סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:39 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ואוסיף ואומר שלדעתי, לפחות ממה שאני מבין בין השורות בראיונות של גיא גודס, לשחקנים שהם כל מה שתיארתי יש צוות אימון שכבר יודע מה הולך לבוא ולמעשה הרים ידיים.

הציטוטים של גודס הולכים לככב ב וויקי ציטוט של אוהדי הפועל , המאמן הכי לא מכביסטי שהיה במכבי מאז.... אני לא זוכר מי , אפילו לאפי היה יותר מכביזם ממנו , הבן אדם נראה לי חזק על נומרולוגיה.
פיני בכלל רוצה שהעונה הזאת רק תגמר , הזכייה של מכבי שנה שעברה עשתה לו חשק לחזור , אבל אחרי היורוליג , כבר אין לו חשק לאמן בלבנט , בדיוק מתי שגודס צריך אותו הכי הרבה.

אני לא מבין איך קבוצה של 40 מליון תקציב שחקנים נראים כמו אסופה של שחקנים שנפגשים בספורטק , אין שום תרגיל בהתקפה של מכבי , אם פותחים משחק עם 6 איבודים ואלכסנדר עם 2 שלשות , משהו לא מוכן למשחק ומשהו לא מנהל את המשחק.\

צוות האימון ו 3\4 קבוצה חייבים לעוף הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:41 am 
Junior

אין ספק שגודס נותן פייט ראוי לחסין בקטיגוריית "גניבת דעת וציטוטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:46 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
דרוקר תזהר גודס שובר את שיאי התירוצים שלך

הוא אומר, שימו לב "הניצחון על הרצליה הפתיע אותי" אני בשוק

ציטוט:
מאמן מכבי לא מתרגש מההפסד למכבי חיפה: "שוב היו חסרים לנו שחקנים. הופתעתי כשניצחנו את הרצליה". אוחיון: "האווירה לא טובה"

שלא יודעים לאמן , אז מאשימים חוסרים של שחקנים. איזו עונה מסוייטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 9:12 am 
Sophomore

לאומית כתב:
אין ספק שגודס נותן פייט ראוי לחסין בקטיגוריית "גניבת דעת וציטוטים".

אחד המאמנים הכי חלשים בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 9:31 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לשמוע את יוגב אוחיון וגודס...איזה חוסר מודעות ,תירוצים של גן חובה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 50&lang=HE

קבלו מגוון הסברים לתירוצים :

איבדנו 15 כדורים וזה המון (לא יותר מהיריבה) חיפה לקחה המון ריבאונד התקפה (מכבי ת"א לקחה יותר מחיפה).
חיפה קלעה שלשות באחוזים מצויינים (לא ממש) אלכסנדר יצא בחמש עבירות (זה היה ג'ייק כהן,אבל יבזורי יצא ב-5 עבירות לפניו)
היינו בסגל קצר- ת"א עם 5 זרים, מכבי חיפה עם 3.5 זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 9:42 am 
Sophomore

juror13 כתב:

איבדנו 15 כדורים וזה המון (לא יותר מהיריבה) חיפה לקחה המון ריבאונד התקפה (מכבי ת"א לקחה יותר מחיפה).
חיפה קלעה שלשות באחוזים מצויינים (לא ממש) אלכסנדר יצא בחמש עבירות (זה היה ג'ייק כהן,אבל יבזורי יצא ב-5 עבירות לפניו)

אני לא מצפה מהזחוח הזה שיגיד את האמת , מה ציפית שהוא יגיד? שיש לנו קו אחורי חרא ושחקנים משלימים שלא שווים שחקנים משלימים בליגה הישראלית?
אולי ציפית שהוא יגיד שהקבוצה לא מאומנת ושעושי המשחק שלו לא מנהלים את ההתקפה? שפארגו וטיוס לא בז' שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:06 am 
Freshman

Shiver כתב:
עד כמה שאני מכיר מחולי הקרוהן, יכול להיות הרבה מאוד זמן בשנה שאפשר לחיות איתה בלי יותר מדי להיות מושפעים בחיי היום יום. וזה כולל לשחק כדורסל.

יכול להיות, יכול להיות גם שהוא לא יכול לזוז סנטימטר בלי לשפוך את המעיים שלו, שלא לדבר על כאבי הבטן הבלתי פוסקים.

מה שאני אומר זה שמדובר במחלה קשה שאנשים שחולים בה יכולים להגיע למיון בצורה תדירה וזה יכול להגיע למצב גם שכורתים חלקים שלמים מהמעיים, כמובן שיש דרגות שונות שלה, אבל מי שחולה במחלה כזו הוא בטח לא ״מתרץ״.
אני עדיין די בהלם שהוא יכול לתפקד איתה ולשחק כדורסל, זו מחלה שמושפעת המון מסטרס וזה יכול לשמש לה קטליזטור להתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:09 am 
Hall of Famer

זה די משעשע אני חייב לומר, בתחילת נובמבר אחרי ההפסד לצ'דביטה גודס היה פלופ מוחלט, כל הזרים של מכבי כשלונות וכולם הימרו על העונה הכי מביכה ב-20+ שנים האחרונות אם לא יותר. שלושה חודשים עברו, אמצע פברואר, מכבי אחרי 5 ניצחונות רצופים בטופ-16 כולל ניצחון חוץ על גאלא וניצחונות על ריאל ובארסה ופתאום כל מטאטא יורה, פארגו שחקן על באירופה, סמית' הסמול הכי טוב מאז פארקר, אלכסנדר מציאה וטיוס הולך לחוזה של מיליונים בריאל/צסק"א/טורקיה, גודס מאמן מצויין שמשתלב מעולה עם פיני ומכבי עם רגל וחצי בפיינל פור. עוד 3 חודשים עברו ושוב חזרנו בדיוק לנקודת ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:14 am 
Sophomore

rony כתב:
זה די משעשע אני חייב לומר, בתחילת נובמבר אחרי ההפסד לצ'דביטה גודס היה פלופ מוחלט, כל הזרים של מכבי כשלונות וכולם הימרו על העונה הכי מביכה ב-20+ שנים האחרונות אם לא יותר. שלושה חודשים עברו, אמצע פברואר, מכבי אחרי 5 ניצחונות רצופים בטופ-16 כולל ניצחון חוץ על גאלא וניצחונות על ריאל ובארסה ופתאום כל מטאטא יורה, פארגו שחקן על באירופה, סמית' הסמול הכי טוב מאז פארקר, אלכסנדר מציאה וטיוס הולך לחוזה של מיליונים בריאל/צסק"א/טורקיה, גודס מאמן מצויין שמשתלב מעולה עם פיני ומכבי עם רגל וחצי בפיינל פור. עוד 3 חודשים עברו ושוב חזרנו בדיוק לנקודת ההתחלה.

זה רק אומר שמכבי לא ניהלה טוב את הפיקים של העונה , לשיא צ"ל לפני ההצלבה , לא באמצע ה טופ16. לא בשביל זה הביאו גם את פיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:16 am 
Sophomore

rony כתב:

בוא נחכה לסוף העונה. עוד הרבה מגמות מעניינות יכולות להיות עד אז אצל מכבי, פה בפורום, ובתקשורת הספורט. מה שכן, הקבוצה הזאת היא באמת מאניה דיפרסיה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:31 am 
Hall of Famer

אה, הנקודה שלי הייתה פשוטה, מכבי לא גרועה כמו שהיא נראית עכשיו ולא טובה כמו שהיא נראתה בתחילת הטופ-16, היא פשוט קבוצה לא יציבה וזה משהו שמאפיין אותה כבר לא מעט שנים. מכבי הרי לא יכולה להתחרות בגדולות של אירופה ולהעמיד סגל של 10-12 שחקנים מהטופ של אירופה, כששניים-שלושה מתוכם הם שחקנים שאפשר לסמוך שיציגו רמה גבוהה באופן עקבי כמעט בכל משחק ולאורך רוב העונה, אז מכבי סיסטמטית הולכת לכיוון של הרבה כשרון עם סימני שאלה, נניח סופו, נניח פארגו, נניח מאריץ', נניח אלן אנדרסון, ושחקנים משלימים זולים בתקווה שהיא תפגע לפחות בחלקם (רנדל, היינס, לינהרט, רייס וכו') כשהתקווה היא למשוך עד להצלבה ומשם מספיקה התעלות של 2-3 משחקים והופ, יש פיינל פור וכולם מבסוטים. אז השיטה הזו לפעמים עובדת יותר טוב, כמו בעונה שעברה ולפעמים היא מתפוצצת לה בפנים (יחסית, בכל זאת טופ-16 וסיכוי סביר לגמרי לדאבל בארץ) כמו העונה, אבל במצבה התקציבי הנוכחי, ומבלי להכנס לשאלה של האם הבעלים צריכים להכניס יד לכיס או לא כדי להתחרות בצסקא-יות וריאל מדריד-יות של העולם, זה או זה, או ללכת יותר על בטוח ולהתקע במצב דומה לזה של שנות התשעים, קבוצה סבירה ובטוחה שמצד אחד יהיה יותר קשה לאיים עליה בארץ ומצד שני, כזו שהאפסייד שלה נמוך יותר והסיכוי שלה להגיע לפיינל-פור נמוך יותר. מכיוון שההנהלה של מכבי מראה לאורך שנים שמה שמעניין אותה זה אירופה והליגה היא משנית, זה לא מפתיע שהיא בחרה בדרך שהיא בחרה. עובדתית זה גם עובד לה בצורה סבירה עם 3 פיינל-פורים ב-8 שנים מאז סיום השושלת של פארקר-וויצ'יץ'-שאראס-פיני כשרק פעם אחת היא לא הגיעה להצלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:34 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Equilibrium כתב:
juror13 כתב:

אני לא מצפה מהזחוח הזה שיגיד את האמת , מה ציפית שהוא יגיד? שיש לנו קו אחורי חרא ושחקנים משלימים שלא שווים שחקנים משלימים בליגה הישראלית?
אולי ציפית שהוא יגיד שהקבוצה לא מאומנת ושעושי המשחק שלו לא מנהלים את ההתקפה? שפארגו וטיוס לא בז' שלהם?

הוא אמר דבר אחד נכון , שחיפה היתה יותר אגרסיבית מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:35 am 
Junior

Equilibrium כתב:
juror13 כתב:

שחקנים משלימים שלא שווים ליגה ישראלית?! איפה אתה חי? משחקים כל משחק עם חמישה זרים, 3 מהם ברמת טופ יורוליג (סמית', רנדל, פארגו), גם אלכסנדר זר ברמה גבוהה מאד ביחס לליגה. גם אחרי הפציעה של פניני יש למכבי 4 ישראלים ברמה הכי גבוהה, שכולם היו פותחים בחמישייה של כל קבוצה אחרת בליגה (אולי פרט לג'ייק כהן בירושלים). שחקנים משלימים שהם הרבה הרבה מעל לליגה. מה הרביעייה של חיפה? רוט פצוע, יבזורי מעולה אבל חוץ ממנו שיחקו קולמן ואריאלי! הזלזול הזה בסגל של מכבי הוא פשוט מגוחך. אם סופו עושה בעיות, טיוס לא בזין שלו וכו', זה רק עניין של אימון וניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כרגע מכבי כן גרועה, הכי גרועה מאז אמצע שנות ה-90.
חוץ מזה מה שאתה לא שם לב שלמכבי אין עד סוף יוני להתאושש. זו הנחה שמשום מה רבים טועים בה. למכבי יש בערך שבועיים או שלושה להתאושש, לסיבוב הראשון בפלייאוף (לא זוכר מתי הוא מתחיל בדיוק). כרגע כמו שהיא נראית היא לא עוברת אותו, היא מגיעה אליו במצב הרבה יותר גרוע מאשר לסיבוב הראשון ב-2010 שגם אותו היא עברה בסוג של נס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 10:54 am 
Sophomore

דניאל כתב:
Equilibrium כתב:
juror13 כתב:

שחקנים משלימים שלא שווים ליגה ישראלית?! איפה אתה חי? משחקים כל משחק עם חמישה זרים, 3 מהם ברמת טופ יורוליג (סמית', רנדל, פארגו), גם אלכסנדר זר ברמה גבוהה מאד ביחס לליגה. גם אחרי הפציעה של פניני יש למכבי 4 ישראלים ברמה הכי גבוהה, שכולם היו פותחים בחמישייה של כל קבוצה אחרת בליגה (אולי פרט לג'ייק כהן בירושלים). שחקנים משלימים שהם הרבה הרבה מעל לליגה. מה הרביעייה של חיפה? רוט פצוע, יבזורי מעולה אבל חוץ ממנו שיחקו קולמן ואריאלי! הזלזול הזה בסגל של מכבי הוא פשוט מגוחך. אם סופו עושה בעיות, טיוס לא בזין שלו וכו', זה רק עניין של אימון וניהול.

נכון , זאת בעיית אימון , ועם זאת זאת גם בעייה של בחירת שחקנים שאינם מתאימים לרמה הזאת , ובעיקר אינם מתאימים לסוג הדרישות שדורשים מהם.
פארגו נחשב ברמת טופ יורוליג , אבל הוא לא שם כבר לא מעט זמן , מבחינת יכולת אישית , כן , יש לו יכולת אישית ל 1 על 1 , אבל שחקן טופ יורוליג הוא לא , הנקודות שלו באות בדרך כלל על חשבון הקבוצה ,
הוא לא שומר , ובליגה הוא לא שם ז' , זה לא שחקן טופ יורוליג.
דווין סמית הוא שחקן טופ יורוליג אבל לא מסוג השחקנים שייקחו כדור וייצרו לעצמם מצב , הוא שומר נפלא , וקלעי מצויין גם ברמת יורוליג , אבל חלק ממכלול.
רנדל הוא שומר ברמת טופ יורוליג , אין ספק , אבל כמכלול? אתה משווה אותו לשחקנים בעמדות 4 כמו פרינטזיס? כמו ווסלי? אני כלל לא מדבר על מה שיש לצסק"א בעמדות האלו.
אלכסנדר זר ברמה גבוה מאד? לפני אופייבו? לפני גפני? לפני מי? הבחור לא שומר , ותחנה אחרונה בשלי שום הצדקה , אז אולי הוא בחירה גבוהה בדראפט , אבל יש סיבה שהוא היה מועמד לנס ציונה , וכלל לא היה מפתיע אם היה מגיע לשם.
גם לגבי האגדה האורבנית על ישראלים והמשלימים יש לי מה לומר , אין היום , שום ישראלי שהוא מעל הליגה , למעט אולי טיוס שבא לו , גייק כהן הוא פרווה רכיכה , אין לו שום ייתרון על רוזפלט , אליהו, צ'וברוביץ' או אפילו שולדנבראנד , לאנסברג הוא אכן קלעי פנטסטי וסקורר , אבל הוא טיפש ולא שומר , מלך סלים שהקבוצה שלו ירדה ליגה , אז הוא קולע אז מה? אוחיון הוא שומר אישית ברמה מאד דבוה , אבל מנהל משחק בינוני עם שטויות (4 איבודים אתמול) , וחור התקפי , אתה רוצה להגיד לי שהוא עולה בהרבה על הלפרין? על בר טימור? על רוט רחמנא ליצלן?
לגבי שאר המשלימים? לינהרט והיינס לא מסוגלים להוביל כדור , לא מסוגלים , כמה גארדים כאלו ראית?

בשורה התחתונה , האחריות הולכת מההנהלה זולגת לצוות האימון , ומחלחלת לשחקנים , אין ספק בכך , אבל גם אסופת השחקנים שמשחקת במכבי , היא חסרת אופי , חסרת רוח לחימה , ובעיקר חסרת תיאום.

בחירת שחקנים זה גם בחירת האופי שלהם , טיוס זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו בייחוד שיש לו בטן מלאה על הנהלת הקבוצה עוד מהקיץ , רנדל וסמית הם שחקנים די אדישים , הם לא מסוגלים לזעזע את הקבוצה בחדר ההלבשה , לאנסברג כנ"ל , על סופו אני כלל לא מדבר , והיינס לא הוכיח מעולם שהוא מסוגל להתחבר למועדון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:16 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
דרוקר תזהר גודס שובר את שיאי התירוצים שלך

הוא אומר, שימו לב "הניצחון על הרצליה הפתיע אותי" אני בשוק

ציטוט:
מאמן מכבי לא מתרגש מההפסד למכבי חיפה: "שוב היו חסרים לנו שחקנים. הופתעתי כשניצחנו את הרצליה". אוחיון: "האווירה לא טובה"

אני חושב שהוא כבר עקף אותו מזמן (גם הצעתי לפני שבועיים לפתוח ת'רד בשם "גודסיזם") אחרי שאחרי ההפסד השני לפנרבחצ'ה הוא אמר "מהרבע השני והלאה ניצחנו 52-53"........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:19 am 
Hall of Famer

אם כבר ראי אז מכבי הכי גרועה מאז איבוד האליפות בתחילת שנות ה-90, באמצע שנות ה-90 מכבי בסך הכל הייתה קבוצה בהחלט סבירה, אמנם אפורה יחסית, אבל כזו ששלטה בליגה בלי יותר מדי בעיות. אבל שוב, זה טבע הדברים כשאתה רוצה לבנות קבוצה שמצד אחד יש לה אפסייד גבוה ומצד שני התקציב שלך יחסית נמוך, אתה לוקח סיכונים עם אופי ופציעות של שחקנים ועם מאמן יותר זול ופחות מנוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:23 am 
Sophomore

מכבי בכושר גרוע עם מוראל נמוך, שחקנים מבואסים כי יודעים שיחכתו אותם או שלפחות רוצים לחתוך אותם (פארגו, היינס וכו'). מכבי לא משכנעת כי בניגוד לשנים אחרות אין לה נוכחות בצבע גם כשיש לה שחקנים שנחשבים לשחקנים כאלו.
כשמכבי יפנימו שכדי לשלוט בליגה הם חייבים שחקני פנים מהשורה הראשונה דברים קצת ישתנו, כרגע הקבוצה גרוע, אבל עדיין, מכבי ללא רנדל וטיוס, שני עוגנים שלה ולשפוט אות ואת המאמן שברשותם כרגע על סמך משחק נפל זה ממש בדיחה משעשעת.
יותר משעשעת אותי העובדה שתוקעים את "הפסד חמישי משישה משחקים" כאילו שישחקו מול נס ציונה, גלבוע, הרצליה, אשדוד, נהריה ואילת בשישה משחקים האחרונים ושוכחים שהיה אחד אוברדוביץ' שפירק להם את הצורה עם סגל שבכמה רמות טוב יותר.
אז די תרגעו. יש עוד זמן לשלוף את הסכינים. כן קוף, די להיות כל כך נחרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:26 am 
Sophomore

יותם, ככל הנראה, אכן לא ישחק גם היום. אז כנראה שבזמנו טל היינריך צדקה כשהיא אמרה שהפציעה נראית רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז קיצצנו את פנרבחצ'ה. מכבי עם הפסד שלישי ב-4 משחקים, כשכל ההפסדים היו כניעות ללא תנאי כולל ליורדת הבטוחה. עכשיו מסתדר לך טוב?
אני לא יודע מה מצב הבריאות של רנדל ואם יחזור. אולי כן ואולי לא. טיוס לדעתי נכנס למוד של לא לסכן את החוזה החדש שממתין לו מעבר לפינה, אני בספק אם יחזור לשחק עד סוף העונה הסדירה ואולי גם בסיבוב הראשון בפלייאוף. זכייה או הפסד אליפות לא ישנו לו דבר וחצי דבר באופן אישי לחוזה החדש שלו, ואת המצב הרפואי שלו קובע הוא-עצמו ולא אף אחד אחר.
כך שיש סיכוי טוב מאד שזו הקבוצה שתצטרך להמשיך בסוף העונה הרגילה ובפלייאוף.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מאי 04, 2015 11:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:32 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:
מכבי בכושר גרוע עם מוראל נמוך, שחקנים מבואסים כי יודעים שיחכתו אותם או שלפחות רוצים לחתוך אותם (פארגו, היינס וכו'). מכבי לא משכנעת כי בניגוד לשנים אחרות אין לה נוכחות בצבע גם כשיש לה שחקנים שנחשבים לשחקנים כאלו.
כשמכבי יפנימו שכדי לשלוט בליגה הם חייבים שחקני פנים מהשורה הראשונה דברים קצת ישתנו, כרגע הקבוצה גרוע, אבל עדיין, מכבי ללא רנדל וטיוס, שני עוגנים שלה ולשפוט אות ואת המאמן שברשותם כרגע על סמך משחק נפל זה ממש בדיחה משעשעת.
יותר משעשעת אותי העובדה שתוקעים את "הפסד חמישי משישה משחקים" כאילו שישחקו מול נס ציונה, גלבוע, הרצליה, אשדוד, נהריה ואילת בשישה משחקים האחרונים ושוכחים שהיה אחד אוברדוביץ' שפירק להם את הצורה עם סגל שבכמה רמות טוב יותר.
אז די תרגעו. יש עוד זמן לשלוף את הסכינים. כן קוף, די להיות כל כך נחרץ.

זורם איתך -3 הפסדים בליגה המקומית מתוך 4 משחקים ,גם זה מספיק "חמור" עבור הצהובים

מה הליין לזה שלא ינצחו את כל השלושה השבוע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:38 am 
מנהל פורום

אבל למה כל זה פה ולא באשכול על מחזור 31?
לקוף, יש לך מזל שאני לא מאמין בנאחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:46 pm 
Hall of Famer

rony כתב:

אני מאוד משתדל להיות עקבי ולא "לחטוא" במדיניות צל"ש/טר"ש הנהוגה בכלל בחברתנו ובמיוחד בספורט .
אני עדיין חותם על המודגש מעלה , גם בתקופה הזו ( עם ההסתייגות שאלכנסדר מציאה לאור הסיטואציה והעלות שלו - לא באופן כללי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:50 pm 
Junior

למה הקבוצות האחרות מאשימות את מכבי בחוסר ספורטיביות?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:07 pm 
Hall of Famer

כשהיא מנצחת היא לא בסדר.
כשהיא מפסידה היא לא בסדר.
מתחיל להזכיר את היחס למדינת ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: רואה שחורות ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: