Carlton Myers כתב:
הייתי אתמול במושבה בתוקף תפקידי כאוהד נתניה. על הכדורגל לא צריך להכביר מילים-כדורזבל ישראלי במירעו של קבוצות לא מוכשרות שבאות קודם כל להתגונן, וזה נראה בהתאם (מפרגן לגידי קניוק שהביא גול גדול ועוד בעיטה מעולה, והחזיק יפה מאד את מרכז המגרש עד שהוחלף משום מה ע"י רב"ש).
מה שצריך לדבר עליו זו תופעת בזבוזי הזמן המטורפת. מה שמכבי פ"ת עשו אתמול היה מבייש קבוצה מליגה ב' שגנבה גול בגביע מול מכבי ת"א. לא חשבתי שיש עדיין תופעות כאלה בכדורגל המודרני. מסביבות הדקה ה60 כל פוזשן שני בערך נעצר לכבוד נפילה של שחקן פ"ת. 3 או 4 פעמים השופט קבע להכניס אלונקה, וכשהאלונקה הגיעה לשחקן-הוא נעמד כמו פנתר. השופט בר נתן נאלם דום חוץ מצהוב מצחיק לשוער איתמר ניצן בדקה ה86. קיבלנו גם אדום במה שהיה נראה התחזות מושלמת של שחקן פ"ת. אוהד אחר ניסח זאת יפה בפורום פייסבוק של אוהדי הקבוצה:
"בחיי שאני לא זוכר בחיים שלי שיצאתי כל כך כועס מאצטדיון כדורגל.
מה שראינו היום זו התצוגה הכי שפלה שזכורה לי מעולם מקבוצת כדורגל. קבוצת פליאוף עליון התנהגה היום בצורה שאפילו קבוצה מליגה א' שמובילה במשחק גביע לא הייתה מעזה. כולם מבזבזים מדי פעם זמן, גם אנחנו (ואני מתעב את זה כשזה אנחנו).
מיותר לציין שבתקציר לא נאמרה מילה אחת על כך. לא מילה. גם לא מילה אחת בפאנל. אפילו פרימו (לא שאני אוהב שהוא מדבר בכלל אבל בכל זאת) לא אמרו מילה על כך.
דניאל בר נתן שיתף פעולה לחלוטין עם זה. שלא לדבר על האדום שאפילו אחרי התקציר אני בכלל לא בטוח מה היה שם...הגיע הזמן ששחקנים שלא עולים על אלונקה יקבלו צהוב. בטח כשהשלישי עושה את זה. ושחקן שנאנק 2 דקות על הדשא וקם כאילו הוא מוכן לרוץ בגמר 100 מ' - צהוב. גם אם זה שחקן שלי. נמאס מזה כבר. ".
על המשחק שהזכרת אני לא יכול לדבר היות ולא הייתי בו, אך בתור אחד שכבר הולך למגרש כמה וכמה שנים, אני יכול לומר ודיי בביטחון שאנחנו חווים הקצנה בכל נושא בזבוזי הזמן. בהוויה שלי כחובב ספורט, לדעתי אנחנו אחת מהליגות שמשוחקות בהן הכי מעט דקות נטו של כדורגל. כן, עד כדי כך.
אותה מכבי פ"ת, אותה הזכרת בהודעתך, שיחקה רק לפני כשבועיים נגד מכבי ת"א, קבוצתי, בגביע הטוטו. אומרים שהקבוצה של רן בן שמעון מאומנת, אז אני יכול לומר שהיא מאומנת בעיקר במשיכת זמן והתחזויות למיניהן. מהדקה העשירית לערך, השוער שלהם העביר בערך 45 שניות כל פעם שכדור הגיע אליו. המשחק אתמול נגד סכנין, קבוצה שלא זכורה לי כ"שורפת זמן", היה מדהים גם הוא - השוער, רן קדוש מושך את הזמן, שחקני סכנין נופלים בהפרשים של שתי דקות בערך.
הבעיה הגדולה היא השופטים. שופטים פחדנים - אתמול זה היה חכמון, מחר זה מישהו אחר. שחקני סכנין עשו ממנו פשוט צחוק ומצידו אין תגובה - במחצית הראשונה בהרגשה שלי שיחקו פחות מעשרים דקות נטו(!). רק לפני מספר ימים ראינו שופט אירופאי מונע ממכבי לבצע חילוף במשך שתי התקפות כשנוסא כבר בחוץ עקב ההתנהגות הלא ספורטיבית שלו. מתי יהיו פה שופטים עם טיפה חזון ואישיות ולא רק עציצים.