לא יכול לעשות באותה רמה, ואני שיחקתי 5 על 5 על פרקט לאחרונה בתיכון, לפני 11 שנה.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 9:26 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
נדמה לי שאני סגרתי את הגולל על הטריו לברון-אירווינג-לאב כבר בקיץ. אני חשבתי שמנטאלית הם לא מתאימים לשחק אחד עם השני, והסתבר שזה באמת נכון.

קודם כל תסביר לי מה זאת אומרת מנטלית הם לא מתאימים לשחק ביחד. אח"כ תסביר לי איך הסתבר שזה נכון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 10:07 pm 
Hall of Famer

Carlton Myers כתב:
Amos Gueta כתב:
עבר ניתוח ויעדר 4 חודשים לפחות.

באופן מוזר זה עשוי להוסיף בטחון עבודה לבלאט, שעכשיו יכול גם בכיף להפסיד לשיקגו (לא סוויפ, כן, איזה 6-7 משחקים) ולשמור על הג'וב.

satriani כתב:
יצא טוב לבלאט. הפסד כעת יתקבל בהבנה ללא לאב.
קיץ הבא או שלאב ישאר בגלל הפציעה או שייצליחו להביא פרי אייג'נט חזק כמו למרקוס

"בלאט יכול להפסיד בכיף ולשמור על הג'וב", "יצא טוב לבלאט, הפסד כעת יתקבל בהבנה".

חבר'ה, יש לכם את זה ביותר פרובינציאלית?

קודם כל, המעמד של בלאט תלוי בלברון. ירצה-ישאר, לא ירצה-לא ישאר. זה לא שאליפות של הקאבס, אם וכאשר, תיוחס לגאונות של בלאט. היא תיוחס ללברון. הוא האיש החזק בקאבס והוא יחליט את מי הוא רוצה על הקווים. שנית, לא יצא לבלאט טוב ולא נעליים. בלאט הוא לא איזה עכבר שיושב בפורומים ועושה חשבונות של גאגים, הוא מאמן כדורסל תחרותי שרוצה לנצח משחקים ולהגיע להישגים. זה כל כך מגוחך לחשוב שהוא שמח שיש לו תירוץ עכשיו.

אבל אני חייב לחזק את סטריאני בדבר אחד: מסע הצלב נגד דלאבדובה. אני לא רואה שום דבר שהשחקן הזה עושה על המגרש ואני לא יכול לעשות באותה רמה, ואני שיחקתי 5 על 5 על פרקט לאחרונה בתיכון, לפני 11 שנה.

המעמד של בלאט לא תלוי בלברון. לברון אולי עלול להשפיע האם בלאט ישאר.
אבל התקשורת היא זו שהיתה קוטלת את בלאט על הפסד בסדרה. כעת התקשורת לא תבוא בטענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:41 pm 
Sophomore

גם בקשר למשרה שלו זה לא לטובת בלאט.
הישגים זה מה שקובע ולא התירוצים, והסיכוי הכי טוב שלו להחזיק במשרה זה לקחת או להגיע לגמר, יהיה מאוד קל ללברון להעיף אותו (אם הוא רוצה) אחרי שעפים עכשיו, וזה יחשב בכל זאת לאי הצלחה ויקשה עליו לקבל הזדמנות במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 12:25 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:

קודם כל תסביר לי מה זאת אומרת מנטלית הם לא מתאימים לשחק ביחד. אח"כ תסביר לי איך הסתבר שזה נכון.

מנטאלית זה אומר שכשלברון, וייד ובוש מחליטים לשחק יחד, זה שלושה חברים, שהם גם שחקני נבחרת ארה"ב, שנמצאים באותו סטייט אוף מיינד להרים קבוצה שתתמודד על האליפות. מנטאלית זה אומר שכשפירס, ריי אלן וגארנט משתפים פעולה ביחד, הם כולם שחקנים בטווח גילאים דומה, כולם לא לקחו אליפות, כולם לא הגיעו לגמר, ושמים את המטרה הזאת של אליפות מעל הכל.

כשלברון, לאב ואירווינג מגיעים לשחק ביחד, אנחנו מדברים על שלושה שחקנים שפער הגילאים בין כל אחד מהם הוא אזור ה-3-4 שנים. לברון כבר אחרי 4 גמרים רצופים ושתי אליפויות, בעוד אירווינג ולאב כבר כמה שנים בליגה ולא הגיעו לכלום. אם החיבור של אירווינג לקליבלנד הוא יחסית מובן (ולכן גם החיבור שלו ללברון השתפר עם הזמן במהלך העונה), הקשר של לאב לעסק הזה מקרי בהחלט, וככה זה גם נראה על המגרש ומחוצה לו. לא סתם לברון כתב לו בטוויטר - try to fit-in instead of fit-out, וגם הודה שהם לא חברים. זו עונת הריבאונד הכי חלשה של לאב מאז עונת הרוקי, ועונת הריבאונד התקפה הכי חלשה בקריירה. גם אחוזי השדה הם הכי נמוכים בהיסטוריה (אם להוציא את עונת הפציעה שלו לפני שנתיים). בקיצור, הבנאדם אמנם לא עשה רונדו, אבל הוא לא התחבר לסיטואציה והתקשה להתגמש בתפקיד שלו בשביל טובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 9:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב להודות שעם כל זה שאני לא משתגע על קווין לאב, אני מבין את הקשיים (בעיקר המנטליים) שלו בהשתלבות בקאבס. הגיע מקבוצה שבה הוא היה ללא עוררין האלפא דוג לסיטואציה בה לא ברור אם הוא השחקן השני או השלישי בחשיבותו, ובעיקר הוא רואה מהצד איך הכוכב הגדול חונך את קיירי (שגם ככה די אהוב בקליבלנד) מצד אחד ומעביר מסרים ללאב דרך הטוויטר מצד שני. ותסלחו לי על הפלאשיות אבל לדעתי אם לאב לא נשאר בעונה הבא זה הכל על לברון. מדברים הרבה בתקשורת על כמה לברון התבגר מאז "ההחלטה", אז לא ממש. הוא נשאר דושבג וזה רק התעצם העונה. זה קל מאוד לחנוך טיפוס כמו קיירי שרואה בך מעין אח גדול וקול, אבל לקיירי כפי שהזכרתי לא היו בעיות השתלבות בקבוצה. ללאב היו ולברון לא עשה דבר אחד חיובי שיעזור ללאב להשתלב. ושלא נדבר על היחס המבזה של לה-דוש כלפי בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 10:43 am 
Hall of Famer

הדיבורים הם שקליבלנד הולכת חזק על למרקוס (וגם הספרס)
בכלל הקיץ הזה נראה שהולך להיות שמח בפרי אייג'נסי. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 10:50 am 
Sophomore

הבעיה שאירווינג הוא רכז עם ראיית משחק לא מי יודע מה. יש ערוץ ביוטיוב של מאמן שמנתח מהלכים ותרגילים של קבוצות, והוא הראה יפה שאירווינג מוסר ללאב מאוחר מדי או לא מוסר בכלל. רוב האסיסטים שלאב מקבל הם מלברון, שמתפקד כרכז בפועל.

כשחושבים על זה, המעבר של לאב הוא אפילו עוד יותר קשה, שהיה רגיל לשחק עם רוביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 3:45 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:
אני חשבתי שמנטאלית הם לא מתאימים לשחק אחד עם השני, והסתבר שזה באמת נכון.

מנטאלית זה אומר שכשלברון, וייד ובוש מחליטים לשחק יחד, זה שלושה חברים, שהם גם שחקני נבחרת ארה"ב, שנמצאים באותו סטייט אוף מיינד להרים קבוצה שתתמודד על האליפות. מנטאלית זה אומר שכשפירס, ריי אלן וגארנט משתפים פעולה ביחד, הם כולם שחקנים בטווח גילאים דומה, כולם לא לקחו אליפות, כולם לא הגיעו לגמר, ושמים את המטרה הזאת של אליפות מעל הכל.

כשלברון, לאב ואירווינג מגיעים לשחק ביחד, אנחנו מדברים על שלושה שחקנים שפער הגילאים בין כל אחד מהם הוא אזור ה-3-4 שנים. לברון כבר אחרי 4 גמרים רצופים ושתי אליפויות, בעוד אירווינג ולאב כבר כמה שנים בליגה ולא הגיעו לכלום. אם החיבור של אירווינג לקליבלנד הוא יחסית מובן (ולכן גם החיבור שלו ללברון השתפר עם הזמן במהלך העונה), הקשר של לאב לעסק הזה מקרי בהחלט, וככה זה גם נראה על המגרש ומחוצה לו. לא סתם לברון כתב לו בטוויטר - try to fit-in instead of fit-out, וגם הודה שהם לא חברים. זו עונת הריבאונד הכי חלשה של לאב מאז עונת הרוקי, ועונת הריבאונד התקפה הכי חלשה בקריירה. גם אחוזי השדה הם הכי נמוכים בהיסטוריה (אם להוציא את עונת הפציעה שלו לפני שנתיים). בקיצור, הבנאדם אמנם לא עשה רונדו, אבל הוא לא התחבר לסיטואציה והתקשה להתגמש בתפקיד שלו בשביל טובת הקבוצה.

בקיצר, אתה רושם שהמצב של קווין לאב הוא מצב סטנדרטי של שחקן שעובר מסיטואציה א' שבה נוח לו, לסיטואציה ב' שדורשת ממנו דברים אחרים. זה ממש לא איזו אי התאמה מנטלית או קטסטרופה מסוג כלשהו. הבעיה של לאב היא לא קשורה ללברון או לקיירי, אלא להגדרה מחדש של התפקיד שלו מהשחקן המרכזי להתקפה, לתפקיד הרבה פחות מרכזי לצד שני שחקנים שמחזיקים המון המון בכדור וגם זורקים המון. זאת לא אי התאמה מנטלית, אלא בעיית כדורסל. זו שזאת עונת הריב' הכי חלשה של לאב היא לא עובדה לכלום, אלא שוב, נתון של המצב בקליבלנד. הירידה בריב' התקפה היא בפירוש נגזרת של התפקיד החדש שלו בהתקפת קליבלנד, בעיקר כסטרץ' 4. קשה להוריד ריב' התקפה כשחלק ניכר מהזמן אתה מבלה לצד קשת השלוש כדי לרווח את המשחק לחודרים. גם הירידה הכללית מובנת כאשר הוא משחק לצד שחקנים שלוקחים הרבה ריב', דבר שלא היה לו במינסוטה.

ודבר אחרון. אתה צריך לחלק את העונה של הקאבס לשני חלקים (עכשיו אחרי הפציעה לשלוש). ההתחלה שהייתה קשה מאד וגם היו קשיים בשילוב השחקנים אחד עם השני וכמובן הפציעה של לברון. החלק השני היה אחרי הפציעה של לברון והטרייד ששינה את פני הקבוצה. מאז שלברון חזר מהפציעה הקאבס היו עם קצב של 63 ניצחונות (וזה עוד עם 2 ההפסדים בסוף העונה כשהקאבס נתנו לכולם בערך לנוח). זה בכלל לא רע הייתי אומר וגם היה מעמיד אותם במקום הראשון במזרח כשרק לווריירס היה מאזן טוב יותר. אז קשה לדבר על העונה של הקאבס במונחי כישלון, כי למרבה הצער את הקבוצה שהתגבשה בחצי השני של העונה לא נראה יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: