רן כתב:
גימל: לא מסכים לגבי יכולת המסירה. לברון הוא קרוב לוודאי אחד מהמוסרים הטובים ביותר שראיתי לגודל שלו ולעמדה שלו.
קיירי גם מוסר מעולה. פיקאנדרול בין קיירי ללאב או בין לברון ללאב יכל להתבצע אם השחקנים היו רוצים והמאמנים היו מתרגלים.
זה בהחלט כישלון של בלאט, התפקיד הראשון במעלה שלו העונה היה לגבש אותם ולהצליח להפיק מהם את המקסימום.
מצד שני אני לא מאלו שחושבים ש- 16+9 לגבוה שמשחק ליד מכונות ירייה כמו לברון/אירווינג וסמית זה נתון רע.
בסה"כ עם מוזגוב ולברון לידו הוא עדיין הוריד כמות יפה מאד של ריבאונדים בפלייאוף והמספרים שלהם איתו מנורמלים ל-100 פוזשנס הרבה יותר טובים מאשר בלעדיו.
העונה הראשונה גם של הביג טרי במיאמי וגם בבוסטון לא הסתיימה בצורה מושלמת ואין סיבה בטח עם הפציעות והטריידים לצפות שקליבלנד תגיע ליותר תיאום מהן.
הבעיה האמיתית של קליבלנד היא ברמה החברתית והמשמעתית בתוך המועדון. הסלט של לברון וטיירון לו מול בלאט וכל השאר זה גועל נפש שבד"כ לא צריך לקרות בקבוצה מצליחה שלא היתה לה שום סיבה לייצר כל כך הרבה תככים.
או שגריפין רוצה שהוא יישאר ואז הגיע הזמן לשחרר את טיירון לו ושאר התככנים, או שישלמו לו בייאאוט וישחררו את בלאט. כאשר לא ידעו מי זה בלאט תעודת הביטוח של טיירון לו הייתה הגיונית, עכשיו היא אידיוטית.
עוד עונה באותה מתכונת תהיה ממש לא לעניין.
1. צר לי. קיירי לא מוסר מעולה. ואני חושב שראיתי איזה משחק, או שניים, או 30 שלו בקריירה. בסדר הוא כן, אבל לא יותר. לדעתי הוא פליימייקר די בינוני, שמחפה על זה עם יכולת סקורינג מדהימה, למעשה בסקורינג הוא סוג של מרבורי משופר.
2. העונה הראשונה של הביג טרי בבוסטון הסתיימה באליפות. נכון שזה לא מושלם, כי זה לא היה 4-0 משפיל עד עפר על הלייקרס, אבל עדיין.
3. למה בעיה? אם הקבוצה תיקח אליפות, אני לא רואה סיבה אמיתית לפרק את החבילה הזאת, ואם יש יתרון אחד גדול שעומד לזכות בלאט לעומת מאמנים אחרים, שבקריירה שלו, הוא כנראה בלע הכי הרבה צפרדעים מכל אחד אחר. מההורדה בדרגה כמאמן לעוזר מאמן במכבי, דרך ההדחה ממשרת מאמן נבחרת ישראל בגלל תעודת מאמן רק בשביל שהוא יראה לאיגוד מאיפה משתין הדג עם זכייה באליפות אירופה ומדליה אולימפית, הלחימה העקשנית על ריצ'י הנדריקס מול הנהלת מכבי, מהכמעט פיטורים אחרי ההפסד בדרבי להפועל לאליפות יורוליג ו"דיוויד מלך ישראל", ועד הטרייד של וייטרס החוצה ומוזגוב פנימה.